פחחחחחח=טחחחחח=חחחחחחח

פחחחחחח=טחחחחח=חחחחחחח

בואנ´ה, למדתי ת´קטע. סבבה פהההההההההה .s. אני אוהבת אותך.......! 3>

tamarosh

New member
אוקיי זה היה דבילי...

לפתוח בשביל זה הודעה חדשה. אבל לא נורא אני אנצל אותה תיכף.

$ מעיין $

New member
ענת יא עמה תשרשרי! ../images/Emo3.gif

תסלחו לה כן? היא חדשה בעסק
חולההההה עלייך ילדה

tamarosh

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

מיני אתיקה של מה שעשיתי היום בערב... אז ככה.. ב-19:30 בערך נסענו לדודים שלי שגרים בראש העין, היה ממש סבבה. היה פשוט טונות של אוכל וטונות של אנשים...
הייתי עם בני דודים שלי רוב הזמן, וצפיתי בהם הולכים מכות (אבל מכות מכות! והם בני 4!
). חזרנו הביתה ב-21:30 ככה כי אח שלי מיהר למסיבה...
וההורים שלי מיהרו לצאת עם חברים... ככה ש..אם תעשו 1+1 זה אומר בית לבד לי! (חוץ ממאי..אבל היא במילא ישנה!
). סבבה..אני מתקשרת לעמית (ידיד שלי)... "יש לי בית לבד מה עושים?" "סרט?" "טוב..ב-22:40 במרכז?" "ביי" קצר ולעיניין!
...ב-22:40 כמובן שהוא מתקשר "איפה את?!?!" - "בבית" - "תחטפי מכות" - "אני יוצאת עכשיו! סאמא שלך!"...
טוב..הגענו לוידאומט..הוצאתי את ה-Y CARD השולט שלי (
) והחלטנו יחד עם קובי בפלא´ לקחת "אמריקן פאי 2" (
). עברנו דרך הבית של עדי..חברה שלי...קראנו לה ובאנו אליי.. באנו אליי...היינו טיפה במחשב, וזזנו לראות ת´סרט. בונא הסרט הזה כזה שולט!!!! פעם שנייה והוא עדיין מכה בי שנית! פשוט טובבבבב
. התפרענו כרגיל...צחקנו בפראות מכל שטות...עד שנגמר הסרט..(וכולם ביחד: אווווו
). חחחח..עלינו למעלה, למטבח - כל אחד השתלט על קופסת גלידה + סירופ שוקולד...זה היה מעולה! פשוט חיסלנו הכוווול!
. אח"כ קובי ואני המשכנו לאכול עוגיות...ותקענו בקבוקי קולה...ואני מפוצצת!!! וזה עוד אחרי הכמות שאכלתי אצל דודים שלי היום...אוי מה יהיה איתי?!
. ראינו איזה סרט איימה בערוץ 3...סרט/סידרה בהמשכים...בקיצור מפחיד! כל שנייה קפצתי כזה והם יורדים עליי... העברנו חוויות על התיכון החדש והמגניב שלנו...ואז הם עפו הביתה!
זהו...היה לילה מהנה ביותר! מי שקראה עד הסוף מקבלת ת´סרט אמריקן פאי 2 + סירופ מייפל שעדי התעקשה לשים בגלידה + עוגת שוקולד שאני וקובי חיסלנו - עוגת הבית יש לציין!

תמריישן../images/Emo105.gif

נשמע היה לך לילה כיפי במיוחד... גם אני רוצה בית לבד
אחרי זה איזה כיף היה לכם אמריקן 2 שולת
(ראיתי את חלקו אל תצפי שאני אבין) סרטי אימה
וזלילות
אבל אני מוותרת על המתנות לשך אני מפוצצת אכלתי לפני שעה 3 שניצלי תירס

tamarosh

New member
שירהההה...

בית לבד זה לא כזה כיף! רק אם באים חברים!
אמריקן פאי באמת כזה טוווב...ואח"כ גם אכלנו קצת פאי תפוחים! צירוף מקרים מדהימוס...

tamarosh

New member
חחח..לא! נו באמת!

זה היה טעים...אז לא התייחסנו לזה... פשוט אכלנו! כמו שצריך!

Black Cat16

New member
תמר! ../images/Emo12.gif

הא?! גם אתם ראיתם היום אמריקן פאי 2?! צירוף מקרים מדהייייייייים
גם אנחנו ראינו
סרט שולט! אתם שמנים...
הסרט אימה בערוץ 3 היה במקרה "זה"!?
ועוגת שוקולד של הבית רולז

ממש שווה איזה כיף לך בית לבד!

