חודש דל אולי יחסית אלי. אבל מלא יחסית לאחרות פהסדרות החודש: חודש דל.
רציתי לראות את זה בגלל טטיאנה. ואז עוד יותר כי הבנתי שיש זוג חד מיני. אבל אני מתאפק כדי להתמקד בPOIMaximum Pleasure Guaranteed - ביום האחרון של החודש החלטתי לנסות את זה. אמרתי שאני אצפה רק בפרק הראשון כדי להחליט אם בא לי להמשיך. איכשהו ראיתי את כל השלושה שיצאו. אז נראה לי שאהבתי.
חסכת לי לנסותסרטי החודש:
The Devil Wears Prada 2 - סרט קצת מיותר. לא מצליח לשחזר את האייקוניות של הסרט הראשון. שווה לראות רק בשביל האופנה.
אני שמחPillion - ניק עשה לי חשק לראות. היה מענין מאוד.
אני מקשיב לזה עכשיו ברקע. נחמד מאודשירי החודש: הייתי בטוחה שהדואט של קייסי מאסגרייבס ומירנדה למברט יהיה שיר החודש שלי. עזבו שיר החודש, שיר השנה! אבל אז קייסי הלכה וכתבה שיר שלם על זה שהיא חרמנית וזה פאקינג מעולה
אני חולה עליה
אוקי, אבל חיכיתי שתביאי את האייקון המדובר.ציטוט חודשי: הבוסית שלי סיפרה לי על איזה מישהי שהייתה איתה בלימודים שנהרגה בתאונת דרכים ואז היא מספרת כזה שהיא לא הבינה למה יש פתאום מלא הודעות בקבוצה של הלימודים (שלא הייתה פעילה מאז שהם סיימו את הלימודים) ואז היא כזה "שלחו בקבוצה מלא לב עם תפרים" ואני עוצרת אותה וכזה "מה זה לב עם תפרים?" ואז היא מתעקשת נו לב שיש עליו תפרים. אני אומרת לה שאין שום אימוג'י של לב עם תפרים ומבקשת ממנה שתראה לי למה היא מתכוונת. קיצר היא התכוונה ללב עם התחבושות, כזה ששולחים כדי להגיד החלמה מהירה. ומה יש לאחל החלמה מהירה למישהי שמתה? תשלחו לב שבור. אבל לא חשוב כי אני עדין תקועה על הלב עם התפרים אז אני מראה לה את הלב וכזה - רואה! אין תפרים! זה תחבושת! ואז היא כזה "נו, ומה את חושבת שיש מתחת לתחבושת?!"
אני לא רואה לב עם תחבושות כאן אבל יש את זה -
עברו איזה 15 שנים מאז 2011 אבל זכור לי שגם אז היה צריך שם. למשל אם אתה רוצה לעבוד איפשהו.וגם בגלל שסוף סוף הגעתם לזה, אני יכולה לשים גם את הציטוט הזה כאן כי אני אוהבת אותו
![]()
![]()
אגב, רק באיזה פרק 15 קלטתי שהשם הפרטי של קרטר הוא ג'וס.
עוגה זה באמת תמיד סיבה למסיבה. אבל מי זה קציצי 2.0סיבה למסיבה: יש מחר יומולדת לקציצי 2.0 מה שאומר שיש עוגה. ועוגה זו תמיד סיבה למסיבה.
*האמת שטוב שהזכרת לי כי מחר ה4 ליוני ויש יום הולדת לאחד החברים הטובים שלי.
מי גורם לך לקנות מכוניות גדולות?סיפור החודש:עשיתי תאונה עם הרכב. זה היה באשמתי וזו תאונה קצת מפגרת. פשוט החליקה לי הרגל מהדוושה של הברקס ונכנסתי ברכב שלפני. לא נפצעתי וגם לא הנהגת השניה אבל הרכב היה טוטאל לוס אז הייתי איזה שבועיים וחצי בלי רכב וזה היה די מדכא. אני זוכרת שכשהתחלתי לנהוג אמרתי לעצמי שכשאני אבחר לעצמי רכב אני אקנה רכב בלי תחת כדי שיהיה קל לחנות אותו. לא היה לי רכב גדול במיוחד - סדאן פשוטה - ניסן סנטרה. אבל עדין- רכב עם תחת. אז כשהרכב הלך והגיע הזמן לבחור רכב חדש היה ברור לי שאבחר משהו קומפקטי. איכשהו יצאתי עם הונדה CR-V. שהוא ממש אבל ממש לא רכב קטן
![]()
ואני שמח שאת שלמה אפילו אם הרכב לא
זה היתרון במונדיאל. לא צריך לגגל כדי לגלות איזה קבוצות משחקות. זה פשוט מדינות. אפשר לבחור בבוסניה-הרצגובינה סתם בשביל הכיף (כי זאת מדינה אחת שהיא שתיים)תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל? אין לי שמץ של מושג מי משחק וכל כך לא אכפת לי מכדורגל שאין לי אפילו כוח ללכת לגגל כדי לענות על זה. אני בעד הקבוצה של טד לאסו וזהו.
יש בזה משהו. כשדמות הופכת לבלתי אתה לא מתאבלהייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? בדוק שתהפוך לבלתי כדי שאוכל להתקדם הלאה בחיי.
חחחחחחחחעל מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא?
על אוברי.מטאטא.
אנחנו הימרנו שאת דווקא כן מתמקחת (אפילו נתתי דוגמה)האם אתם נוהגים להתמקח? לא.
אני שמח שאת כאן איתי בעניין. אפילו אם לא מאותה סיבה.ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט? אין ספר כזה. שיהפכו הכל לסדרות, אין לי כוח לקרוא.
אני מתגעגע אליהןוחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?
יש המון, אבל תפוז מרשה רק 20 תמונות וכבר שמתי 16 אז נשארו לי 4. יש שני שיפים משתי סדרות שונות שהם ספוילר כרגע אז אני לא יכולה לשים אותם. אז בינתיים הנה שיפים אחרים שראויים להיות פה-
![]()
לא ידעתי שיש מגבלה של תמונות להודעהתמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה: הגעתי למכסת התמונות שלי אז ביי.