פינת ה
היומית

פינת ה ../images/Emo32.gif היומית

להלן מתכון משובח ששיר ממליצה עליו מכל פה היא ניסתה אותו אתמול אז ככה המצרכים : אגס שטוף ונקי ורחוץ בסבון ומחוטא אופן ההכנה : 1. לקלוף את האגס 2. לקטום את הגבעול ואת הצד הנגדי לו 3. לחתוך לארבע רבעים אנכיים 4. לחלץ את הגרעינים ולהשליכם לפח 5. לשטוף ולרחוץ שוב ולשים בשקית סטרילית 6. לנסוע לים 7. לטבול בחול ולאכול ניתן להוסיף גם צדפים לשם הגשה חגיגית מ-ע-ו-ל-ה

האמת, שאין לי משהו מיוחד, סתם שיגרה

נפלאה. עוד מעט אנחנו הולכים לחוג שלנו. שגיא בינתיים שותה את הבקבוק של שעה 17:00 ואני מחפשת את הספר של אבא של יונצ'י באינטרנט, וגם קפצתי לבקר כאן. יש אוכל לא"ע וגם
שהכנתי (יש קוסקוס עם ירקות וגם קציצות/שניצלים. שירלי, נא לא להתעלף...). לקפה של 20:30 יש עוגת שוקולד נהדרת, שסתם התחשק לי להכין אתמול, ואם יתחשמק לי, אני אאפה גם עוגת גבינה, כי השוקולד לבטח תגמר עד מחר בבוקר. אמרתי לכם ששיגרתי אצלנו
אני מאוד אוהבת את השיגרה הזו. שתימשך. זהו. מזל שיש את שירשורי ה-
שניתן לכתוב שטויות...

yaelhul

New member
סיגל, זה מה שיש לך בבית בשגרה?

לא ארוע, לא אורחים וכל האוכל הזה מוכן
ועוגה
אופס, למה אני הופכת ירוקה פתאום...
מאיפה הזמן לכל זה? ומה עם מתכונים? והלוואי עלי לחזור לימים הטובים בהם היה לי זמן לבישולים ואפיות רציניים, אבל אני מוותרת על כל זה בשמחה עבור שני הפשושים. יעל

האוכל שהיה (כבר בזמן עבר) הוא אוכל

פשוט וקל להכנה. אין כאן מה להתקנא, ממש לא. ברגע שהילדים גדלים קצת, ניתן לבשל, כי הם מתעסקים גם בדברים אחרים, ואז אין בעיה. מתכונים את יכולה למצוא בשרשור המתכונים שבפורום "הריון אחרי" (את עוגת השוקולד תמצאי שם). אני מאוד נהנית לבשל ולאפות וזה ממש הפך לתחביב חדש אצלי. זה לא בא על חשבון שגיא. לפעמים הוא על הידים שלי, כשאני מבשלת, ורואה מה אני עושה. הרבה פעמים אני מבשלת כשאבא שלו בבית, אז זה לא חוכמה

הכנתי עוגה מסובכת לפני כמה שבועות

ויריב היה אמור להעסיק אותם. שניהם רצו לראות מה קורה במטבח. הסירים והמיקסר שיגעו אותם. בסוף אני בישלתי והם ישבו בכיסאות האוכל שלהם בכניסה למטבח והיו מהופנטים לגמרי.

../images/Emo57.gifמשחק "חמסה"- יותר שכל ממזל!

"משחק החמסה" מתגלגל כמו מנטרה בתפוז אנשים במשך שבוע שלם, שבו תצטרכו להרכיב את פאזל "חמסה" ולגלות את המילה המיוחדת שהתמונה צופנת בעבורכם. להקת "חמסה" הוציאה לא מכבר אלבום חדש
, ואפילו פורום חדש בתפוז, ובקרוב תגענה הבנות להתארח Live. עד אז... חפשו את המטמון וזכו בפרס הגדול! בהצלחה!

מרב.

New member
בגדים בגדים בגדים בזול-

למחפשות הבגדים לקיץ: בגוד בוי- 3 חליפות (מכנס+חולצה, קצרים) ב-50 ש"ח. בגדי גוף ב-10 ש"ח. אוברולים ב-25 ו-35 ש"ח. אבל השוס- עמק. הייתי שם היום וקניתי שלל בגדים בסכום של 210 ש"ח- אבל מלאאא בגדים! יש שם אוברולים של שילב עם הטיקט שמציין מחיר של 59.90 ש"ח- נמכרים במחיר מגוחך של 20 ש"ח. עוד אוברולים שונים- ב-20 ש"ח. סט של מכנס (ארוך או 3/4, לא יודעת לאיזה אורך זה מגיע) + חולצה חמודה ב-25 ש"ח. חולצות וחולצות ללא שרוול ב-15 ש"ח. בגדי גוף ב-10 ש"ח והכל של תוצרות נחשבות כמו שילב וסריגמיש! להורים לבנות- יש עוד חולצות ומכנסיים וטייצים בשלל צבעים (ממש מרגיז שלבנים אין מבחר גדול!). מחירים מדהימים ויופי של בגדים ליומיום (ואפילו לא רק ליומיום)! בחנות ליד של הגרביים אפשר למצוא גרביים של סריגמיש, שילב או KEDS 2 ב-15 או 3 ב-20 ש"ח. פשוט לרוץ ולחטוף.

