פורסמה סקירה חדשה

מצב
הנושא נעול.

גידעון1

New member
פורסמה סקירה חדשה

פורסמה סקירה חדשה
הערות,ביקורות, בקשות יתקבלו בברכה בתגובות של הבלוג. הסקירות שלאחר מכן יהיו על מניית רוזבאד וכנראה גם על ג'יטיסי(לא קל לנתח אותה).

lernery

New member
אחלה בלוג ../images/Emo45.gif

פורסמה סקירה חדשה
הערות,ביקורות, בקשות יתקבלו בברכה בתגובות של הבלוג. הסקירות שלאחר מכן יהיו על מניית רוזבאד וכנראה גם על ג'יטיסי(לא קל לנתח אותה).
אחלה בלוג

הוספתי למועדפים

lionardo11

New member
ברכות על הבלוג ובהצלחה

תוכל להצתרף לרשימת התפוצה שלי
וכל פעם שאני מעדכן את הבלוג אתה תקבל הודעה למייל
ברכות על הבלוג ובהצלחה
אשמח אם תנתח בבלוג גם את אאורה, מגזרת הנדל"ן, שמאז שפרצה בתחילת השנה דעכה ונעלמה .

גידעון1

New member
אני יכול לנתח את אאורה

ברכות על הבלוג ובהצלחה
אשמח אם תנתח בבלוג גם את אאורה, מגזרת הנדל"ן, שמאז שפרצה בתחילת השנה דעכה ונעלמה .
אני יכול לנתח את אאורה
אבל קח בחשבון שאני חושב שמחירה עדיין גבוה והדוחות שלה בכלל לא משהו ואם אני אסקר אותה הסקירה תהיה בנטיה לכיוון השלילי

אלוני.

New member
גדעון

אני יכול לנתח את אאורה
אבל קח בחשבון שאני חושב שמחירה עדיין גבוה והדוחות שלה בכלל לא משהו ואם אני אסקר אותה הסקירה תהיה בנטיה לכיוון השלילי
גדעון
ראשית ברכות על הבלוג, אני מצפה שתיתן קצת חומר כאן כדי שלא נהפוך לפרסום נטו לטור שלך מבלי שתתרום כאן, שלא יצא עוד איזה פינקשיט. התמונות שפרסמת בפוסט על אלרוב נראות לי מוכרות משהו... את אאורה יהיה קצת קשה לנתח כחברת נדל"ן טיפוסית, לעסוק במימון ובהשלמת הון בצורה מתוחכנמת לפרוייקטים זה משהו שהוא חצי נדל"ן חצי פיננסים. לגבי הסקירות בכלל ואלרוב נדל"ן בכלל, חסר לי משהו בסקירה , זה נחמד שהחברה קונה ויש לה נכסים, אני מצפה למצא משהו על מבנה המאזן בכללותו, לכתוב על חברה שיש לה נכסים וזה טוב זה כמו לספר על מישהו שיש לו בית במליון דולר בלי לספר שיש לו משכנתא של תשע מאות אלף דולר. אמירתו של אקירוב על חברתו שהוא לוקח הלוואות נון-רקורס כך שאם מרוויחים אנחנו מרוויחים ואם מפסידים הבנק מפסיד היא אמירה מעט בעייתית. זכור שאחרי כל גל קניות של קניון או נכס מניב צריך להרוויח את עלות הקנייה והוצאות המימון לאורך תקופה מסויימת, בלי הרווח הזה מדובר בעיסקה שעושה רעש ולא מייצרת מזומנים. מכיוון שאלרוב עובדת במינופים גבוהים היא זקוקה לתשואות גבוהות מאד כדי שהקנייה תשתלם בסוף הדרך. הייתי רוצה לראות התייחסות לעניין הריביות והמינוף, ניתוח אלו הכנסות הוכרו כבר, מה בצינור וכיו"ב. בהצלחה.

גידעון1

New member
שלום אלוני

גדעון
ראשית ברכות על הבלוג, אני מצפה שתיתן קצת חומר כאן כדי שלא נהפוך לפרסום נטו לטור שלך מבלי שתתרום כאן, שלא יצא עוד איזה פינקשיט. התמונות שפרסמת בפוסט על אלרוב נראות לי מוכרות משהו... את אאורה יהיה קצת קשה לנתח כחברת נדל"ן טיפוסית, לעסוק במימון ובהשלמת הון בצורה מתוחכנמת לפרוייקטים זה משהו שהוא חצי נדל"ן חצי פיננסים. לגבי הסקירות בכלל ואלרוב נדל"ן בכלל, חסר לי משהו בסקירה , זה נחמד שהחברה קונה ויש לה נכסים, אני מצפה למצא משהו על מבנה המאזן בכללותו, לכתוב על חברה שיש לה נכסים וזה טוב זה כמו לספר על מישהו שיש לו בית במליון דולר בלי לספר שיש לו משכנתא של תשע מאות אלף דולר. אמירתו של אקירוב על חברתו שהוא לוקח הלוואות נון-רקורס כך שאם מרוויחים אנחנו מרוויחים ואם מפסידים הבנק מפסיד היא אמירה מעט בעייתית. זכור שאחרי כל גל קניות של קניון או נכס מניב צריך להרוויח את עלות הקנייה והוצאות המימון לאורך תקופה מסויימת, בלי הרווח הזה מדובר בעיסקה שעושה רעש ולא מייצרת מזומנים. מכיוון שאלרוב עובדת במינופים גבוהים היא זקוקה לתשואות גבוהות מאד כדי שהקנייה תשתלם בסוף הדרך. הייתי רוצה לראות התייחסות לעניין הריביות והמינוף, ניתוח אלו הכנסות הוכרו כבר, מה בצינור וכיו"ב. בהצלחה.
שלום אלוני
1.קיבלתי את ההערות שלך והם יטופלו החל מהדוחות הבאים. 2.באשר לתמונות שצילמת נתתי לך את הקרדיט בבלוג(אומנם באיחור אבל נתתי). 3.אני חושב שאני אחד הכותבים שמשתדלים לתרום הרבה לפורום ולכן ההערה שלך לא היתה במקום 4.איפה היית כשמוריס על שלל שמות המשתמש שלו טען שרשמת שאלרוב זה זבל ואיפה היית כשאני ביקשתי ממך להתייחס לנושא

קרלטון

New member
איזה מינופים?

גדעון
איזה מינופים?
מה הריבית שאלרוב משלמת על ההלוואות האלה?

גרינקו

New member
גדעון ברכות על הבלוג בסקירה הבאה

פורסמה סקירה חדשה
גדעון ברכות על הבלוג בסקירה הבאה
אפשר על אזורים?

גידעון1

New member
חברים אני יוצא לחופש

חברים אני יוצא לחופש
ואני אחזור ביום ראשון. אני אשמח מאוד אם תבדקו את הבלוג שלי ותתנו לי הערות וביקורות כי אני מאוד מעוניין שהבלוג יצליח ודעתכם חשובה לי. בינתיים אלוני נתן ביקורות שאני בהחלט מתכונן לאמץ. כמו כן במידה ושמתם עין על מניית נדלן מעניינת אשר מתומחרת בחסר אשמח לקבל הודעה על כך ואני אשתדל לנתח אותה. תודה רבה ושיהיה לכם סוף שבוע נעים

מצב
הנושא נעול.
למעלה