פחד מציק......

פחד מציק......../images/Emo103.gif

ברגעים של גאות ושיטפון הפורץ מכל עבר שבא ומנסה להציף כל חלקה ולצבוע את חיי בגוונים מוכרים של ורוד להאיר חיי באור שלווה ואהבה לעטר רגעים בחיבוקים ארוכים וחמים של יחד לענג בצלילים נדירים בעדינותם שיהוו מרש חדש לצעדים קלילים ובדילוגי שמחה ברגעים שכאלה..... הפחד עוטף אותי..... בזמנים שמנסה לתפוס את הנשימה הבאה בפה פעור לבליעת האוויר הממלא את החדר ולנסות להחזיר את פעימות לבי למסלולן הטבעי לתת לשרירי את זמן המנוחה הדרושים להם בשביל לקום מהמיטה אל המקלחת שם שנינו נעמוד מסבנים ומסתבנים לאחר מעשה של אהבה בתאוות הבשרים בנשיקות מהולות במים וטעם שנינו נמהל בעונג חדש שמטפס ועולה במעלה הגב אל עבר עוד מסע שאין לו סוף בתוך מערבולת של ניסיונות לגלות עוד מקומות ולטעום עוד טעימות בזמנים כאלה..... מציק לי הפחד......

../images/Emo79.gif התאווה הזאת, הפחד הזה...

שחשקה נפשי תשוב עם בוקר. שמתי שירי להתהפך בשער. שתיכנס ותראה, שתדע עוד יום של אהבתי אליה, ויום של תשוקה אל המחר. התאווה הזאת לומר: ``אני אוהב אותך``, הפחד הזה לומר: ``אני אוהב אותך``. התאווה הזאת..... הפחד הזה....

../images/Emo79.gif מסע הלב............/images/Emo20.gif

היא הולכת עם הלב המפנה לה תמיד מקום לעוד ריגוש חדש לעוד פעימה מהירה בין כל הרגעים הנורמלים ששוטפים את חייה היא מלקטת אותם אחד לאחד בוררת ריגושיה מנסה לא לאבד את אותה התרגשות שחולפת על מפתנה ולפעמים לא נוקשת כמו רוח פראית באה וחולפת על חייה במסע עם ליבה........ היא הולכת בליבה בין צלקות עבר בין ריבועי שימחה שמרצפים לה שביל שמחות קטנות דרך אהבה שזורה רגעים של חשש מהצעד הבא וגיחוך של הקלה במרצפת הבאה שעליה היא עולה במסע בתוך ליבה...... במסע אל ליבה ובתוך היא עדיין הולכת בין כל המוכר והמוסתר שעדיין לא נודע לה שלא בטוח שהיא תרצה לגעת שם שאולי הוא לא ירצה לראות בה , היא עדיין במסע אל תוך תוכה בשבילים לא מסומנים בדרך לא דרך ללא צידה לשבור רעבונה ללא שתייה להרוות צימאונה היא עדיין במסע עם עששית קטנה ובה דולקת אש אש אהבתה.....

...Blue

New member
רצועה מפסקול חייך..

רצועה מפסקול חייך מתנגנת לה עוד גם כשהמנגינה פסקה במלחמות הכבוד ובין שריטה לזיוף אבקש הס מלהזכיר תהומות שקרים לבנים הטורחות אמת להסתיר.. פזרי מעליי תווים כאבקנים נישאים ברוח וכמו טל בלילות מרווים שדה פתוח וחיוך אחד משפתייך ימתיק בלחישה סוד כי רצועה מפסקול חייך מתנגנת לה עוד..

סוד סוף הלילה........../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

בסוד סוף הלילה עוד אני דוממת עיניי העצומות מציירות חלום לבן בליל שחור שפורש את כנפיו על העיר הנמה את סודותיה מספרים מה קורה לה , מי שבר את ליבה , מי אותו גנב סוד בליבה אהבה מסתתרת לא תווים לו לא קול סוד ניגון שצליליו עדיין לא נכתבו על דף שמש טרם זרחה עננים עדיין לא הצלו על גופות השניים מדליק את אהבתה בסוד סוף הלילה נגיעה של שחר עוד מסתתר בין אהבה של סוד הלילה בלבן........

ובגלל זה לא ישנים בלילה...../images/Emo9.gif

"לא קול סוד ניגון שצליליו עדיין לא נכתבו על דף שמש טרם זרחה עננים עדיין לא הצלו על גופות השניים מדליק את אהבתה בסוד סוף הלילה נגיעה של שחר עוד מסתתר בין אהבה של סוד הלילה בלבן........" איזה מילים, איזו מחשבה....

WildCat1

New member
נדר לאהבה..

נדרתי נדר לאהבה בדרכי אל שביל התקווה וחשבתי שכשהשמש זורחת במלוא הדרה תושיט לי ידך עם תקווה ונחמה.. רציתי להביע משאלה בדרכי אל אי האהבה וחשבתי שכשאגיע את אי השקט שבתוכי במגע ידך תרגיע.. חשבתי שבהגיעי אליך החיוך ינסוך על פניך אך חוסר האמון שלך בי הוא כל מה שגיליתי.. בעצב ודמע על עקבותיי שבתי כשרק רצועה מפסקול חיי אחריי הותרתי.. ואת שנרקם בליבי הגיתי בצליל אהבה מתנגן שלעולם לא עוד יתגשם..

