פורום טלויזיה והנסיך חצוי-הדם - יוני 2026 - שרשור חודשי 6️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|תות|סדרות החודש: חודש דל.
חודש דל אולי יחסית אלי. אבל מלא יחסית לאחרות פה
Maximum Pleasure Guaranteed - ביום האחרון של החודש החלטתי לנסות את זה. אמרתי שאני אצפה רק בפרק הראשון כדי להחליט אם בא לי להמשיך. איכשהו ראיתי את כל השלושה שיצאו. אז נראה לי שאהבתי.
רציתי לראות את זה בגלל טטיאנה. ואז עוד יותר כי הבנתי שיש זוג חד מיני. אבל אני מתאפק כדי להתמקד בPOI
|אבטיח|סרטי החודש:
The Devil Wears Prada 2 - סרט קצת מיותר. לא מצליח לשחזר את האייקוניות של הסרט הראשון. שווה לראות רק בשביל האופנה.
חסכת לי לנסות
Pillion - ניק עשה לי חשק לראות. היה מענין מאוד.
אני שמח
|תות|שירי החודש: הייתי בטוחה שהדואט של קייסי מאסגרייבס ומירנדה למברט יהיה שיר החודש שלי. עזבו שיר החודש, שיר השנה! אבל אז קייסי הלכה וכתבה שיר שלם על זה שהיא חרמנית וזה פאקינג מעולה:-D אני חולה עליה:-D:-D
אני מקשיב לזה עכשיו ברקע. נחמד מאוד
|תות|ציטוט חודשי: הבוסית שלי סיפרה לי על איזה מישהי שהייתה איתה בלימודים שנהרגה בתאונת דרכים ואז היא מספרת כזה שהיא לא הבינה למה יש פתאום מלא הודעות בקבוצה של הלימודים (שלא הייתה פעילה מאז שהם סיימו את הלימודים) ואז היא כזה "שלחו בקבוצה מלא לב עם תפרים" ואני עוצרת אותה וכזה "מה זה לב עם תפרים?" ואז היא מתעקשת נו לב שיש עליו תפרים. אני אומרת לה שאין שום אימוג'י של לב עם תפרים ומבקשת ממנה שתראה לי למה היא מתכוונת. קיצר היא התכוונה ללב עם התחבושות, כזה ששולחים כדי להגיד החלמה מהירה. ומה יש לאחל החלמה מהירה למישהי שמתה? תשלחו לב שבור. אבל לא חשוב כי אני עדין תקועה על הלב עם התפרים אז אני מראה לה את הלב וכזה - רואה! אין תפרים! זה תחבושת! ואז היא כזה "נו, ומה את חושבת שיש מתחת לתחבושת?!"
אוקי, אבל חיכיתי שתביאי את האייקון המדובר.
אני לא רואה לב עם תחבושות כאן אבל יש את זה - 💔. זה לב שבור. אני מניח שיכול להתאים.

וגם בגלל שסוף סוף הגעתם לזה, אני יכולה לשים גם את הציטוט הזה כאן כי אני אוהבת אותו|לב|
עברו איזה 15 שנים מאז 2011 אבל זכור לי שגם אז היה צריך שם. למשל אם אתה רוצה לעבוד איפשהו.
אגב, רק באיזה פרק 15 קלטתי שהשם הפרטי של קרטר הוא ג'וס.
|אבטיח|סיבה למסיבה: יש מחר יומולדת לקציצי 2.0 מה שאומר שיש עוגה. ועוגה זו תמיד סיבה למסיבה.
עוגה זה באמת תמיד סיבה למסיבה. אבל מי זה קציצי 2.0
*האמת שטוב שהזכרת לי כי מחר ה4 ליוני ויש יום הולדת לאחד החברים הטובים שלי.
|תות|סיפור החודש:עשיתי תאונה עם הרכב. זה היה באשמתי וזו תאונה קצת מפגרת. פשוט החליקה לי הרגל מהדוושה של הברקס ונכנסתי ברכב שלפני. לא נפצעתי וגם לא הנהגת השניה אבל הרכב היה טוטאל לוס אז הייתי איזה שבועיים וחצי בלי רכב וזה היה די מדכא. אני זוכרת שכשהתחלתי לנהוג אמרתי לעצמי שכשאני אבחר לעצמי רכב אני אקנה רכב בלי תחת כדי שיהיה קל לחנות אותו. לא היה לי רכב גדול במיוחד - סדאן פשוטה - ניסן סנטרה. אבל עדין- רכב עם תחת. אז כשהרכב הלך והגיע הזמן לבחור רכב חדש היה ברור לי שאבחר משהו קומפקטי. איכשהו יצאתי עם הונדה CR-V. שהוא ממש אבל ממש לא רכב קטן:-D|חבול|
מי גורם לך לקנות מכוניות גדולות?
ואני שמח שאת שלמה אפילו אם הרכב לא
🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל? אין לי שמץ של מושג מי משחק וכל כך לא אכפת לי מכדורגל שאין לי אפילו כוח ללכת לגגל כדי לענות על זה. אני בעד הקבוצה של טד לאסו וזהו.
זה היתרון במונדיאל. לא צריך לגגל כדי לגלות איזה קבוצות משחקות. זה פשוט מדינות. אפשר לבחור בבוסניה-הרצגובינה סתם בשביל הכיף (כי זאת מדינה אחת שהיא שתיים)
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? בדוק שתהפוך לבלתי כדי שאוכל להתקדם הלאה בחיי.
יש בזה משהו. כשדמות הופכת לבלתי אתה לא מתאבל
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא? על אוברי. מטאטא.
חחחחחחחח
🍒האם אתם נוהגים להתמקח? לא.
אנחנו הימרנו שאת דווקא כן מתמקחת (אפילו נתתי דוגמה)
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט? אין ספר כזה. שיהפכו הכל לסדרות, אין לי כוח לקרוא.
אני שמח שאת כאן איתי בעניין. אפילו אם לא מאותה סיבה.
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?
יש המון, אבל תפוז מרשה רק 20 תמונות וכבר שמתי 16 אז נשארו לי 4. יש שני שיפים משתי סדרות שונות שהם ספוילר כרגע אז אני לא יכולה לשים אותם. אז בינתיים הנה שיפים אחרים שראויים להיות פה-
אני מתגעגע אליהן
|ענבים|תמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה: הגעתי למכסת התמונות שלי אז ביי.
לא ידעתי שיש מגבלה של תמונות להודעה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמה ספרים מתוכם קראת?
אני בתחילת הרביעי מתוך חמישה
יש אחרי זה עוד סדרה של 5 ספרים ועוד 2 ספרי פרסי מאוחרים ו2 ספרי ניקו. אבל נראה לי שאני אדלג על חלק
מה? איך זה הגיוני?! מה עשית בשאר השנים שלך??
תיקנתי את הטעות שלי אחר כך - אני בתפוז בערך 24 שנים. אבל הייתי מאוד רופף עד לפני 13 שנה כשהתחלתי בפורום הזה.
אני מרשה לך לבחור בפאסקו רק כי נראה לי שהדמות שהכי תאהב עדין לא מופיעה (זה לא מי שאת חושב).
מסקרן. כי אני יודע את מי אני חושב ספוילר קאסט לעתיד של הסדרה Person of Interest - הדמות של איימי אקר
ניקולאס קייג' לא זקן מידי לשחק את ספיידרמן? רגע, הוא לא ספיידרמן, נכון?
עד כמה שזה מוזר הוא אכן משחק את ספיידרמן. זה ספיידמן מבוגר יותר (וחי בשנות ה30 של המאה ה20). אבל לא באמת ברור לי בן כמה הוא אמור להיות. אבל באמת מוזר שמישהו בן 62 (ולחלוטין נראה בשנות ה60 שלו) משחק את ספיידרמן.
הוא נראה מוכר אבל אין לי כוח לגגל מאיפה. בכל מקרה בתמונה הזאת ספציפית הוא אכן נאה.
הוא הפך לכוכב בזכות הסדרה Teen Wolf שהייתה מלאה בצעירים שטכנית היו יותר חתיכים ממנו, אבל הוא לחלוטין היה הכוכב הכי גדול שיצא מהסדרה, פשוט כי הוא באמת שחקן טוב וכריזמטי מאוד.
מי אמר למי?
זה מהסדרה Half Man. מאוד שווה.
מזל טוב מוקדם. אתה הולך למצעד או שסתם נהנה מהתכנים של החודש?
תודה. ולא, אני לא הולך למצעד. אני נהנה מהאווירה הכללית. ביום ראשון כבר נהניתי לנסוע בכפר סבא ורעננה ולראות דלגי גאווה ברחובות.
לא מתאים לך להשאיר ריק.
השלמתי את סיפור החודש בהמשך השרשור
אפשר את כולם כי כולנו יודעים שמצאת נוסחה להוסיף עוד שעות ליממה שלך.
לרוע המזל אין לי מספיק שעות ביממה. ראי ערך כמה שלונה מתקדמת עלי בPOI
יש בזארה פה קופה עצמית שזה הפעם הראשונה שנתקלתי בכזה בחנות בגדים וזה הדבר הכי מוזר אבר. למה אני צריכה לעשות את זה בעצמי?? זה גם לא כמו בסופר כזה שפשוט מעבירים בר קוד וזהו. כאילו שמים את הבגדים אחד אחד על סוג של משקל כזה (למרות שזה לא משקל, זה פשוט משטח מרושת מצלמות) וככה הוא יודע שהעברת את כל הבגדים ואז אתה צריך להוריד לעצמך את הזמזם ואז כל בגד שאתה מעביר את זורק לתוך משהו כזה שנראה כמו פח שגם שם זה שוקל את הפריטים שיש לך. לא יודעת אם גם בארץ התקינו את הדבר הזה אבל אני בחיים לא הייתי מצליחה להבין את זה. ראיתי את הבוסית שלי עושה את זה וזה היה נראה מסובך לחלוטין ולא הבנתי למה מישהו בכלל רוצה להתעסק עם זה. כבר מעדיפה לתקשר עם קופאית.
המגמה היא להפטר מבני אדם
לא שמעתי אותך מדבר על פרייפליי בכלל, איך זה הפך להיות במקום השני?
כי אין המון מה לדבר (היו רק 15 פרקים וסרט) וגם אין לי ממש עם מי
איזה דברים מתוקים? לא להמציא! אתה אוכל שוקולד מריר. זה לא מתוק! זה עונש!
אני אוכל שוקולד מריר כדי לנסות לשמור קצת על בריאות יחסית. אני מעדיף ואפלים שוקולד ועוגיות שוקולד צ'יפ.
עשיתי רפרנס לסרט פארק היורה
אבל למה לחיות את החיים שלו ולא חיים לצידו?
כי הוא סטרייט ואני לא רוצה להיות אישה (אבל כולם תהו את אותו דבר)
איך בקלות כזאת בחרת שיפ אחד בלי לחשוב פעמים. מרשים!
כי זה איליה ושיין. הם הדבר הכי לוהט בעולם.

LeAnnDyIan

Well-known member
אוקי, אבל חיכיתי שתביאי את האייקון המדובר.
אני לא רואה לב עם תחבושות כאן אבל יש את זה - 💔. זה לב שבור. אני מניח שיכול להתאים.
כי הגבתי מהמחשב וקלטתי שהוא לא מופיע.
זה האייקון ❤️🩹 ולמקרה שאיכשהו הוא מוצג בצורה משונה שלא נראית כמו שאני רואה אותו במקלדת, הנה-
IMG_4784.jpeg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כי הגבתי מהמחשב וקלטתי שהוא לא מופיע.
זה האייקון ❤️🩹 ולמקרה שאיכשהו הוא מוצג בצורה משונה שלא נראית כמו שאני רואה אותו במקלדת, הנה-
צפה בקובץ המצורף 147137
חחחחח זה באמת נראה מאוד שונה בשבילי לפחות

זה נראה כמו גרסה של 🤕
וליתר ביטחון מה שאני רואה כאן זה:
1780496770562.png

didalf

Well-known member
💋שנים בתפוז: לפי הפרופיל שלי 22 שנים, אבל בשנים הראשונות לא ממש הייתי כותבת. הצטרפתי כשאיזה מישהו שהכרתי באייסיקיו סיפר לי שיש פה קומונה של ליאן, לא באמת הבנתי את הקונספט של זה, אז התחלתי לכתוב באמת רק אחרי הצבא כזה (2007/2008 אאל"ט).
כולנו כאלה ותיקים

|תות|סדרות החודש: חודש דל.
בשבילך:-D
Running Point - ניצלתי את ימי האחרונים בנטפליקס כדי לעשות בינג' מהיר. לא איכזב.
קצת זנחתי את זה כי הייתי במרתון ספרים ואז פתאום נהיו לי סדרות יותר מעניינות. אבל אולי יום אחד כשאני אסיים את POI ולא יהיה לי מה לראות.
|אבטיח|סרטי החודש:
The Devil Wears Prada 2 - סרט קצת מיותר. לא מצליח לשחזר את האייקוניות של הסרט הראשון. שווה לראות רק בשביל האופנה.
אני עדיין רוצה לראות
Pillion - ניק עשה לי חשק לראות. היה מענין מאוד.
אני אראה מתישהו
|תות|שירי החודש: הייתי בטוחה שהדואט של קייסי מאסגרייבס ומירנדה למברט יהיה שיר החודש שלי. עזבו שיר החודש, שיר השנה! אבל אז קייסי הלכה וכתבה שיר שלם על זה שהיא חרמנית וזה פאקינג מעולה:-D אני חולה עליה:-D:-D
חחחחחחחחחח שיר מצחיק והקליפ עוד יותר:-D:-D

|תות|דמויות החודש: אוברי

|אבטיח|דמויות החודש (שהן לא אוברי): אוליביה אדומה, אוליביה לא אדומה, פיטר, וולטר, אסטריד, ג'ין, לינקולן צ'ארלי קיצר כולם.
|תות|זוג החודש: אוברי ואנה קנדריק

|אבטיח|שחקני החודש: אוברי

|תות|קראש החודש: אוברי
מהממת|מאוהב|

אבל לא חשוב כי אני עדין תקועה על הלב עם התפרים אז אני מראה לה את הלב וכזה - רואה! אין תפרים! זה תחבושת! ואז היא כזה "נו, ומה את חושבת שיש מתחת לתחבושת?!"
זה... דווקא יפה.

|אבטיח|סיבה למסיבה: יש מחר יומולדת לקציצי 2.0 מה שאומר שיש עוגה. ועוגה זו תמיד סיבה למסיבה.
כבר שנה?:-0 מזל טוב🥳
|תות|סיפור החודש:עשיתי תאונה עם הרכב. זה היה באשמתי וזו תאונה קצת מפגרת. פשוט החליקה לי הרגל מהדוושה של הברקס ונכנסתי ברכב שלפני. לא נפצעתי וגם לא הנהגת השניה אבל הרכב היה טוטאל לוס אז הייתי איזה שבועיים וחצי בלי רכב וזה היה די מדכא. אני זוכרת שכשהתחלתי לנהוג אמרתי לעצמי שכשאני אבחר לעצמי רכב אני אקנה רכב בלי תחת כדי שיהיה קל לחנות אותו. לא היה לי רכב גדול במיוחד - סדאן פשוטה - ניסן סנטרה. אבל עדין- רכב עם תחת. אז כשהרכב הלך והגיע הזמן לבחור רכב חדש היה ברור לי שאבחר משהו קומפקטי. איכשהו יצאתי עם הונדה CR-V. שהוא ממש אבל ממש לא רכב קטן:-D|חבול|
לאאאא תקני רכב קטן זה כיף!!
אולסו באסה על התאונה:-(
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יוני: להופעה של ליאן!!!🥳🥳
יאסססס
ובלי לנאחס אבל גם שהספרס יזכו באליפות כי רעות סבלה מספיק ומגיע לה קצת רגעים של אושר.
אמן!!
השגנו לך את הסופרבול עכשיו נעזור לרעות. לפורום יש כוחות (אולי)
איזה יופי אם יהיה לנו דאבל.
וגם אלבום חדש של ברנדי. אם כי אני לא בונה על זה כי היא הבטיחה אלבום חדש כבר שנה שעברה אז עד שהוא לא יוצא באמת אני לא מאמינה לה.
יאיי?

🍒האם תעדיפו קופה רגילה (עם קופאית) או אוטומטית (שירות עצמי)? זיבי שירות עצמי, מה אני עובדת שם? שיעשו לי!!! סתם זה בתאכלס תלוי בתור. אם יש תור אצל הקופאים אני אלך לקופה עצמית.
היחידה מאיתנו שלא מפחדת מאינטרקציה עם בני אנוש אחרים:-D

🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם? זה תלוי בבן אדם בתאכלס אבל אשמח לכל אחת מהסדרות האהובות עליי כדי שאוכל לרפרנס אליהם והם יבינו אותי. (תוכנית הבוקר, פרינג', POI, המאה, פארקס, נקמה, אג'תה, דקסטר וכו')
פעם אחת הצליח לך מאד
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות שלא נספרות [כלומר כל מה שתאכלו אחרי כמות הקלוריות הנדרשת לגוף ביום לא נחשב יותר ולא משמין]? אקסטרה שעות ביממה לישון. (אובייסלי יש לי מספיק שעות לצפות בטלוויזיה, אז אני רוצה שעות למשהו שאין לי).
אני גם רוצה לישון יותר אבל זה די אשמתי שאני הולכת לישון מאוחר סתם.
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? בדוק שתהפוך לבלתי כדי שאוכל להתקדם הלאה בחיי.
כן? לא תרגישי מרמור על זה שהרסו לך אותה?
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא? על אוברי. מטאטא.
:-D:-D

🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים? למה לעזאזל שארצה להפוך לחיה?!8-{ אה רגע בעצם, אני אהפוך לאיזה נץ ואנקר לאנשים מעצבנים את העיניים ואעוף משם.
הנה מצאת סיבה:-D
🍒האם אתם נוהגים להתמקח? לא.
מפתיע

*כעבור 10 דקות* טוב אני רוצה להחליף גוף עם דרו כדי שאני אוכל להביא את אוברי לתוכנית ולשבת עליה וזה יהיה לגיטימי:-D
:-D

🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?
יש המון, אבל תפוז מרשה רק 20 תמונות וכבר שמתי 16 אז נשארו לי 4. יש שני שיפים משתי סדרות שונות שהם ספוילר כרגע אז אני לא יכולה לשים אותם. אז בינתיים הנה שיפים אחרים שראויים להיות פה-

מזל שיש אותך להציל את הL ב LGBT:-D
מי הזוגות בספוילר? (אני יודעת על אחד)

didalf

Well-known member
איך 21? את בעצמך לא בת 21 עדין!
אני באמת פה כשליש מהחיים שלי.
הוא לא רע איי גס.
הוא חמודי רצח!
חוצפה מצידם שהם עדין לא חזרו.
אני גם חושבת!
הוואו יבוא, אל תדאגי.
מחכה
כמו מה למשל?
מממ רגע יש לי רשימה (שאני מנהלת בחלון מסרים עם עצמי בתפוז בפתקים כמו בן אדם נורמלי|פנים|)
דברים שאני רוצה לראות מעודכן:
סרטים ביס
לייף אוף צ'אק
סוויפט הורסס משהו כזה
A Nice Indian Boy
בנטפליקס:
מטראיליסט
בHBO
אנקת גבהים [צריכה להזדרז יש חודש למנוי חינם ולא בא לי להשאיר אותם]
ב-מחכה שיגיע לאנשו שיש לי
אנטרניטי (עם ליזי)
המנט
פיליון

יאא איזה כיף!! לי אף פעם אין מזל כזה. תמיד שאני בהופעות של אמנים שעושים שירים ברוטציה אני נופלת על שירים שאני לא אוהבת. וזה בעיקר כי תמיד איכשהו הם מנסים לדחוף את השירים על לוס אנג'לס שלהם כשהם מופיעים פה ואלו לא השירים הטובים שלהם!!! אז או שיכתבו שירים טובים יותר על אל איי או שיסתמו.
יוו נודניקים. כאילו זה מובן גם אצל טיילור ניחשנו שירי הפתעה בהתאם לשיר אם יש אבל באמת תכתבו שירים טובים יותר על LA
אני מאוד מתרשמת ממך. כל הכבוד לך.
תודה תודה
למה יש להם שמותכ אלה מוזרים? לא שמעו שם על שמות נורמלים?
ככה זה בפנטזיה:-D שמות לאנשים ומקומות כמה שיותר מוזרים שאין לך מושג איך לקרוא או להגות.
ומי אנחנו שנשבור לך את המילה.
נכון.

נכון???|מאוהב|
ווי מלא|זורו| יחסית לעצמי בכל אופן.
קצת יותר מידי טישירט (5) (פחות מקניה אחת שלך ברד באבל) (אחת מהן של הארי)
גקט, סוודר, תחתיות יפות של חתול מחרסינה, מטפחת ושק מרצ', נרתיק משקפיים מהחנות היפנית האהובה עלינו בשוק הפרחים, פנדה קטן, אופנים לקישוט, עניבה לאאוטפיט להופעה, כפית קטנה בשוק הפשפשים:-D ו-חבילה קטנה של הוופל המיוחד שלהם.
יש לי תמונה אם את רוצה:-D

בהופעה האחרונה של ברנדי הלכתי לשולחן מרץ' וזאתי שעבדה שם אמרה לי פתאום "I love your Star of David necklace" אמרתי תודה ואז היא ישר שאלה "are you from Israel" שחשבתי שזו הנחה קצת רחוקה כי לא כל מי שיהודי הוא בהכרח ישראלי, אבל היא לא נראתה עוינת ובכל זאת היא אמרה שהיא אוהבת את המגן דוד אז עניתי שכן ואז היא כזה בהתלהבות "גם אני!" (בעברית) אבל היא אמרה את זה במבטא אמריקאי כבד שזה לא היה נשמע נכון:-D בסוף מסתבר שהיא לא באמת ישראלית, היא נולדה וגדלה בקליפורניה אבל שני ההורים שלה ישראלים לשעבר שגרים בארה"ב עכשיו, אבל היא אמרה שהיא מתכננת לעבור לגור בישראל בסוף החודש אז היא כבר מחשיבה את עצמה כישראלית. התקשקשתי איתה קצת ואיחלתי לה בהצלחה עם הטילים:-D
חחחחחח חמודה
משוגעת קצת כי מי עובר לישראל בימים כאלה אבל שיהיה לה בהצלחה.

