פורומים חדשים ב-

hodaya96

New member
לא נורא..

אבא שלי אמר לי פעם בזמן שאח שלי למד נהיגה שהורים (או מי שלא בוחן אותך) בכוונה מכשילים בפעם הראשונה.. פעם הבאה תצליחי העיקר למדת מהטעות^^ (אני מקווה.. חחחח)

Gal4193

New member
בכלל לא נורא!!!

אם זה מנחם אותך, אני עברתי טסט רביעי. אבל זה ממש לא משנה, כי בסופו של דבר מה שמשנה זה אם יש לך רישיון או לא, לא באיזה טסט עברת... ואת יודעת, לעבור טסט לא קשור רק בך וכמה טוב את נוהגת, זה קשור גם בדברים אחרים שלא תלויים בך.. הבוחן, הדרך, התנועה בדרך, הסיטואציות שאת נתקלת בהן בטסט... וגם מזל. הטסט הראשון שלי היה מושלם, ואז כבר חזרנו למשרד הרישוי והייתה מלא תנועה ומכוניות חונות ולא היה לי שדה ראייה אז התקדמתי קצת והבוחן שם לי ברקס
ככה, הייתי כ"כ קרובה.. וזה לא קרה. טסט שני היה לי בוחן על הפנים, טסט שלישי אני הייתי במין haze כזה ואני יודעת שנהגתי גרוע אבל יש לי מן בלאקאאוט... וכל פעם שנכשלתי התבאסתי מחדש, מאוד מאוד אז אני ממש מבינה את ההרגשה שלך, כי ההבדל בין לעבור ל-לא לעבור הוא כ"כ קטן.. אבל אל תדאגי, את תעברי. לא משנה מתי
מאחלת לך מלא מלא בהצלחה בטסט הבא!!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifכן אני יודעת מצדי שאני אעבור שמיני!

לא אכפת לי איזה טסט אבל בא לי כבר שיהיה לי רישיוווווווןןןן חחח
( ודווקא היה לי טסט ממש טוב.. והטעות הייתה שלי.. עליתי על אי תנועה חחחחחחחח (לא בנוי, כאילו הציור המשולש הלבן על הכביש.. ) אז הוא דפק לי נגיעה בהגה
אבל החניה! והכל! היה כזה טוב!
טוב לא נורא........ הולנד ואחר כך טסט שני
ותודה!!

Gal4193

New member
בכיף ../images/Emo8.gif

תהני בהולנד!!! וואי איזה כיףף לך... מתי את חוזרת?

Ivy Mae

New member
כדאי עד טסט שישי, אח"כ צריך להוציא טופס ירוק

חדש
זאת טעות ממש לא נוראית.. כאילו, לא אידיאלית מבחינת נסיעה בכביש P:, אבל די קל לשים לב שזה לא יקרה שוב בטסטים הבאים וזה
היית לחוצה? זאת נשמעת טעות-לחץ כזאת
(הייתה לך חנייה? זה היה מדד שלנו לטסטר רע!
מגניב שהוא התערב לך רק בזה.
) הולנד
תהני! D:

2MayaN2

New member
אם זו טעות כזאת קטנה בכלל אין לך ../images/Emo221.gif

מה לדאוג, פעם הבאה פשוט תירגעי ותזכרי שאת יכולה לעבור את זה
בהצלחה ותהני

ליאתי1989

New member
../images/Emo203.gifאני עברתי טסט

שלישי! תתנחמי בזה חח הטסט הראשון שלי היה טסט מהגיהינום.. כל הטעויות האפשריות עשיתי כמעט דרסתי בנאדם במעבר חצייה! אני בטוחה שבטסט הבא יהיה טוב יותר את רק צריכה לבוא רגועה ובטוחה בעצמך שהפעם את תעשי את זה כמו בשיעורי נהיגה! בהצלחה!!

Ivy Mae

New member
לא נורא!

כמעט אף אחד שאני מכירה לא עבר בטסט ראשון.. אבל בטסט השני כבר יודעים בדיוק מה הולך להיות וזה פחות מלחיץ :) וחוץ מזה, יש בוחנים ממש קשוחים שכמעט ולא מעבירים בטסט ראשון, אז בטסט שני הסיכויים שלך לעבור ממש עולים D: וחוץ מזה, מצטרפת לכל מה שגל אמרה.
(כולל זה שגם אני עברתי בטסט רביעי
) בהצלחה בטסט הבא! :)

2MayaN2

New member
לא נורא../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

אני חושבת שמעטים מאוד האנשים שעוברים טסט ראשון. אני מכירה הרבה שעוברים רק ברביעי...בכל מקרה זה לא נורא, את תמיד יכולה להיבחן שוב

זהרה12

New member
כל הכבוד לך שנגשת בכלל לטסט

ואל תתבאסי, אני לא מכירה אף אחד שעבר בטסט הראשון ומעטים עברו בטסט השני. ממה שאני זוכרת בראשון רעדו לי הרגליים כל הזמן וכמובן נכשלתי. הטסט השני היה הזוי לגמרי - אני הייתי ראשונה והטסט היה מושלם, עברתי אחורה ושכחתי לשים חגורה והבוחן כעס עלי אבל הבחור שעשה אחרי את הטסט (זאת הייתה פעם שישית שלו) היה כל כך עצבני ונהג כל כך גרוע שבברקס השלישי שהבוחן שם לו הוא התחיל לקלל אותו ולאיים עליו ובסוף הוא פשוט פתח את הדלת וברח. אני הייתי לבנה והבוחן היה לבן והוא אמר לי שזה אף פעם לא קרה לו. כמובן שהייתי בטוחה שהוא יכשיל אותי אבל להפתעתי הוא כנראה שכח את החגורה והעביר אותי. אז תמשיכי לקחת שעורים ובסוף גם את תעברי כמו כולם.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifתודה לכולן!!../images/Emo9.gif ואמגג

נשמע הזוי ביותר חחחחחחח גם אני בעצם שכחתי לשים חגורה
.. כאילו לא שכחתי אבל עליתי אחורה וקודם שמתי את התעודת זהות בתיק ואז תכננתי לחגור.. והוא מסתכל עליי כזה.. ואז אומר "שימי קודם חגורה!" אפשר לחשוב
השני עדיין לא התחיל בכלל לנהוג
.

Ayelet 363

New member
לא נורא

גם אני שמעתי שבטסט ראשון מכשילים בכוונה. ובכל מקרה, זה רק טסט ראשון, זה לא אומר כלום. בהצלחה בטסט הבא!

למעלה