פין באלור- זה רק אני?

פין באלור- זה רק אני?

כמה הבהרות חשובות לפני הדיון הזה:
1. אני חושב שבאלור מתאבק פנטסטי בזירה.
2. הייתי מאוד מאוד שמח אם הוא יצליח בסופו של דבר ברוסטר הראשי.

With that said...
אף אחד לא יתווכח עם העובדה שפין באלור חלש על המיקרופון. עם זאת, רוב האנשים שאומרים את זה עדיין רואים בבאלור סוג של העתיד של החברה, ברמה כזאת או אחרת, וצופים לו הצלחה ברוסטר הראשי.
אני חייב לומר שעם כל האהבה אליו, הבנאדם פשוט חור שחור של כריזמה. כשהוא עובד עם הגימיק של הדימון יש בזה משהו, אבל ברגע שהצבע יורד נשאר אירי חמוד שאין לו מושג איך להעביר פרומו, איך לעורר רגשות ואיך באופן כללי לא לרוקן את האווירה מהחדר. זה לא רק כשהוא מדבר- בלי הצבע, יש לו אפס נוכחות.
האם בכנות מישהו מסוגל לראות את פין באלור מצליח בלונג טרם? הרי הוא לא באמת יכול לעבוד עם הבאדי פיינט כל הזמן. יש דרך שבה הוא כן יכול להצליח, או שהוא בדיוק מה שקווין אוונס הגדיר- flavour of the month?

zohar28390

New member
קודם כל

אני מסכים עם הטענה שאין לו מיק גיים אבל אני ממש לא מסכים עם הטענה שאין לו נוכחות.
&nbsp
לגבי הצלחה ברוסטר הראשי. אני מאוד אופטימי וחושב שכן. הוא פשוט עד כדי כך טוב בזירה (בראות עיניי המתאבק הכי טוב בארגון כרגע). מנג'ר תמיד יכול לעזור בהתחלה ומיק גיים זה כן משהו שנרכש (ראה ערך רומן ריינס).
&nbsp
&nbsp

ninjastar

New member
אני לא כזה מסכים אם הנקודה

שהוא פנטסטי בזירה, דווקא. אני לא יודע אם זה קשור לעובדה שהוא לא כזה כריזמתי, או לא, אבל עוד בNJPW הוא לא היה מישהו שממש נהנתי ממנו באופן יוצא מין הרגיל.
&nbsp
אני חושב שהוא מתאבק מאוד טוב, בטופ של הקארד, והוא פוטנציאלית יכול להיות המתאבק הכי טוב ברוסטר, אבל תמיד מדברים עליו כאילו הוא מושלם בזירה, ואני פשוט לא רואה את זה.
&nbsp
יש לו מין סגנון האבקות שמזכיר את יפן, מינוס הארגסיביות האותנטית.

RLD89

New member
הוא יצליח מסיבה אחת עיקרית

הוא הולך להיות מכונת מרצ'נדייס משומנת..בחודשים האחרונים הוא מוכר יותר מרצ'נדייס מהרבה מתאבקים ברוסטר הראשי.
כבר עכשיו יש דיווחים שוינס וקווין דאן(שסולד ממתאבקים עם מבטא ) מחכים לו ומתכננים על דרכים לחלוב את הגימיק שלו.

בגדול אני מסכים עם מה שרשמת,אבל זה ברור שהוא יהיה אובר עם הסמארקים,הוא יהיה אובר אצל הילדים בגלל הגימיק,ואובר אצל הנשים בגלל המראה שלו ולא צריך יותר מזה בשביל להצליח בWWE.

פתרון פשוט ב5 מילים

My name... is Paul Heyman!

היו קצת טיזרים לזה מצד באלור בטוויטר.
יש לו את הלוק הנכון ואת יכולות ההאבקות, אבל כשהוא פותח את הפה אתה יכול להרדם כמעט. וזה לא בגלל המבטא. המבטא דווקא סבבה.

האם נראה טייקר-דימון פין במניה 32? אלוהים יודע שהייתי רוצה לראות את זה ולא רק בגלל הכניסות של ה10 דקות פלוס כל אחת.
או לחילופין לצרף אותו למשפחת ווייאט בתור המפלצת שלהם שבאה לחסל את ריינס ואמברוז.

אפשר לעשות עם פין (בצורת השד) כל כך הרבה מטעמים. אני חושב שבתור היל יתאים לו יותר, אבל אז זה יפגע קצת במרצ'נדייז. הוא יכול להצליח גם בלי יכולות מיק מופלאות והוא יכול ללמוד ולקחת עוד כמה שיעורי משחק. כרגע, היתרונות עולים על החסרונות ויש לו כל סיכוי בעולם להצליח. הסרטון בשלושה חלקים לפני ביסט אין דה איסט עשו לו המון תועלת וחיברו את הקהל מאחוריו. יאללה, שישתולל עם זה ושיצליח!

אני עדיין לא מאמין שהוא הוחתם שם, אז...

מן הסתם אני די מתקשה להאמין שהוא יצליח לפרוץ במיינסטרים.
דביט בנוי מושלם להצלחה מסחררת ביפן, יכולת מדהימה בזירה, מראה שונה שמושך את היפניות ואפס יכולת לדבר במיקרופון.
&nbsp
בכל מצב, כמה מתאבקים בריטים\אירים (ובוא נכניס גם את אירופה באופן כללי וזהו) היו סיפורי הצלחה אדירים במיינסטרים האמריקאי?

pufpuf

New member
אולי הוא

חלש על המיקורפון, אבל הוא מפוצץ בכריזמה, מפוצץ. וזה לא סותר.
מהרגע שהוא מופיע, גם בלי האיפור והכל, אי אפשר להוריד את העיניים ממנו.
&nbsp

למעלה