פיצויים לפני שלוש שנים?

מצב
הנושא נעול.

the Big Big 1

New member
פיצויים לפני שלוש שנים?

פיצויים לפני שלוש שנים?
אז לפני זמן לא רב השתחררתי מהצבא ורק עכשו ניזכרתי שלפני הצבא הייתי עובד כמלווה הסעות מטען העיריה והייתי משתכר ב1500 שקלים לחודש-במשך שנתיים(המשרה הייתה כוללת שעתיים עבודה ביום) ונאלצתי לעזוב את העבוטדה עקב גיוסי לצה"ל-והבסיס היה מרוחק למדי. שתי שאלות האם מגיעים לי פיצויים ? והאם אפשר לדרוש אותן לאחר פרק כזמן שכזה?

פצויים

פיצויים לפני שלוש שנים?
אז לפני זמן לא רב השתחררתי מהצבא ורק עכשו ניזכרתי שלפני הצבא הייתי עובד כמלווה הסעות מטען העיריה והייתי משתכר ב1500 שקלים לחודש-במשך שנתיים(המשרה הייתה כוללת שעתיים עבודה ביום) ונאלצתי לעזוב את העבוטדה עקב גיוסי לצה"ל-והבסיס היה מרוחק למדי. שתי שאלות האם מגיעים לי פיצויים ? והאם אפשר לדרוש אותן לאחר פרק כזמן שכזה?
פצויים
א. כן ב. כן. ההתיישנות על פיצויי פיטורים תחול בחלוף 7 שנים מיום הווצרות עילת התביעה.

תוכל לנסות לקבלגם ריבית והצמדה

וגובהה הפיצויים הוא כרגיל?
ז"א אם הרווחתי 1500 ש"ח לחודש ועבדתי שנתיים,מגיע לי 3000 ש"ח ?
אני לא בטוח שזה יעזור אבל תשלומים אלה אינם עונש אלא מכשיר לשמירת ערך הכסף, ואם מדובר במעביד צבורי יקל הדבר.

the Big Big 1

New member
ועוד שאלה,אם עברה רק..

אני לא בטוח שזה יעזור אבל תשלומים אלה אינם עונש אלא מכשיר לשמירת ערך הכסף, ואם מדובר במעביד צבורי יקל הדבר.
ועוד שאלה,אם עברה רק..
שנה ועשרה חודשיים ולא בדיוק שנתיים אני מקבל פיצויים של שנה אחת,או שיש חישוב יחסי כולשהו ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה