פורום טלויזיה והנסיך חצוי-הדם - יוני 2026 - שרשור חודשי 6️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

Lhuna3

Well-known member
יפה יצאת אפילו יותר שובניסטי עכשיו:-D
בדיוק |שפם|
הונסטלי זה אשמת העובד שאמר לי אחכ ולא לקח תשלום מיד!!!
אני גם שונאת את השיטה הזאת!
זאת גם הבעיה שלך הרבה פעמים שאתה שופט דמויות בסדרה לחומרה מידי כי אתה מתייחס אליהם כאנשים אמיתיים.
לדמויות יש דין אחר לחלוטין מבני אדם אמיתיים.
|כן||כן|
מי לא אוהב את ריאן גוסלינג????
כנראה מי שלא ראה אותו בשום דבר חוץ מהסרט "ברבי" 🤷‍♀️
ואם יגידו לך שניצחון של אנגליה ישמח את דיוויד טננט או מאט סמית'?
עדיין לא מספיק אכפת לי...
התכוונתי שכבר יש סדרת סרטים מאד מפורסמת:-D
אה טוב, זה עוד מילא, במיוחד כי זה יצא עוד לפני שהייתי בעניין.
אבל הסדרה זה בעיה אמיתית כי בטוח הולכים לדבר על זה בכל מקום וזה יהיה לי קשה להמנע וזה מאוד יעצבן אותי.
אבל אני מוצא את עצמי נהנה מדמויות המשנה ועד כמה שזה מוזר גם מעלילות הפרוצידרליות.
זה בהחלט מוזר לי מאוד ואני לא צוחקת.
כשאני רואה היום פרקים פרוצדורליים מהסוג הזה (כאילו משטרתיים) אני ממש לא מבינה איך פעם זה עניין אותי, מה אכפת לי מפשעים של דמויות שאני לא מכירה מלפני הפרק הזה וכנראה גם לא אראה יותר אף פעם בהמשך?
לפחות נגיד בסדרות בי"ח אז זה מקרים שמעוררים בי אמפתיה פה ושם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הייתה תקופה שהיה לי אכפת מכדורגל.
אני אפילו יודעת מה זה נבדל.
אני חושב שאני גם יודע מה זה.
כאילו שאסור לשחקן התקפי לעבור עם הכדור את קו המגינים... זה נשמע טיפשי.
אבל אני זוכר את זה בעיקר בגלל קטע מצחיק בברוכים הבאים לרקסהם שבו ריאן ורוב מתלהבים שהקבוצה שלהם הבקיעה גול ואז מישהו מסביר להם שזה לא נחשב בגלל נבדל והם בשוק מהקונספט
היטד רייבלרי:-P:
חחחח יש בזה משהו (ומצחיק שלא חשבתי על זה) אבל באמת שיש שם כל כך מעט הוקי בפועל
לא ראיתי אף פעם את הסרט דיסני הזה (The Road to El Dorado)
איך אפשר שלא לאהוב אותו בעקבות ברבי.
או לפחות בעקבות זה שהוא שר בטקס האוסקר:
אה טוב, זה עוד מילא, במיוחד כי זה יצא עוד לפני שהייתי בעניין.
אבל הסדרה זה בעיה אמיתית כי בטוח הולכים לדבר על זה בכל מקום וזה יהיה לי קשה להמנע וזה מאוד יעצבן אותי.
אבל רוב הסיכוי שהסדרה תהיה הרבה יותר נאמנה למקור מאשר הסרטים.
אחיינית שלי שהיא מטורפת הארי פוטר ברמות וראתה את כל הסרטים כילדה כיום שונאת אותם בעוצמה.
זה בהחלט מוזר לי מאוד ואני לא צוחקת.
כשאני רואה היום פרקים פרוצדורליים מהסוג הזה (כאילו משטרתיים) אני ממש לא מבינה איך פעם זה עניין אותי, מה אכפת לי מפשעים של דמויות שאני לא מכירה מלפני הפרק הזה וכנראה גם לא אראה יותר אף פעם בהמשך?
לפחות נגיד בסדרות בי"ח אז זה מקרים שמעוררים בי אמפתיה פה ושם.
לפעמים זה לחלוטין תופס אותי כשאני רואה פרקים פרוצדורליים כאלו.
זה פשוט לא מושך אותי לחזור לעוד פרקים אז אני נוטש סדרות כאלו.

