פורום טלויזיה והנסיך חצוי-הדם - יוני 2026 - שרשור חודשי 6️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

טוני החתול

Well-known member
מנהל
💋שנים בתפוז: 13 אם אני לא טועה. אולי 14. אין לי כוח לבדוק
💋שנים בתפוז:|קדימה|21:-0:-0 מתוכן כמעט 12 בפורום הזה:-0
אוי, עכשיו אני קולט ששאלת על תפוז באופן כללי ולא לגבי שנים בפורום.
אני באמת לא בטוח מתי התחלתי לכתוב בתפוז - רוב הסיכוי שזה היה בפורום באפי הישן. לדעתי עוד לפני שבאפי הסתיימה אז משהו כמו 2002. כלומר אולי 24 שנה
|אבטיח|סרטי החודש:|קדימה|וואלה כלום8-* אפילו במטוס קראתי ולא ראיתי סרט. ומתחילים להצטבר לי סרטים שאני רוצה לראות.
חשבתי שאת מפחדת שיראו אותך בוכה
|תות|שירי החודש:|קדימה|Harry Styles - Paint By Numbers - בחרתי בזה כי זה אחד השירים הכי יפים מהאלבום החדש וסוג של שיר ההפתעה שלי. הוא לא עושה מליון שירי הפתעה כמו טיילור אבל כן יש משבצת אחת שיש בה 3 שירים ברוטציה ואני קיבלתי את זה ו1. היינו ההופעה הראשונה בטור לקבל את השיר הזה אז זאת הייתה הפתעה מוחלטת ו2. הוא האהוב עליי מבין השלושה אז זאת הייתה הפתעה ממש משמחת|מאוהב|
באמת שיר ממש יפה
My Neighbor's Secret - בעקרון אני קצת בהפסקה מספרים כי הכל מרגיש דל וחסר חשיבות אחרי טוג אבל כן רציתי ספר קליל לטיסה אז חברה שלי הביאה את זה והוא חמוד מאד.
אוקי, זה עונה כנראה על השאלה שלי מלמעלה
🍒האם תעדיפו קופה רגילה או אוטומטית?|קדימה|אוטומטית. למרות שאם יש הרבה פירות וירקות אז כבר עדיף רגילה כי לפעמים מסתבכים עם זה וצריך עובד ואז זה סתם מעיק.
אוקי, הנחתי שיש כאן עניין שאני לא מבין
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות של נספרות?|קדימה|קלוריות שלא נספרות!!
טוב, לפחות בתשובה נתת לי הסבר למה שניסית לכתוב בשאלה. לא הכרתי את המושג, אבל גיגול לפחות נתן לי סוג של תשובה. אם כי לפיו הן לא נספרות אבל הן כן מצטברות.
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת?|קדימה|וואי לחלוטין שתמות אהובה ולא תהרס לי.
במקרים רבים כמו עם באפי היא יכולה למות נאהבת ואז לחזור לחיים פשוט.
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא?|קדימה|דרקון!!!! טוט'לס!!!
וואי אני מצפה ללייב אקשן של השני (נראה לי שכבר מצלמים אותו)
🍒האם אתם נוהגים להתמקח?|קדימה|וואי מה זה לא אני נוראית. כמה אתה רוצה? קח יופי ביי. לפעמים גם צריך ואני לא מסוגלת.
גם אני נוראי בזה
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?|קדימה|
הOG: בריאן וג'סטין|מאוהב|
וואי איזה קלאסיים
הנצחי: איאן ומיקי|מאוהב|
מעולה
החדש: שיין ואיליה|מאוהב|

|ענבים|תמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה:|קדימה|
בעלי קורע מצחוק בסיפור על זוג שהוא פגש ברחובות אמסטרדם (לא בהופעה שלי) (החוצפן הזהההה מסתובב חופשי ברחובות אמסטרדם ורק אני לא פוגשת אותו!!!:-[)
חחחחחחח
נחמד שהארי הכין סיפור בשביל לשתף בשאלון
אני קצת שונאת את הטרנד של הורור סטורי הזה אבל כן:
צפה בקובץ המצורף 147068
אוי, את גרמת לי להזכר במשהו שעשיתי היום אחר הצהרים ועכשיו אני מרגיש קצת רע לגבי זה.
מישהו חנה בחניה ליד הבית שלי בצורה מטומטמת שתופסת שתי מקומות חניה ובגלל זה נאלצתי לחנות בשמש. וזה משהו שקורה המון. ומידי פעם אני שוקל להשאיר פתק לבעל הרכב שהוא אדיוט שלא יודע להחנות. והפעם הייתי עצבני. והשמשה האחורית של הרכב הייתה מלוכלכת אז כתבתי עליה עם האצבע "תלמדי איך להחנות!!!"
חחחחחח
אבל נראה לי מסוכן לכלבים
תמונה שצילמתי ביער אמסטרדם יצא מגניב ההשתקפות
צפה בקובץ המצורף 147071
יפה. הסתכלתי על התמונה לפני שקראתי ולא הבנתי בדיוק מה אני רואה.

didalf

Well-known member
|אבטיח|סרטי החודש: Blade Runner (שעמום אטומי)
:-D
|תות|שירי החודש: I am the one מתוך Next to Normal (ג'ק וולף מדהים) (תראו!תראו!תראו!)
אוי נשמע חמוד
I’ll Believe in Anything אבל עם ברוקבאק מאונטיין
אוי זה ממש עצוב כחושבים על הסצנה שממנה אנחנו מכירים את השיר;-( כאילו החיים שסקוט וקיפ זכו להם אבל הית' וג'ייק לא;-( (שכחתי את שמות הדמויות)

|אבטיח|סיבה למסיבה: יום הולדת עוד מעט. וגאווה
יוהוו
אני יודעת את התשובה אבל תלך למצעד?

🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל? הולנד (כי גרתי שם שנה כשהייתי ילד)
ועדיין יש לך סנטימנטים?
🍒האם תעדיפו קופה רגילה או אוטומטית? כאילו כמו קופה בחנות? כמובן שאוטומטית. כמה שיותר אוטומטי יותר טוב.
יאפ
🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם? באפי. תמיד באפי. (אבל אם הם ראו באפי אז אולי פיירפליי למשל)
לא ציפיתי למשהו אחר ממך:-D
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות של נספרות? מה זה קלוריות של נספרות? כאילו שאני יכול לאכול יותר ואני לא עולה במשקל? כי זה פלוס רציני מאוד והופך את זה לקשה כי אני אוהב לאכול דברים מתוקים. אבל כנראה עדיין טלוויזיה.
כן התכוונתי שלא משמינים.

🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? אני לא רוצה שהדמויות האהובות עלי ימותו ולכן נגזר עלי שהן יהפכו לבלתי נסבלות.
אבל אז ככ תשנא אותם ותרצה שהם ימותו כבר, לא חבל?
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא? דרקון. אבל זה בגלל שעם נשר קצת מטריד אותי העניין של הנוצות ועם מטאטא יש סיכוי לשביבי עץ
חחחחחחחחח עץ בטוסיק:-D
. לדרקון גם יש יתרון של עוצמה ואולי אפילו יורה אש. כלומר הכי הייתי רוצה לעוף באופן עצמאי. אולי בעצם מטאטא זה הכי קרוב לזה. כלומר עם דרקון יש סיכוי שתאבד שליטה עליו. טוב נו אני מניח שמטאטא. אבל אני רוצה להרכיב עליו איזה כסא נוח.
טוב קח בוסטר של תינוק שים על המטאטא:-D

🍒האם אתם נוהגים להתמקח? לרוב לא. גם כשאני ממש צריך לפעמים אני לא מתמקח. לפעמים בכל זאת אני עושה את זה, אבל אני בהחלט לא טוב בזה.
סיימ.
מתאים לנו להיות כאלה אה?|פנים|

אבל ברצינות לא נראה לי שהייתי ממש רוצה להחליף גוף עם מישהו, אבל אני מניח שיהיה נחמד לחיות את חייו של טום הולנד לכמה זמן (אולי איזה שנתיים שלוש)
לא עדיף עם זנדיה?:-D
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט? וואי, אני בערך תמיד בעד עיבודים אפילו כשאני מודע שרוב הסיכוי שזה לא יהיה טוב
אתה נוראי
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]? טוב זה ברור נכון...
הולנוב
כמובן|מאוהב|
|ענבים|תמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה:
למה מצאתי את הדבר הזה (בגובה של איזה 4 מטר) במיזבלה של המושב שלי:
1780423407368.png
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיזס ניק תודה על הסיוטים:-D

הצלחתי להיות שני!!!
יפה מאד!
מצחיק ששנינו בחרנו באותה נשיקה, אם כי גיפים שונים.
אפשר לחשוב שחסרות סצנות שהם מתנשקים בהן
אבל זאת הכי מתוקה|מאוהב|

didalf

Well-known member
💋שם/כינוי: מכופפת העגבניות
איך מכופפים עגבניה?
💋שנים בתפוז: וואו... לא יודעת אבל בוודאות יותר מ-20.
אנחנו זקנים
💋ריאן מועדף: וואלה לא מצליחה לחשוב על אף ראיין (או כמו שאת כותבת את זה ריאן) שאהבתי במיוחד. מנסה לבדוק בגוגל אם שכחתי מישהו... אההה מצאתי אחד!!
1780425520914.png
יותר מגוסלינג??
|תות|סדרות החודש: Person of Interest למרות שאני עוד לא בטוחה שאני הולכת לאהוב אותה באמת.
עדיין?

|אבטיח|שחקני החודש: כל שחקני האורח שזיהיתי ב-POI
חחחחחח איזה כיף זה

|תות|סיפור החודש: הייתי חולה שבוע וחוץ מזה היו לי הרבה ביקורים משפחתיים.
אוי לא תרגישי טוב|חיבוק| אבל מקווה שהביקורים היו נחמדים.

🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל? הכי בעולם לא אכפת לי מזה.
נווו לונההההההההה די להיות מעפנה ברור שלא אכפת לכן ביקשתי לבחור מסיבה לא קשורה כמו "איטליה כי אני אוהבת פיצה"!!|פנים|
🍒האם תעדיפו קופה רגילה או אוטומטית? אוטומאטית תמיד כשזה אפשרי, פחות אינטראקציה עם בנאדם. וגם התור מתקדם לרוב מהר יותר כי זה תור אחד על מספר קופות, לעומת הקופות הרגילות שבהן צריך לבחור קופה אחת לעמוד בתור שלה, לפחות ברוב המקומות בארץ שאני מכירה. (כמובן שאפשר תמיד לעבור לתור אחר אבל רק לסוף שלו).
כן אבל לפעמים נתקע מישהו שלא יודע להשתמש במכונה ומעכב אותה רצח וכבר היה עדיף קופאית|בוקס|
או שכולם באים עם עגלות מלאות ונתקעים נצח. כשזה עגלה מלאה כבר עדיף קופאית היא מהירה יותר.

🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם? אמממ טוב זה תלוי מי הבנאדם, אני אבחר משהו שאני חושבת שיש סיכוי שהם יאהבו. בעקרון אני הייתי רוצה לגרום ליותר אנשים לצפות ביורשים, ובברוקלין 99.
תומכת מאד בברוקלין99!
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות של נספרות? קלוריות שלא נספרות את מתכוונת שהן לא יגרמו לי להשמין?? כי זה החלום שלי, אני מוכנה לא לצפות יותר בטלויזיה לעולם אם תתני לי לאכול פעם ביום מילקי שהקלוריות שלו לא ישפיעו עלי.
כן שלא ישמין. אני מבינה שזה ניסוח גרוע הא?:-D
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? תמות. זה שובר את הלב אבל זה עדיף מהאופציה השניה.
נכון:-(

🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים? יה ברור שציפור! מה יותר כיף מלעוף?
בדיוק!!!!!!!
🍒האם אתם נוהגים להתמקח? לא, אני מאוד גרועה בזה כי לצערי אני טיפוס מרצה |פנים| (סירייסלי קרה לי אפילו שסוג של התמקחתי נגד עצמי... אל תבקשו פירוט כי זה מביך.)
חחחחחחחחחחחחחחחח אובייסלי עכשיו אני חייבת לדעת מה זה אומר:-D ומי ניצח?:-D

🥝עם איזה סלב (או כל אחד) הייתם רוצים להחליף גוף/חיים ולכמה זמן? התשובה הראשונה שלי היא פוליטית ואולי קצת לא חוקית אז אני אשמור אותה לעצמי.
אני אולי מסכימה איתך
התשובה השנייה: מאט סמית' כרגע לא עם מישהי אז הייתי מתחלפת עם הבחורה הכי יפה ורווקה בסביבתו הקרובה שיש לה צ'אנס לנסות לפתות אותו.
יפה מאד:-D
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט? הארי פא*ינג פוטר! :mad: אוקיי שכחו מהתשובה הקודמת, אני מחליפה גוף עם המנהל הכי בכיר בחברת ההפקה של הסדרה הזאת ומבטלת אותה |פטיש|
:-D:-D
נראה לי קצת מאוחר מידי לגבי הארי פוטר לא?
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?
קל
:-D|מאוהב|

didalf

Well-known member
הא! אפילו הארי סטיילס בעניין של זה! :-D
(אני עוד לא סיימתי לצבוע את הציור שלי אבל אתם תראו אותו כשזה יקרה).
מחכה בקוצר רוח

איזה יופי ואיזה כיף! 👏👏👏
גם זה נשמע נחמד מאוד |כן|
אני מאוד שמחה בשבילך שנהנייתן ושהכל הלך כזה טוב!
תודה|חיבוק|
פששששש מי זאת האינטלקטואלית פה?!
לא כזה. אחותי ואבא שלי קראו ואז גילו שיש הצגה אז הלכנו. אני רק צפיתי בהצגה. זה דרגה אחת מעל לצפות בסרט:-D

לא הסתבכתי אף פעם עם פירות וירקות. מה יש לך להסתבך איתם?
לאדעת לפעמים הם עושים בעיות
המאה כן.
שיימלס לא לכל אחד אבל גם כן.
היטד רייבלרי ממש לא לכל אחד, אבל למי שכן - לגמרי.
ממממ מקבלת
שיימלס בהחלט לא לכל אחד.
היטד רייבלי צריכה להיות לכל אחד.

מה האופציה האחרת? קוף ממין נקבה? :-D
חחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D

חשבתי שאם יש מישהו שיבחר בטלויזיה זה יכול להיות רק אתה.
תכלס:-D
האמת שזה נכון שמטאטא זה לא נוח בכלל וצריך להרכיב עליו מושב.
גם על הדרקון צריך להרכיב מושב.
אוקיי ו...מה תעשה עם זנדאיה? :unsure:
בדיוק:-D הוא לא מנצל נכון את השאלה:-D

