פטריה בציפורן ברגל בהנקה...

MissPiggi1

New member
פטריה בציפורן ברגל בהנקה...

אני מניקה אז אני יודעת שיש חומרים שאסור לי להשתמש ומבחינת רפואה קונבנציונלית- התכשירים שנתנו לי "חלשים" מבחינת חומר פעיל (בעיקר בגלל ההנקה)- אז אשמח מאוד- סובלת ממנה כבר כמעט שנה (סוג של קילוף והצהבת ציפורן, סליחה על התיאור...). המליצו לי שני דברים "אלטרנטיביים" בזמנו- שטיפה בחומץ ומריחת שמן עץ התה- שניהם לא עוזרים במיוחד... אני כמובן מנקה את המקום מדי יום ודואגת לגזור בעדינות אם צריך אבל זה לא נראה טוב וכרגעאני לא מתכננת להפסיק להניק אז צריכה עזרה "דחופה" עד כמה שניתן לקיץ הקרב כי זה מאוד מעיק (גם פיזית וגם ויזואלית...)... הרבה תודה (ואם במקרה זה לא הפורום המתאים לשאלתי - אשמח להפניות) פיגי

פטרייה בציפורן - ריפוי טבעי

יש ריפוי טבעי לכל בעיה שהתהוותה בדרך הטבעית - ולגם למצב גרוע מאוד. זרימת החיות באזור זה של הבוהן שברגלך, שבה התפתחה הפטרייה, ירודה. אין אפשרות להתחדשות נאותה של החיים במקום. "כי האדם עץ השדה" - כך, בתנאים ירודים עבור העץ, עלולות להתפתח פטריות עליו. בעת הריון וגם בהנקה, מנתב הגוף - בעל החושים הטובים שלו - את המיטב, שנמצא בו, ליצירת חלב איכותי ביותר להתפתחות הולד. כאשר אין רזרבות מספיקות - תישאר האם המיניקה - מקופחת, אך, תינוקה - ירוויח. יש מקום לבחון את תזונתך, ואולי לשפרה לבריאות תקינה וטובה יותר שלך. כך, גם החלב עבור תינוקך היקר - יהיה באיכות עוד יותר טובה, ואת גם תצאי ברווח והצלה. ישנם מזונות שמסייעים בכל מצב ומיטיבים עם הגוף על חלקיו השונים. לעומתם, מאכלים, שמזיקים במצבים מסוימים וכדאי להימנע מהם. טיפול מקומי בלבד לא יכול לרפא. היות והפטרייה בציפורן - מקורה במערכת העיכול, שתחילתה בפה, ויכולת איבריה השונים לעכל ולספור נכון את חומרי ההתחדשות הטובים, ולהעבירם לכל קצווי הגוף על חלקיו השונים - מקצה ציפורן ועד קדקוד. בברכת מזל טוב ובריאות איתנה יותר, שבת שלום ומבורך, שלומית

נועיק

New member
מצחיק אבל אולי יעזור

שימי בצל לבן על הציפורן (עוטפים בפלסטר). לבן שלי זה עזר...

MissPiggi1

New member
תודה רבה- אשמח לעוד הצעות לפתרון, ונועיק-...

לגבי הבצל- פשוט לחתוך חתיכת בצל ולחבוש עם האצבע? לכמה זמן/כמה פעמים?

ladybug4NLP

Active member
פטריה בצפורן

כל יופ 2-3 פעמים ביום למרוח מעט אקונומיקה עם מקל אזניים. לא שורף ולא כואב הייתי מציעה לך גם לקחת כמוסות של אורגנו פראי אך אמנע מכך מאחר ואת מניקה הרבבה בריאות

freearth10

New member
???

אוקונומיקה?לתוך הציפורניים?לאישה שמניקה? וזה מביא בריאות?
מאיה

ladybug4NLP

Active member
כן, כן

זה נספג מקומית בלבד בצפורן ועושה נפלאות ואין שום מגבלה למרוח אותו חיצונית (למרות שזה מסריח אך בכמויות שכאלה גם זה זניח. וגם נזכרתי שבעצם את כמוסות שמן האורגני הפראי ניפןן לפתוח ולמרוח ישירות על התיפון ומתחתיה

נועיק

New member
בצל ואקונומיקה

את הבצל אפשר כמה שרוצים, לקחת שכבה אחת ולעטוף את האצבע. גם אני שמעתי על אקונומיקה בהקשר של פטריות, עם תוספת קטנה - אחרי האקונומיקה לחכות 20 דקות ואז לשטוף עם סבון רפואי את השאריות. אבל זה היה בהקשר של פטריה (נקודות לבנות) על העור.