אני רציתי Y CARD אז אמא שלי הלכה לבדוק אם זה שווה את כל המאמץ ובסוף היא החליטה לתת לי אחד מהכרטיסי האשראי שלה נכון שווה
!
!
!
!
אבל Y CARD זה גם ממש ממש שווה!!!!!!!!

tamarosh

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifאתיקה../images/Emo36.gif

מיני אתיקה של מה שעשיתי היום בערב... אז ככה.. ב-19:30 בערך נסענו לדודים שלי שגרים בראש העין, היה ממש סבבה. היה פשוט טונות של אוכל וטונות של אנשים...
הייתי עם בני דודים שלי רוב הזמן, וצפיתי בהם הולכים מכות (אבל מכות מכות! והם בני 4!
). חזרנו הביתה ב-21:30 ככה כי אח שלי מיהר למסיבה...
וההורים שלי מיהרו לצאת עם חברים... ככה ש..אם תעשו 1+1 זה אומר בית לבד לי! (חוץ ממאי..אבל היא במילא ישנה!
). סבבה..אני מתקשרת לעמית (ידיד שלי)... "יש לי בית לבד מה עושים?" "סרט?" "טוב..ב-22:40 במרכז?" "ביי" קצר ולעיניין!
...ב-22:40 כמובן שהוא מתקשר "איפה את?!?!" - "בבית" - "תחטפי מכות" - "אני יוצאת עכשיו! סאמא שלך!"...
טוב..הגענו לוידאומט..הוצאתי את ה-Y CARD השולט שלי (
) והחלטנו יחד עם קובי בפלא´ לקחת "אמריקן פאי 2" (
). עברנו דרך הבית של עדי..חברה שלי...קראנו לה ובאנו אליי.. באנו אליי...היינו טיפה במחשב, וזזנו לראות ת´סרט. בונא הסרט הזה כזה שולט!!!! פעם שנייה והוא עדיין מכה בי שנית! פשוט טובבבבב
. התפרענו כרגיל...צחקנו בפראות מכל שטות...עד שנגמר הסרט..(וכולם ביחד: אווווו
). חחחח..עלינו למעלה, למטבח - כל אחד השתלט על קופסת גלידה + סירופ שוקולד...זה היה מעולה! פשוט חיסלנו הכוווול!
. אח"כ קובי ואני המשכנו לאכול עוגיות...ותקענו בקבוקי קולה...ואני מפוצצת!!! וזה עוד אחרי הכמות שאכלתי אצל דודים שלי היום...אוי מה יהיה איתי?!
. ראינו איזה סרט איימה בערוץ 3...סרט/סידרה בהמשכים...בקיצור מפחיד! כל שנייה קפצתי כזה והם יורדים עליי... העברנו חוויות על התיכון החדש והמגניב שלנו...ואז הם עפו הביתה!
זהו...היה לילה מהנה ביותר! מי שקראה עד הסוף מקבלת ת´סרט אמריקן פאי 2 + סירופ מייפל שעדי התעקשה לשים בגלידה + עוגת שוקולד שאני וקובי חיסלנו - עוגת הבית יש לציין!

idit girl

New member
תמר!../images/Emo24.gif

נישמע שהיה לך סבבה!
בערב דווקא לא אכלתי היום טונות של אוכל-אכלתי שניצל סויה+3 תפוחי אדמה+שני מלפפונים חמוצים...
הרבה? אוי עדיין לא ראיתי את "אמריקן פאי2" רק את "אמריקן פאי"...
איכס דוחהה...
יש אייקון של
??
טוב לדעת! הגלידה מזכירה לי שהיום אכלתי כל הזמן גלידה שוקו-וניל שהייתה לנו במקרר (אולי נישאר עוד קצת אם אל סיימתי ת´כול...
*הולכת לבדוק בפריזר*)... ורציתי להוסיף סירופ שוקולד, אבל לא יצא מהבקבוק...
חחחחח קרעת אותי: "ותקענו בקבוקי קולה"...
חחחחח קרועה... אה, גם עוגיות אכלתי היום כמה, אמא שלי קנתה שוקולד-צ´יפס וניל כזה, משהו טעים!!!
עכשיו תביאי ת´סרט+סיירופ מייפל שעדי התעקשה לשים בגלידה+עוגת שוקולד שאת וקובי חיסלתם (מי זה לעזאזל קובי??
חבר לשעבר של לירי שבא לבקר אותך...??
)<ועוגת הבית-זה טוווב!
>

tamarosh

New member
עידיתה! ../images/Emo6.gif

סתומה קטנה שלי! חחחח גם אני לא ידעתי על האייקון הזה -
! הוא פתאום הגיח! יאפ! "תקענו בקבוקי קולה"...פשוטו כמשמעו! חחח ובלי כוסות יש לציין! היישר מהבקבוק!
חחח...חבר של לירי...חחחחח ברור

../images/Emo3.gifגם אני הייתי לבד בבית...

*סניף**סניף*
והזמנתי סרט אני לא אגיד איזה אתן תצחקו עלי,וול תמר נשמע שהיה לך פאן לא ראיתי ת´סרט אמריקן פאי 2 ואת אחד יש לנו גם סרט שולת והאימה היה כזה שתי סיפורים קראו לזה "תעתועי לילה" במקריות? באנגלית נייט ויז´ן נראה לי טוב חפליץ ואיכפת לך עם אני ישים
קטן ,קטנטן? מקווה שלא
חעעע אני הולכת לישון בסוכה היום חיחיחיע עם חברים בשק´´ש ומקווה שיהיה לי כיף חברים אוכל וול מה צריך יותר איי סיי

אבל בסוכה פחחחחחחח

זה פשוט קרע אותי לגמרי
סוכה ילדים בג´ יושנים בסוכה חחחחחחחח ולל חפליץ נדמיין שזה אוהל
פחחחחח סוכה שאווה

למעלה