didalf

Well-known member
את אומרת שהוא לא kenough?:-0

אני לא יודעת למה אני מופתעת אפילו מכל הסרטים שלא ראית|שפם|

לאדעת לי זה כיף. לא כל מקרה מעניין באותה מידה אבל לפעמים כן.
חוצמזה עלילה פרוצדורלית מאפשרת פיתוח איטי של הדמויות הראשיות כשאנחנו מכירים אותם דרך הפעולות שלהם שבסופו של דבר גורם לי להתאהב בהם לאורך זמן וחזק יותר. (עדיין לא ממש בPOI, אבל בסדרות אחרות). מה שלפעמים טיפה חסר לי אפילו בסדרות קצרות עם ממוקדת.

יפה מאד ניק:-D
זה כדי שלא יעמוד מישהו ליד השוער ויחכה כל הזמן לכדור שיגיע אליו. אבל לפעמים זה מעצבן כי מכריזים נבדל על דברים מממששששש גבוליים ולא פיירים.
אבל אני זוכר את זה בעיקר בגלל קטע מצחיק בברוכים הבאים לרקסהם שבו ריאן ורוב מתלהבים שהקבוצה שלהם הבקיעה גול ואז מישהו מסביר להם שזה לא נחשב בגלל נבדל והם בשוק מהקונספט
:-D

לא ראיתי אף פעם את הסרט דיסני הזה (The Road to El Dorado)
וואי ראיתי כשהייתי מממשששש קטנה בקולנוע לא זוכרת כלום אבל אהבתי.

או לפחות בעקבות זה שהוא שר בטקס האוסקר:
בדיוק!
וואי זה מושלם|מאוהב|:-D

Lion_Heart

Well-known member
💋שם/כינוי:UGLY BAG OF WATER
💋שנים בתפוז:
💋ריאן מועדף:מי?

|תות|סדרות החודש:CRITICAL ROLE/THE WONDERFOOLS
|אבטיח|סרטי החודש:MASTERS OF THE UNIVERSE
|תות|שירי החודש:
|אבטיח|ספרי החודש:
|תות|דמויות החודש:
|אבטיח|שחקני החודש:לורה ביילי/קים סיונג
|תות|קראש החודש:לורה ביילי/סול הין אה-
|אבטיח|זוג החודש:ג'סטר/פורד...החתונה היתה נפלאה!!!
|תות|ציטוט חודשי: No greater love hath a man, than he lay down his life for his brother. Not for millions, not for glory, not for fame, but for one person, in the dark, where no one will ever know or see.
|אבטיח|סיבה למסיבה:
|תות|סיפור החודש:
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יוני:

🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל?אני לא
🍒האם תעדיפו קופה רגילה (עם קופאית) או אוטומטית (שירות עצמי)? כל מה שמצמצם אינטראקציה אנושית? אני בעד
🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם?TWINKELING WATERMELON
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות שלא נספרות [כלומר כל מה שתאכלו אחרי כמות הקלוריות הנדרשת לגוף ביום לא נחשב יותר ולא משמין]?קלוריות,איך זו שאלה בכלל?
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת?תמות אהובה...אני עד היום פגוע מ AGENT HANDSOME...
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא?דרקון...שוב.מה השאלה כאן? וכבר עשיתי את זה...בערך |מרובע|
🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים?עורב!
🍒האם אתם נוהגים להתמקח?ממש ממש לא
🥝עם איזה סלב (או כל אחד) הייתם רוצים להחליף גוף/חיים ולכמה זמן?
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט?
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?בו/יאשה מ CRITICAL ROLE קמפיין 2

|ענבים|תמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
💋שם/כינוי:UGLY BAG OF WATER
אני בטוח שאתה בלון מים יפה
💋ריאן מועדף:מי?
בכל קריטיקל רול אין שום ריאן?
|אבטיח|סרטי החודש:MASTERS OF THE UNIVERSE
נראה ממש טוב מהטריילרים. ואני אוהב את השחקן הראשי מדברים אחרים.
אתה מתכוון לראות את זה בסופש הזה?
|תות|שירי החודש:
שיר יפה
🍒האם תעדיפו קופה רגילה (עם קופאית) או אוטומטית (שירות עצמי)? כל מה שמצמצם אינטראקציה אנושית? אני בעד
להזמין משלוח הביתה נראה לי מצמצם אפילו יותר
🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם?TWINKELING WATERMELON
קראתי עכשיו על מה זה ונשמע מעניין
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת?תמות אהובה...אני עד היום פגוע מ AGENT HANDSOME...
מי זה?
🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים?עורב!
תכלס אם ציפור אז זאת אחת החזקות
🍒האם אתם נוהגים להתמקח?ממש ממש לא
עדיין לא מצאנו מישהו בפורום שנוהג להתמקח
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?בו/יאשה מ CRITICAL ROLE קמפיין 2
אלו דמויות שגם קיימות בסדרת האנימציה The Mighty Nein?

Lion_Heart

Well-known member
אני בטוח שאתה בלון מים יפה
תודה
בכל קריטיקל רול אין שום ריאן?
לא שאני זוכר...אבל יש ליאם שהוא נהדר|מאוהב| ומאט שבכלל...
נראה ממש טוב מהטריילרים. ואני אוהב את השחקן הראשי מדברים אחרים.
אתה מתכוון לראות את זה בסופש הזה?
אכן כן
שיר יפה

להזמין משלוח הביתה נראה לי מצמצם אפילו יותר

קראתי עכשיו על מה זה ונשמע מעניין
זאת באמת סדרה נהדרת וסיפור ממש ממש טוב, זה ב NETFLIX אז, אם יש לך תבדוק את זה.ןאם אתה כבר שם תבדוק גם את MY LOVELY RUNNER...גם סדרה נהדרת!!!!
ההוא מ AGENTS OF SHILED
תכלס אם ציפור אז זאת אחת החזקות
והאהובות עלי
עדיין לא מצאנו מישהו בפורום שנוהג להתמקח

אלו דמויות שגם קיימות בסדרת האנימציה The Mighty Nein?

Beauregard Lionett​

ו

Yasha Nydoorin​

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
לזוג הגברים הראשיים בסדרה סופרנטורל יש יותר כימיה מינית והם לא זוג לא משנה כמה המעריצים רוצים (הם גם אחים אבל זה גם לא משנה למעריצים)
יואו אתה כזה הומופוב שאתה לא מוכן לקבל שהם היו ביחד (באפי) הם היו בשלישיה עם דרוסילה והם בסתר אהבו זה את זה, ושום דבר שתגיד או אפילו שום דבר שג'וס ווידון יגיד לא ישכנע אותי אחרת!
אוקי, אבל את מסכימה איתי לפחות שפינץ' הוא רובוט מעצבן ועכברי?
אני מסכימה איתך על החלק של רובוט ושל עכברי.
אבל באמת לא יודעת מה אתה רוצה ממנו.
הוא באמת קצת עכברי:-D
אבל הוא בסדר.
|כן|

