פיצויי פיטורים

מצב
הנושא נעול.

קרן_ס

New member
פיצויי פיטורים

פיצויי פיטורים
שלום, אני צריכה עצה בעינייני פיצויי פיטורים. אני נישאתי לפני כשבועיים, בעלי הטרי התקבל ללימודים בחו"ל ואני נאלצת להתפטר ולנסוע בעקבותיו. לפי מה ששמעתי יש לי עילות לקבלת פיצויים כאילו פיטרו אותי, האם נכון הדבר? מדובר בהרבה כסף ולכן אני מנסה לראות אם יש אפשרות לפרשנות כזו. פיטורים בעקבות נישואים? בעקבות העתקת מקום מגורים? משהו??? תודה, קרן

שיר ורד

New member
כנראה שלא

פיצויי פיטורים
שלום, אני צריכה עצה בעינייני פיצויי פיטורים. אני נישאתי לפני כשבועיים, בעלי הטרי התקבל ללימודים בחו"ל ואני נאלצת להתפטר ולנסוע בעקבותיו. לפי מה ששמעתי יש לי עילות לקבלת פיצויים כאילו פיטרו אותי, האם נכון הדבר? מדובר בהרבה כסף ולכן אני מנסה לראות אם יש אפשרות לפרשנות כזו. פיטורים בעקבות נישואים? בעקבות העתקת מקום מגורים? משהו??? תודה, קרן
כנראה שלא
עובד יכול להתפטר ולקבל פצויים בעקבות נישואים , אם עבר לעבור למקום מגוריו הקודם של בן זוגו בישראל!!!!! ומקום זה מרוקח לפחות 40 ק"מ ממקום מגוריו הקודם וכן מקום זה מרוחק יותר ממקום עבודתו מאשר מקום מגוריו הקודם. במקרה של מעבר לחו"ל מגיע לעובד פצויי פיטורים רק אם בן זוגו נשלח לחו"ל מטעם המדינה, הסוכנות, ההסתדרות הציונית, קק"ל, קרן היסוד או המגבית המאוחדת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה