פורים

*Jennifer*

New member
פורים

למה אתם מתחפשים
אני עדיין לא יודעת ויש עוד שבוע ויום (רע מאוד). לדעתם, להתחפש לנערת הערמון (או הארמוו. לא יודעת איך כותבים... נו זה שהבנות שם לבושות בבדים בדים), זה יפה? יכול להיות שאני אתחפש לזה.. אם אני לא אמצא רעיון אחר.
שמרית.

את לא חייבת להתחפש ..

את פשוט יכולה לקשט ת עצמך עם שטויותלמשל גרביים שונים לצבוע שיער כל מיני שטויות

shiri-d

New member
דבר ראשון - מזה נערת הערמון...

או מה שזה לא יהיה... דבר שני... אני החלטתי השנה לא להתחפש למשהו מיוחד... פשוט ללבוש הכל אדום... כולל נעליים, לק, תיק, ארנק... הכל... אפילו לעשות בשיער צצות עם חוטים אדומים... קיצר... זה קצת מפגר... אבל לא נורא...
שירי

אני...

חושבת להתחפש לשוטרת סקסית! יענו חצאית מיני מיני כחולה צמודה חולצה של שוטרים לקשור אותה שתהיה חולצת בטן כזאת מגיבה חשופה.. הממ לקחת שוט מוט כזה של שוטרים בצד וגם אקדח בצד לשים כובע של שוטרים איפור כבד כזה.. יש כאלה גרביונים עד אחרי הברך ואז יענו יש רגל חשופה וחצאית ומגף :) משהו כזה.... :) נחמד לא?... קצת נדוש אבל חפיף!!! וחוץ מזה אם אני לא יתחפש אני יקנה איזה ג´ינס מכוער משופשף מגעיל מוזר עם איזה חולצה ויצבע תשיער לורוד או משהו... =) איריס.

אז זהו... זה כן נדוש..

אבל תראה הכול נדוש.. אפילו נגיד אם אני אתחפש לנמרה זה נדוש אבל אפשר להפוך את זה ללא נדוש ולמיוחד.. כי לא ראיתי נמרות שהן דומות.. כאילו אותו רעיון והכול אבל הכול שונה.. אבל השאלה אם יש כוח להתחפש.. בשוטרת אין ממה מה לטרוח הרבה.. הבעיה זה הבגדים שגם זה אין לי בעיה להשיג.. בקיצר נראה אני יצטלם ויסרוק לכם תמונה עם התוצאה הסופית! (אם תהיה כזאת..) איר´וש..

אלנלה

New member
לי יש רעיון..

(למשל-ילד אחד בכיתה שלי מיתחפש לנערה ****)אני מיתחפשת לחתולה

*-*SUNSHINE*-*

New member
אני אישית....

מצאתי לי את התחפושת הכי מקורים שיש... מרקו. חמוד לא?
-שני-

*-*SUNSHINE*-*

New member
הולכת ברגל...לא סתם,

פשוטה ונוחה מאוד אני חייבת לציין.כי תמיד יש מין קטע כזה שמתחפשים למשהו מטורף אבל זה כזה לא נוח... מרקו: אני לובשת ג´ינס,נעליים שעיוותיתי להם את הצורה בלשון המעטה,חולצת צווארון לבנה קצרת שרוולים,וג´קט ג´ינס אדום<שהוא מהמם ולא מכוער כמו שמדמיינים...> ואני יודעת שלמרקו יש ג´קט כתום אבל...מאיפה אני אשיג ג´קט כתום!? ו...כובע על הראש לכסות את השער וקופיף קטן,דובי שאני אחזיק...
חמוד לא??? -שני-

חמוד ביותר.. עצה

מאחורה תדביקי כזה קרטון שיהיה כתוב פה: "מחפש את אמא" כי ככה אולי יותר יבינו את התחפושת כי תמיד יש את הדפוקים האלה שלא מבינים.. וחוץ מזה הדבר הזה יהיה חמוד ותכתבי סתם תחרבשי מספר טלפון מתחת ;) יפה לא?? באמת תחפושת יפה ומקורית..

*-*SUNSHINE*-*

New member
אז זהו...

שבמקום שלט,אני מחלקת פליירים,עלונים של "אבדה אמא" ותמונה של אנה רוסי. כבר חשבתי על הכל...
-שני-

למעלה