יפה מאוד!!
תודה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
💋ריאן מועדף: וואלה לא מצליחה לחשוב על אף ראיין (או כמו שאת כותבת את זה ריאן) שאהבתי במיוחד. מנסה לבדוק בגוגל אם שכחתי מישהו... אההה מצאתי אחד!!
צפה בקובץ המצורף 147073
וואו זה מרגיש לי כמו דיפ קאט
|תות|סדרות החודש: Person of Interest למרות שאני עוד לא בטוחה שאני הולכת לאהוב אותה באמת.
וואלה, אמצע עונה 2 ועדיין לא.
טוב גם עם באפי עדיין לא היית משוכנעת באמצע עונה 2 אז בסדר
|תות|שירי החודש: טונה - קשה בכדור הארץ
תגרמי לי למצוא את זה באמת...
וואלה נחמד
|תות|דמויות החודש: ג'ון ריס (POI)
הקאתי קצת בפה שלי (מצטער) לפחות לא פינץ'
|אבטיח|שחקני החודש: כל שחקני האורח שזיהיתי ב-POI
חחחחחח
|תות|סיפור החודש: הייתי חולה שבוע וחוץ מזה היו לי הרבה ביקורים משפחתיים.
אוי, זה נותן לי רעיון לסיפור חודש שלי
🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל? הכי בעולם לא אכפת לי מזה.
מזכיר לי את יום ראשון בבוקר כשהגעתי לעבודה וכולם מדברים בהתלהבות על המשחק כדורגל הגדול של יום לפני שגרם למהומות בפריז. לי לא היה מושג על מה מדובר וזה הצחיק אותם כשניסיתי להגיד את השם של הקבוצה שניצחה (פ.ס.ז. נראה לי)
🍒האם תעדיפו קופה רגילה או אוטומטית? אוטומאטית תמיד כשזה אפשרי, פחות אינטראקציה עם בנאדם. וגם התור מתקדם לרוב מהר יותר כי זה תור אחד על מספר קופות, לעומת הקופות הרגילות שבהן צריך לבחור קופה אחת לעמוד בתור שלה, לפחות ברוב המקומות בארץ שאני מכירה. (כמובן שאפשר תמיד לעבור לתור אחר אבל רק לסוף שלו).
אה....
עכשיו אני מבין על מה מדובר.
קופה עם קופאית או הקופה שבה אני מעביר את הדברים שלי בעצמי.
אז אני לחלוטין מעדיף את הקופה האוטומטית, אבל היה לי מקרה טראומתי לפני כמה שבועות אז באיחור הנה זה מגיע:

סיפור החודש שלי:
הייתי בסופר המועדף שלי לפני כמה שבועות - שבין הסיבות שהוא מעודף עלי זה שהוא בקניון שמתחת למכון כושר שלי, שיש לו חניון ממש נוח וחינם מתחת לאדמה ככה שאין שמש ושלפני כמה חודשים פתחו בו עוד איזה עשר קופות אוטומטיות אז עכשיו כמעט אין מצב של לעמוד בתור - ותוך כדי שאני מעביר מוצרים בקופה האוטומטית אני קולט שהכיסוי של הקופסת חומוס שקניתי קצת פתוחה ואני לא יודע כמה זמן זה היה אז אמרתי ל"קופאית המשגיחה" שאני הולך להחליף את החומוס ואני משאיר את הדברים אז שלא יכנסו לי באמצע. וזה הכל בסדר אבל היה לי קצת לא נעים, אפילו שבאמת יש כל כך הרבה קופות אוטומטיות שם שנדיר שצריך לחכות בתור. אבל מיהרתי ללכת ומיהרתי לחזור ומיהרתי להעביר את שאר הדברים שלי ואז בדרך למעלית אני כרגיל מסתכל על החשבונית שלי כדי לוודא ששום מחיר לא היה מוגזם ושלא העברתי משהו פעמיים בטעות (הדבר הכי מעצבן שקורה בקופה אוטומטית כי אז צריך לחכות שתגיע "הקופאית המשגיחה" כדי לבטל) ואז אני כמעט מגיע למעלית כשאני קולט שבגלל שמיהרתי קצת ובגלל שהלכתי וחזרתי... שכחתי להעביר את המוצרים באחת מארבעת השקיות שאני מחזיק! עכשיו בשלב הזה כבר עברתי את שלב הבקרה שמישהו כביכול מסתכל לך על החשבונית. למעשה אני במרחק של איזה עשר מטר לפחות מהקופות. ואני קופא במקום. אני לא גונב דברים מתוך מוסר (אני לא מחשיב תרומות מדודים), אבל גם בעיקר כי זה מביך אותי למוות המחשבה שיתפסו אותי. אבל מצד שני אני מתחיל לחשוב על עצמי הולך את העשר מטר האלו חזרה עם ארבעת השקיות שלי, נכנס לתור (הקצר) לקופות האוטומטיות ומעביר רק את המוצרים משקית אחת. רוב הסיכוי שאני אצטרך להסביר ל"קופאית האחראית" מה אני עושה. ומילא זה שאני יוצא טמבל שלא שם לב למה שהוא עושה, אני ארגיש כמו טמבל ענק שכבר הלך בלי לשלם על חלק מהמוצרים שלו וחזר כדי בכל זאת לשלם. אז אני עומד שם מול המעלית קפוא והמעלית נפתחת ואנשים נכנסים למעלית וגם אני נכנס עם הזרם ואני מרגיש רע ואני מפחד שמישהו בכל זאת ירוץ למעלית ויגיד שהוא ראה שלא שילמתי על חלק מהמוצרים שלי*. אבל זה גם עוד יותר מביך אותי עכשיו לעלות על מעלית חזרה וללכת במסדרון ולהכנס לתור כדי לשלם. אז אני נכנס לאוטו ונוסע הביתה ואני אוכל את עצמי כל הזמן על העניין הזה.
עד שכמובן מתישהו שכחתי מהכל ורק נזכרתי לפני כמה דקות ועכשיו אני שוב מרגיש קצת רע. אבל עדיין לא חזרתי לסופר הזה מאז וקצת מפחיד אותי שכשאני אחזור יזהו אותי בתור האדם שהם עלו לפי המצלמות שגנב מוצרים.

*שווה לציין לקונטקסט שלפני איזה עשור אני הייתי בסופר אחר וכשנכנסתי לאוטו שלי הגיע מאבטח שמשומה חשב שאני יצאתי מהסופר בלי לשלם והייתי צריך להראות לו את החשבונית שלי והוא עשה כזה מעבר חופף על החשבונית והשקיות שלי כדי לראות שזה הגיוני.
🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם? אמממ טוב זה תלוי מי הבנאדם, אני אבחר משהו שאני חושבת שיש סיכוי שהם יאהבו. בעקרון אני הייתי רוצה לגרום ליותר אנשים לצפות ביורשים, ובברוקלין 99.
יש לי גישה מהירה ליורשים בHBO עכשיו. אבל עדיין לא ממש בא לי
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות של נספרות? קלוריות שלא נספרות את מתכוונת שהן לא יגרמו לי להשמין?? כי זה החלום שלי, אני מוכנה לא לצפות יותר בטלויזיה לעולם אם תתני לי לאכול פעם ביום מילקי שהקלוריות שלו לא ישפיעו עלי.
אז גם את הבנת את זה ככה. זה בהחלט מפתה. אבל בלי טלוויזיה בכלל... נראה לי מוגזם. אני מוכן לוותר על חלק בשביל שוואפלים לא יהיו עם קלוריות.
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? תמות. זה שובר את הלב אבל זה עדיף מהאופציה השניה.
כמו עדי.
מה אם זה היה לגבי בן אדם אמיתי אהוב בחיים שלכן?
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא? קווידיץ'! על דרקון זה מפחיד כי אין לי שליטה, ועל נשר ענק אני לא מכירה את הקונספט.
לא ראית את ההוביט?
🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים? יה ברור שציפור! מה יותר כיף מלעוף?
אוקי, אתן גורמות לי להרגיש רע שלא בחרתי ציפור. אולי הציפור המתה שראיתי היום והקפיצה אותי למוות (זה היה איכשהו מאוד מפתיע וגם ממש קרוב לשולחן פיקניק שלנו) (עשינו היום בעבודה פיקניק)
🍒האם אתם נוהגים להתמקח? לא, אני מאוד גרועה בזה כי לצערי אני טיפוס מרצה |פנים| (סירייסלי קרה לי אפילו שסוג של התמקחתי נגד עצמי... אל תבקשו פירוט כי זה מביך.)
חחחחחח
אולי זה המשותף הסודי לכל חברי הפורום
🥝עם איזה סלב (או כל אחד) הייתם רוצים להחליף גוף/חיים ולכמה זמן? התשובה הראשונה שלי היא פוליטית ואולי קצת לא חוקית אז אני אשמור אותה לעצמי.
אוי, זה מסקרן. ואני חושב שזה לא משנה עם מי, זה תמיד לא חוקי. (כלומר אני מניח שטכנית אין ממש חוק נגד זה, אבל זה משתמע כלא חוקי)
התשובה השנייה: מאט סמית' כרגע לא עם מישהי אז הייתי מתחלפת עם הבחורה הכי יפה ורווקה בסביבתו הקרובה שיש לה צ'אנס לנסות לפתות אותו.
חחחחחח
(יש לו קטע עם מלכות)
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט? הארי פא*ינג פוטר! :mad: אוקיי שכחו מהתשובה הקודמת, אני מחליפה גוף עם המנהל הכי בכיר בחברת ההפקה של הסדרה הזאת ומבטלת אותה |פטיש|
לדעתי זה אפשרי לעשות עיבוד מושלם להארי פוטר שיהיה מעולה. הסיכוי שנקבל משהו כזה הוא קרוב לאפס, אבל הוא קיים.
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?
קל
זה קופ אאוט. תבחרי זוג אמיתי
חחחחחחחח
בני אדם 🤦‍♂️

