פיצויים אם אני התפטרתי

מצב
הנושא נעול.
פיצויים אם אני התפטרתי

פיצויים אם אני התפטרתי
בסוף נובמבר 2004 עזבתי מקום עבודה של 10 שנים עקב מעבר דירה מירושלים להרצליה,לדירה בה מתגורר בן זוגי שאיתו אתחתן בספטמבר 2005. יומיים לאחר עזיבתי התחלתי לעבוד בחולון. אני יודעת שעפ"י חוק מעבר מגורים למרחק שכזה עקב נישואין, מחייב את מעבידי לשלם לי פיצויים. האם החוק תקף גם אם בפועל אנשא תשעה וחצי חודשים לאחר ההתפטרות? בהסתדרות העובדים טוענים שכן, אך איני בטוחה בכך. אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי.

אני לא מסכימה עם התשובה שניתנה לך

פיצויים אם אני התפטרתי
בסוף נובמבר 2004 עזבתי מקום עבודה של 10 שנים עקב מעבר דירה מירושלים להרצליה,לדירה בה מתגורר בן זוגי שאיתו אתחתן בספטמבר 2005. יומיים לאחר עזיבתי התחלתי לעבוד בחולון. אני יודעת שעפ"י חוק מעבר מגורים למרחק שכזה עקב נישואין, מחייב את מעבידי לשלם לי פיצויים. האם החוק תקף גם אם בפועל אנשא תשעה וחצי חודשים לאחר ההתפטרות? בהסתדרות העובדים טוענים שכן, אך איני בטוחה בכך. אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי.
אני לא מסכימה עם התשובה שניתנה לך
זה עניין של פרשנות וכל אחד מפרש אחרת. אולי זה היה נכון, אם כאשר התפטרת לאור מעבר מגורים, הודעת למעסיק שזה בגלל נישואים. אם זו לא היתה הסיבה שניתנה (אלא רק הודעה שאת עוברת לגור עם בן-זוג), אז זו בעיה עוד יותר קשה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה