../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif
האחיינית הפרינססה שלי, הפכה להיות ממש בחורה. היא בת שנתיים ותשעה חודשים. זה התחיל מזה שהיא רצתה ללבוש שמלות, וכותנות, ואז סרטים וסיכות, והחליטה פתאום שלא בא לה חיתולים (סופסוף), אז היא התחילה ללכת לשירותים... ועכשיו, היא באה להורים שלה, וביקשה עגילים. כמו של אמא שלה. אחי לקח אותה לחנות, והמוכרת אמרה שבדרך כלל אחרי החור הראשון הם בורחים. היא עשתה לה את החור הראשון, והיא מחייכת. אחי שואל את הפרינססה- עכשיו באוזן השנייה? והיא אומרת כן. ליידי קטנה.
שני האחים שלי התחילו לא מזמן טיפול עם כדורים נגד דכאון. קודם האבא של הפרינססה התחיל, וזה שינה את חייו לטובה באופן רציני, ולאח השני יש הרבה יתר בעיות, והם דיברו אחד עם השני, והשני התחיל לקחת גם. גם אצלו יש שיפור משמעותי. כמובן שהכל בפיקוח רפואי. כל יליה של אימי על כדורים נגד דכאון
. מוזר לי קצת. חשבתי על זה שזה יכול לעזור להם מזמן כבר, אבל לא אמרתי כלום, כי לא ידעתי איך... הם ידעו שאני לוקחת. סתם... רציתי לשתף...
במשרד הביטחון רוצים לעשות קיצוצים, וביניהם, שוקלים "להעיף" 75% מנכי צה"ל לביטוח לאומי, ואני ביניהם... ואני חליתי בגלל השירות הצבאי, ואם לא הייתי משרתת את המדינה, הייתי בריאה היום. זה מטריד אותי. לא להיות נכה של ביטוח לאומי, אלא שככה המדינה מתייחסת אל אלו שחלו עקב שירותה... אלו ההרהורים שלי להיום.