פיטורים.....

מצב
הנושא נעול.

ב ס י

New member
פיטורים.....

פיטורים.....
באיזה מקרים אני יכולה להתפטר ובכל זאת לקבל פיצויים? אני רווקה, לא מתכוונת להתחתן בזמן הקרוב, עובדת במקום עם תנאים לא טובים, היחס לא משהו, והמשכורת גם, ואני משתוקקת לעוף משם. 1.איך מבחינה חוקית אני יכולה להתפטר ולקבל פיצויים? 2. איך אני יכולה לגרום להם בכוח לפטר אותי ועדיין הם יצטרכו לשלם לי פיצויים?

ב ס י

New member
אני עובדת הרבה יותר משנה.

פיטורים.....
באיזה מקרים אני יכולה להתפטר ובכל זאת לקבל פיצויים? אני רווקה, לא מתכוונת להתחתן בזמן הקרוב, עובדת במקום עם תנאים לא טובים, היחס לא משהו, והמשכורת גם, ואני משתוקקת לעוף משם. 1.איך מבחינה חוקית אני יכולה להתפטר ולקבל פיצויים? 2. איך אני יכולה לגרום להם בכוח לפטר אותי ועדיין הם יצטרכו לשלם לי פיצויים?
אני עובדת הרבה יותר משנה.

שיר ורד

New member
את יכולה להחליף מקום מגורים

פיטורים.....
את יכולה להחליף מקום מגורים
להתנחלות , ישוב חקלאי או ישוב פיתוח ולגור שם לפחות חצי שנה.

היחס לא משהו?

פיטורים.....
היחס לא משהו?
אם את זוכה ליחס משפיל או מחפיר מצד מעבידך, יש ותוכלי להתפטר בדין מפוטרת על פי סעיף 11 א' לחוק, שם זה נקרא "נסיבות אחרות" ביחסי העבודה. ואולם, יש להתריע בפני המעביד על היחס המשפיל-טרם ההתפטרות ולתת לו הזדמנות לחזור בו מהתנהגותו המשפילה, אם לא יחזור בו-אזי תוכלי להתפטר כאמור

מצב
הנושא נעול.
למעלה