../images/Emo168.gif הפלגה אל אי שומם

ניסיתי להפליג אל האושר עם אהובתי, פיתיתי את המפרשים בסיפורי סערות רחוקות, מניתי ימים כדי שאוכל עימה למצוא חוף ופתאם ראיתי על תרני ציפיותיי ציפורים של סוף. משך כל האור ראיתי בעיניי סירות אוהבים ולא ראיתי בזווית המבט שאולי דרכן אל המצולות. כאב הפרידה הוריד את המחשבות אל חצי התורן ובמקום מפרשים גאים נותרו רק צללים מאיימים. ובעוד עפעפי עיניי סגורים למחצה, במין הרהור של צפייה , אולי עדיין יש תקווה, עולה הספינה על שרטון מכיוון אחר ואי האושר שבקצות מבטי ישאר כנראה שומם.

sundue

New member
אי האושר...תו|

הפלגתי אל אי האושר השוכן בלב ים בעוד עפעפי עיניי סגורים למחצה בזווית עיניי ראיתי דולפינים מרקדים מחול אהבתם סחף את נשמתי.. הפלגתי אל אי האושר השוכן בלב ים שם עצי קוקוס ושמש אדומה בזוית עיניי ראיתי צפורים מרחפות הן עטפו את ליבי בצלילי כינורות.. הפלגתי אל אי האושר השוכן בלב ים שם פגשתי בך שבור מול העולם ים כחול סביבי.. ודימעה מלוחה, שוב זלגה מעיניי ומילאה את הים.. הפלגתי אל אי האושר השוכן בלב ים חפשתי אחר האור ותקווה שאבדה ניסתי להפליג חזרה אל חיי אך נשמתי נותרה שם איתך...

../images/Emo79.gif כמו בלדה

אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת, אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב. ואם שירים אהבת, רק שכתובים באבן- בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז, שנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך יתכסה, תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר: "הוא כנראה אהב אותי, האיש הזה."
מאת: נתן יונתן

MI1

New member
להיות שלך

כשאני מסתכלת על פניך היפות שוקעת בעיניך הכחולות רוצה לנשק את שפתיך הרכות, לגעת בידיך החמותץ אני חולמת עליך בלילות רוצה להיות לידך ולהיות שלך. ואם אתה תהיה שלי אוהב אותך בכל ליבי כשאתה מסתכל עלי, עיני נוצצות וליבי נמשך אחריך בלי לרצות. אני פוחדת לספר לך את רגשותיי וכך יושבת ומחכה בתקווה שתבוא אתה אליי

רק אמרי לי דבר אחד...../images/Emo92.gif

למה לפחד מלחשוף רגשות? מאין הפחד הזה נובע? איזה תוצאות שליליות מחשיפת רגשות את מנבאה? מנין לך לדעת למה הוא לא בא אלייך?- אם הוא חושב בדיוק כמוך, הרי לעולם תוותרו רק אם הציפיה מהשני? סתם שאלות שצצו במוחי בשעה מטורפת זו, ובכלל בלי לדעת אם אני שח עם נערה, בחורה או אישה.
שמח שחזרת ולא רק בהורוסקופ חפצת...
שבוע טוף

sundue

New member
האיש אשר אהבתי..../images/Emo79.gif

וזה האיש אשר אהבתי אל ראש ההר נשאני באור וזה האיש אשר אהבתי את אדמת המידבר צבע בירוק.. זר של וורדים אל ליבו שזרתי בחושך כיסני בזיו אהבתו וזה האיש אשר אהבתי בין חולות הזהב לימדני לכאוב.. וזה האיש אשר אהבתי נשאני אל על ככנף ציפור וזה האיש אשר אהבתי את לילותי צבע בכחול זר שושנים אל ליבו שזרתי בחושך כיסני בזיו אהבתו וזה האיש אשר אהבתי שמיים של עצב הותיר בלכתו...

sundue

New member
../images/Emo121.gifרק בגלל הרוח..

אף אחד.. חוץ מ..אבא´שלי..

sundue

New member
../images/Emo180.gifאופססס ..הייי איש...../images/Emo14.gif

שוב ממלאות הדמעות את עיניי איך מרחוק אתה חש כאביי? לו רק היית עכשיו לידי, הייתי לוחשת לך ..אהובי.. אל תתן לדמעות לצרוב את עיניי אל תתן לכאב לעטוף את חיי פזר קרני אור על פני הים, האר דרכי אל המחר... שוב מרחוק מביטה על פניך עיניי נעצמות, נושקת לעיניך לו רק היית עכשיו לידי, הייתי נותת לך ..את ליבי.. אל תתן לדמעות למלא את הים אל תתן לעצבות למלא את ימיי אל תתן לתקווה לחמוק בין ידיך חבק אותי קרוב אל בין זרועותיך..

../images/Emo79.gif אם הייתי קרוב אלייך...

וגם שהנני רחוק ממך...עומק התחושות וההתייחסות כחבר הן היינו- הך. עם עיניי מתבונן אלייך וקורא אותך ואת אמיתותייך. עם אזניי שאליך כרויות אשמע מפיך כל התלונות והבשורות. עם פי אומר לך תמיד רק אמת ודעת אמיתית, גם אם תפשלי בחייך וגם כאשר תייטיבי דרכייך. כתפיי לך מוצעות כאשר בא לך לבכות ומשענת את מחפשת, כאשר הבלאגן בחייך חוגג ואינך מצליחה להתמודד בעצמך. לבי איתך בגין מה שאת בלי לשפוט אותך, כן, יש לך בלבי פינה משלך. ידיי יאחזו בך בכל מעידה כי דרכנו תמיד יציבה. זרועותיי יתנו לך חיבוק כאשר יתברר שזה נחוץ- אפילו רק לחמם את גופך הרועד ביום של קור מצמרר. רגליי ילכו עימך לאורך חייך כחברך הטוב שידעת מימייך ואמחה דמעותייך לכשתבקשי ואתן לך מאהבתי כמה שתצטרכי. סאנדו, אני מצטער אם אני אשם בסיטואציה שגרמה לך בו להזכר.

למעלה