didalf

Well-known member
אוי, עכשיו אני קולט ששאלת על תפוז באופן כללי ולא לגבי שנים בפורום.
אני באמת לא בטוח מתי התחלתי לכתוב בתפוז - רוב הסיכוי שזה היה בפורום באפי הישן. לדעתי עוד לפני שבאפי הסתיימה אז משהו כמו 2002. כלומר אולי 24 שנה
אה זה באמת היה נראה מעט מידי בשבילך

חשבתי שאת מפחדת שיראו אותך בוכה
כן זה היה ספר אחר, את טוג סיימתי יומיים לפני כמו שרציתי.
אלוהים ישמור אם הייתי קוראת את זה בטיסה כל המטוס היו חושבים שקרה אסון:-D

באמת שיר ממש יפה
יאייי|מאוהב|
אוקי, זה עונה כנראה על השאלה שלי מלמעלה
אוקי, הנחתי שיש כאן עניין שאני לא מבין
מה לא הבנת?
טוב, לפחות בתשובה נתת לי הסבר למה שניסית לכתוב בשאלה. לא הכרתי את המושג, אבל גיגול לפחות נתן לי סוג של תשובה. אם כי לפיו הן לא נספרות אבל הן כן מצטברות.
לא יודעת אם זה מושג זה סתם שאלה שהמצאתי (יש מצב נתקלתי בה באינטרנט)
התכוונתי לא משמין. או לא משמין מעבר לכמות מסויימת, נגיד לקלוריות היומיות הנדרשות.

במקרים רבים כמו עם באפי היא יכולה למות נאהבת ואז לחזור לחיים פשוט.
זה לא נחשב אז.
וואי אני מצפה ללייב אקשן של השני (נראה לי שכבר מצלמים אותו)
איכס לך תראה את המצוייר!!!!!!!!!!!1

וואי איזה קלאסיים
לנצח|מאוהב|
נכון|מאוהב|

נחמד שהארי הכין סיפור בשביל לשתף בשאלון
מתחרה רק בדילן
אוי, את גרמת לי להזכר במשהו שעשיתי היום אחר הצהרים ועכשיו אני מרגיש קצת רע לגבי זה.
מישהו חנה בחניה ליד הבית שלי בצורה מטומטמת שתופסת שתי מקומות חניה ובגלל זה נאלצתי לחנות בשמש. וזה משהו שקורה המון. ומידי פעם אני שוקל להשאיר פתק לבעל הרכב שהוא אדיוט שלא יודע להחנות. והפעם הייתי עצבני. והשמשה האחורית של הרכב הייתה מלוכלכת אז כתבתי עליה עם האצבע "תלמדי איך להחנות!!!"
חחחחחחחח לגיטימי ממש!!:-D
[חוצמזה שהנחת שזאת אשה|שפם|]
חחחחחח
אבל נראה לי מסוכן לכלבים
כן לא נעשה להם אישור שימוש בעוגיות.
יפה. הסתכלתי על התמונה לפני שקראתי ולא הבנתי בדיוק מה אני רואה.
יופי זאת המטרה:-P:
טוב גם עם באפי עדיין לא היית משוכנעת באמצע עונה 2 אז בסדר
ואז בעונה 3 וחצי היא אובססיבית:-D

מזכיר לי את יום ראשון בבוקר כשהגעתי לעבודה וכולם מדברים בהתלהבות על המשחק כדורגל הגדול של יום לפני שגרם למהומות בפריז. לי לא היה מושג על מה מדובר וזה הצחיק אותם כשניסיתי להגיד את השם של הקבוצה שניצחה (פ.ס.ז. נראה לי)
גמר ליגת האלופות.

אה למה לא הבנת את זה?:-D

הייתי בסופר המועדף שלי לפני כמה שבועות - שבין הסיבות שהוא מעודף עלי זה שהוא בקניון שמתחת למכון כושר שלי, שיש לו חניון ממש נוח וחינם מתחת לאדמה ככה שאין שמש ושלפני כמה חודשים פתחו בו עוד איזה עשר קופות אוטומטיות אז עכשיו כמעט אין מצב של לעמוד בתור - ותוך כדי שאני מעביר מוצרים בקופה האוטומטית אני קולט שהכיסוי של הקופסת חומוס שקניתי קצת פתוחה ואני לא יודע כמה זמן זה היה אז אמרתי ל"קופאית המשגיחה" שאני הולך להחליף את החומוס ואני משאיר את הדברים אז שלא יכנסו לי באמצע. וזה הכל בסדר אבל היה לי קצת לא נעים, אפילו שבאמת יש כל כך הרבה קופות אוטומטיות שם שנדיר שצריך לחכות בתור. אבל מיהרתי ללכת ומיהרתי לחזור ומיהרתי להעביר את שאר הדברים שלי ואז בדרך למעלית אני כרגיל מסתכל על החשבונית שלי כדי לוודא ששום מחיר לא היה מוגזם ושלא העברתי משהו פעמיים בטעות (הדבר הכי מעצבן שקורה בקופה אוטומטית כי אז צריך לחכות שתגיע "הקופאית המשגיחה" כדי לבטל) ואז אני כמעט מגיע למעלית כשאני קולט שבגלל שמיהרתי קצת ובגלל שהלכתי וחזרתי... שכחתי להעביר את המוצרים באחת מארבעת השקיות שאני מחזיק! עכשיו בשלב הזה כבר עברתי את שלב הבקרה שמישהו כביכול מסתכל לך על החשבונית. למעשה אני במרחק של איזה עשר מטר לפחות מהקופות. ואני קופא במקום. אני לא גונב דברים מתוך מוסר (אני לא מחשיב תרומות מדודים), אבל גם בעיקר כי זה מביך אותי למוות המחשבה שיתפסו אותי. אבל מצד שני אני מתחיל לחשוב על עצמי הולך את העשר מטר האלו חזרה עם ארבעת השקיות שלי, נכנס לתור (הקצר) לקופות האוטומטיות ומעביר רק את המוצרים משקית אחת. רוב הסיכוי שאני אצטרך להסביר ל"קופאית האחראית" מה אני עושה. ומילא זה שאני יוצא טמבל שלא שם לב למה שהוא עושה, אני ארגיש כמו טמבל ענק שכבר הלך בלי לשלם על חלק מהמוצרים שלו וחזר כדי בכל זאת לשלם. אז אני עומד שם מול המעלית קפוא והמעלית נפתחת ואנשים נכנסים למעלית וגם אני נכנס עם הזרם ואני מרגיש רע ואני מפחד שמישהו בכל זאת ירוץ למעלית ויגיד שהוא ראה שלא שילמתי על חלק מהמוצרים שלי*. אבל זה גם עוד יותר מביך אותי עכשיו לעלות על מעלית חזרה וללכת במסדרון ולהכנס לתור כדי לשלם. אז אני נכנס לאוטו ונוסע הביתה ואני אוכל את עצמי כל הזמן על העניין הזה.
עד שכמובן מתישהו שכחתי מהכל ורק נזכרתי לפני כמה דקות ועכשיו אני שוב מרגיש קצת רע. אבל עדיין לא חזרתי לסופר הזה מאז וקצת מפחיד אותי שכשאני אחזור יזהו אותי בתור האדם שהם עלו לפי המצלמות שגנב מוצרים.
חחחחחחחחח וואי איזה לא נעים אני גם לא יודעת מה הייתי עושה.
קרה לי משהו דומה לפני איזה שנתיים אולי הלכתי לאכול לבד באיזה מקום ליד העבודה (לא היה לי עם מי באותו יום).
והם קצת מעצבנים במקום הזה שהם אומרים לך תשלמי בסוף במקום מיד בהזמנה.
אז אכלתי ואז בדרכי חזרה למשרד קלטתי שבסוף שכחתי לשלם. ואז התלבטתי ממש אם לחזור כי היה חם נורא וכבר הלכתי את רוב הדרך ומביך ממש.
בסוף לא חזרתי בעיקר מתוך עצלנות. ואז נמנעתי מהמקום איזה כמה חודשים טובים מהפדיחה:-D

זה משהו אחר לחלוטין ברור שיחיה.

