שנים בתפוז: 13 אם אני לא טועה. אולי 14. אין לי כוח לבדוק
אוי, עכשיו אני קולט ששאלת על תפוז באופן כללי ולא לגבי שנים בפורום.שנים בתפוז:
21
מתוכן כמעט 12 בפורום הזה
![]()
אני באמת לא בטוח מתי התחלתי לכתוב בתפוז - רוב הסיכוי שזה היה בפורום באפי הישן. לדעתי עוד לפני שבאפי הסתיימה אז משהו כמו 2002. כלומר אולי 24 שנה
חשבתי שאת מפחדת שיראו אותך בוכהסרטי החודש:
וואלה כלום
אפילו במטוס קראתי ולא ראיתי סרט. ומתחילים להצטבר לי סרטים שאני רוצה לראות.
באמת שיר ממש יפהשירי החודש:
Harry Styles - Paint By Numbers - בחרתי בזה כי זה אחד השירים הכי יפים מהאלבום החדש וסוג של שיר ההפתעה שלי. הוא לא עושה מליון שירי הפתעה כמו טיילור אבל כן יש משבצת אחת שיש בה 3 שירים ברוטציה ואני קיבלתי את זה ו1. היינו ההופעה הראשונה בטור לקבל את השיר הזה אז זאת הייתה הפתעה מוחלטת ו2. הוא האהוב עליי מבין השלושה אז זאת הייתה הפתעה ממש משמחת
אוקי, זה עונה כנראה על השאלה שלי מלמעלהMy Neighbor's Secret - בעקרון אני קצת בהפסקה מספרים כי הכל מרגיש דל וחסר חשיבות אחרי טוג אבל כן רציתי ספר קליל לטיסה אז חברה שלי הביאה את זה והוא חמוד מאד.
אוקי, הנחתי שיש כאן עניין שאני לא מביןהאם תעדיפו קופה רגילה או אוטומטית?
אוטומטית. למרות שאם יש הרבה פירות וירקות אז כבר עדיף רגילה כי לפעמים מסתבכים עם זה וצריך עובד ואז זה סתם מעיק.
טוב, לפחות בתשובה נתת לי הסבר למה שניסית לכתוב בשאלה. לא הכרתי את המושג, אבל גיגול לפחות נתן לי סוג של תשובה. אם כי לפיו הן לא נספרות אבל הן כן מצטברות.הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות של נספרות?
קלוריות שלא נספרות!!
במקרים רבים כמו עם באפי היא יכולה למות נאהבת ואז לחזור לחיים פשוט.הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת?
וואי לחלוטין שתמות אהובה ולא תהרס לי.
וואי אני מצפה ללייב אקשן של השני (נראה לי שכבר מצלמים אותו)על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא?
דרקון!!!! טוט'לס!!!
![]()
גם אני נוראי בזההאם אתם נוהגים להתמקח?
וואי מה זה לא אני נוראית. כמה אתה רוצה? קח יופי ביי. לפעמים גם צריך ואני לא מסוגלת.
וואי איזה קלאסייםוחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?
הOG: בריאן וג'סטין
![]()
מעולההנצחי: איאן ומיקי
![]()
החדש: שיין ואיליה
![]()
חחחחחחחתמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה:
בעלי קורע מצחוק בסיפור על זוג שהוא פגש ברחובות אמסטרדם (לא בהופעה שלי) (החוצפן הזהההה מסתובב חופשי ברחובות אמסטרדם ורק אני לא פוגשת אותו!!!)
![]()
Harry Styles Daily on Instagram: "“Lucas: I’m gonna propose at the show! Natalia: WHAT? The DRAMA unfolds in the middle of an Amsterdam street, she’s like ‘what are you talking about!’ to which I’m thinking ‘take me to the side my friend!’” - Harry t
18K likes, 39 comments - hsdailyofficial on May 26, 2026: "“Lucas: I’m gonna propose at the show! Natalia: WHAT? The DRAMA unfolds in the middle of an Amsterdam street, she’s like ‘what are you talking about!’ to which I’m thinking ‘take me to the side my friend!’” - Harry talking about a couple...www.instagram.com
נחמד שהארי הכין סיפור בשביל לשתף בשאלון
אוי, את גרמת לי להזכר במשהו שעשיתי היום אחר הצהרים ועכשיו אני מרגיש קצת רע לגבי זה.אני קצת שונאת את הטרנד של הורור סטורי הזה אבל כן:
צפה בקובץ המצורף 147068
מישהו חנה בחניה ליד הבית שלי בצורה מטומטמת שתופסת שתי מקומות חניה ובגלל זה נאלצתי לחנות בשמש. וזה משהו שקורה המון. ומידי פעם אני שוקל להשאיר פתק לבעל הרכב שהוא אדיוט שלא יודע להחנות. והפעם הייתי עצבני. והשמשה האחורית של הרכב הייתה מלוכלכת אז כתבתי עליה עם האצבע "תלמדי איך להחנות!!!"
חחחחחח
אבל נראה לי מסוכן לכלבים
יפה. הסתכלתי על התמונה לפני שקראתי ולא הבנתי בדיוק מה אני רואה.תמונה שצילמתי ביער אמסטרדם יצא מגניב ההשתקפות
צפה בקובץ המצורף 147071