אגב אם כבר ההופעה הזאת, היא הייתה באיזו עיר שלא שמעתי עליה מעולם במרחק של איזה שעתיים נסיעה ממני, תיכננתי בהתחלה לקחת יום חופש כי רציתי להיפגש שם עם חברות קצת לפני ההופעה להתקשקש אבל הבוסית שלי הייתה נודניקית אז הסכמתי לעבוד חצי יום עד 13:00, ההופעה הייתה ב-20:00 ככה שהיה לי מספיק זמן להגיע הביתה להתארגן ולצאת בלי לחץ, אבל אחת החברות שהייתי צריכה לפגוש שם גרה בסן דייגו ובשבילה זה 3 וחצי שעות נסיעה להופעה אז היא החליטה לקחת יום חופש ולנסות להימנע מפקקים אז היא יצאה מהבית באיזה 10 בבוקר ושאלה אותי מתי אני אגיע לשם כי היא תהיה שם בסביבות 13:00, אמרתי לה שאני רק יוצאת מהעבודה ב-13:00 ובטח לא אצא מהבית לפני 14:00 מה שאומר שאגיע רק לקראת 16:00 אבל שאני אנסה לברוח מהעבודה קצת לפני כדי שהיא לא תצטרך להיות עזובה שם לבדה. בסוף הגעתי באיזה 15:00 כזה והלכנו לאכול פיצה איפשהו (היה ממש טעים יחסית לזה שזו פיצה חוסמת עורקים) ואז אמרנו יאללה ניסע למקום של ההופעה ופשוט נשב בחוץ כמו הומלסיות (זה מקומות מסומנים, אפס סיבה להגיע לפני שפותחים דלתות) ואז סתם ישבנו באוטו שלה בחוץ ולרלרנו קצת ואז היא שאלה אותי על השירים החדשים שברנדי שרה בהופעה לפני יומיים ואמרתי לה שהיה אחד שממש אהבתי ואז פתאום אני שומעת אותו מחוץ לחלון ואני כזה "יאא נראה לי שהיא עושה עכשיו סאונדצ'אק! בואי נלך לעמוד קרוב לשמוע!" ואז יצאנו מהרכב והתקרבנו למקום של ההופעה והיה נראה שהעובדים שם עדין מכינים את המקום ומסדרים את הציוד אז הדלתות היו פתוחות אז החלטנו להיתגנב פנימה ואז ראינו את ברנדי ולהקה שלה על הבמה עושים באלאנס והייתי בטוחה שיעיפו אותנו משם אבל לא היה נראה שלאף אחד אכפת שאנחנו שם (או שהם לא קלטנו שאנחנו לא שייכות, כי אולי הצוות שלה חשוב שאנחנו חלק מהמקום והאלה של המקום חשבו שאנחנו חלק מהצוות שלה) אבל אז היא קלטה אותנו וחייכה ונופפה אלינו אז הרגשנו שזה כאילו אומר שהיא מרשה לנו להיות שם, וככה הרווחנו עוד כמה שירים בחינם:-P:.
דייי מגניב:-0

אם את מכריחה מישהו לאהוב סדרה שאת אוהבת והם לא אוהבים הבעיה היא בהם, לא בך.
אבל אני רגישה:-(
כמובן כי גם אם היו לך עוד 40 שעות ביממה לראות טלוויזיה לא היית עושה את זה|שפם|
נכון:-D
טפו טפו חמסה חמסה. מזל שאין לנו דמויות אהובות משותפות:-D
באמת מזל:-D
כאילו לא נכון בעצם אוקטביה למשל?? אבל היא מושלמת כל הזמן. כאילו גם כשכעסתי עליה מאד אהבתי אותה זה לא שהפכו אותה לבלתי נסבלת ברמת חבל שהיא לא מתה.
אבל אין לנו כרגע.

כן, נראה לי שהצלחנו להבין את זה משתי השאלות האלה:-P:
למה, את לא רוצה לעוף???
חח רק שתדעי שאין בעיות כאלה כשלא קוראים ספרים:-P:
אבל אז גם לא נהנים מהספרים:-D
אפילו יותר צפויה ממני.
יאפ:-D
באמת חצוף מצידו!
מצד שני, אם היית פוגשת אותו באמצע הרחוב, היית פונה אליו?
וואי לא יודעתת אולי כן הלוואי והיה לי את האומץ כי הרבה אנשים עושים את זה והוא נחמד אליהם.
ממש בקטנה אני לא אטריד אותו.

חח שהלכתי לעשות נסיעת מבחן בסוכנות רכב סתם עשיתי סיבוב עם הרכב בחניה אבל הוא היה כל כך גדול שכשבאתי לחנות אותו בחזרה (היו כמה מקומות פנויים) חניתי אותו באמצע של שתי חניות ועוד עקום כי קצת נלחצתי מהגודל שלו ואז ממש התפדחתי כי כאילו אם אני לא יודעת להחנות אותו גם כשיש מספיק מקום לחנות מה בכלל אני עושה עליו נסיעת מבחן|מובך| (בסוף לקחתי רכב אחר אבל באותו גודל:-D|חבול|)
אז מה קנית רכב גדול פסיכית????
יופי עדי עכשיו בא לי עוגיה.
לכי תכיני את מוכשרת לייק דאט
תודה:-]

didalf

Well-known member
יש בזארה פה קופה עצמית שזה הפעם הראשונה שנתקלתי בכזה בחנות בגדים וזה הדבר הכי מוזר אבר. למה אני צריכה לעשות את זה בעצמי?? זה גם לא כמו בסופר כזה שפשוט מעבירים בר קוד וזהו. כאילו שמים את הבגדים אחד אחד על סוג של משקל כזה (למרות שזה לא משקל, זה פשוט משטח מרושת מצלמות) וככה הוא יודע שהעברת את כל הבגדים ואז אתה צריך להוריד לעצמך את הזמזם ואז כל בגד שאתה מעביר את זורק לתוך משהו כזה שנראה כמו פח שגם שם זה שוקל את הפריטים שיש לך. לא יודעת אם גם בארץ התקינו את הדבר הזה אבל אני בחיים לא הייתי מצליחה להבין את זה. ראיתי את הבוסית שלי עושה את זה וזה היה נראה מסובך לחלוטין ולא הבנתי למה מישהו בכלל רוצה להתעסק עם זה. כבר מעדיפה לתקשר עם קופאית.
וואי יש ביוניקלו באירופה קופות אוטומטית אני מתה על זה. הרבה יותר נוח.

חח גם אני תהיתי לגבי הנוחות שבלשבת על מטאטא אבל אז נזכרתי שאגת'ה וריו גרמו למטאטא להיראות נוח אז החלטתי שזה מספיק טוב בשבילי.

מה שיפה בזה זה שאף אחד לא יחשוד.

בגלל שאת לא קוראת פנטזיה אני אעדכן אותך שלא רק שחייבים שמות מוזרים, חייבים גם לפחות שם אחד שאין לך מושג איך אמורים לבטא אותו, ואת צריכה תמיד להמציא לעצמך את ההגייה (ולפעמים אחרי שסיימת את הספר לגלות שביטאת לא נכון בכלל).
חחחחחחח רק אחד?:-D
חצי מהשמות גיליתי שלא קראתי נכון אחכ:-D

זה היתרון במונדיאל. לא צריך לגגל כדי לגלות איזה קבוצות משחקות. זה פשוט מדינות. אפשר לבחור בבוסניה-הרצגובינה סתם בשביל הכיף (כי זאת מדינה אחת שהיא שתיים)
ניק אתה יודע שמונדיאל זה לא אולימפאידה ולא כל המדינות משתתפות?:-D

יש בזה משהו. כשדמות הופכת לבלתי אתה לא מתאבל
מה? להפך! אתה מסתובב בתחושת מרמור על מי שאהבת ועכשיו אתה לא סובל. זה אבל מסוג אחר על מי שהוא היה זה יותר מעצבן לדעתי.