אולי זה המשותף הסודי לכל חברי הפורום
עד שתבוא דילן לגאול אותנו:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא מכירה אותו אבל אכן נראה טוב.
תראי Twinless (בשביל דילן אובריין)
וואי אתה תינוק במונחים תפוזיים!
תיקנתי את עצמי בהמשך. זה כנראה 24 בערך
אני לא מצליחה להבין למה יכולה להיות הכוונה במשפט הזה.
[My brother from another lover]
תראי Half Man
תכלס זה בקושי ספוילר לסדרה, כלומר זה משהו שנאמר ממש בתחילת הפרק הראשון ומבינים בהמשכו: שני הגברים במרכז הסדרה הם סוג של אחים בגלל שהאמהות שלהן הפכו להיות זוג (כלומר לסביות)
רגע היומולדת שלך החודש? ולא הכנסת את עצמך לרשימת ימי הולדת ששלחת לי??
בשנה שעברה אני הכנסתי את עצמי ולא את טום הולנד. אז עשיתי תיקון
מה האופציה האחרת? קוף ממין נקבה? :-D
אני לא הבנתי על מה מדובר. אחר כך הבנתי.
אבל זה מזכיר לי שפעם ראשונה ששמעתי על הסדרה קופה ראשית זה היה כאן בפורום והמחשבה הראשונה שלי כשראיתי את השם הייתה באמת קוף ממין נקבה (לא הבנתי מה הופך אותה לראשית, אבל סיקרן אותי לגלות)
חשבתי שאם יש מישהו שיבחר בטלויזיה זה יכול להיות רק אתה.
טלוויזיה זה החיים
האמת שזה נכון שמטאטא זה לא נוח בכלל וצריך להרכיב עליו מושב.
אני מניח ששחקני קווידיץ' לובשים מכנסיים מאוד מרופדים.
אוקיי ו...מה תעשה עם זנדאיה? :unsure:
היא תצטרך לקבל את זה שאני רוצה רק להיות חברים
(מצטער אבל זה יהיה לי הרבה יותר מוזר להיות זנדאיה)
חחחחח וואי איזה סטטיק ובן-אל מפחידים!
אני מסכים לחלוטין.
אבל אל תשני נושא, אני כאן מדבר על הפסלים הענקיים האלו

Lhuna3

Well-known member
אה טוב אז אתה לא כזה תינוק.
אה רגע זה מושג אמיתי? אוקיי גיגלתי וזה כמובן לא מה שעדי התכוונה...
אם ידעת שזו אישה אז למה בהתחלה כתבת "מישהו חנה" ולא "מישהי חנתה", ואם אתה לא יודע מי זה/זאת היה/היתה וכתבת דווקא "תלמדי" אז אתה באמת צריך להרגיש רע כי אתה שוביניסט. אלא אם כן זאת בכלל היתה טראנסית ואז אתה צריך להתבייש שקראת לה בהתחלה "מישהו".
אבל אם זה היה/תה א-בינארי/ת או ג'נדר-פלואיד/ית אז אתה בסדר, חוץ מזה שביישת מישהו/י על חניה שזה נושא כאוב לרבים מאיתנו ולכן זה באמת לא יפה.
מצד שני כשתופסים לי את החניה זה מוציא ממני עצבים כמעט כמו שום סיטואציה אחרת בחיים אז אני קצת מבינה אותך.
ועדיין יש לך סנטימנטים?
עד כדי כך יש לו סנטימנטים להולנד מאז שהוא גר בה כילד, שהוא עד היום מאוהב בגלל זה במישהו רק בגלל שהשם משפחה שלו הולנד!

didalf

Well-known member
אה רגע זה מושג אמיתי? אוקיי גיגלתי וזה כמובן לא מה שעדי התכוונה...
עכשיו אני לא יודעת על מה אתם מדברים:-D
הולכת לשנות את הניסוח קצת.

אם ידעת שזו אישה אז למה בהתחלה כתבת "מישהו חנה" ולא "מישהי חנתה", ואם אתה לא יודע מי זה/זאת היה/היתה וכתבת דווקא "תלמדי" אז אתה באמת צריך להרגיש רע כי אתה שוביניסט
בדיוק!:-D

עד כדי כך יש לו סנטימנטים להולנד מאז שהוא גר בה כילד, שהוא עד היום מאוהב בגלל זה במישהו רק בגלל שהשם משפחה שלו הולנד!
צודקת:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אם ידעת שזו אישה אז למה בהתחלה כתבת "מישהו חנה" ולא "מישהי חנתה", ואם אתה לא יודע מי זה/זאת היה/היתה וכתבת דווקא "תלמדי" אז אתה באמת צריך להרגיש רע כי אתה שוביניסט. אלא אם כן זאת בכלל היתה טראנסית ואז אתה צריך להתבייש שקראת לה בהתחלה "מישהו".
אבל אם זה היה/תה א-בינארי/ת או ג'נדר-פלואיד/ית אז אתה בסדר, חוץ מזה שביישת מישהו/י על חניה שזה נושא כאוב לרבים מאיתנו ולכן זה באמת לא יפה.
מצד שני כשתופסים לי את החניה זה מוציא ממני עצבים כמעט כמו שום סיטואציה אחרת בחיים אז אני קצת מבינה אותך.
זה קצת משתמע שוביניסטי, אבל בעצם זה פשוט יעיל.
אני לא יודע אם זה גבר או אישה.
אבל אם זאת אישה אז אני פשוט פונה אליה בלשון נכונה. אם זה גבר אז אני הוא יבין את זה כלעג שאני אומר שהוא חונה כמו אישה. כי אם זאת כן אישה ואני כותב לב בלשון זכר היא לא תעלב כי היא תניח שאני כתבתי כללי. והמטרה שלי הייתה להעליב, אז בכך שכתבתי בלשון נקבה הסיכוי שאני מעליב הוא 50%.
יש סיכוי שזה באופן תת מודע חלק מהעניין שלי בטום
חחחחחחחחח וואי איזה לא נעים אני גם לא יודעת מה הייתי עושה.
קרה לי משהו דומה לפני איזה שנתיים אולי הלכתי לאכול לבד באיזה מקום ליד העבודה (לא היה לי עם מי באותו יום).
והם קצת מעצבנים במקום הזה שהם אומרים לך תשלמי בסוף במקום מיד בהזמנה.
אז אכלתי ואז בדרכי חזרה למשרד קלטתי שבסוף שכחתי לשלם. ואז התלבטתי ממש אם לחזור כי היה חם נורא וכבר הלכתי את רוב הדרך ומביך ממש.
בסוף לא חזרתי בעיקר מתוך עצלנות. ואז נמנעתי מהמקום איזה כמה חודשים טובים מהפדיחה:-D
וואי גם אני כנראה לא הייתי חוזר.
אבל גם זה מקום שבו הגיוני ששמו לב אחרי זה. ואומנם הגיוני שהיו שוכחים אבל אני לעולם לא הייתי חוזר לשם מתוך פחד.
זה משהו אחר לחלוטין ברור שיחיה.
אז האם אני פסיכופאט שאני מתייחס לדמויות בסדרות כמו שאני מתייחס לאנשים אמיתיים?
עד שתבוא דילן לגאול אותנו:-D
כן הגיוני.
דילן מתמקחת עד מצב שבו הבוסים שלה מממנים לה טיסה בשביל החופשה שאין לה ימי חופשה בשבילה.
אה למה לא הבנת את זה?:-D
זה לא היה ברור מהשאלה
איכס לך תראה את המצוייר!!!!!!!!!!!1
אחרי שראיתי את הראשון בלייב אקשן ראיתי את שני סרטי ההמשך המצוירים. אני מעדיף את הלייב אקשן.
אבל זאת הכי מתוקה|מאוהב|
אני לא בטוח אם זאת הנשיקה הכי מתוקה שלהם. צצו כמה וזאת זו שהכי נראתה לי (אבל גם אחת הסיבות שבחרתי בה היא כי מפרק מוקדם אז זה הרגיש לי פחות ספוילרי.
בדיוק:-D הוא לא מנצל נכון את השאלה:-D
לא עדיף עם זנדיה?:-D
אני מצטער שאני לא יכול לדמיין את עצמי בתור אישה.
האופציה האחרת היא להיות הבעל של באט בומר. והוא מבוגר ויש להם ילדים זה יהיה מוזר מידי. (אבל הולי שיט להיות במיטה עם מאט בומר :love:)
אוי נשמע חמוד
ייאייי ראית.
וואי זה מחזמר ממש טוב (אבל גם ממש עצוב אז קשה לי להמליץ על באמת לראות את הכל)
אני כבר חודשים חוזר אל שירים ממנו אבל בשבוע האחרון אני חורש על השיר הזה ספציפית.
אוי זה ממש עצוב כחושבים על הסצנה שממנה אנחנו מכירים את השיר;-( כאילו החיים שסקוט וקיפ זכו להם אבל הית' וג'ייק לא;-( (שכחתי את שמות הדמויות)
כן, זה כאילו הפוך (זה ג'ק ו...אוף שכחתי, משהו קצת מוזר כזה שנשמע כמו משהו שורשי אמריקאי כמו גארת')(אה, אניס)
אני יודעת את התשובה אבל תלך למצעד?
בהחלט לא.
אבל אני גאה שיש לי את הבחירה
ועדיין יש לך סנטימנטים?
כלפי הולנד - לחלוטין. לפני איזה עשור ביקרתי בעיירה שגרתי בה והיה ממש מרגש.
אבל אז ככ תשנא אותם ותרצה שהם ימותו כבר, לא חבל?
אם הייתי רוצה שכל מי שאני שונא ימות אז לאן הייתי מגיע?
אתה נוראי
ואת עדיין לא רוצה שאני אמות נכון? (אני מקווה)

