פחי אשפה ....

Master Stav

New member
פחי אשפה ....

תגידו כפייות טובה ...אומר אני משלם מיסים תגידו למה אתה מצפה ...אומר ששירות ברמה סבירה תגידו אבל תראה ....אומר אני רואה את הזוהמה תגידו מה יש לעשות ....אומר זה תלוי בנו !!! בבוקר לוקחים את פחי האשפה, כמי שטרח כמו רבים אחרים לקנות פח של 240 ליטר וזא כדי שסך כל אשפת הבית תשכון בתוכו ותועבר בצורה שאינה מזהמת את הרחוב אל משאית האיסוף אני מוצא את עצמי מסתכל פם אחר פעם על קבלני האיסוף שפותחים פחים ואם אלו לא מלאים מבצעים מה שנקרא השלמות ....מפח אל פח ..... ומה רע בכך ....ובכן ...טיפות מיץ הזבל שלא נדבר על חתיכות אשפה מתפזרות להן בין פח לפח ובמקום איסוף אנו מקבלים למעשה פיזור על שט נירחב מה שמביא זבובים וריח ברמה הכללית וברמה האישית ...מכריח אותי לרחוץ את הפח חיצונית מידי שבוע וזאת בכדי להסיר ממנו את נטיפי הזבל המשחירים פניתי לצפריר פדלון ואף שמעתי אותו מאיים על קבלן הפינוי שיפסיק את עבודתם לאלתר ....זה החזיק שבוע ..... עכישו אני תוהה ....מה אנו אמורים לעשות ? מכתב יוצא הבוקר אל ראש המועצה ....מפריע לכם גם הסיפור הזה ? כיתבו לו גם אתם אל תיבת דואר [email protected]

Master Stav

New member
תגובה מהירה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היי סתיו, משיחה עם צפריר עולה כי היה במקום ביום ו' וחייב אותם לטפל בנושא , כמו כן קיבלו התראה במידה ונושא זה יחזור על עצמו החברה תיקנס. שבוע טוב, אסנת טל מנהלת לשכת ראש המועצה קדימה צורן טל לשכה: 09-8902904 09-8902949פקס לשכה: [email protected] דוא"ל

Master Stav

New member
קישרה בין הגורמים

קיצרה תהליכים ובאופן כללי נתנה מענה לתושב..... זו העבודה שלה...נכון ...אבל היום במצב של המועצה דנן ביצוע עבודתך אינו משהו מובן מאילו ....

למעלה