5
פ פליצי קפיצי New member 20/9/10 #13 שאלות שואלים בפסח! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif אמ.פי של חברת sansa, ניסיון נואש להשתמש נכון ב-חשיפה מהירה, למרות שעדיין לא הבנתי מה זה, אבל עשיתי פשוט רצף תמונות! צולם בחדרי הקט במצלמה הטיפשה לשעבר שלי. תחי המצלמה הוורודה החדשה! תחי!
שאלות שואלים בפסח! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif אמ.פי של חברת sansa, ניסיון נואש להשתמש נכון ב-חשיפה מהירה, למרות שעדיין לא הבנתי מה זה, אבל עשיתי פשוט רצף תמונות! צולם בחדרי הקט במצלמה הטיפשה לשעבר שלי. תחי המצלמה הוורודה החדשה! תחי!
ה הקהל של השקט New member 20/9/10 #12 הפעם הכלב הזה אשכרה מתאים דווקא מתאים ל"שארית הכוונות הטובות אוכלים הכלבים"... יש לי משהו עם השורה הזו.
הפעם הכלב הזה אשכרה מתאים דווקא מתאים ל"שארית הכוונות הטובות אוכלים הכלבים"... יש לי משהו עם השורה הזו.
פ פליצי קפיצי New member 20/9/10 #16 יש לי עוד תמונה של כלב, אבל הוא לא ממש קשור אולי מחר אלך לצלם קצת תמונות בהשראת הטקסטים של השירים. מקווה שהתמונות שהעלתי טונות ומתאימות למה שצריך!
יש לי עוד תמונה של כלב, אבל הוא לא ממש קשור אולי מחר אלך לצלם קצת תמונות בהשראת הטקסטים של השירים. מקווה שהתמונות שהעלתי טונות ומתאימות למה שצריך!
פ פליצי קפיצי New member 20/9/10 #19 *טונות- טובות ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif צריכה לבדוק שגיאות לפני שאני שולחת
S shoham95 New member 20/9/10 #10 הכל כל מה שמרגיש לך קשור לשירים משיר טיול. תסתכלי פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1242&MessageId=144817325 ואהבתי את התמונות, אגב
הכל כל מה שמרגיש לך קשור לשירים משיר טיול. תסתכלי פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1242&MessageId=144817325 ואהבתי את התמונות, אגב
W Walk Two Moons New member 20/9/10 #20 ../images/Emo45.gif יפה. ולגבי התאריך, אפשר להסתדר איתו \ להעלים אותו.
פ פליצי קפיצי New member 20/9/10 #28 תמונות באיכות פייסבוק. ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif אם מישהו צריך, אני אשלח את המקור. זה פשוט היה יותר גדול ממה שהיה אפשר לשלוח לכאן.
תמונות באיכות פייסבוק. ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif אם מישהו צריך, אני אשלח את המקור. זה פשוט היה יותר גדול ממה שהיה אפשר לשלוח לכאן.