פיגוע בתחנה המרכזית הישנה!

מצב
הנושא נעול.

אשור

New member

ארזS

New member
../images/Emo16.gif הרוגה אחת .

הרוגה אחת .

טוארג

New member
כל התל אביבים - תשמיעו אות חיים

כל התל אביבים - תשמיעו אות חיים
כדי שנדע שלא קרה משהו. כל האנשים שגרים בתל אביב / קרוב לתל אביב - תכתבו משהו בשרשור הזה, אפילו סתם הודעה בלי נושא ובלי תוכן.

ארזS

New member
אני לא נמצא שם בכלל

באיזה אוטובוס מדובר ? מה מס' הרישוי
שלו ? מה המס' הפנימי שלו בדן ? איזה דגם זה ? האם זה אוטו דו-מפרקי בקו 26 ? יש צילומי תקריב ? תודה, הדוד.
אני לא נמצא שם בכלל
ובצילומי הטלוויזיה שראיתי לא הצלחתי לזהות את מספר האוטובוס. מה שברור זה שהאוטובוס הדו-פרקי הזה הוא מקו 26 ושהפיצוץ היה מחוץ לאוטובוס לאחר שכבר יצא מהתחנה. עם כל הצער הכבד על ההרוגה, כנראה שלמחבלים ימ''ש היה פספוס בתזמון שמנע אסון כבד הרבה יותר.

צחקן

New member
נדמע בטח תוך 24 שעות.

אני לא נמצא שם בכלל
ובצילומי הטלוויזיה שראיתי לא הצלחתי לזהות את מספר האוטובוס. מה שברור זה שהאוטובוס הדו-פרקי הזה הוא מקו 26 ושהפיצוץ היה מחוץ לאוטובוס לאחר שכבר יצא מהתחנה. עם כל הצער הכבד על ההרוגה, כנראה שלמחבלים ימ''ש היה פספוס בתזמון שמנע אסון כבד הרבה יותר.
נדמע בטח תוך 24 שעות.
ב"ה אולי מישהוא יכול לשלוף את מספרי הרישוי של קו 26 ? . והאפם אפשר "לייבא" אתץ המיפרקית לחו"ל (לאחר נקוי) ע"מ לעזור להסברב הישראלית בחו"ל ?.

באתר של מעריב כתוב

באיזה אוטובוס מדובר ? מה מס' הרישוי
שלו ? מה המס' הפנימי שלו בדן ? איזה דגם זה ? האם זה אוטו דו-מפרקי בקו 26 ? יש צילומי תקריב ? תודה, הדוד.
באתר של מעריב כתוב
ש-27 עמד בתחנה ו-26 עקף אותו בדיוק כך שהפצועים משני האוטובוסים. המטען היה בשיח ליד התחנה. לדעתי הופעל עם סלולרי ימח שמם, נמאס מהם.
לזכרה ואיחולי החלמה מהירה לפצועים

מצב
הנושא נעול.
למעלה