משפט שהציחק אותי,מהפייסוק, סמרטוים מקומם בדלי,אבל מסתבר שכמה מהם למדו ללכת!
מ מור וקינמון1 New member 18/11/10 #1 משפט שהציחק אותי,מהפייסוק, סמרטוים מקומם בדלי,אבל מסתבר שכמה מהם למדו ללכת!
א אריאלה פיקסלר אלון New member 18/11/10 #2 ענקקקק!!!!!!! בואו נקים שרשור סטטוסים מצחיקים. מי מכיר עוד שכאלו ????
א אריאלה פיקסלר אלון New member 18/11/10 #6 ניריתי, פתחתי הודעה על פינת סטטוסים מצחיקים בפייס, תהיי מקסימה, כהרגלך, ותשרשרי....
א אריאלה פיקסלר אלון New member 18/11/10 #5 פינת סטטוסים מצחיקים מהפייסבוק כולנו חברים של כולנו בפייסבוק. אם פעם המשפט :"אם אתה לא שם, אתה לא קיים" היה שייך לדפי זהב, הרי שעכשיו הוא מתאים לפייסבוק. יש הרבה סטטוסים מצחיקים בפייסבוק, מי רוצה לשתף?
פינת סטטוסים מצחיקים מהפייסבוק כולנו חברים של כולנו בפייסבוק. אם פעם המשפט :"אם אתה לא שם, אתה לא קיים" היה שייך לדפי זהב, הרי שעכשיו הוא מתאים לפייסבוק. יש הרבה סטטוסים מצחיקים בפייסבוק, מי רוצה לשתף?
מ מור וקינמון1 New member 18/11/10 #7 משפט חכם, שמור על האדם הקרוב, לליבך,כי אתה עלול להתעורר יום אחד,ולהבין שאיבדת יהלום,בזמן שאתה עסוק בלאסוף אבנים! זה מאתה אחת,לא שלי!
משפט חכם, שמור על האדם הקרוב, לליבך,כי אתה עלול להתעורר יום אחד,ולהבין שאיבדת יהלום,בזמן שאתה עסוק בלאסוף אבנים! זה מאתה אחת,לא שלי!
ה הקרנף הוורוד New member 18/11/10 #8 אריאלוש כייף לראות את שמך מתנוסס פה שוב../images/Emo140.gif ברוכה השבה והשווה
א אריאלה פיקסלר אלון New member 18/11/10 #9 מתוקה שלי, יקירה שלי, איזה כיףףףףף !!!!!! איזה כיף שאת כאן !
פ פיה 25 New member 18/11/10 #10 ססטוס נחמד שראיתי בפייסבוק: איך בא לי להגיע הביתה ולגלות שלכביסה היות נטיות אובדניות והיא תלתה את עצמה.....
ססטוס נחמד שראיתי בפייסבוק: איך בא לי להגיע הביתה ולגלות שלכביסה היות נטיות אובדניות והיא תלתה את עצמה.....
נ נופשת New member 18/11/10 #11 זה הסטטוס הכי גדול שפגשתי חבל שהכביסה היא כזה יצור אופטימי וזורם ולעולם יחכה לי.
א איריס של רביד ועדי New member 19/11/10 #14 מצטרפת - משהו מצחיק שקראתי (לא אני כתבתי) לא יכול לראות יותר מתמטיקה !! מתמטיקה יקרה, אנא התבגרי ותלמדי לפתור את הבעיות שלך בעצמך... התעייפתי מלעזור לך! =\
מצטרפת - משהו מצחיק שקראתי (לא אני כתבתי) לא יכול לראות יותר מתמטיקה !! מתמטיקה יקרה, אנא התבגרי ותלמדי לפתור את הבעיות שלך בעצמך... התעייפתי מלעזור לך! =\