0 אור 0

New member
ובנוסף לעצות הסבתא הטובות שנתנו לך פה

עצות טובות וידועות שכבר עזרו להרבה אנשים, ניתן גם לגשת לנטורופת שמתמחה גם בשמנים ולבצע התאמה של התזונה בשילוב של תערובת שמנים אנטי פטרייתית מותאמת לך - עץ התה המפורסם הוא מצוין למניעה ובשלב התחלתי, אך אינו יעיל מאדבשלב מתקדם של הפטרת.

0 אור 0

New member
בודאי שלא - והיא יכולה ללכת לשני אנשים

שאחד ייעץ לה לגבי השינוי התזונתי הנכון ואחד יתאים לה את התערובת הטיפולית של שמנים. זה קורה בדרך כלל כאשר מישהו כבר נמצא אצל נטורופת שאינו מומחה לשמנים, ומפנה למישהו אחר לצורך התערובת. אבל אם כבר ממילא מחפשים מטפל חדש ויודעים שיש צורך בטיפול שכולל את שני האלמנטים הללו , אז יש יתרון במישהו שיודע לתת טיפול משלים בשני התחומים.

שמן אתרי של אורגנו

תחפשי שמן אתרי אורגנו, עדיף כזה שנחשב איכותי וממוצא אמין, ופשוט תחטאי את הציפורן כל יום. מומלץ לפנות לפדיקוריסטית לניקוי ראשון, שיוף, ומשם להתקדם. יש לכה מיוחדת לנושא שאמורה לאטום את הציפורן, זה חשוב מאוד, הלחות משמעותית מאוד לחיי הפטרייה, וצריך למנוע אותה. אז- שמן אורגנו, שיוף עדין, חיטוי ואיטום הציפורן.

Besomet

New member
תמצית ארומטית של אורגנו

היא תמצית חריפה ובעלת סף רעילות גבוה ואין להשתמש בה ללא דילול משמעותי ביותר. שימוש במינון לא זהיר ולא זעיר יכול לגרום לכוויות ולדרמטיטיס. תמצית ארומטית זו מיועדת לשימוש מקצועי בלבד בשל הסכנות הטמונות בשימוש חסר הבנה וחסר אחריות.

Besomet

New member
ודאי שמדובר בחומר רעיל

בספרות תמצית ארומטית של אורגנו מקוטלגת כ- Dermatotoxic. אין שום דרך למנוע מהתמצית להגיע לעור ובשימוש ללא דילול יש סכנה אמיתית. תמצית ארומטית של אורגנו מכילה ריכוז גבוה של פנולים: carvacrol ו- thymol. תמציות ארומטיות שעשירות בפנולים כמו תימין ואורגנו אינן בטוחות ללא דילול משמעותי. נוהגים להשתמש בהן בסינרגיות בריכוז של עד 0.5-2%. להמליץ לאישה מניקה שמעולם לא פגשת ואיבחנת שימוש בתמציות דרמטוטוקסיות ללא דילול זו רשלנות לשמה.

בואו נרגיע..

אין דרך טובה יותר לטפל בפטרת בציפורן. וזה לא המקום להתנצח, את מוזמנת להתקשר אלי בשמחה ואני אסביר לך למה אני חושב כך. אני יכול לספר לך הרבה מאוד על thymol או carvacrol, הסכנה היא מקסימום לסביבה המקומית שסביב הציפורן, מעבר לזה- לאם ולתינוק שלום.

Besomet

New member
הניתוח הצליח והחולה...

אין ספק שבפטרת אתה תטפל היטב עם אפליקציה של אורגנו לא מדולל. מה יקרה לאם המניקה זה כבר סיפור אחר. אני מודה לך על הרצון להעשיר את הידע שלי. אני אמנם בקיא היטב בהשפעותיהם של תימול וקרבקרול, אך אם יש לך משהו להוסיף ולחדש, אתה מוזמן לעשות זאת כך שכולנו נחכים. "הסכנה היא מקסימום לסביבה המקומית שסביב הציפורן" - המשפט הזה מזעזע בעיני. אינני רואה בביקורת שלי התנצחות, אלא אזהרה מפני נזק ממשי. אני מאמין בתרפיה שלא פוגעת במטופל יחד עם הפטרת. כפי שאני רואה זאת, הטיפול הוא באדם ולא בפטרת/כל סימפטום אחר. אהה כן ואני גבר ולא אישה.

0 אור 0

New member
שמן עץ התה יעיל מאד למצבים קלים ולמניעה

אך במצב של פטרת עקשנית הוא פשוט אינו מספיק ונדרשים שמנים חזקים יותר. הבעיה היא ששמנים אלו לא מתאימים לכל אחד, ובפרט לא במצב של הנקה לכן נדרש סיוע ותמיכה של מטפל

למעלה