הוא נראה מוכר אבל אין לי כוח לגגל מאיפה. בכל מקרה בתמונה הזאת ספציפית הוא אכן נאה.
הוא הפך לכוכב בזכות הסדרה Teen Wolf שהייתה מלאה בצעירים שטכנית היו יותר חתיכים ממנו, אבל הוא לחלוטין היה הכוכב הכי גדול שיצא מהסדרה, פשוט כי הוא באמת שחקן טוב וכריזמטי מאוד.
הוא שיחק בסרט הקצר של אול טו וול של טיילור וזה מה שחשוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק אתה יודע שמונדיאל זה לא אולימפאידה ולא כל המדינות משתתפות?:-D
את מתכוונת לזה שיש מוקדמות ורק המדינות שעוברות אותן משתתפות?
כי כמעט כל המדינות יכולות להגיע למונדיאל. פשוט צריך להיות טובים מספיק (מה שישראל לרוב לא)

או כמו שAI הסביר:
1780500319171.png

LeAnnDylan

Well-known member
💋שם/כינוי: מכופפת העגבניות
אממ אוקיי..?
💋שנים בתפוז: וואו... לא יודעת אבל בוודאות יותר מ-20.
את הקמת את תפוז. לא להיתמם!
💋ריאן מועדף: וואלה לא מצליחה לחשוב על אף ראיין (או כמו שאת כותבת את זה ריאן) שאהבתי במיוחד. מנסה לבדוק בגוגל אם שכחתי מישהו... אההה מצאתי אחד!!
צפה בקובץ המצורף 147073
לא יודעת מי זה אבל הוא לא מרגיש חשוב.
|תות|סדרות החודש: Person of Interest למרות שאני עוד לא בטוחה שאני הולכת לאהוב אותה באמת.
זה מספיק טוב לי|לב|
|תות|דמויות החודש: ג'ון ריס (POI)
חתיכי|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
|אבטיח|שחקני החודש: כל שחקני האורח שזיהיתי ב-POI
חח איזה כיף זה פרצופים מוכרים:-D
|תות|סיפור החודש: הייתי חולה שבוע וחוץ מזה היו לי הרבה ביקורים משפחתיים.
בעע לא כיף. גם אני הייתי חולה לאיזה יממה ועכשיו רק נשאר קצת ניזול שזה לא כיף אבל זה עדיף מלהיות חולה. מקווה שלפחות היו ביקורים משפחתיים נחמדים.
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יוני: לכלום.
אפילו לא ליומולדת של ניק?
🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל? הכי בעולם לא אכפת לי מזה.
אני בכלל לא ידעתי שיש מונדיאל עד השאלה הזאת:-D
🍒האם תעדיפו קופה רגילה או אוטומטית? אוטומאטית תמיד כשזה אפשרי, פחות אינטראקציה עם בנאדם. וגם התור מתקדם לרוב מהר יותר כי זה תור אחד על מספר קופות, לעומת הקופות הרגילות שבהן צריך לבחור קופה אחת לעמוד בתור שלה, לפחות ברוב המקומות בארץ שאני מכירה. (כמובן שאפשר תמיד לעבור לתור אחר אבל רק לסוף שלו).
אני מניחה שהקופות בשירות עצמי בארץ שונות מכאן. פה הקופה העצמית זה רק עד 10 מוצרים אז לפעמים אין ברירה ובוחרים בקופה רגילה.
🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם? אמממ טוב זה תלוי מי הבנאדם, אני אבחר משהו שאני חושבת שיש סיכוי שהם יאהבו. בעקרון אני הייתי רוצה לגרום ליותר אנשים לצפות ביורשים, ובברוקלין 99.
טוב איתי הצליח לך עם יורשים לפחות. אל ברוקלין אולי אגיע מתישהו בעתיד הלא קרוב.
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות של נספרות? קלוריות שלא נספרות את מתכוונת שהן לא יגרמו לי להשמין?? כי זה החלום שלי, אני מוכנה לא לצפות יותר בטלויזיה לעולם אם תתני לי לאכול פעם ביום מילקי שהקלוריות שלו לא ישפיעו עלי.
שערוריתי ביותר.
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? תמות. זה שובר את הלב אבל זה עדיף מהאופציה השניה.
גם זה שערורתי בעיני.
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא? קווידיץ'! על דרקון זה מפחיד כי אין לי שליטה, ועל נשר ענק אני לא מכירה את הקונספט.
חח עדימון אכלה יותר מידי גירים בתור ילדה.
🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים? יה ברור שציפור! מה יותר כיף מלעוף?
לישון. לישון הרבה יותר כיף מלעוף.
🍒האם אתם נוהגים להתמקח? לא, אני מאוד גרועה בזה כי לצערי אני טיפוס מרצה |פנים| (סירייסלי קרה לי אפילו שסוג של התמקחתי נגד עצמי... אל תבקשו פירוט כי זה מביך.)
חח אני מתה:-D
🥝עם איזה סלב (או כל אחד) הייתם רוצים להחליף גוף/חיים ולכמה זמן? התשובה הראשונה שלי היא פוליטית ואולי קצת לא חוקית אז אני אשמור אותה לעצמי.
עדיף שכך.
התשובה השנייה: מאט סמית' כרגע לא עם מישהי אז הייתי מתחלפת עם הבחורה הכי יפה ורווקה בסביבתו הקרובה שיש לה צ'אנס לנסות לפתות אותו.
חח ואז תגלי שהוא בכלל הומו בארון.
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט? הארי פא*ינג פוטר! :mad: אוקיי שכחו מהתשובה הקודמת, אני מחליפה גוף עם המנהל הכי בכיר בחברת ההפקה של הסדרה הזאת ומבטלת אותה |פטיש|
חח מה הבעיה פשוט לא לצפות בזה?
קל
מכל הזוגות הקנונים בעולם בחרת בזה..?
טוב אני לא יכולה להגיד שאני לא מתחברת... (כאילו לא לשיפ של שניהם בהכרח אלא לרעיון של לשפפ דברים בראש שלי).
|ענבים|תמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה:
בגלל זה אני לא אוהבת את כל החיות באשר הן. חוסך היגיון לא הגיוני:-P:

LeAnnDylan

Well-known member
|תות|שירי החודש: I am the one מתוך Next to Normal (ג'ק וולף מדהים) (תראו!תראו!תראו!)
וואו זה ממש טוב!!
תחילת עונה 2 של Invincible עם השיר Karma Police (אין ספוילרים ממש)
זה לא שיר רע אבל הקול של הסולן של רדיוהד קצת מרדים אותי.
I’ll Believe in Anything אבל עם ברוקבאק מאונטיין
את השיר הזה לא אהבתי, אבל בהחלט היה כיף לראות את הקטעים מהסרט|לב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח כן
אז אתה לא יכול לבחור כל מדינה לעודד כי לא בטוחה שהיא משתתפת:-D
חחחחחח
את חושבת שאני הולך לטרוח לבדוק אילו מדינות נכנסו למונדיאל?
כאילו אני מניח שהולנד נכנסה כי נראה לי שהיא תמיד מצליחה, אבל זה לא משנה לי מספיק כדי שאני אבדוק.
אפילו לא ליומולדת של ניק?
נכון!
כולם צריכים לצפות ליום הולדת שלי החודש. זה יום חג.
אני מניחה שהקופות בשירות עצמי בארץ שונות מכאן. פה הקופה העצמית זה רק עד 10 מוצרים אז לפעמים אין ברירה ובוחרים בקופה רגילה.
בארץ אין שום הגבלה. בעבר באמת רק אנשים שלקחו מעט דברים היו הולכים אליהם. אבל כיום לפעמים אנשים עם עגלה מפוצצת לחלוטין הולכים על זה. (שזה באמת נראה לי מורכב כי אין המון משטח עבודה.
לישון. לישון הרבה יותר כיף מלעוף.
הכי טוב זה לעוף תוך כדי שינה.
או שזה מהמקרים שבהם שילוב הוא לא מנצח...
מכל הזוגות הקנונים בעולם בחרת בזה..?
זה (בערך) מה שאני אמרתי

