פינה חדשה לעונת המלפפונים-

שקוירין

New member
פינה חדשה לעונת המלפפונים-

פינת "עשה לי את היום"....אתם מוזמנים להציע את מאורעות היום.. עשה לי את היום 19.5.02: בתוכנית "הרכב ראשון" שאלו את קובי רפואה אם אחרי שהוא שיחק רק בקבוצות "סוסיתא" לא בא לו לשחק באיזו קבוצת "רולס רויס". מכבי "סוסיתא" ת"א...
חוץ מזה הראו את לופא קדוש נוסע על קורקינט...

שחר .ו

New member
ואני רוצה לברך מעל במה זו

על הצטרפותה של קבוצת האמריקאים לליגת הארדיטית (או איך שלא קוראים לה). כנראה שלדון לא מספיקה אליפות וגביע בקבלנות כל שנה והוא צריך עוד אליפות מעוד ליגה (כך זה נראה לפחות ע"פ השמות המוזרים בליגה הזאת). בהצלחה בייצוג ישראל , הכיכר כבר מוכנה.

MoTi_NiMnY

New member
תראה איזה שכונה יש בליגה הזאת

עם המנהלת המצחיקה שהקימו וכל החוקים המוזנחים אני לא מאשים את מכבי שרוצה שכל השחקנים שלה ישחקו במהלך כל העונה... בלי חוקים מיוחדים וכרגיל אתם הופכים את זה לפורום כדורסל

MoTi_NiMnY

New member
ההודעה שלך יא מצחיק

משום מקום אתה תמיד חייב לדחוף את הביטוי קבוצת האמריקאים ולדבר עליה אתה מדבר פה יותר ממני על כדורסל..... פאתטי

שקוירין

New member
כן, יש שכונה בליגה

מכבי מנצחת משחק חצי גמר פלייאוף בהפרש של 442 נקודות בממוצע, המאבק כל השנה הוא על מי תהיה השטיח של מכבי בדרך לאליפות ה-700 ברציפות, יניב גרין מקבל ממכבי משכורת רק בשביל לא לעבור לירושלים או הפועל ת"א.... בקיצור יש שכונה אבל לא ממש מהסיבות שציינת. ברכות לחוסיין בשוק על הגדלת מכסת הדקות!

MoTi_NiMnY

New member
פחח... אני לא רוצה להכנס לזה..

אבל גם אם הטענות שלכם נגד מכבי כולן נכונות (אני מדגיש אם) אפשר למצוא פי 2 דברים כאלה על כל השאר השכונתיות בניהול של הליגה וכל הקבוצות לאורך השנים שוברת את השיאים שהכדורגל אי פעם יגיע אליו תהנו בדרבים

ARIBBA ASHKENAZ

New member
חשבתי שזה פורום |כרגל| פה ../images/Emo35.gif

אח"כ אתם מאשימים אותי שאני כותב על
לא

למעלה