פילאף או פאלאו??

thegreengirl

New member
פילאף או פאלאו??

אוף, אני כל כך אוהבת את זה... אכלתי את זה בלאנץ' של מלון דן וזה היה פשוט מעדן!! אז לקחתי על עצמי את המשימה (ואת הסיכון- יש אורחים) ואני עושה ערבובים של מתכונים כדי להכין את המאכל שיביא לי הכי הרבה מחמאות שאפשר!!! אז ככה: טיגנתי בצל בחמאה ושמן זית וכשהזהיב הוספתי תערובת של בשר בקר וכבש טחון. כשהם טוגנו יחד הוספתי חתיכות גדולות של שיני שום. עליהם שמתי כמות גדולה של אורז לבן, ואז על זה עדשים אדומים וירוקים שהושרו 3 שעות והורתחו במים במשך חצי שעה עד לריכוך. ערבבתי (למרות שאסור) והוספתי צימוקים ומקל קינמון. קצת מים, פלפל גרוס ומלח... ונראה מה יהיה. אעדכן !
 
למעלה