פורום מיותר - כנסו כולם

חופשי

New member
פורום מיותר - כנסו כולם

אני לא מבין איזה מן פורום זה, אם כל אחד שכותב על בעיה בכתב ידו, או שולח יד מתבקש "לנסות לנתח אותו לבד"... ממש בלאי!

זה פורום שלומדים בו גרפולוגיה וגם

מקבלים תשובות לשאלות. אבל אי אפשר ללמוד לחשוב אם מקבלים קודם כל את התשובות. זכותך כמובן לבוא בטענות או לתת ביקורת ואנחנו נשמח לקבל כל ביקורת בונה אבל מצד שני אם לא מוצא חן בעיניך אתה ממש לא חייב להיות פה.

חופשי

New member
את זה הבנתי

אבל אני לא מבין מדוע את אומרת לכל אחד תנסה בעצמך... סליחה, אבל לא ניתן ללמוד פה גרפולוגיה... עם כל הכבוד זה עדיין רק פורום....

shonshon5

New member
אכן, הפורום מיותר לחלוטין, נקודה.

ואני רואה את ביטולו במסגרת עסקת חבילה שבבסיסה ביטול מוחלט של: מס הכנסה קנסות תעבורה ביטוח בריאות מצעד האהבה מסעדות פלצניות ערוץ הקניות ועוד ועוד ועוד. רשימה מלאה תשלח לכל דורש תמורת 67$ בלבד. אין הנחות. אבי, נון-קונפורומיסט מוצהר.

Druyanizem

New member
אני חושב שאבי הבהיר את הנקודה

מיי דה פורס בי וויט יו יאנג ג´דאי!

shonshon5

New member
מת. אללה ירחמו. ../images/Emo7.gif

הוא הרי היה הג´די המיתולוגי, היה החונך של לוק סקייווקר, ונתן לו את ה"כוח". מדי פעם היתה דמותו מופיעה כ"רוח" ומעניקה ללוק כוחות נפש כאשר היה שפוף וחסר אונים. אבי

pomelit

New member
אבל זה בכלל לא אובי וואן

יודה הוא זה לאובי וואן יש הופעת אורח בדמות רוח בפרק האחרון, כשאבא של לוק (?) חוזר לתמוך בו רוחנית

shonshon5

New member
נו, בטח! אין לך מושג איזה בעיות

ובלגנים היו לי עם אובי-ואן. לא התפנה אפילו לסדרת צילומים אחת. התבכיין שיש לו התחייבויות לג´ורג לוקאס, לא נעים, פעולה בצופים ועוד תירוצים. אז הבאתי אותה בצילום של יודה. תודי, חמוד כזה - מאמי.... נכון? אה, וגם כתבתי את זה בראש התמונה. אבל זה אולי בדיו סתרים, ממיץ פומליות, אז לא רואים. אבי, ממייסדי חסמב"ה.

pomelit

New member
אוף

אני תמיד שוכחת לקרוא את השם של התמונה...

shonshon5

New member
פומלית יקרה, להלן איך להפוך חסרון

ליתרון ואפילו עם פוטנציאל כלכלי: הנחת עבודה היא שאת תמיד שוכחת לקרוא את השם של התמונה ומכיוון שהח"מ מאמין אדוק בדואליות משלימה, אז בוודאי קיימים גם אנשים שקוראים רק את השמות ולא בביטים בתמונות. אני כזה. הולך ל"לובר", עובר בכל האולמות, קורא את השמות של הציורים וככה כל הסיוט נמשך גג שעתיים. והרעיון הכלכלי? הפקת פלייר מהודר עם השמות של כל הציורים בכל מוזיאון בעולם ומכירתו בכניסה למוזיאון. יחסוך אפילו את השיטוט עפ"י המודל שלי. ובשביל הפרוטוקול, מצ"ל ואן-קנובי צעיר. חג שמח! אבי

SkyEye

New member
ואני בכלל מפורום אחר... אבל ../images/Emo26.gif

חברים, עשיתם לי את היום
בזכותך, אבי, הבנתי שמתחת לכל כותרת יש גם תמונה... גם אם הכותרת נכתבה במיץ פומלית וגם אם בדיו סתרים אחר
ועכשיו אני צריך לחזור ולבחון מחדש את כל חוות הדעת הקודמות שלי, בהתאם לנסיבות שנוצרו
רון
פורום הצילום האחר

shonshon5

New member
תראו תראו מי פה! ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif

רון הגולש בשחקים, סיים מילואים (?) ומשוטט בפורומים. יצא מה זה מאולץ. אבל מחורז. יאללה, שלח כתב יד, שנקרע את אישיותך לגזרים..
ביי!

למעלה