פיצויים ואבטלה...

מצב
הנושא נעול.

מונלייט

New member
פיצויים ואבטלה...

פיצויים ואבטלה...
צריכה את עזרתכם... אחרי מס' שנים במשרד פרטי פוטרתי (סוף סוף), ואני לא בטוחה לגבי כמה דברים: * פיצויים - איך מחשבים אותם? לפי משכורת אחרונה? האם הברוטו הופך לנטו, או שמשלמים לפי נטו? * אני סטודנטית לת. שני, ושמעתי שסטודנטים לא זכאים לדמי אבטלה - זה נכון? האם לא מגיעים לי דמי אבטלה למרות שאני אקדמאית? תודה על התשובות!

מונלייט

New member
ועוד כמה פרטים שאולי חשובים

פיצויים ואבטלה...
צריכה את עזרתכם... אחרי מס' שנים במשרד פרטי פוטרתי (סוף סוף), ואני לא בטוחה לגבי כמה דברים: * פיצויים - איך מחשבים אותם? לפי משכורת אחרונה? האם הברוטו הופך לנטו, או שמשלמים לפי נטו? * אני סטודנטית לת. שני, ושמעתי שסטודנטים לא זכאים לדמי אבטלה - זה נכון? האם לא מגיעים לי דמי אבטלה למרות שאני אקדמאית? תודה על התשובות!
ועוד כמה פרטים שאולי חשובים
אני עובדת בשכר גלובאלי, ותק של 4.5 שנים. אני עובדת פחות ממשרה מלאה אבל יותר מחצי משרה - בערך 33 שעות שבועיות.

שיר ורד

New member
תשובה

פיצויים ואבטלה...
תשובה
פצויים משולמים לפי שכר ברוטו אחרון (אך לא כל רכיבי השכר נכללים בשכר הקובע לפצויים). אם היקף משרתך השתנה במהלך העובדה, יש לחשב את הפצויים לכל תקופה באופן יחסי להיקף המשרה. אין חוק האוסר על סטודנטים לקבל דמי אבטלה, אך עצם היותם סטודנטים לא מקנה להם זכות כלשהי לסרב לקבל עבודה. סטודנטים לא זכאים לקבל הבטחת או השלמת הכנסה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה