פיצויים עקב שינוי מקום מגורים

מצב
הנושא נעול.

mushkila7

New member

שלום לכולם! הנני עובד בחברת אבטחה כמעט 4 שנים -אשר לה סניפים ברחבי הארץ- ורציתי לדעת כמה דברים: 1) האם אני זכאי לפיצויים עקב שינוי מקום מגורים לישוב המוגדר כיישוב באיזור פיתוח, למרות שבאותו יישוב יישנו סניף של החברה הנ"ל ? 2) האם יישנה רשימה מעודכנת של היישובים המוגדרים כאיזור פיתוח? במידה ואזכר בעוד משהוא אשאל תודה מראש לכל העונים מוש

innao1

New member
אם אפשר להוסיף לשאלתך

שלום לכולם! הנני עובד בחברת אבטחה כמעט 4 שנים -אשר לה סניפים ברחבי הארץ- ורציתי לדעת כמה דברים: 1) האם אני זכאי לפיצויים עקב שינוי מקום מגורים לישוב המוגדר כיישוב באיזור פיתוח, למרות שבאותו יישוב יישנו סניף של החברה הנ"ל ? 2) האם יישנה רשימה מעודכנת של היישובים המוגדרים כאיזור פיתוח? במידה ואזכר בעוד משהוא אשאל תודה מראש לכל העונים מוש
אם אפשר להוסיף לשאלתך
זה חוק פיצויי פיטורין http://www.hilan.co.il/Moked_Yeda_Lesachar/Lawsgroup.asp?no=6 ושם בסעיף 8(2) כתוב שכן מגיע פיצויים אם מעתיקים את מקום המגורים על פי סעיף 9 לחוק האמור- זאת אומרת לפי מה שכתוב בסעיף 9- אי חידוש חוזה עבודה! ומה עם אני עובד קבוע? סליחה ותודה מראש.

שיר ורד

New member
תשובות

תשובות
1. כן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה