פינת המתכון - לא יודעת עם זה טוב

deena

New member
פינת המתכון - לא יודעת עם זה טוב

עכשיו שלחו לי..... עוף + תפוחי אדמה חומרים : 8 ירכיים 4 תפו"א גדולים קלופים פרוסים 4 בצלים חתוכים לטבעות שמן כפית שום כתוש פפריקה אדומה מתוקה אבקת מרק (קצת פחות מכף) פלפל שחור תבלין גריל עוף 3 כפות סויה סיני 2 כפות דבש בסיר גדול : מעט שמן להניח את העוף כשהעור כלפי מטה להוסיף את התפו"א והבצל בכוס גדולה: ¼ כוס שמן שום אבקת מרק פלפל שחור סויה דבש פפריקה למלות את שאר הכוס במים לשפוך לסיר שיכסה הכל אם לא מכסה להכין עוד כמות זהה ולכסות לבשל על אש גבוהה 35 דקות או עד שהעוף והתפו"א מוכנים

נשמע אחלה אני אוהבת מתוק אבל..

הזכרת לי את החברה שלי שהיתה גרה מתחתיי בבנין כשהייתי נשואה תמיד בעלה היה אומר לה תלמדי תלמדי לבשל ואני דוקא רציתי ללמוד ממנה מה זה "צימס" אז היא הסבירה לי ואמרה לי תשמעי בטח אתם לא רגילי אז את כמות הדבש שאני אומרת לך תורידי לחצי מהכמות, עליתי הביתה התלהבתי והכנתי ל"תימני שלי" צימס, הוא רצה להרוג אותי ואמר לי שבשום אופן לא ללמוד ממנה לבשל, חחחחחחחחחח אבל אני באמת אוהבת צימס בחיי וגם שמעתי על פולנים שמתים על סחוג

נשמע אחלה אני אוהבת מתוק אבל..

הזכרת לי את החברה שלי שהיתה גרה מתחתיי בבנין כשהייתי נשואה תמיד בעלה היה אומר לה תלמדי תלמדי לבשל ואני דוקא רציתי ללמוד ממנה מה זה "צימס" אז היא הסבירה לי ואמרה לי תשמעי בטח אתם לא רגילי אז את כמות הדבש שאני אומרת לך תורידי לחצי מהכמות, עליתי הביתה התלהבתי והכנתי ל"תימני שלי" צימס, הוא רצה להרוג אותי ואמר לי שבשום אופן לא ללמוד ממנה לבשל, חחחחחחחחחח אבל אני באמת אוהבת צימס בחיי וגם שמעתי על פולנים שמתים על סחוג

טוב.....

נתקלנו במספר אילוצים שהפכו את המוצר למשהו קצת אחר, אבל על-פי מה שנשאר על הצלחת, אפשר לסכם זאת כהצלחה....ומי שלא טעם,,,,,,,,,,,,הפסיד.

*יערית

New member
רק להזמין?

רוצים ארוחה כיד המלך.....

../images/Emo12.gif שיוו

איך אני יטעם אם לא הוזמנתי. הרי לא חשבת שאני יבשל?! (מזהירה אותך, בקצב הזה המפגש הבא יהיה אצלך בבית
)

למעלה