פיצויים למטפלת

מצב
הנושא נעול.
פיצויים למטפלת../images/Emo206.gif

פיצויים למטפלת

שלום רב, המטפלת שלי רוצה לעזוב חודש הבא ,היא עובדת 3 שעות ביום ומקבלת 2200 ש"ח, לא הצהרתי עליה בביטוח לאומי. השאלה שלי היא כמה אני אמורה לתת לה פיצויים אם בכלל? האם גם דמי הבראה וחופשה? כמה ימים היא צריכה לתת על 6 שנות עבודה אצלי. תודה מראש, דורית.

שיר ורד

New member
שאלות ותשובות

פיצויים למטפלת

שלום רב, המטפלת שלי רוצה לעזוב חודש הבא ,היא עובדת 3 שעות ביום ומקבלת 2200 ש"ח, לא הצהרתי עליה בביטוח לאומי. השאלה שלי היא כמה אני אמורה לתת לה פיצויים אם בכלל? האם גם דמי הבראה וחופשה? כמה ימים היא צריכה לתת על 6 שנות עבודה אצלי. תודה מראש, דורית.
שאלות ותשובות
1. מה סיבת העזיבה של המטפלת? בדרך כלל עובד שמתפטר לא זכאי לקבל פצויים, אך ישנן סיבות או נסיבות שסכל זאת יזכו אותו בפצויי פיטורים. 2. המטפלת היתה זכאית לקבל דמי הבראה וימי חופשה כל שנה וזאת ללא קשר לכך שעברת עבירה נוספת ולא הצהרת עליה לביטוח הלאומי ולא ביטחת אותה. 3. כדי לחשב את מספר ימי החופשה המגיעים לה, יש לדעת כמה ימים היא עבדה בכל שנה. (שנת עבודה לעניין חופשה התחילה ב1/4 והסתיימה ב 31/3, חוץ מאשר ב 2005 ו 2006 , בשנת 2005 קוצרה שנת החופשה והסתיימה ב 31/12. 4. כדי לחשב את דמי ההבראה המגיעים לה יש לדעת כמה שעות עבדה בכל שנה (החל ממועד תחילת עבודתה).

מצב
הנושא נעול.
למעלה