LeAnnDylan

Well-known member
אוי, את גרמת לי להזכר במשהו שעשיתי היום אחר הצהרים ועכשיו אני מרגיש קצת רע לגבי זה.
מישהו חנה בחניה ליד הבית שלי בצורה מטומטמת שתופסת שתי מקומות חניה ובגלל זה נאלצתי לחנות בשמש. וזה משהו שקורה המון. ומידי פעם אני שוקל להשאיר פתק לבעל הרכב שהוא אדיוט שלא יודע להחנות. והפעם הייתי עצבני. והשמשה האחורית של הרכב הייתה מלוכלכת אז כתבתי עליה עם האצבע "תלמדי איך להחנות!!!"
לגיטימי.
נווו לונההההההההה די להיות מעפנה ברור שלא אכפת לכן ביקשתי לבחור מסיבה לא קשורה כמו "איטליה כי אני אוהבת פיצה"!!|פנים|
אה אופס. טוב נו אבל אני עומדת בזה שאני לא יודעת מי משתתף. תעשי לי רשימה ואני אבחר סתם קבוצה מסיבה מפגרת:-P:
כן שלא ישמין. אני מבינה שזה ניסוח גרוע הא?:-D
אני לא הבנתי ממה ניק ולונה הסתבכו. היה לי ברור מאוד למה התכוונת ולא חשבתי שיש בכלל דרך אחרת לפרש את זה.
וואלה, אמצע עונה 2 ועדיין לא.
טוב גם עם באפי עדיין לא היית משוכנעת באמצע עונה 2 אז בסדר
אני התחברתי ממש רק בעונה 3 (מתוך 5) ואני עדין מחשיבה אותה כאחת הסדרות הכי טובות שראיתי. תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
הקאתי קצת בפה שלי (מצטער) לפחות לא פינץ'
חוצפה! הוא חתיך בטירוף, זה אתה שמקולקל.
וואו זה מרגיש לי כמו דיפ קאט

וואלה, אמצע עונה 2 ועדיין לא.
טוב גם עם באפי עדיין לא היית משוכנעת באמצע עונה 2 אז בסדר

תגרמי לי למצוא את זה באמת...
וואלה נחמד

הקאתי קצת בפה שלי (מצטער) לפחות לא פינץ'

חחחחחח

אוי, זה נותן לי רעיון לסיפור חודש שלי

מזכיר לי את יום ראשון בבוקר כשהגעתי לעבודה וכולם מדברים בהתלהבות על המשחק כדורגל הגדול של יום לפני שגרם למהומות בפריז. לי לא היה מושג על מה מדובר וזה הצחיק אותם כשניסיתי להגיד את השם של הקבוצה שניצחה (פ.ס.ז. נראה לי)

סיפור החודש שלי:
הייתי בסופר המועדף שלי לפני כמה שבועות - שבין הסיבות שהוא מעודף עלי זה שהוא בקניון שמתחת למכון כושר שלי, שיש לו חניון ממש נוח וחינם מתחת לאדמה ככה שאין שמש ושלפני כמה חודשים פתחו בו עוד איזה עשר קופות אוטומטיות אז עכשיו כמעט אין מצב של לעמוד בתור - ותוך כדי שאני מעביר מוצרים בקופה האוטומטית אני קולט שהכיסוי של הקופסת חומוס שקניתי קצת פתוחה ואני לא יודע כמה זמן זה היה אז אמרתי ל"קופאית המשגיחה" שאני הולך להחליף את החומוס ואני משאיר את הדברים אז שלא יכנסו לי באמצע. וזה הכל בסדר אבל היה לי קצת לא נעים, אפילו שבאמת יש כל כך הרבה קופות אוטומטיות שם שנדיר שצריך לחכות בתור. אבל מיהרתי ללכת ומיהרתי לחזור ומיהרתי להעביר את שאר הדברים שלי ואז בדרך למעלית אני כרגיל מסתכל על החשבונית שלי כדי לוודא ששום מחיר לא היה מוגזם ושלא העברתי משהו פעמיים בטעות (הדבר הכי מעצבן שקורה בקופה אוטומטית כי אז צריך לחכות שתגיע "הקופאית המשגיחה" כדי לבטל) ואז אני כמעט מגיע למעלית כשאני קולט שבגלל שמיהרתי קצת ובגלל שהלכתי וחזרתי... שכחתי להעביר את המוצרים באחת מארבעת השקיות שאני מחזיק! עכשיו בשלב הזה כבר עברתי את שלב הבקרה שמישהו כביכול מסתכל לך על החשבונית. למעשה אני במרחק של איזה עשר מטר לפחות מהקופות. ואני קופא במקום. אני לא גונב דברים מתוך מוסר (אני לא מחשיב תרומות מדודים), אבל גם בעיקר כי זה מביך אותי למוות המחשבה שיתפסו אותי. אבל מצד שני אני מתחיל לחשוב על עצמי הולך את העשר מטר האלו חזרה עם ארבעת השקיות שלי, נכנס לתור (הקצר) לקופות האוטומטיות ומעביר רק את המוצרים משקית אחת. רוב הסיכוי שאני אצטרך להסביר ל"קופאית האחראית" מה אני עושה. ומילא זה שאני יוצא טמבל שלא שם לב למה שהוא עושה, אני ארגיש כמו טמבל ענק שכבר הלך בלי לשלם על חלק מהמוצרים שלו וחזר כדי בכל זאת לשלם. אז אני עומד שם מול המעלית קפוא והמעלית נפתחת ואנשים נכנסים למעלית וגם אני נכנס עם הזרם ואני מרגיש רע ואני מפחד שמישהו בכל זאת ירוץ למעלית ויגיד שהוא ראה שלא שילמתי על חלק מהמוצרים שלי*. אבל זה גם עוד יותר מביך אותי עכשיו לעלות על מעלית חזרה וללכת במסדרון ולהכנס לתור כדי לשלם. אז אני נכנס לאוטו ונוסע הביתה ואני אוכל את עצמי כל הזמן על העניין הזה.
עד שכמובן מתישהו שכחתי מהכל ורק נזכרתי לפני כמה דקות ועכשיו אני שוב מרגיש קצת רע. אבל עדיין לא חזרתי לסופר הזה מאז וקצת מפחיד אותי שכשאני אחזור יזהו אותי בתור האדם שהם עלו לפי המצלמות שגנב מוצרים.

