מוזמנים לבחור בשיר ולהמליץ עליו
F feldman89 Well-known member 10/1/26 #2 הפעם אני בוחר בשיר מתוך הנשכחות- ירדנה ארזי השיר שפותח את האלבום שאני כה אוהב "אנשים זרים" מקום 8 ברשת ג' בשיאו
הפעם אני בוחר בשיר מתוך הנשכחות- ירדנה ארזי השיר שפותח את האלבום שאני כה אוהב "אנשים זרים" מקום 8 ברשת ג' בשיאו
A ady18 Well-known member 10/1/26 #6 נכתב ע"י feldman89: הפעם אני בוחר בשיר מתוך הנשכחות- ירדנה ארזי השיר שפותח את האלבום שאני כה אוהב "אנשים זרים" מקום 8 ברשת ג' בשיאו לחץ כדי להרחיב... שיר טוב שלה לגמרי
נכתב ע"י feldman89: הפעם אני בוחר בשיר מתוך הנשכחות- ירדנה ארזי השיר שפותח את האלבום שאני כה אוהב "אנשים זרים" מקום 8 ברשת ג' בשיאו לחץ כדי להרחיב... שיר טוב שלה לגמרי
A ady18 Well-known member 10/1/26 #4 נכתב ע"י ady18: לחץ כדי להרחיב... חשבתי שאוהב . סבבה .שיר מיוחד ממש
F feldman89 Well-known member 10/1/26 #5 נכתב ע"י ady18: חשבתי שאוהב . סבבה .שיר מיוחד ממש לחץ כדי להרחיב... אני אוהב מאד,
F feldman89 Well-known member 10/1/26 #8 נכתב ע"י ady18: יש געגעוע לשירים של פעם לפחות בעיני. לחץ כדי להרחיב... גם לי. אני אוהב מאד נוסטלגיה ומתרפק על השירים בעבר.
נכתב ע"י ady18: יש געגעוע לשירים של פעם לפחות בעיני. לחץ כדי להרחיב... גם לי. אני אוהב מאד נוסטלגיה ומתרפק על השירים בעבר.