פיצויי פיטורים לעובד אשר מתפטר מעבו

מצב
הנושא נעול.

שלום רב! אני עובד בחברה מסויימת כבר כמעט 4 שנים. אתמול הגשתי את מכתב ההתפטרות שלי למנהלת שלי. רציתי לדעת, האם מגיעים לי פיצויי פיטורים על אף שלא פוטרתי אלא התפטרתי. אם כן, כיצד הפיצויים מחושבים? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

אלא אם כן התפטרת באחד

שלום רב! אני עובד בחברה מסויימת כבר כמעט 4 שנים. אתמול הגשתי את מכתב ההתפטרות שלי למנהלת שלי. רציתי לדעת, האם מגיעים לי פיצויי פיטורים על אף שלא פוטרתי אלא התפטרתי. אם כן, כיצד הפיצויים מחושבים? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
אלא אם כן התפטרת באחד
מהתנאים המנויים בחוק המקנים פיצויים - וממה שכתבת זה לא עולה - או שיש מתנאי בחוזה עבודתך, לא מגיעים לך פיצויים.

פיצויי פיטורים

פיצויי פיטורים
ערב טוב, ישנן נסיבות של התפטרות, שמפורטות בחוק פיצויי פיטורים, בהן גם עובד שמתפטר זכאי לפיצויי פיטורים. לא פירטת בפנייתך את הרקע להתפטרות, ולפיכך אין באפשרותי לענות לך נקודתית.אם תפרט קצת יותר אוכל להשיב ביתר פירוט. אציין, כי אם מדובר בהתפטרות "רגילה" שאינה מזכה בפיצויים מכוח החוק, הרי שאם במקום עבודתך נהוג לשלם פיצויי פיטורים גם לעובדים שמתפטרים, תהיה זכאי לפיצויי פיטורים. כדי להוכיח נוהג, צריך להראות שלכמות נכבדה של עובדים שהתפטרו או שלכל העובדים שהתפטרו מהחברה שולמו פיצויי פיטורים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה