פותחת את מועדון הערב
גיל איפה

נירית1

New member
פותחת את מועדון הערב../images/Emo29.gifגיל איפה

אתה? אנחנו בהשפעת החום עשינו אמבטיה בגינה והיה כייף מאד - הבנות מאד אהבו את הרעיון של פיפי על הדשא - ואחרי פסח מתחילים גמילה! ולבשורה הטובה שלי להערב - הבעל שוחרר ממילואים והוא נמצא בבית אפשר להתחיל לתכנן את פסח איזה כייף ואיזו הקלה! שיהיה לילה שקט ונעים לכולם - ותודה לכל מי שעודד אותי הבוקר ועוד לא הספקתי להגיד לו.

נירית, איזה יופי!!!

אני מדברת, כמובן, על השחרור מהמילואים, בטוחה שאבן גדולה ירדה מליבך. גם אמבטיה בגינה נשמע כיף לאללה, בהצלחה בגמילה (ומוסיפה, ברשותך, איחוליי "בקרוב אצלנו"). אדיר לקח היום יום חופש לצורך עבודת הגינה ויחד עם שני תאילנדים עבד כמו חמור כל היום, אבל מה? יש תוצאות ובקרוב מאוד מקוה להתגלגל עם הילדים על דשא ירקרק... אני נשארתי בתוך הבית עם זיו המשלשל שעבר מחלון לחלון בדפיקות וקריאות "אבא" ותוך שעה וחצי הצטרף אליו גם שלף, שהקיא בגן
. יחד הם שיגעו לי את השכל כאן כל היום, שניים שיודעים יפה מאוד (כיאה לגברים) להיות בתפקיד "החולה" (שלף ניסה להשתמש בתירוץ הזה גם כדי להתחמק מהאמבטיה, אחרי שעם ארוחת הערב זה הצליח לו: "אבל אני חולה"...). קשה לי להאמין, אבל בכ"ז עדיין מקוה שאולי יקרה נס ומחר הם יקומו בריאים וילכו לגן. לילה טוב ושקט ובבקשה אם אפשר בלי החלפות חיתולים, בגדים ומצעים באישון לילה.

שי99

New member
../images/Emo9.gif

רינת - מאד מאד מאד משמח! אני כמעט התגרשתי ממיקה היום... ועכשיו השלמנו. חוצמזה, יש לי הגשה ביום שני והכל כמעט גמור! מרוב שהייתי בלחץ... אפילו לא כתבתי לכן כמה אני בלחץ
(נשמע הגיוני?). את אנחת הרווחה שלי אפשר היה לשמוע לקילומטרים... (מה, לא שמעתם?). תגידו, מה הייתי צריכה את הלימודים האלו?
שי

טובית 27

New member
ערב טוב

היום הלכתי לעשות קניות לבדי בלי הבעל והילדודס , ממש נהנתי. חזרתי ב 20:30 הילדים אחרי מקלחת ודייסה. ערב טוב

micadi

New member
ערב טוב לכולם!

נראה שהחום דווקא עושה טוב לבנות שלי, או במילים אחרות- הן לא סותמות את הפה, הן שרות ומפזזות להן בהתלהבות כאילו מישהו שיחרר אותן לחופשי אחרי כמה חודשים, פשוט לשבת ולהסתכל עליהן
רינת- איזה יופי שהוא שוחרר ממילואים, באמת הקלה. שיהיה לכולם ערב טוב!

Agata

New member
נירית, ממש שוחרר????

וואו! איזה יופי בשבילכם! חגית

טל של 4

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo1.gif

נכנסתי בעיקר להתנצל על הנוכחות הדלה שלי בזמן האחרון
בעבודה לחוץ (כמה יוצא דופן
) בבית....מי בכלל נמצא בבית...אני כל הזמן במשרד
היום לקחתי את כל הבנות לגן שעשועים, היה נחמד אם כי מעייף...העיקר שחזרנו בשלום
רינת איזה כיף לכם! בריאות לכל החולים (יש כאלה בכלל כרגע?) והמשך שבוע רגוע

היום היה לי רגע של נחת

השעה היתה שש אחר הצהרים. עמדתי במטבח והכנתי ארוחת ערב בנחת. ילד גדול אחד הלך לחברים לראות ביחד את משחק כדורסל (מתי הוא גדל כל כך?), ילד גדול שני שיחק בחדר עם חברה במשחק לוח שהוא המציא וצייר אתמול בעצמו. שני פשושים זחלו על הריצפה לידם ועשו קולות שמחים. ואמא היתה מאושרת.

michal66

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

אני חזרתי מחוג קרמיקה לפני חצי שעה ומחכה שיהיו לי מים חמים להתקלח... היום היה לי יום לחוץ ומעצבן, האמת , יותר מעצבן מלחוץ. אחרי 3 שנים במקום העבודה, פעם ראשונה שרבתי "על אמת"(בלשון הילדים) עם המנהל שלי
הוא נורא עצבן אותי, ובאיזשהו שלב שרבבתי כמה מילים מתחת לשפם והוא שמע. הוא ניגש אלי בפרצוף ממזרי משהו, בקטע של לבוא ולהרגיע אותי, ואני נתתי לו כמה "פליקים" ..... האמת הוצאתי עליו את העצבים והגעתי ה
רגועה לילדים ולא
צרפתי תמונה של דמות אישה בהריון נחה על ספסל. מעשה ידי בחוג קרמיקה.(לבקשתה של צוף.....)

michal66

New member
../images/Emo66.gif מתגלץ' במגלשה

אלו שתי העבודות היחידות שצילמתי בנתיים. אם יהיו לי עוד תמונות ומעניין אתכם לראות אז אצרף.

ליאתו

New member
ממש ממש יפה, מיכל!

אפשר לשאול מה הגודל הפסל? אני בעד להוציא עצבים על הבוס ולא על אנשים חשובים. הידד.

michal66

New member
וואלה לא מדדתי..... אבל הערכה גסה

30X50 הספסל 25X50 המגלשה. קצת יותר, אולי

נעמיא

New member
מיכל!!!!!../images/Emo47.gif

גם יפה וגם אופה.....
ממש יפה.... איפה שמים הכל אח"כ?????

michal66

New member
אופה...אני ממש לא, וראיתם תוצאות

לעומת זאת את עבודות החימר "אופים" בתנור
ואת הכל שמים בבית!!! ו
לילדים שמשחקים ב
בסלון. דווקא העבודות האלו אמורות להיות בגינה, אבל עד שה
לא יארגן את הגינה כמו שצריך הם ישארו ב
. שאר העבודות מפוזרות. במטבח - כלי לסבון. כלי לסכום. בסלון יש עוד כמה דמויות - 2 ילדים (פסלים יחסית גדוילם) 3 דמויות יושבות על מדף (לא גדול) תמונת קיר. בחדר שינה - תמונת קיר של אישה בבייבידול ורוד.... בשירותים של הילדים - תמונת קיר עם מקום לסבון ידיים, מקום לפרחים יבשים ומקום לבקבוקון שמן ריחני. ועוד קערות למינהם, עציצים, כד גדול למיטריות בחוץ וכדומה....

gilal

New member
וואו, זה מדהים. העבודות שאת עושה

בחוג לקרמיקה. ממש יפה.

קרן משם

New member
וואהו מיכל...

איזה יופי לראות את הצירות שלך סוף סוף, ממש נהנתי לפתוח את התמונות ולראות על מה את מדברת כל הזמן... כשיהיה לך אפשרות רוצים עוד! רוצים שרשור שלם של העבודות שלך, באמת! נראה לי מזה כייף לעשות את זה...

למעלה