פיגוע באוטובוס בבאר שבע! פיגוע באוטובוס בבאר שבע! כך לפי קול ישראל
א אביב ש New member 31/8/04 #2 פיצוץ שלישי נשמע מהקניון נכתב ע"י אביב ש: פיגוע באוטובוס בבאר שבע! כך לפי קול ישראל לחץ כדי להרחיב... פיצוץ שלישי נשמע מהקניון
פיצוץ שלישי נשמע מהקניון נכתב ע"י אביב ש: פיגוע באוטובוס בבאר שבע! כך לפי קול ישראל לחץ כדי להרחיב... פיצוץ שלישי נשמע מהקניון
ל ליילנד המקורית New member 31/8/04 #3 ../images/Emo92.gifתשימו לב שיש כבר שרשור נכתב ע"י אביב ש: פיצוץ שלישי נשמע מהקניון לחץ כדי להרחיב... תשימו לב שיש כבר שרשור שרשורים אחרים נזרקים החוצה וחבל.
../images/Emo92.gifתשימו לב שיש כבר שרשור נכתב ע"י אביב ש: פיצוץ שלישי נשמע מהקניון לחץ כדי להרחיב... תשימו לב שיש כבר שרשור שרשורים אחרים נזרקים החוצה וחבל.
א אביב ש New member 31/8/04 #4 הייתי שם לב, אבל כתבתי ראשון נכתב ע"י ליילנד המקורית: תשימו לב שיש כבר שרשור שרשורים אחרים נזרקים החוצה וחבל. לחץ כדי להרחיב... הייתי שם לב, אבל כתבתי ראשון ככה שלא ממש היה לאן לשרשר.. הפני את השאלה לאחרים שפתחו שירשורים אחרי.
הייתי שם לב, אבל כתבתי ראשון נכתב ע"י ליילנד המקורית: תשימו לב שיש כבר שרשור שרשורים אחרים נזרקים החוצה וחבל. לחץ כדי להרחיב... הייתי שם לב, אבל כתבתי ראשון ככה שלא ממש היה לאן לשרשר.. הפני את השאלה לאחרים שפתחו שירשורים אחרי.