פורום יקר [-:

אנשים... ../images/Emo168.gif

הייתה הופעה פשוט מדהימההה... פשוט מיותר להוסיף מילים...

שישיץ

New member
../images/Emo45.gif

איזו אנרגיה מדהימה יש להם..במיוחד לשחר..הוא מופיע מצוין

היה כ"כ טוב!!

שחר כזה משוגע!! ויש לי את המפרט של פיטר
ואני לא מצליחה להעלות את הפלייליסט כי זה שוקל יותר מדי :(

והפלייליסט

בעיר הזאת סאן חוזה טרף קל איש קש לא רוצה לדעת 180 אלנבי sum of somthing היא אוהבת פצעים ונשיקות שנים חסומות מספיק בנאדם גשם חזק לא יכול בלי זה כביש מהיר הקונפורמיסט blues ----------- כל החברה מכה אפורה ערומים על הרצפה

greeney

New member
היתה הופעה מעולה

שחר מופיע מצויין והנשיקה עם פיטר היתה די מזוויעה אבל נו מילא:) היה טוב פלייליסט חזק חבל שלא היה מילי...והר של בייגלך...וחיות מחמד...בקטנה.

שישיץ

New member
איזה נשיקה עם פיטר? הייתי קרובה

קרובה מאוד אפילו.. מה בזמן השיר "עירומים" ?

בוֹטן

New member
לא נמאס להם?

לא בא להם לגוון? כאילו מתחילת הסיבוב הופעות הם עם אותו פלייליסט - אותם שירים באותו סדר. די!!! תנו לאנשים סיבות לבוא להופעות שלכם

IkMfNiY

New member
../images/Emo45.gif

זה כבר כ"כ נמאס! אבל הם יודעים שזה לא משנה, אנשים עדיין ימשיכו לבוא להופעות שלהם :\ יעל

קספר4

New member
../images/Emo45.gif

אני כבר יודעת מראש איזה שיר הם עומדים לשיר וזה דיי מבאס.. עם כל זה שזה הופעה ובהופעות אני תמיד נהנת גם אם אני לא מכירה את השירים, זה בכל זאת מבסא.. וקצת הורס את ההופעה..

כל הופעה זה בול אותו פלייליסט!

ובאותו סדר, כמובן שהם מזניחים את הדיסק "יחסים פתוחים".......אוף שיגוונו!

יש בזה משו.. ../images/Emo168.gif

אבל בהופעה האחרונה לאחר כמה שירים, יהל כזה אמר:"טוב.. השיר הבא הוא מהאלבום יחסים פתוחים, שדיי הזנחנו אותו... אז הנה כמה שירים ממנו." או משהו כזה..

MikeY fReAk

New member
ממ ניצלוש..../images/Emo79.gif

אם ההודעה מופיעה פעמיים תסלחו לי..תפוז הזה מעלים לי הכל כל הזמן! הפסקות חשמל זה מבהיל.. לפני כמה דקות היתה אחת. עליתי למעלה וכולם ישנים שם, אז במילא הכל חושך. אני מנסה להדליק תאור במקלחת, לא הולך:p יורדת למטה, חושך! המחשב לא מחובר לנט! המיקרוגל, המקרר, הפקס, הטלוויזיה-כבוי!): אז יצאתי החוצה לארון חשמל, הרמתי כמה פיוזים ורצתי מהר אל הדלת שאחד השכנים שלידינו לא יצא וישאל מי כיבה לו את החשמל בכל הבית:p קיצור נכנסתי והכל היה מלא רעש של דברים שמתחילים לעבוד! ויש איזה סרט בDVD אז הוא התחיל כזה עם קולות של תופים וחצוצרות וזה נורא הבהיל אותי!:( בלע:p היום אני כנראה אדע כמה קיבלתי במבחן במ"מ, המתח הורג אותי>< אגב, היום לפני שבוע עשיתי חורים באוזניים:) יום טוב לכולם!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

איזה מגניב לנתק חשמל לשכנים חחחחחחחחחחחחחחחחח[-:

למעלה