יש בזארה פה קופה עצמית שזה הפעם הראשונה שנתקלתי בכזה בחנות בגדים וזה הדבר הכי מוזר אבר. למה אני צריכה לעשות את זה בעצמי?? זה גם לא כמו בסופר כזה שפשוט מעבירים בר קוד וזהו. כאילו שמים את הבגדים אחד אחד על סוג של משקל כזה (למרות שזה לא משקל, זה פשוט משטח מרושת מצלמות) וככה הוא יודע שהעברת את כל הבגדים ואז אתה צריך להוריד לעצמך את הזמזם ואז כל בגד שאתה מעביר את זורק לתוך משהו כזה שנראה כמו פח שגם שם זה שוקל את הפריטים שיש לך. לא יודעת אם גם בארץ התקינו את הדבר הזה אבל אני בחיים לא הייתי מצליחה להבין את זה. ראיתי את הבוסית שלי עושה את זה וזה היה נראה מסובך לחלוטין ולא הבנתי למה מישהו בכלל רוצה להתעסק עם זה. כבר מעדיפה לתקשר עם קופאית.
בארץ המקום היחיד שנתקלתי בקופה עצמית חוץ מסופרים + סופרפארם זה ב"אורבניקה", שזה חנות גם של בגדים (וגם של הרבה דברים אחרים כמו דברים לבית, צעצועים, נעליים, תיקים ועוד הרבה), אבל אין שם את המתקן המסובך שתיארת, אלא סתם כזה שסורקים את הברקוד של כל מוצר בדיוק כמו בסופר. אין זמזמים שצריך להוריד. (עכשיו נזכרתי שגם באיקאה יש קופות עצמיות וזה אותו דבר.)

didalf

Well-known member
יואו אתה כזה הומופוב שאתה לא מוכן לקבל שהם היו ביחד (באפי) הם היו בשלישיה עם דרוסילה והם בסתר אהבו זה את זה, ושום דבר שתגיד או אפילו שום דבר שג'וס ווידון יגיד לא ישכנע אותי אחרת!
אני די בטוחה שזה נכון קאנונית:-D

Lhuna3

Well-known member
לרוע המזל אין לי מספיק שעות ביממה. ראי ערך כמה שלונה מתקדמת עלי בPOI
מה אתה משווה את עצמך לקוויקסילבר.
המגמה היא להפטר מבני אדם
סופסוף מגמה חיובית.

זה האייקון ❤️🩹 ולמקרה שאיכשהו הוא מוצג בצורה משונה שלא נראית כמו שאני רואה אותו במקלדת
חחחחח זה באמת נראה מאוד שונה בשבילי לפחות

זה נראה כמו גרסה של 🤕
וליתר ביטחון מה שאני רואה כאן זה:
1780496770562.png
חחח WTF אני בכלל רואה שם שני אייקונים, אחד של לב אדום רגיל ולשמאלו פלסטר, זה נראה אצלי ככה:
1780643755725.png
אני מבינה שזה בגלל שזה אייקון שלא קיים בכל המכשירים והאפליקציות כנראה אבל עכשיו אני קצת מוטרדת שאולי גם באייקונים אחרים זה קורה.

