בוקר טוב!
מכירות שלחוץ לכן ואין לכן מושג למה?
יש לי מין תחושה כזאת שהעולם גדול עלי. רק בא לי פוך ולהמון זמן!
עד כה לא עשיתי כלום חוץ מלהשלים גוסיפ.
בושה שכמותי!
אהה, וכמו שהבטחתי לשולה וליוליה- ניסיתי את המתכון של השמן בשוקולד ציפס. היה חסר לי חלק מכמות הסוכר חום והשלמתי בדמררה. כמו כן, לא היה לי זמן לאפות אותם מיד אז גלגלתי ושמתי בפריזר. וגם, שמתי 2 חבילות שוקולד ולא אחת כמו שרשום.
הם יצאו חלקות, בלי הגבשושיות של שוקולד ציפס. המרקם שלהם באמת אחרת, אבל טעים.
אני אנסה שוב את המתכון והפעם עם כל המצרכים ובלי הקפאה. נראה מה יצא. השארו איתי!