פיצויים עקב התפטרות

מצב
הנושא נעול.

JAMILA23

New member
פיצויים עקב התפטרות

פיצויים עקב התפטרות
עברתי 11 דפים אחורה ולא מצאתי שאלה בנושא זה.. אבל היה מאוד מעניין לקרוא ולהשכיל!! אני עובדת במוקד טלפוני כ שנה ו 9 חודשים אני אם חד הורית לתינוק בן שנה וחצי
בעקבות ירידת לחץ צימצמו לנו משמרות משמעותית ואני רוצה להתפטר ולעבוד בעבודה אחרת. האם יש איזו שהיא דרך לקבל פיצויים????? אני לא רוצה "לזרוק" סתם כך את כל התקופה שעבדתי שם, למרות שמייעצים להמשיך האלה, אבל עדיין... הם גם מחייבים אותי לעבוד משמרות ערב עד 22:00 דבר שאין באפשרותי כלל ותמיד זה באלגן ומלא כסף על בייבי סיטר.. האם זו עילה מוצדקת להתפטרות? זה חוקי לחייב אותי לעבוד עד 22:00 ושוב, יש איזו שהיא דרך לקבל פיצויים? המון תודה מראש!!

JAMILA23

New member
בבקשה תענו לי..../images/Emo13.gif

פיצויים עקב התפטרות
עברתי 11 דפים אחורה ולא מצאתי שאלה בנושא זה.. אבל היה מאוד מעניין לקרוא ולהשכיל!! אני עובדת במוקד טלפוני כ שנה ו 9 חודשים אני אם חד הורית לתינוק בן שנה וחצי
בעקבות ירידת לחץ צימצמו לנו משמרות משמעותית ואני רוצה להתפטר ולעבוד בעבודה אחרת. האם יש איזו שהיא דרך לקבל פיצויים????? אני לא רוצה "לזרוק" סתם כך את כל התקופה שעבדתי שם, למרות שמייעצים להמשיך האלה, אבל עדיין... הם גם מחייבים אותי לעבוד משמרות ערב עד 22:00 דבר שאין באפשרותי כלל ותמיד זה באלגן ומלא כסף על בייבי סיטר.. האם זו עילה מוצדקת להתפטרות? זה חוקי לחייב אותי לעבוד עד 22:00 ושוב, יש איזו שהיא דרך לקבל פיצויים? המון תודה מראש!!
בבקשה תענו לי..

ממש חשובה לי התשובה, פליזז..

שאלת הבהרה

פיצויים עקב התפטרות
שאלת הבהרה
מתי הודיעו לכם על צימצום המשמרות?

JAMILA23

New member
הודיעו לפני חודש

שאלת הבהרה
מתי הודיעו לכם על צימצום המשמרות?
הודיעו לפני חודש
אבל מקום העבודה עפ החוזה לא מחוייב לתת לנו יותר מ 3 משמרות, ככה שזה לא מה שמשנה, אני שואלת אם יש איזו שהיא דרך לקבל פיצויים גם אם התפטרתי ולא פוטרתי

שיר ורד

New member
כן

הודיעו לפני חודש
אבל מקום העבודה עפ החוזה לא מחוייב לתת לנו יותר מ 3 משמרות, ככה שזה לא מה שמשנה, אני שואלת אם יש איזו שהיא דרך לקבל פיצויים גם אם התפטרתי ולא פוטרתי
כן
עובד רשאי להתפטר בגין הרעת תנאים מהותית ולקבל פצויי פיטורים. אבל , בפסיקה נקבע כי על העובד להתריע תחילה בפני המעביד על ההרעה ולדרוש את תיקונה. רק אם ההרעה לא מתוקנת הוא יכול לממש את זכותו , להתפטר ולקבל פצויים. לכן אם עד כה , היו לך מספר משמרות והמעביד מקצץ אותן ללא הסכמתך, עלייך לדרוש ממנו להמשיך ולתת לך את אותו מספר משמרות. אם לא יעשה זאת תוך זמן סביר תוכלי להתפטר בגין הרעת תנאים מהותית ולקבל פצויים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה