פיצויי פיטורין

מצב
הנושא נעול.

pokpok

New member
פיצויי פיטורין

פיצויי פיטורין
שלום , אני עובד ארבע שנים בבנק כעובד קבלן (אאוטסורסינג) . בקרוב הבנק "ימשוך" אותי אליו (בהסכמתי המלאה) ואני אהיה עובד בנק קבוע (אחתום על חוזה חדש בבנק). ידוע לי שהבנק החתים מראש את חברת הקבלן שאם הוא ירצה לאחר תקופת עבודה של שנה וחצי ,הוא יוכל למשוך אותי אליו מיידית ,וכך יהיה . האם מגיעים לי פיצויי פיטורין על כך שבעצם אשאר באותה עבודה אבל עם מעביד אחר (הבנק במקום החברה נוכחית) ? תודה.

אם הבנתי נכון, אתה זה שמתפטר

פיצויי פיטורין
שלום , אני עובד ארבע שנים בבנק כעובד קבלן (אאוטסורסינג) . בקרוב הבנק "ימשוך" אותי אליו (בהסכמתי המלאה) ואני אהיה עובד בנק קבוע (אחתום על חוזה חדש בבנק). ידוע לי שהבנק החתים מראש את חברת הקבלן שאם הוא ירצה לאחר תקופת עבודה של שנה וחצי ,הוא יוכל למשוך אותי אליו מיידית ,וכך יהיה . האם מגיעים לי פיצויי פיטורין על כך שבעצם אשאר באותה עבודה אבל עם מעביד אחר (הבנק במקום החברה נוכחית) ? תודה.
אם הבנתי נכון, אתה זה שמתפטר
מחברת האוטסורסינג? לא? אם אתה מתפטר, אתה לא זכאי לפיצויים. אם חברת האוטסורסינג היתה מפטרת אותך, הרי שהיית זכאי לפיצויים גם אם היית ממשיך לעבוד באותה עבודה אך אצל מעסיק אחר.

שיר ורד

New member
תנסה לדרוש מהבנק שתקופת עבודתך

פיצויי פיטורין
תנסה לדרוש מהבנק שתקופת עבודתך
דרך חברת ה Outsourcing תחשב לותק בעבודה בבנק (זה קובע בין השאר את מספר ימי החופשה וימי ההבראה המגיעים לך) . אם זה יופיע במפורש בחוזה שלך ולא יסויג שזה לא יחול על ותק לעניין פצויי פיטורים, אזי אם וכאשר תפוטר מהבנק,תוכל לתבוע ממנו פצויי פיטורים גם על תקופה זו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה