../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifאתיקה../images/Emo36.gif
מיני אתיקה של מה שעשיתי היום בערב... אז ככה.. ב-19:30 בערך נסענו לדודים שלי שגרים בראש העין, היה ממש סבבה. היה פשוט טונות של אוכל וטונות של אנשים...
הייתי עם בני דודים שלי רוב הזמן, וצפיתי בהם הולכים מכות (אבל מכות מכות! והם בני 4!
). חזרנו הביתה ב-21:30 ככה כי אח שלי מיהר למסיבה...
וההורים שלי מיהרו לצאת עם חברים... ככה ש..אם תעשו 1+1 זה אומר בית לבד לי! (חוץ ממאי..אבל היא במילא ישנה!
). סבבה..אני מתקשרת לעמית (ידיד שלי)... "יש לי בית לבד מה עושים?" "סרט?" "טוב..ב-22:40 במרכז?" "ביי" קצר ולעיניין!
...ב-22:40 כמובן שהוא מתקשר "איפה את?!?!" - "בבית" - "תחטפי מכות" - "אני יוצאת עכשיו! סאמא שלך!"...
טוב..הגענו לוידאומט..הוצאתי את ה-Y CARD השולט שלי (
) והחלטנו יחד עם קובי בפלא´ לקחת "אמריקן פאי 2" (
). עברנו דרך הבית של עדי..חברה שלי...קראנו לה ובאנו אליי.. באנו אליי...היינו טיפה במחשב, וזזנו לראות ת´סרט. בונא הסרט הזה כזה שולט!!!! פעם שנייה והוא עדיין מכה בי שנית! פשוט טובבבבב
. התפרענו כרגיל...צחקנו בפראות מכל שטות...עד שנגמר הסרט..(וכולם ביחד: אווווו
). חחחח..עלינו למעלה, למטבח - כל אחד השתלט על קופסת גלידה + סירופ שוקולד...זה היה מעולה! פשוט חיסלנו הכוווול!
. אח"כ קובי ואני המשכנו לאכול עוגיות...ותקענו בקבוקי קולה...ואני מפוצצת!!! וזה עוד אחרי הכמות שאכלתי אצל דודים שלי היום...אוי מה יהיה איתי?!
. ראינו איזה סרט איימה בערוץ 3...סרט/סידרה בהמשכים...בקיצור מפחיד! כל שנייה קפצתי כזה והם יורדים עליי... העברנו חוויות על התיכון החדש והמגניב שלנו...ואז הם עפו הביתה!
זהו...היה לילה מהנה ביותר! מי שקראה עד הסוף מקבלת ת´סרט אמריקן פאי 2 + סירופ מייפל שעדי התעקשה לשים בגלידה + עוגת שוקולד שאני וקובי חיסלנו - עוגת הבית יש לציין!