Lhuna3

Well-known member
יותר מגוסלינג??
יש פרמיס שגוי בבסיס של השאלה שלך.
נווו לונההההההההה די להיות מעפנה ברור שלא אכפת לכן ביקשתי לבחור מסיבה לא קשורה כמו "איטליה כי אני אוהבת פיצה"!!|פנים|
אוקיי אני הבנתי את זה אבל אני אפילו לא מסוגלת לחשוב על סיבה כזאת בשביל להיות בעד נבחרת כלשהי.
טוב אני אהיה בעד ארגנטינה בשבילך.
כן אבל לפעמים נתקע מישהו שלא יודע להשתמש במכונה ומעכב אותה רצח וכבר היה עדיף קופאית|בוקס|
גם אצל הקופאיות האנושיות יש אנשים מעצבנים שנתקעים!
ואז זה יותר גרוע כי באוטומאטיות גם כשמישהו תקוע אז קופות אחרות משתחררות והתור ממשיך לזוז, לעומת זאת בקופה הרגילה כשיש תקיעה אז התור תקוע וזהו.
חחחחחחחחחחחחחחחח אובייסלי עכשיו אני חייבת לדעת מה זה אומר:-D ומי ניצח?:-D
אובייסלי אני (אבל של איזו צד? אין תגובה).
נראה לי קצת מאוחר מידי לגבי הארי פוטר לא?
לא אכפת לי גם אם הכל כבר צולם ושכל המיליונים שהוציאו על זה ילכו לפח!
לא כזה. אחותי ואבא שלי קראו ואז גילו שיש הצגה אז הלכנו. אני רק צפיתי בהצגה. זה דרגה אחת מעל לצפות בסרט:-D
עדיין זה דוסטויבסקי זה נחשב!
הקאתי קצת בפה שלי (מצטער)
וואו, על ריס?? הגזמת!
אני מבינה אם לא בדיוק הטיפוס שלך, אבל עד כדי להקיא מטאפורית? אוביקטיבית הוא חתיך, לא חושבת שאפשר להתווכח עם זה, וגם אם נגיד איכשהו אתה לא רואה את זה כי יש לך בעיה זמנית בראייה או משהו, להגעל ממנו זה משהו שקשה לי לתפוס.
אני רק אבהיר שאני לא לוקחת את זה אישית, כי אין לי עליו קראש או משהו, הכל טוב באמת, רק מתקשה להבין ממה נובעת התגובה הקיצונית לדמות.
וגם איך אתה יכול בכלל להינות מהסדרה אפילו קצת, אם אתה ככה שונא את שתי הדמויות הראשיות.
אה....
עכשיו אני מבין על מה מדובר.
אני ממש סקרנית על מה חשבת שמדובר קודם :-D
סיפור החודש שלי:

*שווה לציין לקונטקסט שלפני איזה עשור אני הייתי בסופר אחר וכשנכנסתי לאוטו שלי הגיע מאבטח שמשומה חשב שאני יצאתי מהסופר בלי לשלם והייתי צריך להראות לו את החשבונית שלי והוא עשה כזה מעבר חופף על החשבונית והשקיות שלי כדי לראות שזה הגיוני.
אוי ויי.
למרות שלא נראה לי סביר שהם יושבים כל יום לבדוק במצלמות אם מישהו לא העביר את הכל.
(אבל אם לא תכתוב פה בקרוב אז נבין שכנראה אתה במעצר :p)
יש לי גישה מהירה ליורשים בHBO עכשיו. אבל עדיין לא ממש בא לי
אתה בטח לא זוכרת אבל דיברנו על זה ואמרתי לך שדווקא אתה אני לא חושבת שתאהב את זה בגלל סוג הדמויות שמככבות שם.
שאלה קשה :-D

לא ראית את ההוביט?
כמובן שלא. (קראתי את הספר. אני לא זוכרת מספיק אבל מאמינה לך שיש שם טיסה על גב נשר.)

אוי, זה מסקרן. ואני חושב שזה לא משנה עם מי, זה תמיד לא חוקי. (כלומר אני מניח שטכנית אין ממש חוק נגד זה, אבל זה משתמע כלא חוקי)
מה, להחליף גוף עם מישהו? אתה יכול לחשוב על סעיף אמיתי בחוק שישתמע ממנו שזה לא חוקי?
בעצם אולי זה נחשב התחזות.
בכל מקרה אני התכוונתי שלא חוקי המטרה שבשבילה אני מעוניינת בהחלפת הגוף הספציפית (שלא רציתי לפרט).
זה קופ אאוט. תבחרי זוג אמיתי
אתה קופ אאוט!
זה זוג אמיתי!!!!@@@!
חוץ מזה עדי|חזיר| כבר אישרה לי.

didalf

Well-known member
אבל אם זאת אישה אז אני פשוט פונה אליה בלשון נכונה. אם זה גבר אז אני הוא יבין את זה כלעג שאני אומר שהוא חונה כמו אישה
יפה יצאת אפילו יותר שובניסטי עכשיו:-D

אבל גם זה מקום שבו הגיוני ששמו לב אחרי זה. ואומנם הגיוני שהיו שוכחים אבל אני לעולם לא הייתי חוזר לשם מתוך פחד.
היום קניתי שם חחחחחחחחח
אבל באמת לא התקרבתי לשם כמעט שנה:-D
הונסטלי זה אשמת העובד שאמר לי אחכ ולא לקח תשלום מיד!!!