Lhuna3

Well-known member
|תות|שירי החודש: הייתי בטוחה שהדואט של קייסי מאסגרייבס ומירנדה למברט יהיה שיר החודש שלי. עזבו שיר החודש, שיר השנה! אבל אז קייסי הלכה וכתבה שיר שלם על זה שהיא חרמנית וזה פאקינג מעולה:-D אני חולה עליה:-D:-D
חחחחחחחחחח שיר מצחיק והקליפ עוד יותר:-D:-D
אוקיי עדי שכנעה אותי לצפות ושזה באמת טוב :-D
(אגב לא קשור אבל ההתחלה של הקליפ נראיית לי כל כך כמו תחילת פתיח קר של שובר שורות או סמוך על סול).
חצי מהשמות גיליתי שלא קראתי נכון אחכ:-D
לא יודעת מי זה אבל הוא לא מרגיש חשוב.
זה ראיין ה-temp מ"המשרד" והוא לא צריך להיות חשוב הוא פשוט אידיוט ודוש בצורה מאוד ספציפית שעושה אותו מצחיק.
טוב איתי הצליח לך עם יורשים לפחות.
וזה הכי משמח אותי בעולם!
לישון. לישון הרבה יותר כיף מלעוף.
WHY NOT BOTH?
בחלומות אני מלא פעמים עפה!
חח מה הבעיה פשוט לא לצפות בזה?
בעיה רצינית מאוד! כי כולם ידברו על זה ויכתבו על זה! וזה גם יעשה לי FOMO להבין את הדיבורים וגם אם בכל זאת לא אצפה זה סופר יעצבן אותי. אני לא יכולה להסביר אפילו עד כמה זה הולך לעצבן אותי.
אני התחברתי ממש רק בעונה 3 (מתוך 5) ואני עדין מחשיבה אותה כאחת הסדרות הכי טובות שראיתי. תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
[POI] די תפסיקי להעלות לנו את הציפיות! זה מתכון לאכזבה!
חוצפה! הוא חתיך בטירוף, זה אתה שמקולקל.
ניק בהחלט מקולקל בעניין הזה.
העיקר אני הולכת לקופה רגילה עם קופאית שמעבירה לי שקית עם 4 צרורי שמיר ומקלידה במחשב רק 3 ואני ישר נלחצת ואומרת לה בבעתה שיש שם 4! (קרה לי כבר פעמיים ובשתי הפעמים הסתכלו עליי כאילו אני מוזרה).
אתה בהחלט צריך לצפות בה מתישהו, אבל לא על חשבון POI.
אני מוכנה להתערב שניק ישנא את זה. [יורשים]
חחחח דווקא בחיים האמיתיים הייתי מעדיפה שימותו כי אין לי כוח לאנשים בלתי בסביבתי:-D
אני בן אדם רע, נכון? 😂
:-D:-D:-D אני דווקא שמחה שהיית כנה!
כן... גם אני לא באמת בדקתי:-D
אבל הנה
אוקיי החלטתי שאני בעד סקוטלנד כי אני הכי אוהבת בעולם את המבטא שלהם, במיוחד מפיו של דיוויד טננט.
כמובן שאתה תיפול לזה, העיקר "לא מעניין אותי":-D
:-D:-D
2. יש מדינות שמביך שהם שם ואנחנו לא. עד כדי כך אנחנו גרועים.
אנחנו באמת הכי גרועים בעולם בכדורגל וזה די מוזר לאור זאת שזה הספורט הכי פופולרי בארץ.
אבל היי אנחנו סבבה בטקוואנדו והתעמלות קרקע.
שיט, גילית את החולשה הכי גדולה שלי - טבלאות
אין על טבלאות!! |כתר|
חשבתי שזאת החולשה של לונה.
זאת החוזקה של לונה.

Lhuna3

Well-known member
אסור לו להיות מעבר לקו המגינים בזמן שמוסרים לו את הכדור.
לא יודעת מה להגיד, לא התחברתי לסרט הזה.
אבל רוב הסיכוי שהסדרה תהיה הרבה יותר נאמנה למקור מאשר הסרטים.
זה לא מנחם אותי במיוחד.
אחיינית שלי שהיא מטורפת הארי פוטר ברמות וראתה את כל הסרטים כילדה כיום שונאת אותם בעוצמה.
|כן| ובצדק.
אני לא יודעת למה אני מופתעת אפילו מכל הסרטים שלא ראית|שפם|
אני גם לא יודעת למה את מופתעת, את אמורה לדעת שנדיר שאני רואה סרטים.
חוצמזה עלילה פרוצדורלית מאפשרת פיתוח איטי של הדמויות הראשיות כשאנחנו מכירים אותם דרך הפעולות שלהם שבסופו של דבר גורם לי להתאהב בהם לאורך זמן וחזק יותר. (עדיין לא ממש בPOI, אבל בסדרות אחרות). מה שלפעמים טיפה חסר לי אפילו בסדרות קצרות עם ממוקדת.
אני בהחלט מסכימה איתך לגבי הפיתוח האיטי שזה טוב, לכן יש מקרים כמו זה שאני נותנת צ'אנס לסדרות כאלה, רק חבל שצריך לסבול בשביל זה את העלילות המשעממות.
הכי טוב זה סדרה שהיא גם ארוכה (יחסית) וגם לא פרוצד', כמו שובר שורות, סמוך על סול, יורשים, פלוריבוס...
אבל אכן יש סדרות פרוצד' כמו באפי שאם נותנים להן מספיק זמן הן הופכות לטובות.
אני די בטוחה שזה נכון קאנונית:-D
THANK YOU! מוזר שדווקא ניק מתעקש להכחיש את זה.