עוד יום שיגרתי עם חוכמות חדשות של

יובל ה
הקטנה כבר לא מוותרת ובחצר רוצה לשבת באוטו הקטן ולשחק עם ההגה
והיום הושבתי אותה ואני לידה בתוך הצב(שהוא גם משמש כארגז חול אבל בלי חול) ובניתי לה מגדל מקוביות נראה לכם שהיא ישבה בשקט? מה פתאום היא פירקה לי את המגדל וניסתה לקחת את הקוביה. ולאט לאט אני נותנת לה לשחק עם הילדים בחול ובנדנדה והיא לא מוכנה לוותר ואם בטעות שמתי אותה בעגלה איזה צרחות של כעס תוציאי אותי מיד
. ובצהריים במיטה שלה ה
מנסה לתפוס את הסורגים של המיטה ולהתרומם לישיבה, נראה לכם שהיא הצליחה? מה פתאום עוד גדול עליה אבל לפחות היא מנסה.אז עוד יום עבר וה
הקטנה כבר ישנה מ ז מ ן חורפת לה בשושו במיטה. ואני מתבוננת בה ובא לי לאכול אותה. I LOVE MY BABY בטירוף(אגלה לכם סוד היא כבר לא כל כך תינוקת חסרת אונים היא גודלה לי בין האצבעות) אז שיהיה ערב שקט ונינוח.

מה שבעצם רציתי להגיד שאני משכיבה

אותה על הבטן אבל היא צוחקת לי בפרצוף
ומתהפכת על הגב

מרב.

New member
שובבה ה|חיפושית| שלך...

זה נפלא שהיא בחברת ילדים כל הזמן, ואני בטחה שזה משפיע עליה ומפתח אותה מאוד... איתם היום התחיל משפחתון ואני סקרנית כיצד זה ישנה או ישפיע עליו (וזה מעבר לכאב
שיש לי מלהיפרד ממנו, ולו רק לשעה).

מרב.

New member
איזה |חיפושית| שובבה...

זה נפלא שהיא בחברת ילדים כל הזמן, ואני בטחה שזה משפיע עליה ומפתח אותה מאוד... איתם היום התחיל משפחתון ואני סקרנית כיצד זה ישנה או ישפיע עליו (וזה מעבר לכאב
שיש לי מלהיפרד ממנו, ולו רק לשעה).

מרב.

New member
... לא חושבת שיש הרבה לספר-

פשוט עצוב לי. קשה לי מאוד המחשבה שאהוב ליבי הקטן כבר אינו אחד ויחיד אלא אחד מ... קשה לי לחשוב עליו שם, שקט ושלו ושאולי לא יתיחסו אליו כמו שאני אתיחס. הוא סרב לבקבוק, האבסורד הוא שדווקא ממני, בהפעלה של אסרטיביות הוא כן לוקח אבל אוכל משהו מינימלי. את התינוק הבא לא אשלח לשום מקום לפני שידע לזחול וכך לנייד את עצמו ולהיות עצמאי. אני רק מקווה שזה קשה בעיקר לי ולא לו, ושסתם נדמה לי שהוא היה עצוב היום. לפחות הלילה הוא ישן איתי במיטה

sigaliot

New member
מרבי נצבט לי ה-../images/Emo23.gif לקרוא

את מה שכתבת...אני ממש מצליחה לקרוא את העצבות בין השורות... אני מקווה שהשינוי בחייכם יהיה רק לטובה - שאיתם יתאקלם במשפחתון במהרה ושאת תחזרי לעבודה בלב שקט. קבלי ממני הרבה
ים...

נורא מזדהה.

בימים הראשונים של יונתן בתינוקיה הרגשתי נורא. ערב קודם עוד בכיתי נורא, איך אני עושה לו כזה דבר??? והוא עוד היה הרבה יותר קטן מאיתם (חצי מגילו
). אבל במבט לאחור, היום, חמישה חודשים אחרי - זה היה צעד נכון לכל הצדדים. יונתן אוהב להיות בתינוקיה, הוא מקבל שם יחס נהדר ותשומת לב רבה יותר מאשר אם היה אצל מטפלת (כי יש חמישה תינוקות ו-3 מטפלות, תמיד פנויים אליו, מה שבאחד על אחד לא תמיד מתאפשר). הוא מאוד נהנה מחברת הילדים האחרים - יש לו שם אפילו "חבר" בן גילו שהם תמיד מתמרנים להיות זה לצד זה ומעבירים צעצועים אחד מהשני (לא בכעס - בידידות. נשמע מצחיק אבל זה כך). יונתן שמח כשאנחנו מגיעים לשם בבוקר ושמח לראות אותי בסוף היום. הוא מכיר יותר אנשים וקולות ומגעים וטעמים, ואני חושבת שזה טוב בשבילו. איתם הקטן שלך, התינוק הרציני והחכם הזה, יסתדר מצוין. קודם כל - אין לי ספק שהוא יבלוט בין שאר הילדים בשלוה ובנועם שהוא משרה (אני כבר לא מדברת על היופי שלו). שנית - את תראי שהוא יסתכל טוב טוב על מה שקורה סביבו, יבין מי נגד מי, ומהר מאוד יהיה מנהיג של חבורת זאטוטים עליזה. כשהוא ילמד לזחול הוא כבר ידע לתקשר עם בני גילו ולהינות מדברים שאת לא יכולה לספק לו.
ואני מיד מתקשרת אלייך.

למעלה