אז האם אני פסיכופאט שאני מתייחס לדמויות בסדרות כמו שאני מתייחס לאנשים אמיתיים?
מאד.
זאת גם הבעיה שלך הרבה פעמים שאתה שופט דמויות בסדרה לחומרה מידי כי אתה מתייחס אליהם כאנשים אמיתיים.
לדמויות יש דין אחר לחלוטין מבני אדם אמיתיים.

דילן מתמקחת עד מצב שבו הבוסים שלה מממנים לה טיסה בשביל החופשה שאין לה ימי חופשה בשבילה.
זה לא היה ברור מהשאלה
אני מבינה שהשאלה על הקלוריות לא הייתה ברורה אבל פה באמת לאדעת מה יש לא להבין. אבל הוספתי הבהרה גם לזה.

אחרי שראיתי את הראשון בלייב אקשן ראיתי את שני סרטי ההמשך המצוירים. אני מעדיף את הלייב אקשן.

אני לא בטוח אם זאת הנשיקה הכי מתוקה שלהם. צצו כמה וזאת זו שהכי נראתה לי (אבל גם אחת הסיבות שבחרתי בה היא כי מפרק מוקדם אז זה הרגיש לי פחות ספוילרי.
זה אחת הסיבות שהיא ככ מתוקה כי זה כביכול בשלב שהם "סתם" שוכבים והיא ככ הרבה יותר מזה|מאוהב|

אני מצטער שאני לא יכול לדמיין את עצמי בתור אישה.
פראייר
האופציה האחרת היא להיות הבעל של באט בומר. והוא מבוגר ויש להם ילדים זה יהיה מוזר מידי. (אבל הולי שיט להיות במיטה עם מאט בומר :love:)
בסדר נו אז ללילה אחד

וואי זה מחזמר ממש טוב (אבל גם ממש עצוב אז קשה לי להמליץ על באמת לראות את הכל)
אני די בטוחה שהורדתי צילום מקצועי מתישהו ושכחתי לראות. אז אולי.
אני כבר חודשים חוזר אל שירים ממנו אבל בשבוע האחרון אני חורש על השיר הזה ספציפית.
אני מכירה את זה שאני אוהבת

כן, זה כאילו הפוך (זה ג'ק ו...אוף שכחתי, משהו קצת מוזר כזה שנשמע כמו משהו שורשי אמריקאי כמו גארת')(אה, אניס)
כן דומה:-D
אבל מצחיק שאמרת גראת' כי באוף קמפוס זה השם של הדמות הראשית ובזוויות מסויימות הוא דומה להית' לדג'ר ב10 דברים שאני שונאת אצלך.

בהחלט לא.
אבל אני גאה שיש לי את הבחירה
כאילו חבל אבל אינ מבינה חם רצח
כלפי הולנד - לחלוטין. לפני איזה עשור ביקרתי בעיירה שגרתי בה והיה ממש מרגש.
אוי זה חמוד
אם הייתי רוצה שכל מי שאני שונא ימות אז לאן הייתי מגיע?
לשלווה פנימית
ואת עדיין לא רוצה שאני אמות נכון? (אני מקווה)
ממממ אתה עדיין נחשב אדם אמיתי למרות שמבחינתי אתה כינוי במחשב, אז לא.

יש פרמיס שגוי בבסיס של השאלה שלך.
מי לא אוהב את ריאן גוסלינג????

אוקיי אני הבנתי את זה אבל אני אפילו לא מסוגלת לחשוב על סיבה כזאת בשביל להיות בעד נבחרת כלשהי.
ואם יגידו לך שניצחון של אנגליה ישמח את דיוויד טננט או מאט סמית'?

טוב אני אהיה בעד ארגנטינה בשבילך.
יפה מאד

אנשים זה בעיה.

אובייסלי אני (אבל של איזו צד? אין תגובה).
התכוונתי שכבר יש סדרת סרטים מאד מפורסמת:-D
עדיין זה דוסטויבסקי זה נחשב!
טוב אני אינטלקטואליתB-)

וואו, על ריס?? הגזמת!
אני מבינה אם לא בדיוק הטיפוס שלך, אבל עד כדי להקיא מטאפורית? אוביקטיבית הוא חתיך, לא חושבת שאפשר להתווכח עם זה, וגם אם נגיד איכשהו אתה לא רואה את זה כי יש לך בעיה זמנית בראייה או משהו, להגעל ממנו זה משהו שקשה לי לתפוס.
אני רק אבהיר שאני לא לוקחת את זה אישית, כי אין לי עליו קראש או משהו, הכל טוב באמת, רק מתקשה להבין ממה נובעת התגובה הקיצונית לדמות.
וגם איך אתה יכול בכלל להינות מהסדרה אפילו קצת, אם אתה ככה שונא את שתי הדמויות הראשיות.
מסכימה|כן|

זה זוג אמיתי!!!!@@@!
זה בהחלט צריך להיות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואז זה יותר גרוע כי באוטומאטיות גם כשמישהו תקוע אז קופות אחרות משתחררות והתור ממשיך לזוז, לעומת זאת בקופה הרגילה כשיש תקיעה אז התור תקוע וזהו.
זה הדבר הכי מעצבן בעולם.
זה נורא מתסכל אותי שאם יש לך מזל רע אתה נתקע מאחורי מישהו שנתקע ואז אנשים שהגיעו אחריך ועמדו בקופה אחרת מסיימים לפניך. לדעתי זה צריך היה להיות לגבי כל הקופות מצב שיש תור משותף שכל פעם שקופאית אחת מסיימת אז הבא ניגש לקופה שהתפנתה. ככה זה למשל בבית מרקחת, אז למה לא בקופות?
נראה לי שעדי מתכוונת לעובדה שכבר יש את הסרטים
וואו, על ריס?? הגזמת!
אוקי ברור שהגזמתי לגבי הקאה. אבל כן הוא לא נראה לי ממש יפה. ויותר מזה הוא ממש מעצבן אותי מה שגורם לי ליותר סלידה מאיך שהוא נראה.
וזה באמת בעייתי. אבל אני מוצא את עצמי נהנה מדמויות המשנה ועד כמה שזה מוזר גם מעלילות הפרוצידרליות.
אני ממש סקרנית על מה חשבת שמדובר קודם :-D
1780436875902.png
אתה בטח לא זוכרת אבל דיברנו על זה ואמרתי לך שדווקא אתה אני לא חושבת שתאהב את זה בגלל סוג הדמויות שמככבות שם.
דווקא זכרתי אבל לא ידעתי אם את זוכרת
(והאם כתבת לי בלשון נקבה כדי להחזיר לי על מה שעשיתי לזה שהחנה גרוע?)
כמובן שלא. (קראתי את הספר. אני לא זוכרת מספיק אבל מאמינה לך שיש שם טיסה על גב נשר.)
ובצדק שלא ראית.
תכלס גם סרטי שר הטבעות לדעתי אובר רייטד.
אבל כן, אומנם בסרטי ההוביט הכניסו הרבה שלא היה בספר (זה שהפכו ספר קצר לטריולוגיה של סרטים זה הזוי) אבל אני די בטוח שגם בספר צוין שהם עפים על גב נשרים בשלב מסוים.
מה, להחליף גוף עם מישהו? אתה יכול לחשוב על סעיף אמיתי בחוק שישתמע ממנו שזה לא חוקי?
בעצם אולי זה נחשב התחזות.
בכל מקרה אני התכוונתי שלא חוקי המטרה שבשבילה אני מעוניינת בהחלפת הגוף הספציפית (שלא רציתי לפרט).
כאילו אם אתה משתלט על הגוף של מישהו אחר זה נראה לי מאוד מאוד בעייתי מוסרית.
מבחינה חוקית זה באמת עניין של התחזות. אבל נניח הסצנה בבאפי שבה פיית' מחליפה גוף עם באפי ואז שוכבת עם ריילי. הרבה אנשים מחשיבים את זה כאילו היא אנסה את ריילי.
אתה קופ אאוט!
זה זוג אמיתי!!!!@@@!
חוץ מזה עדי|חזיר| כבר אישרה לי.
את טוענת שאני הארי סטיילס בסרט My Policeman? - כי אם זאת הטענה שלך אז את ממש טועה כי הוא לחלוטין בארון.
וזה שעדי אישרה לך לא הופך אותם לזוג אמיתי.
לזוג הגברים הראשיים בסדרה סופרנטורל יש יותר כימיה מינית והם לא זוג לא משנה כמה המעריצים רוצים (הם גם אחים אבל זה גם לא משנה למעריצים)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני די בטוחה שהורדתי צילום מקצועי מתישהו ושכחתי לראות. אז אולי.
אני מכירה את זה שאני אוהבת
אני גם מאוד אוהב את אארון טבייט, אבל אני ממש חושב שהגרסה החדשה טובה יותר. ויש לה פרושוט מעולה.
והשיר ממש טוב, אבל כשמבינים ממש מה שקורה בהצגה אז המילים של השיר פוגעים חזק יותר
כן דומה:-D
אבל מצחיק שאמרת גראת' כי באוף קמפוס זה השם של הדמות הראשית ובזוויות מסויימות הוא דומה להית' לדג'ר ב10 דברים שאני שונאת אצלך.
חחחח
לי עלה גארת' כי זה שם של דמות ראשית בסדרה The Testaments
כאילו חבל אבל אינ מבינה חם רצח
וגם מלא הומואים. כאילו הגזימו
לשלווה פנימית
נשמע נחמד
ממממ אתה עדיין נחשב אדם אמיתי למרות שמבחינתי אתה כינוי במחשב, אז לא.
כמובן שאני בן אדם אמיתי.
אני פשוט לא יודע לגביך
מי לא אוהב את ריאן גוסלינג????
גם לי לא ברור
ואם יגידו לך שניצחון של אנגליה ישמח את דיוויד טננט או מאט סמית'?
רוב הסיכוי שזה באמת ישמח אותם
אוקי, אבל את מסכימה איתי לפחות שפינץ' הוא רובוט מעצבן ועכברי?
זה בהחלט צריך להיות.
אבל זה לא