Lhuna3

Well-known member
|תות|שירי החודש:
אוהבת |כן|
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות שלא נספרות [כלומר כל מה שתאכלו אחרי כמות הקלוריות הנדרשת לגוף ביום לא נחשב יותר ולא משמין]?קלוריות,איך זו שאלה בכלל?
נכון.
מאיזו סדרה זה? (אה, אוקיי, כבר ענית לניק).
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא?דרקון...שוב.מה השאלה כאן? וכבר עשיתי את זה...בערך |מרובע|
איפה ואיך עשית את זה בערך?
אחת הציפורים החכמות כנראה.

didalf

Well-known member
אני מבינה שזה בגלל שזה אייקון שלא קיים בכל המכשירים והאפליקציות כנראה אבל עכשיו אני קצת מוטרדת שאולי גם באייקונים אחרים זה קורה.
זה קורה, למשל עם הלב להבה
שנראה ככה
1780660260276.png
ותפוז מפרק לזה:❤️🔥

WHY NOT BOTH?
בחלומות אני מלא פעמים עפה!
כן אבל להרדם תוך כדי תעופה זה קצת מסוכן, כמו בנהיגה.

אוקיי החלטתי שאני בעד סקוטלנד כי אני הכי אוהבת בעולם את המבטא שלהם, במיוחד מפיו של דיוויד טננט.
מאושר|פטיש| גם ג'יימס מקאבוי הוא סקוטי ומאד מושקע בכדורגל אז בחירה טובה.
האמת שזאת הפעם הראשונה מזה הרבה זמן כנראה שסקוטלנד עלתה למונדיאל בכלל כי הוא העלה איזה סדרת סטוריז מאושר בהיסטריה כשהם עלו חח

אנחנו באמת הכי גרועים בעולם בכדורגל וזה די מוזר לאור זאת שזה הספורט הכי פופולרי בארץ.
נכון?? תמיד מדהים אותי הפער בין כמה זה פופולרי פה לכמה אנחנו גרועים בזה.

זאת החוזקה של לונה.

אסור לו להיות מעבר לקו המגינים בזמן שמוסרים לו את הכדור.
וואו לונה כל הכבוד

אני גם לא יודעת למה את מופתעת, את אמורה לדעת שנדיר שאני רואה סרטים.
אני יודעת לכן אמרתי לאדעת למה אני מופתעת בכלל

הכי טוב זה סדרה שהיא גם ארוכה (יחסית) וגם לא פרוצד', כמו שובר שורות, סמוך על סול, יורשים, פלוריבוס...
זה סוג אחר של סדרות לדעתי ואובייסלי הן טובות יותר [אלו שראיתי] אבל לפעמים זה כבד מידי ולא מספק את החוויה הכיפית הספציפית של ללוות דמויות לאורך זמן בסדרה פרוצדורלית.
ופלוריבוס לא ארוכה חמודה יש לה רק עונה 1 בינתיים זה לא נחשב.

אבל אכן יש סדרות פרוצד' כמו באפי שאם נותנים להן מספיק זמן הן הופכות לטובות.
כן זאת דוגמה טובה יותר.

THANK YOU! מוזר שדווקא ניק מתעקש להכחיש את זה.

Lion_Heart

Well-known member
תודה
נכון.

מאיזו סדרה זה? (אה, אוקיי, כבר ענית לניק).

איפה ואיך עשית את זה בערך?
DISNYWORLD/ANIMAL KINGDOM יש שם מתקן בשם FLIGHT OF PASSAGE וזה הכי קרוב שאיי פעם הייתי לרכיבה על דרקון...זה אפילו מחקה נשימה כך שאתה מרגיש שאתה רוכב על משהו חי

למעלה