פיצויים וביטוח מנהלים...

מצב
הנושא נעול.

tamarco

New member
פיצויים וביטוח מנהלים...

פיצויים וביטוח מנהלים...
לאחרונה פוטרתי מעבודתי ואניזכאית לפיצויים האם אמת העבודה שהפיצויים היחידיים שאני אמורה לקבל הם בעצם "ביטוח המנהלים" שהפרשתי אילו כול חודש? או שאני זכאית גם לפיצויים נוספים? תודה מראש על התגובות

hapraklit

New member
פיצויים

פיצויים וביטוח מנהלים...
לאחרונה פוטרתי מעבודתי ואניזכאית לפיצויים האם אמת העבודה שהפיצויים היחידיים שאני אמורה לקבל הם בעצם "ביטוח המנהלים" שהפרשתי אילו כול חודש? או שאני זכאית גם לפיצויים נוספים? תודה מראש על התגובות
פיצויים
את זכאית לקבל פיצויים על פי הקבוע בחוק. אם גובה הפיצויים שהופרשו לביטוח המנהלים אינם מגיעים לסכום הקבוע בחוק את זכאית לקבל את ההפרש מהמעביד

tamarco

New member
את הביטוח מנהלים...

פיצויים
את זכאית לקבל פיצויים על פי הקבוע בחוק. אם גובה הפיצויים שהופרשו לביטוח המנהלים אינם מגיעים לסכום הקבוע בחוק את זכאית לקבל את ההפרש מהמעביד
את הביטוח מנהלים...
אני השתתפי במימונו,האם הגיוני שהסכום הזה יבוא,במקום הפיצויים שמגיעים לי ולא בנוסף?

שיר ורד

New member
אנא פרטי מה הסכומים (או אחוזים

את הביטוח מנהלים...
אני השתתפי במימונו,האם הגיוני שהסכום הזה יבוא,במקום הפיצויים שמגיעים לי ולא בנוסף?
אנא פרטי מה הסכומים (או אחוזים
מהשכר) שאת הפרשת ומה הסכומים/אחוזים שהפריש המעביד?

hapraklit

New member
ביטוח מנהלים

את הביטוח מנהלים...
ביטוח מנהלים
בד"כ ישנם מס' רכיבים בביטוחי המנהלים. רכיב פיצויים (8.3 מהשכר) המופרש ע"י המעביד ורכיב תגמולים (חלק מופרש ע"ח העובד וחלק ע"ח המעביד בד"כ 5% כל צד)

מצב
הנושא נעול.
למעלה