חבילת חציר
New member
פטה כבד לא רגיל
היי אנשים, בוקר טוב!
אני מכירה מתכונים של פטה כבד שמטגנים כבד ובצל ואז טוחנים עם חמאה ושמים בתבנית ומקררים.
קיבלתי פעם, ממש פעם, ממישהו שעבד במסעדה שהפטה כבד שלה הוא שם דבר, שהיו עושים אחרת - קודם טוחנים את הכבד החי עם החמאה ואז אופים בתנור בתבנית,
האם מישהו מכיר את המתכון הזה? או דומה לו? זה היה משהו נדיר...
תודה!
היי אנשים, בוקר טוב!
אני מכירה מתכונים של פטה כבד שמטגנים כבד ובצל ואז טוחנים עם חמאה ושמים בתבנית ומקררים.
קיבלתי פעם, ממש פעם, ממישהו שעבד במסעדה שהפטה כבד שלה הוא שם דבר, שהיו עושים אחרת - קודם טוחנים את הכבד החי עם החמאה ואז אופים בתנור בתבנית,
האם מישהו מכיר את המתכון הזה? או דומה לו? זה היה משהו נדיר...
תודה!