פורים חג של כיף! ... האומנם?

Cגל

New member
פורים חג של כיף! ... האומנם?

תשמעו את חוויותי מפורים האחרון. הבת בת ה- 3 התחפשה לאינדיאנית והבן בן ה- 8 למכשפה. סביר, לא? יום רביעי בבוקר, קמתי עם הנץ החמה, כדי להספיק ולהלביש/לאפר/להכין את הילדים. אז ככה: הבת הקטנה, לבשה בשמחה את חליפת האינדיאנית. חליפה עשויה מבד קשה במיוחד. ברגע שהיא ניסתה להרים את היד ולא הצליחה, הכריזה הקטנה: לא לובשת את החליפה! ואני... בקול תחנונים: אז מה תלבשי חמודה? והקטנה מכריזה: טרנינג! ואני... טרנינג??? כולם יגיעו מחופשים... ואת עם טרנינג? כן! היא הכריזה. לאחר תחנונים ומסע שכנועים לא קצר, הסכימה הקטנה ללבוש חליפה בצבע חום שקצת מזכירה חליפה של אינדיאנית. איפרתי אותי, עשיתי לה צמות ו...? כשהגענו לגן, הגננת שאלה: למה התחפשת חמודה??? רציתי לקבור את עצמי! לכי תסבירי לגננת שהיא לא רצתה! ואזזזז.... אזזזזז התחיל הסיפור עם הבן: את השיניים של המכשפה הוא לא רוצה! למה? ככה! טוב, מדביקים לו ציפורניים מפלסטיק, עם מדבקות דו צדדיות שהתעקשו להדבק לי ליד ולא לציפורניים שלו. בערך כל דקה נפלו לו שתי ציפורניים והוא מגיע: אמא, נפל לי.... אחרי שהדבקתי כל אחת מהן בערך עשרים פעם הדבקתי אותן עם... סלוטייפ. אבל, שכחתי שהאינטיליגנט כבר לא יכול לעשות כלום עם הציפורניים הארוכות, אפילו לפתוח את הדלת של הרכב הוא לא יכול... כמו ליידי הוא נכנס לרכב, חיכיתי שיקפל את רגליו וטרקתי את הדלת בעצבים. במהירות טסנו לבית הספר, שוב כמובן הרוטינה של פתיחת הדלת עבור ירום הודו, ואז... אז הוא נעמד ליד ילדה מחופשת למכשפה. הסתכלתי בילדה ואמרתי לעצמי: מה יש לה בתחפושת ואין לבני? ואז... נתתי צעקה: מטאטאאאאאאאאא כמובן, חזרנו הביתה, אפילו לא יכולתי לשלוח אותו לקחת בעצמו את המטאטא (ציפורניים... שכחתן?) טסתי למעלה, הבאתי את המטאטא, החזרתי אותו לבית הספר (כן, כן, כולל לפתוח לו את הדלת ולסגור אחריו) והגעתי לעבודתי.... כדי לנוח. ממש כיף....

לי28

New member
חחחח אחלה פורים...

נו ואת רוצה עוד להגיד לי שלא נהנת.. הבת שלך בדקה את סף העצבים שלך על הבוקר... הבן שלך דאג לך להתעמלות בוקר... Cגל שיהיה לך ולילדים חג פורים שמח... שלך לי28

סיגל נשמתי...

המרוץ אחר התפושת הינו מתיש את כולנו.... וביננו זה גם מגיע לנו.... (מה ההורים שלנו לא סבלו כך מאיתנו, כל השגעונות של כן להתחפש, לא להתחפש, כן רוצה את זה, לא רוצה את זה) אבל התמונה של הילדים רגע לפני שמביאים אותם לגנים שווה כל דקה של מאמץ (בעיני לפחות) לא יודעת למה אבל תמיד בפורים אחרי שאני מסיימת להלביש לילדים את התחפושת ומסתכלת עליהם מהצד, יורדות לי דמעות, אני כנראה סתם אמא רגשנית, כל דבר בילדים שלי יש מוריד לי דמעה... גם בגן כשאני רואה את כל הילדים עם התחפושות שלהם עושים את הופעת פורים אני תמיד מזילה דמעה.... שק הדמעות אצלי לא קשור כמו שצריך... מישהוא עשה פשלה עם התפירה.

למעלה