פיגוע נוסף בירושלים !!!

מצב
הנושא נעול.
יש הרוגים ! תנו לי את יאסין הלילה !

חייבים לחסל מיד את החמאס !!!
יוחזר מיד שרון לארץ !!!! בכיף אלך לצו 8 למלאכת חיסול יאסין ואנשיו !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואמיס את הגופה המרקיבה שלו בחומצה גופרתית !!! אריק חייב לעזוב מיד את הודו ןלשלוח אותנו לחיסול מאסיבי של אנשי החמאס בכל רחבי הארץ !!!

טוארג

New member
ימח שמם וזכרם של המפגעים האלה!!!!!!

ואמיס את הגופה המרקיבה שלו בחומצה גופרתית !!! אריק חייב לעזוב מיד את הודו ןלשלוח אותנו לחיסול מאסיבי של אנשי החמאס בכל רחבי הארץ !!!
ימח שמם וזכרם של המפגעים האלה!!!!!!
שוב: תנצב"ה אחלה מהירה לפצועים עצוב שזו מתחילה להיות רוטינת החיים שלנו... אבל אל תגידו שזה לא היה צפוי.... (ואני אומר את זה בעצב גדול) ממשיך להתעדכן יובל ותהיו חזקים שם!!!!!!!

ןלשלוח = ולשלוח. עמכם הסליחה !

ןלשלוח = ולשלוח. עמכם הסליחה !

אביתר, אנא, הרגע מעט !

פיגוע נוסף בירושלים !!!
אביתר, אנא, הרגע מעט !
גם אני חושב שצריך להרוג את הצפצפה הסרוחה מעזה וגם את הבן זונה מהמוקטעה (זה עם השפה הרועדת), אך אנא, אל תציף הפורום יותר מדי בהודעות כעוסות. זה לא יחזיר את ההרוגים לחיים ולא זה יביא את הממשלה לעשות משהו. ושוב, איחולי החלמה לפצועים ולהרוג את כל המחבלים הבני זונות סרוחים.

ללא קשר: הלילה צריכים לפעול !! אני

אביתר, אנא, הרגע מעט !
גם אני חושב שצריך להרוג את הצפצפה הסרוחה מעזה וגם את הבן זונה מהמוקטעה (זה עם השפה הרועדת), אך אנא, אל תציף הפורום יותר מדי בהודעות כעוסות. זה לא יחזיר את ההרוגים לחיים ולא זה יביא את הממשלה לעשות משהו. ושוב, איחולי החלמה לפצועים ולהרוג את כל המחבלים הבני זונות סרוחים.
ללא קשר: הלילה צריכים לפעול !! אני
אשמח לעלות על מדים עוד הלילה ולעשות את העבודה הזו במו-ידיי !!

oren*

New member
אל תהפכו את הפורום לשוק בבקשה.

פיגוע נוסף בירושלים !!!
אל תהפכו את הפורום לשוק בבקשה.
קשה, כואב, מצער, חלקנו מכירים אנשים מכל אחד מהפיגועים... אבל זה לא עוזר לכתוב עשר הודעות חסרות תוכן, הודעה אחת מספיקה.

ה דרומי

New member
../images/Emo16.gifלזכרם של כול ה../images/Emo39.gifים

פיגוע נוסף בירושלים !!!
לזכרם של כול ה
ים
והחלמה מהירה לכול הפצועים השם ינקום דמם.

mister K ידידינו משרת שם

תמונה ממקום הפיגוע היום בצריפין
לא אני צלמתי
mister K ידידינו משרת שם
לא הצלחתי להשיג אותו ואני מקווה לתפוס אותו מחר ושהכל בסדר איתו... אני אישית עמדתי בתחנה הזו (תחנה, לא טרמפיאדה) לפני כחצי שנה וחיכיתי לאוטובוס ביחד עם החיילים.

נקווה מאוד שרתם לא היה שם !!

mister K ידידינו משרת שם
לא הצלחתי להשיג אותו ואני מקווה לתפוס אותו מחר ושהכל בסדר איתו... אני אישית עמדתי בתחנה הזו (תחנה, לא טרמפיאדה) לפני כחצי שנה וחיכיתי לאוטובוס ביחד עם החיילים.
נקווה מאוד שרתם לא היה שם !!

מצב
הנושא נעול.
למעלה