פינת ה-
של יום חמישי

פינת ה-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif של יום חמישי

שאלה: מה אומרת הארובה הגדולה לקטנה? תשובה: את לא קטנה מדי בשביל לעשן?

בקולנוע

איש אחד יושב בקולנוע על 2 כסאות, ידיים פרוסות לצדדים ורגליים קדימה. בא הסדרן ואומר לו: "סתלבט, אה? תיכף גם תבקש פופקורן". עונה לו האיש: "שתוק ותזמין אמבולנס. נפלתי מהיציע"

על בלונדינית

בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה שהבלונדינית שיושבת בשורה ראשונה זורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן. אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע. הוא ניגש אליה ושואל: "עד עכשיו הבנתי, בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?" עונה הבלונדינית: "יה טמבל, אני בודקת את התשובות"

העני והעשיר

העני והעשיר לשתי הנשים של עני ועשיר יש יום הולדת. העני שואל את העשיר: "מה קנית לאישתך?", העשיר עונה לו: "טבעת יהלום גדולה ומרצדס". "למה מרצדס?", העשיר אומר לו כדי שאם היא לא תהיה מרוצה מהטבעת אז תחזור להחליף אותה בחנות יחד עם המרצדס. "ואתה מה קנית?", העני עונה: "אני קניתי לה נעלי בית וויברטור". העשיר שואל אותו "למה ויברטור?". העני עונה לו "שאם היא לא תהיה מרוצה מהנעלי בית שתלך להזדיין.

המנהל

המנהל אשה נאה ניגשת לדלפק במסעדה ומסמנת לאיש שעומד מאחוריו לגשת. היא מקרבת אליו את פניה, ומלטפת את פניו המאדימות. "אתה המנהל?", היא לוחשת לו. "כן", הוא עונה בעוד היא מעבירה את אצבעותיה על לחיו ועל שפתיו, דוחפת לו 2 לפה ונותנת לו למצוץ אותן. "רק רציתי להגיד שבשירותים של הנשים אין לא סבון ולא נייר טואלט".

טאליבן

שאלה: כמה אנשי טליבן צריך כדי להחליף נורה? תשובה: אחד, אך בכל פעם מישהו אחר משום שמי שמדליק את האור... ישר יורים בו...

בלונדינית וגמל../images/Emo58.gif

איש נתקע במדבר ללא אוכל ומים! אבל מה מת לזיין! הוא רואה גמל ורוצה לזיין אותו,אבל כל פעם שהוא מנסה הגמל מעיף אותו עם הזנב. פתאום הוא רואה חתיכה בלונדינית בעלת חזה שופע שנתקעה עם המכונית,הוא שואל אותה מה קרה? "נתעה לי המכונית ואני לא יודעת לתקן אותה.אם תתקן לי את המכונית אתן לך כל שתרצה. כל מה שארצה שאל? כן ענתה הבחורה. האיש מתקן את המכונית בלי בעיה ... ואומר לבחורה:עכשיו תוכלי לעשות בשבילי משהו? כן עונה הבחורה... תוכלי להחזיק לי בבקשה את הזנב של הגמל?

אמבטיה

אשה אחת הולכת למכולת ואומרת לבעלה " מילאתי את האמבטיה תקלח את התינוק" אחרי חצי שעה חוזרת האישה ורואה את בעלה מחזיק את התינוק מהאוזן עם פלייר ומניע אותו ימינה ושמאלה. "מה אתה עושה מפלצת שאלה"? מה אני עושה? שפכת כאלה מים רותחים שאפיחו את האצבע אני לא יכול להכניס.

ענתר

New member
כואב אבל מזכיר סיפור משפחתי

גיסי וגיסתי שני מהנדסים נולד ילד ראשון, מקלחת ראשונה חושבים!!!! טמפרטורת הגוף 37 מעלות רוצים שלתינוק יהיה חם ונעים נשים 40 מעלות. בקיצור לא הבינו למה התינוק לא נהנה מהאמבטיה

למעלה