פינוי מתנחלים..

sugerbabe1

New member
פינוי מתנחלים..

לזוכרות אותי מחג "ההיסטרית" עם מלא מלא שאלות אז הצלחנו להתגבר על כל המכשולים וההנקה דיי נכנסה לשגרה ..כמובן בעזרת יועצת הנקה שעזרה לי עם התפיסה...ובכל זאת יש רגעי יאוש הוא לא מוכן לשחררהוא יכול לשבת לי שעות על השד ולא לשחרר, כמובן שהוא נרדם וברגע שאני מנסה לשחרר אותו הוא מתחיל לינוק מחדש כמה דקות ושוב נרדם ככה שכואב לי לשחרר אותו ..בכל מקרה היועצת אמרה להניק אותו בלי בגדים ואני לא מסוגלת לראות אותו קטן כזה ערום.. למשהי יש רעיונות מה לעשות ? כל הנקה נמשכת לפחות שעה וחצי שעתיים אני מרגישה שכוחותי אוזלים..

לא יודעת בני כמה אתם אבל אם אתם

ממש ממש קטנטנים זה מאוד טבעי שהוא ינק הרבה זמן . גם אצלי זה לקח בהתחלה שעה וחצי - הפסקה חצי שעה (במקרה הטוב) ואח"כ עוד שעה וחצי. את צריכה סבלנות. היו גם ערבים שלמים שהוא היה יושב על הציצי ויונק מחמש אחה"צ ועד עשר עם הפסקות קטנות. תהיי סבלנית. אח"כ הזמנים מאוד מתקצרים. לא הבנתי למה להוריד לו את הבגדים? בשביל שיתעורר? בשביל שלא ירדם כי קר לו וההנקה תהיה יותר עניינית?

הוא פיצפוני...../images/Emo13.gif

ראיתי בהודעה הקודמת שלך שהוא בן עשרה ימים ושהיתה לכם בעיה של סירוב לינוק. אז קודם כל - צודקת היועצת. כשתינוק מסרב לינוק אחת השיטות "לשכנע" אותו היא המון מגע של עור-בעור - זה טוב לך וטוב לו. אין לך מה לדאוג שיתקרר - טמפרטורת הגוף שלך מתאימה את עצמה לשלו - כשחם לו הטמפרטורה של הגוף שלך יורדת, ולהיפך. כשהוא עלייך והחולצה שלך מכופתרת עליו מלמעלה הוא נמצא בסביבה האידיאלית לו. אם הוא כבר השתכנע לינוק (מההודעה שלך הבנתי שכן, ובגדול
) את יכולה להוריד את מינון ההנקות בעירום. איך העלייה שלו במשקל? שקלת אותו נאז שהשתחררתם? ואיך הטיטולים? יש לו לפחות 5-6 טיטולים עם פיפי ו-3-4 טיטולים עם קקי צהבהב משחתי כל 24 שעות? כעיקרון אם אתם מטופלים על ידי יועצת הנקה וכל המדדים האחרים תקינים, אני מניחה שההתנחלות הזו היא בסך הכול השיטה שלו להתרגל לעולם משונה, מואר וקר, שונה לגמרי מהסביבה החמימה והחשוכה שבה הוא חי בתשעת החודשים האחרונים. את הדבר היחיד שהוא מכיר - הדופק שלך, הקולך שלך שהוא שמע מתוך הרחם. זה יירגע לאט לאט. תני לשניכם את הזמן להתרגל זה לזה. ועוד טיפ חשוב - מנשא יש לך? כי הרבה פעמים מנשא מאפשר לך לתת קצת מנוחה לידיים העייפות, לצאת לטיול התאווררות ואפילו לנמנם קצת על הכורסה

nulla

New member
גם אצלי הוא ינק במשך שעות בהתחלה

כ - 11 ארוחות ביום שכל אחת נמשכה כשעה וחצי. לאט לאט זה התקצר. היום כשהוא כמעט בן ארבעה חודשים, אם ארוחה לוקחת יותר מעשר דקות זה נראה לי ארוך ארוך. תכי בסבלנות גם אצלך זה יגיע. אני השתדלתי מאוד לא לנתק אותו גם אם היה נראה שהוא נרדם מכיוון שהרגשתי שהוא צרוך את הקרבה הזו. לא סתם אומרים שהנקה זה יותר מאוכל.

למעלה