פינת הטוטו של הנסיך 8

הנסיך 8

New member
פינת הטוטו של הנסיך 8 ../images/Emo91.gif

המועצה להסדר ההימורים בספורט מחזור 454 - תאריך 2005 1 . 1 משחקי הליגות הישראליות פרס ראשון השבוע בטוטו 20 מיליון שקל !!! ליגת העל = 1 . הפועל באר שבע - מכבי תל אביב = X 2 . בני יהודה תל אביב - ביתר ירושלים = 2 3 . הפועל חיפה - הפועל נצרת עילית = X 4 . בני סכנין - הפועל פתח תקוה = X ליגה לאומית 5 . עירוני ניר רמת השרון - מכבי אחי נצרת = 1 6 . צפרירים חולון - מכבי נתניה = 2 7 . הפועל ירושלים עירוני ראשון לציון = 1 8 . הפועל כפר סבא - הפועל עכו = 2 9 . מכבי הרצליה - הכח מכבי רמת גן = 1 ליגה ארצית 10 . הפועל הרצליה - מכבי כפר קנא = 2 11 . מכבי רמת עמידר - הפועל אשקלון = 2 12 . מכבי עירוני קרית אתא - ביתר שמשון תל אביב רמלה = 2 13 . מגדל כרום - מכבי באר שבע = X 14 . מכבי השקמה חן - הפועל רמת גן = 2 15 . מכבי שעריים - הפועל נחלתץ יהודה = X 16 . עירוני אופקים - הפועל בני לוד = 1 עד כאן פינת הטוטו של הנסיך 8 הנסיך 8 מחכה לתגובות ומאחל לכולם מכל הלב גם למי שלא מסתכל על פינת הטוטו שלי

KORG TRIT0N 7

New member
רשמתי לי את הטור

אני מחכה לראות מתי תהמר גם נגד הביתריות החביבות שלך. בהצלחה.

הנסיך 8

New member
בוקר טוב

אתה מהמר נגד הקבוצה שלך ? קשה לי להמר נגד הקבוצה שלי ובגלל זה אני נופל בגלל שאני משאיר את זה באנקר לעומתך או למישהו אחר יש כפולים כלומר בגלל זה המציאו כפולים אבל אתה יודע יש תמיד אבל ביתר תל אביב חייבים חייבים לנצח למה אתה שואל בגלל שעם הם מפסידים בטעות הם יהיו בדרך לליגה א לצערי בהצלחה ופתאום יהיו כמה אלפים בטור שלי

הנסיך 8

New member
אחי אני אוהד שרוף לא רק אוהד

נדבר כבר עכשיו אני בדרך לעבודה אתה יודע אין לך מה להפסיד תשלח את הטור ותזכה להפתעה יפה הטור מאד יפה ככה אני חושב חוץ מליגה א שאין לי שמץ בהצלחה לכולם

למעלה