פורסמה קלטת קול של גלעד שליט

סמדר בנ

New member
../images/Emo7.gif לא יכולה שלא לבכות

אני משערת שהדברים הוכתבו לו, אולם לשמוע את קול הילד החמוד הזהממש קורע את הלב. כאן בקישור ישנה ההקלטה. שנה לנופלו בשבי....../images/Emo7.gif../images/Emo104.gif

מאקי

New member
גם. בוכה. מבורבזת לגמרי...

מסכן.. הלוואי ויוחזר כבר. לא מכבר היתה חתונה במשפחת רגב... היה שם חתונה עצובה .. אני מייחלת שיחזרו כבר הלוואי.

../images/Emo7.gifשמעתי שוב ושוב וכולי צמרמורת

אני מקווה שההורים שמחו לפחות לשמוע את קולו וכך לדעת שהוא בחיים. אני מקווה לראותו אותו אצלנו שוב בקרוב. אמן.

מאקי

New member
התקשרתי לאיש שלי... שאלתי אותו ישר..ראית?

שמעת?? וישר הוא אמר לי..". קפץ לראש יוד שלנו.. וישר חשבתי איזה מזל .. ואיזה חבל והכל יחד. שאלוהים ישמור." אמר האיש שלי. מזעזע. עוד לא התגברנו על פלדמן באומל... רון ארד.. והנה עברה שנה. כל מה שציפינו גדלנו.. נמס. מה עושים????????

noga104

New member
ממש מצמרר

גם ליבי עם משפחתו וחבריו, הלוואי הלוואי שזה ייגמר כבר.

כל יום אני חושבת על המשפחות האלה

ומעבר לדמעות שלי כשראיתי בחדשות, חשבתי לעצמי שאיזה לא בסדר זה להציץ להורים המסכנים האלה בתוך האוטו בזמן שהם שומעים בפעם הראשונה את ההקלטה. המציצנות הזו צרמה לי, ובכל זאת הסתכלתי, כי אני כל כך מזדהה איתם. מקווה שיפסיקו כבר עם הויכוחים על כמה מחזירים ואת מי הילד חי וזה הכי חשוב. מצידי שיחזירו כמה שצריך ודי. שנה עברה וצריך לעשות הכל להחזיר אותו. מה המסר? מה יחשבו? מה זה אומר? לא חשוב בעיני כרגע.

2mia

New member
כמו כולבם- ישבתי ובכיתי- למה מחכים?

שיחזירו את גלעד להוריו בכל מחיר.

יונית7

New member
ואולמרט קרא לזה "סחטנות רגשית"

ההתנהלות בעניין שליט פשוט מקוממת. לא למדו כנראה שום לקח מפרשת רון ארד. לשמוע את הקול שלו זה היה מצמרר, אני מתארת לעצמי מה ההורים שלו הרגישו. איך הם עומדים בכל זה???? אולי עכשיו יש לחייל המסכן הזה הרגשה יותר טובה, כשהוא יודע ששמעו את קולו, ויודעים בוודאות שהוא חי וממתין...

מאקי

New member
זהו.. שאני לא חושבת שהוא יודע מה קורה פה...

לא נראה לי שהוא יושב וצופה בערוץ 2.. איך אמר לי הילד שלי.... מי יודע ממתי זה... מי יודע מה בכלל עובר עליו... ואל תתלהבי איממא... גם לרון ארד היו סימנים אופטימים.. נו אז מה. וחוץ מזה מדינה שמשחרת את טננבאום ודומיו... ממש לא דוגמא להתנהלות תקינה. אף אחד לא שלח אותו. את גלעד שלחו. את גלעד צריך להפוך את העולם ולהביא.. למען העיקרון... ולמען הדורות הבאים שמתגיסים לצהל. קוראים לזה אחוות לוחמים... קוראים לזה מודלים... אבל זה גלעד. ראש הממשלה שחרר משחרר... גלעד הוא סמל. ועל סמלים מתעקשים. עובדה. אחרת איך נולד בית לאומי לעם היהודי???????????

יונית7

New member
הוא אולי לא יודע מה אומרים בחדשות

אבל עצם העובדה שהוא רואה שמקליטים את קולו (בלי שום קשר לתוכן הדברים שהוא התבקש לומר) זה יכול לתת לו תחושה שמשהו יזוז בקרוב...הלוואי, הלוואי, הלוואי !!!!!

למעלה