ליאור של חנה
New member
פינת ה ../images/Emo32.gif היומית
להלן מתכון משובח ששיר ממליצה עליו מכל פה היא ניסתה אותו אתמול אז ככה המצרכים : אגס שטוף ונקי ורחוץ בסבון ומחוטא אופן ההכנה : 1. לקלוף את האגס 2. לקטום את הגבעול ואת הצד הנגדי לו 3. לחתוך לארבע רבעים אנכיים 4. לחלץ את הגרעינים ולהשליכם לפח 5. לשטוף ולרחוץ שוב ולשים בשקית סטרילית 6. לנסוע לים 7. לטבול בחול ולאכול ניתן להוסיף גם צדפים לשם הגשה חגיגית מ-ע-ו-ל-ה
להלן מתכון משובח ששיר ממליצה עליו מכל פה היא ניסתה אותו אתמול אז ככה המצרכים : אגס שטוף ונקי ורחוץ בסבון ומחוטא אופן ההכנה : 1. לקלוף את האגס 2. לקטום את הגבעול ואת הצד הנגדי לו 3. לחתוך לארבע רבעים אנכיים 4. לחלץ את הגרעינים ולהשליכם לפח 5. לשטוף ולרחוץ שוב ולשים בשקית סטרילית 6. לנסוע לים 7. לטבול בחול ולאכול ניתן להוסיף גם צדפים לשם הגשה חגיגית מ-ע-ו-ל-ה