את חג פורים כילדה,וכאימא לפני 10 שנים ויותר,,,,חיכינו לזה,בתחושתי- זה כבר לא אותה ההרגשה והשמחה.חברים"ליהודים הייתה אורה ושמחה"
מי אלה "יהודים אלה"?חברים"ליהודים הייתה אורה ושמחה"
תקרא ותביןמי אלה "יהודים אלה"?
מה עם ישראלי שאינו יהודי? כמוני למשל?
המשפט הזה מעורר בי אי נוחות בגלל הרופא המטורף, ברוך גולדשטיין, שרצח מתפללים ביום כיפור, בדיוק בגלל המסר השלילי ממגילת אסתר!
אבל חג שמח
לא רוצה להפנים - זו מסיונריות. אולי איפ'לה מתוחכמת יותר מזו של חב"ד.תקרא ותבין
![]()
פורים - מפעל משנה תורה
מפעל משנה תורה – מי שיצר מהפכה והצליח להנגיש לרבים את משנה תורה המבואר ואת מורה הנבוכים: ספר "פורים" מסדרת "שירה חדשה" שנועדו ללוות את מועדי מעגל השנה, מעניק לקוראיו - שפה בהירה - מרהיב עין עם צבעים ואיורים - מתאים לכל מי שרוצה להבין את המסרים העיקריים מהחגיגה - ורוצה לקחת תפיסות חיים מעולמו של...mishnetorah.co.il
שכול וכישלון.חברים"ליהודים הייתה אורה ושמחה"
אל תתעצבן לא בריא,לא כולם יהודים בימנו,יש ערב רב יש ישראלים ,יש גויים שהצטרפו לעם ישראל,לידיעה רק עמדו לבצע פיגוע במערת המכפלה החביאו גרזנים שם ,וברוך גולדשטיין הקדים תרופה למכה ,זה היה לפני פורים לא בכיפורמי אלה "יהודים אלה"?
מה עם ישראלי שאינו יהודי? כמוני למשל?
המשפט הזה מעורר בי אי נוחות בגלל הרופא המטורף, ברוך גולדשטיין, שרצח מתפללים ביום כיפור, בדיוק בגלל המסר השלילי ממגילת אסתר!
אבל חג שמח
עזוב בחייךאל תתעצבן לא בריא,לא כולם יהודים בימנו,יש ערב רב יש ישראלים ,יש גויים שהצטרפו לעם ישראל,לידיעה רק עמדו לבצע פיגוע במערת המכפלה החביאו גרזנים שם ,וברוך גולדשטיין הקדים תרופה למכה ,זה היה לפני פורים לא בכיפור
ביום אחד רצו להשמיד את העם היהודי ,והבורא מוסתר המגילה אך שרשרת האירועים שם, זה קרה על פני 3 שנים,ובכלל בפסח זה היה ,סיפור מעניין תקרא את הספר הזה
איש איש באמונתו יחיהעזוב בחייך
האל היהודי לא ממש מסתתר ולא ממש מוטרד מגורל הקהילה שמאמינה בו.
זה שמאמינים שונים מייחסים לו "כוחות-על" לא הופך את דבריהם למציאות.
יום כיפור היתה טעות שלי.איך הגעתם מהחג שצריך להיות הכי מגניב וכייפי
בין חגנו חג שכולה שמחה וכייף
גם למבוגרים וגם לילדים
שהולך וגווע עם השנים ...
ליום כיפור וברוך גולדשטיין
ומכאן מביא לשאלה. למה השמות דומים. התשובה פשוטה בשני החגים אנשים מתחפשים. בפורים זה ברור ובכיפורים הרבה ״כופרים״ מתחפשים גם. ובשנים האחרונות גם עבריינים גדולים וגם זוטרים מגיעים לבית המשפט עוטי כיפה גדולה שהם הרי יהודים תמימים.יום כיפור היתה טעות שלי.
הכוונה לפורים.
אגב כיפור - כ - פור; פור-ים. הרבה מלים נכתבו על הקשר הזה.
ומה שבאמת קשור לחג ולמשיחיים שאז ואיני זוכר מי מהמפד״ל של אז איחל חג שמח ששמע את הידיעהאתה באמת לא יודע? למה לא לחפש?
''"טבח מערת המכפלה הוא פיגוע ירי שהתרחש ב-25 בפברואר 1994 (פורים ה'תשנ"ד ואמצע חודש הרמדאן), ובו נרצחו 29 מתפללים מוסלמים במערת המכפלה בחברון. את הפיגוע ביצע ברוך גולדשטיין, רופא יהודי תושב קריית ארבע. זהו פיגוע ההמונים הראשון לאחר חתימת הסכם אוסלו א', והפיגוע הגדול ביותר של טרור יהודי מאז קום המדינה."
אורית סטרוק ועוד כמה חברי כנסת,שרים צריך לשים במנהרות ולאחל להם,חג שמח.ומה שבאמת קשור לחג ולמשיחיים שאז ואיני זוכר מי מהמפד״ל של אז איחל חג שמח ששמע את הידיעה
בימיינו אורית סטרוק האשה וכתם האשמה הגיבה לטבח ב 7.10 ואמרה. קודם כל חג שמח.
צר לי זהות יהודית אין כאן. זהות משיחיתשהביאה לחורבן בית שני ואם נניח לה תביא גם לחורבן המדינה. זה יש כאן.
בימים אלו משנה לי מי ישראלי. בלי קשר לדת שהוא מתהדר בה וצר לי. חרדים ששרים לא נתיצב אבל נהנים מכספי וכספיכם הם פשוט קרציות. טפיל לא מוצלח שיביא למות המארח. ו/או משיחיים שאמנם חלקם ממיטב הכוחות שלנו אבל המטרה שלהם תביא לאובדן.
הם אינם יהודים.
לא תמיד צריך לקשר נושא בנושא אחראיך אפשר להפריד?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.