פטריות שמפיון ממולאות - יש למשהו

  • פותח הנושא droli
  • פורסם בתאריך

droli

New member
פטריות שמפיון ממולאות - יש למשהו

מתכון מנוסה, בדוק ומומלץ?
 

coolmood

New member
פטריות ממולאות

הנה מתכון לפטריות ממולאות... אתמול הכנתי עם פטריות פורטובלו, אבל בהחלט אפשר גם עם שמפיניון: מצרכים: 10-20 פטריות (בהתאם לגודל. שמפיניון יותר קטנות מפורטובלו, ולכן צריך יותר). בצל קטן חתוך לקוביות. 100 גר' גבינת עיזים. 180 גר' מוצרלה מגוררת.
30 גר' חמאה. קצת אורגנו קצוץ. קצת בזיליקום קצוץ. 2 שיני שום קצוצות. פלפל לפי הטעם. 1/4 כוס קמח. 2 ביצים. פירורי לחם. מעט שמן זית. שמן לטיגון עמוק. מטגנים את הבצל והשום עד שהבצל ייעשה שקוף. מועכים את גבינת העיזים בקערה, מוסיפים חצי מכמות המוצרלה, את החמאה, הבצל המטוגן, הבזיליקום, האורגנו, מלח, פלפל ומעט שמן זית. מערבבים ביחד. שוטפים את הפטריות בעדינות, מייבשים במגבת נייר, מסלקים את רגליהן, וממלאים את הפער בתערובת המילוי. טובלים את הפטריות הממולאות בקמח עם מעט מלח, מנערים, טובלים בביצה, לאחר מכן בפירורי הלחם ומשליכים לסיר עם שמן עמוק שחומם מראש. מוציאים בכף מחוררת. מקרימים עם שארית המוצרלה ומגישים מיד. מומלץ!
 
למעלה