פינה - רוגאלך מבצק עלים

ira m

New member
פינה - רוגאלך מבצק עלים../images/Emo140.gif

מקמחים משטח עבודה
 

ira m

New member
../images/Emo39.gif-1

פורסים את הבצק עלים על משטח עם קמח ומרדדים דק.
 

ira m

New member
../images/Emo39.gif-2

מרדדים דק. מלאים בחומרים מילוי לבחירה….אני פיזרתי סוכר חום ,קינמון ,ובוטנים קצוצים.
 

ira m

New member
../images/Emo39.gif-3

מקפלים את העלה של הבצק העלים המרודד לחצי.
 

ira m

New member
../images/Emo39.gif-4

חותכים את הבצק למשולשים. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לצר חשוב לשים לב שהחלק הצר יהיה למטה בתבנית.
 

ira m

New member
והמתכון ../images/Emo8.gif

החומרים הדרושים: 1 חב` בצק עלים מופשר קמח מילוי- שוקולד/קינמון/פרג…… אופן ההכנה: 1.פורסים את הבצק עלים על משטח עם קמח 2. מרדדים דק. 3. ממלאים בחומרים מילוי לבחירה….אני פיזרתי סוכר חום ,קינמון ,ובוטנים קצוצים. 4. מקפלים את העלה של הבצק העלים המרודד לחצי. 5.חותכים את הבצק למשולשים. 6.מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לצר חשוב לשים לב שהחלק הצר יהיה למטה בתבנית. 7.אופים בתנור שחומם מראש ללחום 170 מעלות במשך12-15 דקות, מקררים,מפזרים אבקת סוכר ומלקקים את האצבעות. מקור :אישי
 

ira m

New member
חג שמיח לחברי הפורום המקסים ../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif

 
איזה כיף, תודה רבה אירה יקרה! ../images/Emo140.gif

אם רוצים (סתם, שאלה תיאורטית
) למלא בשוקולד, מה לשים? שוקולד רגיל? להמיס ולמרוח? להניח קוביות?
 

ira m

New member
כן עדיף להמיס עם קצת חמאה או מרגרינה

אפשר גפ לפזר קינמון וסוכר , יצא מעולה
 
למעלה