*שווה לציין לקונטקסט שלפני איזה עשור אני הייתי בסופר אחר וכשנכנסתי לאוטו שלי הגיע מאבטח שמשומה חשב שאני יצאתי מהסופר בלי לשלם והייתי צריך להראות לו את החשבונית שלי והוא עשה כזה מעבר חופף על החשבונית והשקיות שלי כדי לראות שזה הגיוני.
יואו פושטק שכמותך!:-D
העיקר אני הולכת לקופה רגילה עם קופאית שמעבירה לי שקית עם 4 צרורי שמיר ומקלידה במחשב רק 3 ואני ישר נלחצת ואומרת לה בבעתה שיש שם 4! (קרה לי כבר פעמיים ובשתי הפעמים הסתכלו עליי כאילו אני מוזרה).
יש לי גישה מהירה ליורשים בHBO עכשיו. אבל עדיין לא ממש בא לי
אתה בהחלט צריך לצפות בה מתישהו, אבל לא על חשבון POI.
כמו עדי.
מה אם זה היה לגבי בן אדם אמיתי אהוב בחיים שלכן?
חחחח דווקא בחיים האמיתיים הייתי מעדיפה שימותו כי אין לי כוח לאנשים בלתי בסביבתי:-D
אני בן אדם רע, נכון? 😂

טוב יאללה אני צריכה ללכת לעבודה. אני אמשיך להגיב מתישהו שהוא לא עכשיו.

אגב שאלה זריזה, לא קניתי לקציצי 2.0 מתנה ליומולדת שלה היום. האם אני דודה רעה? כאילו אני קונה לה דברים כל הזמן והיא לא באמת צריכה צעצועים ולמעשה ההורים שלה לא רוצים עוד צעצועים בבית והיא גם בת שנה רק אז אין את ההתרגשות הזאת של ילד לפתוח מתנות. כאילו היא בת פאקינג שנה, היא מתלהבת יותר מהצרור מפתחות שלי מאשר מצעצוע חדש.
כן קניתי לה שמלה של הסיהוקס כי היא צריכה to represent! אבל זה יגיע רק בסופ"ש אז כאילו היום אני מגיעה בידיים ריקות. האם לגיטימי או שאני צריכה ללכת לקנות משהו עכשיו?

didalf

Well-known member
את חושבת שאני הולך לטרוח לבדוק אילו מדינות נכנסו למונדיאל?
חס וחלילה

כאילו אני מניח שהולנד נכנסה כי נראה לי שהיא תמיד מצליחה, אבל זה לא משנה לי מספיק כדי שאני אבדוק.
כן אני מניחה

אני בכלל לא ידעתי שיש מונדיאל עד השאלה הזאת:-D
חחחח והוא עוד בארה"ב

אה אופס. טוב נו אבל אני עומדת בזה שאני לא יודעת מי משתתף. תעשי לי רשימה ואני אבחר סתם קבוצה מסיבה מפגרת:-P:
כן... גם אני לא באמת בדקתי:-D
אבל הנה
1780504255484.png

מה אתם יודעים ניק צדק בוסניה הרצגוניבה כן שם:-D

אני לא הבנתי ממה ניק ולונה הסתבכו. היה לי ברור מאוד למה התכוונת ולא חשבתי שיש בכלל דרך אחרת לפרש את זה.
נכון? תודה!

אני בן אדם רע, נכון? 😂
כן:-D

אגב שאלה זריזה, לא קניתי לקציצי 2.0 מתנה ליומולדת שלה היום. האם אני דודה רעה? כאילו אני קונה לה דברים כל הזמן והיא לא באמת צריכה צעצועים ולמעשה ההורים שלה לא רוצים עוד צעצועים בבית והיא גם בת שנה רק אז אין את ההתרגשות הזאת של ילד לפתוח מתנות. כאילו היא בת פאקינג שנה, היא מתלהבת יותר מהצרור מפתחות שלי מאשר מצעצוע חדש.
כן קניתי לה שמלה של הסיהוקס כי היא צריכה to represent! אבל זה יגיע רק בסופ"ש אז כאילו היום אני מגיעה בידיים ריקות. האם לגיטימי או שאני צריכה ללכת לקנות משהו עכשיו?
את ממש תקני משהו בסוף נכון?
את באמת משקיעה בילדות האלה המון אז לא קריטי אבל אולי משהו קטן ואכיל? נגיד עוגיות? או משהו שילדה בת שנה אוכלת?
אבל אם אין לך זמן לא דחוף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה
הבנת שהיא שינתה ניסוח לשאלה (ובין היתר תיקנה טעות כתיב שבילבלה לפחות אותי)
חוצפה! הוא חתיך בטירוף, זה אתה שמקולקל.
אני מסכים שהוא באמת דומה יחסית למושל קליפורניה...
יואו פושטק שכמותך!:-D
העיקר אני הולכת לקופה רגילה עם קופאית שמעבירה לי שקית עם 4 צרורי שמיר ומקלידה במחשב רק 3 ואני ישר נלחצת ואומרת לה בבעתה שיש שם 4! (קרה לי כבר פעמיים ובשתי הפעמים הסתכלו עליי כאילו אני מוזרה).
אם אני שם לב במקום אז אני לחלוטין אגיד. אני לא אשלוט בעצמי ואגיד.
אבל זה מצב שבו את כבר כמעט באוטו ושמה לב לטעות בחשבונית - היית חוזרת פנימה לחנות ואומרת שיוסיפו לך?
חחחח דווקא בחיים האמיתיים הייתי מעדיפה שימותו כי אין לי כוח לאנשים בלתי בסביבתי:-D
אני בן אדם רע, נכון? 😂
זה בסדר, גם אני.
טוב יאללה אני צריכה ללכת לעבודה. אני אמשיך להגיב מתישהו שהוא לא עכשיו.

אוקי, אני עברתי מלהניח שקציצי 2.0 זה כלב ללהניח שזה תינוק
אבל אני עדיין לא בטוח
כן... גם אני לא באמת בדקתי:-D
אבל הנה
1780504255484.png
כמעט נרדמתי רק מלהסתכל על זה
אבל אז סיקרן אותי מה השם הממש ארוך הזה - הרפובליקה הדמוקרטית של קונגו
אוי וגם בוסניה והרצגובינה (מדינה אחת) שם ושמו אותה ליד קונגו כדי שהיא תראה קצרה באופן יחסי.
ועכשיו סיקרן אותי לראות אם אירן באמת שם (כי זכרתי שדיברו על זה במלחמה)
ועכשיו מסקרן אותי שרושמים איראן עם א' שניה
טוב עכשיו גרמת לי לעבור על כל השמות...
רגע, אמורה להיות חלוקה לבתים לא? מה זה הדרגים האלו?
רגע סקוטלנד שם, מה לגבי וויילס? (אני מושקע בגלל וורקסאם שזה מתקשר לשאלה על ראיין)
מה? וויילס לא שם אבל עיראק כן?
אני מניח שעדיף שאני מעודכן כי גם ככה בגלל העבודה אני אהיה מעודכן לגבי הכל בזמן אמת.
מה אתם יודעים ניק צדק בוסניה הרצגוניבה כן שם:-D
אני חוזה עתידות (כלומר טכנית זה לא היה עתיד כשעשיתי את הנבואה, אבל אתם יודעים שאני לא בדקתי)

didalf

Well-known member
אוקי, אני עברתי מלהניח שקציצי 2.0 זה כלב ללהניח שזה תינוק
אבל אני עדיין לא בטוח
קציצי וקציצי2 זה הבנות של הבוסית.

כמעט נרדמתי רק מלהסתכל על זה
אבל אז סיקרן אותי מה השם הממש ארוך הזה - הרפובליקה הדמוקרטית של קונגו
אוי וגם בוסניה והרצגובינה (מדינה אחת) שם ושמו אותה ליד קונגו כדי שהיא תראה קצרה באופן יחסי.
ועכשיו סיקרן אותי לראות אם אירן באמת שם (כי זכרתי שדיברו על זה במלחמה)
ועכשיו מסקרן אותי שרושמים איראן עם א' שניה
טוב עכשיו גרמת לי לעבור על כל השמות...
רגע, אמורה להיות חלוקה לבתים לא? מה זה הדרגים האלו?
רגע סקוטלנד שם, מה לגבי וויילס? (אני מושקע בגלל וורקסאם שזה מתקשר לשאלה על ראיין)
מה? וויילס לא שם אבל עיראק כן?
אני מניח שעדיף שאני מעודכן כי גם ככה בגלל העבודה אני אהיה מעודכן לגבי הכל בזמן אמת.
כמובן שאתה תיפול לזה, העיקר "לא מעניין אותי":-D

1. כן אירן שם זה מצחיק שהם הולכים לשחק על אדמת ארה"ב. אני שמתי ועדיין שמה את כל תקוותי על המונדיאל הזה שטראמפ לא יחזור למלחמה עם אירן כל עוד יש מונדיאל בארה"ב וגם הם לא ירצו.
2. יש מדינות שמביך שהם שם ואנחנו לא. עד כדי כך אנחנו גרועים.
3. לפי הדרגים מחלקים את הבתים, כל שבכל בית יש קבוצה אחת מכל דרג וככה אין מצב ששתי קבוצות חזקות ישחקו אחת נגד השניה כבר בהתחלה ויעופו. ואז נתקע עם איזה קבוצה פח בשלבים מתקדמים כי היו להן אויבים קלים בבית חלש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמובן שאתה תיפול לזה, העיקר "לא מעניין אותי":-D
שיט, גילית את החולשה הכי גדולה שלי - טבלאות
1. כן אירן שם זה מצחיק שהם הולכים לשחק על אדמת ארה"ב. אני שמתי ועדיין שמה את כל תקוותי על המונדיאל הזה שטראמפ לא יחזור למלחמה עם אירן כל עוד יש מונדיאל בארה"ב וגם הם לא ירצו.
לחלופין יכול להיות שהסיבה היחידה שבאמת אין מלחמה כרגע היא המונדיאל המתקרב וזה אומר שמיד אחרי המונדיאל תחזור המלחמה (אלא אם כן איראן תנצח במקום ראשון במונדיאל ואז לפי החוק אסור יהיה להלחם נגדה) (ככה הסתיימה המלחמה הקרה כשברית המועצות ניצחה במונדיאל)
2. יש מדינות שמביך שהם שם ואנחנו לא. עד כדי כך אנחנו גרועים.
וואלה, זה באמת נורא מביך
3. לפי הדרגים מחלקים את הבתים, כל שבכל בית יש קבוצה אחת מכל דרג וככה אין מצב ששתי קבוצות חזקות ישחקו אחת נגד השניה כבר בהתחלה ויעופו. ואז נתקע עם איזה קבוצה פח בשלבים מתקדמים כי היו להן אויבים קלים בבית חלש.
וואו, את ממש יודעת דברים על הנושא.

האמת שאני יחסית מאוד בעניין כדורגל בזמן האחרון. כלומר אני גם צפיתי בכל טד לאסו ומצפה לעונה החדשה ואני גם צופה בברוכים הבאים לרקסהאם. אני לא זוכר שאי פעם צפיתי בשום סדרה אחרת שהייתה כל כך מוקבעת באיזשהו ספורט (ראיתי עונה ראשונה של מגרש ביתי, אבל זה לא באמת היה מרוכז בכדורסל)

didalf

Well-known member
שיט, גילית את החולשה הכי גדולה שלי - טבלאות
חשבתי שזאת החולשה של לונה.

וואו, את ממש יודעת דברים על הנושא.
הייתה תקופה שהיה לי אכפת מכדורגל.
אני אפילו יודעת מה זה נבדל.

האמת שאני יחסית מאוד בעניין כדורגל בזמן האחרון. כלומר אני גם צפיתי בכל טד לאסו ומצפה לעונה החדשה ואני גם צופה בברוכים הבאים לרקסהאם. אני לא זוכר שאי פעם צפיתי בשום סדרה אחרת שהייתה כל כך מוקבעת באיזשהו ספורט (ראיתי עונה ראשונה של מגרש ביתי, אבל זה לא באמת היה מרוכז בכדורסל)
היטד רייבלרי:-P:

Lion_Heart

Well-known member
ברוכים הבאים לחודש

צפה בקובץ המצורף 147013

סיכום סטטיסטי כמקובל
בחודש מאי פתחנו בפורום 17 שרשורים חדשים,
וכתבנו 450 הודעות.

השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות במאי היה פורום טלויזיה ומסדר עוף החול - מאי 2026 - שרשור חודשי 5️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣
עם 87 הודעות במאי, וזה גם השרשור הכי ארוך שכתבנו בו במאי.

מי כתב כמה?
ובכן אם ניק הפתיע את כולנו בחודש שעבר כאשר הוא עוקף לראשונה (מאז הספירה) את עדי|חזיר| ב-10 הודעות, אז הפעם נראה שהוא נחוש מתמיד לבסס את מעמדו בצמרת עם הפרש של 30 הודעות!!
(או שפשוט עדי|חזיר| היתה בחו"ל כמה ימים…)

טוני החתול 105 |גביע|
didalf 75
Lhuna3 59
LeR@nch 41
dilly snake 28
LeAnnDyIan 27
דורי 1981 26
רוב הזמן נח 17
LeAnnDylan 17
snirf 13
Reutk 12
נדירליאל 9
Lion_Heart 9
limors2 8
It's Always Sunny 8
דיברגנט חדש 6
פולגאר 3
נוסטלגיה טרום קורונה 2
crapuchino 2

כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה במאי היה ה-13 לחודש עם 52 הודעות.
הימים שכתבנו בהם הכי מעט היו ה-21 לחודש, עם 3 הודעות בלבד/.

למה נצפה בחודש יוני:
שחייזרים יבואו והם יהיו מאוד מפחידים ומסוכנים וכולנו נפחד מהם וננסה להלחם בהם יחד (זה יגרום לכל עמי העולם להתאחד), אבל בסוף נגלה שהכל היתה אי הבנה והם בסה"כ חמודים ורצו להביא לנו את כל הטכנולוגיה המתקדמת שלהם בשביל לעזור לנו והכל יסתיים בשלום.

סדרות חדשות:
לא מתאים לעבודה, קייפ פחד, אליס וסטיב, פרשת דרכים, מכה הדרקונים, בני, כל שנה אחרי.

סדרות חוזרות:
Americas got talent, The legend of vox machina, ראיון עם הערפד, בית הדרקון, הדוב, אוואטר: כשף האוויר האחרון (הגירסת לייב אקשן המביכה), וכיוצ’.

סרטים חדשים בקולנוע:
שליטי היקום, ליליאן הול: האור שבפנים, חוות החיות, החסד, מת לצעוק, התגלית, שמיים וארץ, קופה ראשית הסרט, שלג גברים וצרות אחרות, צעצוע של סיפור 5, קלן 75, במבי: הנקמה, המכוון, סופרגירל, כימים אחדים, מילה שלי.

חוץ מזה נציין ימי הולדת של טום הולנד, אורי ורד, יו לורי, קורטני קוקס, ניקול קידמן, מריל סטריפ, ג'ון גודמן, טראמל טילמן, זאקרי קווינטו, וונטוורת' מילר, ניל פטריק האריס ופיטר דינקלג'. אה ואוברי פלאזה כמובן.

שאלון יעלה בהמשך ע"י עדי|חזיר|,
אבל בינתיים:
תפוז או קלמנטינה?

למעלה