פייק או לא!!

אבי בן 1231

Well-known member
בלי שום קשר ולא קראתי את הידיעה אני חשדתי ועדיין חושד שלפארחן קאדי הבדואי נוצר קשר עם החמאס, צרוף מקרים מוזר היה פה!!
ובנוסף הצהרתו של הנ"ל מיד אחרי השחרור שהוא מרגיש פלסטיני ולא ישראלי, זה לא פייק, ראיתי ושמעתי את הראיון, והמראיין היה עם מיקרופון של ערוץ 14.
1+1 הם תמיד שתייםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!
רצוי לחקור לעומק!!

1725376326730.jpeg

שמלת תחרה1

Well-known member
בלי שום קשר ולא קראתי את הידיעה אני חשדתי ועדיין חושד שלפארחן קאדי הבדואי נוצר קשר עם החמאס, צרוף מקרים מוזר היה פה!!
ובנוסף הצהרתו של הנ"ל מיד אחרי השחרור שהוא מרגיש פלסטיני ולא ישראלי, זה לא פייק, ראיתי ושמעתי את הראיון, והמראיין היה עם מיקרופון של ערוץ 14.
רצוי לחקור לעומק!!

צפה בקובץ המצורף 115280
מתחילה להאמין שאתה צודק, היהודים שהיו איתו נרצחו.

פולגאר

Well-known member
רצוי לחקור לעומק!!

צפה בקובץ המצורף 115280
ברגע שיש לו במשפחה אח פושע, זה בכלל לא מפליא אותי:

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
ברגע שיש לו במשפחה אח פושע, זה בכלל לא מפליא אותי:
מה שמחשיד יותר הן שתי עובדות:
1. צרוף המקרים בין השיחרור שלו וחשיפת הגופות באותה מנהרה ובמרחק לא גדול.
2. והצהרת ה"תודה" שלו שהוא מרגיש פלסטיני ולא ישראלי.

Harrington

Well-known member
מנהל
ובנוסף הצהרתו של הנ"ל מיד אחרי השחרור שהוא מרגיש פלסטיני ולא ישראלי, זה לא פייק,
לא בטוח (אא״כ אתה מבין ערבית). יש מי שטוען שהמילה שנאמרה בין ״פלסטיני״ ל״ישראלי״ לא הייתה המילה העברית ״ולא״ אלא המילה הערבית ״וולא״ (אולי אינני מדייק בכתיב) שמשמעותה ׳או׳. כלומר שהוא אמר שזה לא משנה פלסטיני או ישראלי, צריך לשחרר את כולם (בנוסח חופשי).
רצוי לחקור לעומק!!
מן הסתם בדיוק מה שיקרה (והיה קורה, אם לא כבר קרה, גם בלי כל מיני שמועות אינטרנטיות).

אבי בן 1231

Well-known member
לא בטוח (אא״כ אתה מבין ערבית). יש מי שטוען שהמילה שנאמרה בין ״פלסטיני״ ל״ישראלי״ לא הייתה המילה העברית ״ולא״ אלא המילה הערבית ״וולא״ (אולי אינני מדייק בכתיב) שמשמעותה ׳או׳. כלומר שהוא אמר שזה לא משנה פלסטיני או ישראלי, צריך לשחרר את כולם (בנוסח חופשי).

מן הסתם בדיוק מה שיקרה (והיה קורה, אם לא כבר קרה, גם בלי כל מיני שמועות אינטרנטיות).
סליחה, אך תגובותיך המפולפלות זקוקות לתירגום לעברית!!
אני בשלמ"משכ לכן צריך תרגום!!

למעלה