פינה ב
,בוקר
בנות

בובית 29

New member
פינה ב../images/Emo23.gif,בוקר../images/Emo42.gifבנות../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

לאט לאט אני חוזרת לתפקוד (חלקי) גם בגלל שהבקשות ממשיכות להגיע-גם מתורמות וגם מנתרמות
ומפני שאוטוטו הקיץ נגמר (סוף סוף),אני מרכזת מה דרוש למשפחות הנזקקות כך שמי שכבר ממיינת תוכל לשים בצד: עבור חד הוריד עם תינוק
חדש: טמ"ל מכל סוג,אמבטיה,מוצצים,בקבוקים,סבון תינוקות וכל מה שיכול לשמש תינוק קטן. עבור משפחה עם זוג תאומות
בנות 4+-ביגוד קיצי וחורפי,תחתונים,ונעלים מכל סוג (סנדל,קרוקס,ספורט...) מידה 27-28,קוקיות וקישקושים לשיער
. עבור נער בן 15ממשפחה נזקקת חולצות מידה מדיום (או לארג' קטן). אחרון חביב-עבור הילדות בנות ה-4 דרוש בגד ריקוד מידה 4-6 (או8 שניתן להצר), הושג אחד וחסר לשניה... בכל שאלה אני פה או בנייד
כל תרומה חשובה ובהכל יעשה שימוש!
סיגל

בובית 29

New member
../images/Emo140.gifורוצה להודות לתורמות הנהדרות../images/Emo189.gif

ל-בריש גלי על ציוד התינוקות והשינוע
ולאיילת המקסימה על הביגוד והנעלים
.

נזכרתי עכשיו

את צריכה טרמפולינה? יש לנו טרמפולינה שמיועדת לתינוקות עד גיל חצי שנה.

בובית 29

New member
גם מותרות בדמות טרמפולינה יתקבלו בברכה../images/Emo8.gif

סוג הדברים אני אפילו לא מעיזה לבקש... נהדרת את!!! בנות, איפה כל האמהות של הבלרינות????

meitaltz11

New member
יש לי אופניים לפעוט חדשות ממש

עם ידית גבוהה להורים/כיסוי לשמש ועוד... רק שנפל מהם הבורג של הידית אז אי אפשר לנווט אבל ניתן לתיקון בלי בעיה (רק שהבעל שלי מתעצל..) אני נמצאת בפ"ת ויכולה להביא גם לעזריאלי (רק תאשרי אם כן שאני אכניס לאטוטו...)

בובית 29

New member
המון תודה יקירתי אבל....../images/Emo4.gif

אין לי אופציה להגיע לעזריאלי, המקסימום שלי זה אזור כ"ס רעננה...

טולילול

New member
../images/Emo70.gifיש לנו אמבטיה../images/Emo70.gif

אני אדבר עם הבעלול שייקח לעבודה - יש מצב שאת אוספת ממנו? יכולה לתרום גם צעצועים ואולי בקבוקים (אני אבדוק מה נשאר לי)

בובית 29

New member
נהדרת!!! ממש נפלא,אפשר לנסות לתאם אחרי

החג (פניתי גם לרותי כך אולי נתפוס שתי ציפורים...).

polegra

New member
יש לי כמה דברים תגידי אם מתאים

צעצוע כזה חוט שתולים על העגלה חדש באריזה. אני חושבת שגם טרמפולינה יש לי כזו פשוטה בלי צעצועים רטט וכו...פשוט מושב לגבי הנער...מה מידת המיכנסיים שלו?? יש לי כמה גינסים של פירמות שהפולני כבר לא זוכר מתי נכנס אליהם.... זה כל מה שעולה לי לראש כרגע.... טלי

xxss1

New member
אולי את צריכה...

שקית עם בגדים לתחילת החורף (הרב בגדי-מעבר) החל ממידה 2 ועד מידה 6. מעיל מידה 4. נעלי בית לחורף (קיפי) מידה 24. הכל מיועד לבנים.

יש לי נעלי ספורט קטנות (22-25)

לבנים. לא זוכרת בדיוק אבל בטח לפחות 3 זוגות. את צריכה?

הדסגו7

New member
יש לי קצת מכל סעיף (לא כולל בגד בלט)

אני צריכה יום-יומיים לארגן (כי חלק מאופסן) איך אני יוצרת איתך קשר?

mynameiskeren

New member
כל הכבוד לך! ../images/Emo13.gif אגב, הסתכלת באגורה? :

יש שם פריטים למסירה לתינוקות: http://www.agora.co.il/categoryContent.asp?category=6&dealType=1&takeCity= יש כל מיני קטגוריות כמו ציוד לתינוק. מצטערת שאין לי פריטים לתינוקות/פעוטות לתרום בעצמי. אולי יש לי קישקושים לשיער שיכולים להיות רלוונטיים לתאומות, אם זה לא נראה מבוגר מידי. אני אחפש ואבדוק. פרסמת גם באתר של הורים לתינוקות?

Tula1

New member
../images/Emo41.gif יכולה לשנע מרחובות לאזור כפר סבא

אם יש מישהי מרחובות והסביבה - יכולה לשנע עבור סיגל

למעלה