אם כל זוג שהיה צריך להיות היה באמת זוג אז גם הארי ודראקו היו זוג.

didalf

Well-known member
והשיר ממש טוב, אבל כשמבינים ממש מה שקורה בהצגה אז המילים של השיר פוגעים חזק יותר
טוב זה קיים במחשב אז... יום אחד:-D

וגם מלא הומואים. כאילו הגזימו
זה הסיבה שלך כן לבוא

כמובן שאני בן אדם אמיתי.
אני פשוט לא יודע לגביך
אני חזרזיר ורוד

אוקי, אבל את מסכימה איתי לפחות שפינץ' הוא רובוט מעצבן ועכברי?
הוא באמת קצת עכברי:-D
אבל הוא בסדר.

אם כל זוג שהיה צריך להיות היה באמת זוג אז גם הארי ודראקו היו זוג.
בשביל זה יש את סיימון ובאז:-P:
זאת שאלה יפה אני אכתוב אותה בקובץ שאלות לפעם הבאה שיגיע תורי. (אבל אתם יכולים להשתמש בה קודם אם תזכרו)

LeAnnDylan

Well-known member
💋שם/כינוי: דילן
💋שנים בתפוז: לפי הפרופיל שלי 22 שנים, אבל בשנים הראשונות לא ממש הייתי כותבת. הצטרפתי כשאיזה מישהו שהכרתי באייסיקיו סיפר לי שיש פה קומונה של ליאן, לא באמת הבנתי את הקונספט של זה, אז התחלתי לכתוב באמת רק אחרי הצבא כזה (2007/2008 אאל"ט).
💋ריאן מועדף: ריינדולס, איי גס.

|תות|סדרות החודש: חודש דל.
Fringe - סיימתי את עונה 4. מדשדשת עם עונה 5.
Running Point - ניצלתי את ימי האחרונים בנטפליקס כדי לעשות בינג' מהיר. לא איכזב.
911 Nashville - התבאסתי שלא שיחררו את הסינגל דיס של דיקסי הוא מוצלח כמעט כמו הסינגל שלה שכן שיחררו. וחוץ מזה אני צריכה עוד שירים של ליאן אז יאללה!!
Red Eye - עונה שניה משמעותית פחות טובה מהעונה הראשונה. יש להם מזל שזה קצר.
M.I.A - ניסיתי רק פרק אחד אז לא יודעת אם זה נחשב. לא סגורה על אם בא לי להמשיך או לא.
Chance - הייתי בטוחה שאני אסיים עם זה החודש אבל איכשהו אני רואה פרק אחד ועוד שלושה שבועות הפסקה|חבול| זה לא לא מענין, אבל זה גם לא פרינג'.
Unconditional - עשיתי שבת אצל איזה זוג מהעבודה וחיפשנו משהו ישראלי לראות ונפלנו על זה. זה טוב בצורה מפתיעה.
Maximum Pleasure Guaranteed - ביום האחרון של החודש החלטתי לנסות את זה. אמרתי שאני אצפה רק בפרק הראשון כדי להחליט אם בא לי להמשיך. איכשהו ראיתי את כל השלושה שיצאו. אז נראה לי שאהבתי.
|אבטיח|סרטי החודש:
The Devil Wears Prada 2 - סרט קצת מיותר. לא מצליח לשחזר את האייקוניות של הסרט הראשון. שווה לראות רק בשביל האופנה.
Pillion - ניק עשה לי חשק לראות. היה מענין מאוד.
|תות|שירי החודש: הייתי בטוחה שהדואט של קייסי מאסגרייבס ומירנדה למברט יהיה שיר החודש שלי. עזבו שיר החודש, שיר השנה! אבל אז קייסי הלכה וכתבה שיר שלם על זה שהיא חרמנית וזה פאקינג מעולה:-D אני חולה עליה:-D:-D
|אבטיח|ספרי החודש: אין.
|תות|דמויות החודש: אוברי

|אבטיח|דמויות החודש (שהן לא אוברי): אוליביה אדומה, אוליביה לא אדומה, פיטר, וולטר, אסטריד, ג'ין, לינקולן צ'ארלי קיצר כולם.
|תות|זוג החודש: אוברי ואנה קנדריק

|אבטיח|שחקני החודש: אוברי

|תות|קראש החודש: אוברי

|תות|ציטוט חודשי: הבוסית שלי סיפרה לי על איזה מישהי שהייתה איתה בלימודים שנהרגה בתאונת דרכים ואז היא מספרת כזה שהיא לא הבינה למה יש פתאום מלא הודעות בקבוצה של הלימודים (שלא הייתה פעילה מאז שהם סיימו את הלימודים) ואז היא כזה "שלחו בקבוצה מלא לב עם תפרים" ואני עוצרת אותה וכזה "מה זה לב עם תפרים?" ואז היא מתעקשת נו לב שיש עליו תפרים. אני אומרת לה שאין שום אימוג'י של לב עם תפרים ומבקשת ממנה שתראה לי למה היא מתכוונת. קיצר היא התכוונה ללב עם התחבושות, כזה ששולחים כדי להגיד החלמה מהירה. ומה יש לאחל החלמה מהירה למישהי שמתה? תשלחו לב שבור. אבל לא חשוב כי אני עדין תקועה על הלב עם התפרים אז אני מראה לה את הלב וכזה - רואה! אין תפרים! זה תחבושת! ואז היא כזה "נו, ומה את חושבת שיש מתחת לתחבושת?!"

וגם בגלל שסוף סוף הגעתם לזה, אני יכולה לשים גם את הציטוט הזה כאן כי אני אוהבת אותו|לב|

|אבטיח|סיבה למסיבה: יש מחר יומולדת לקציצי 2.0 מה שאומר שיש עוגה. ועוגה זו תמיד סיבה למסיבה.
|תות|סיפור החודש:עשיתי תאונה עם הרכב. זה היה באשמתי וזו תאונה קצת מפגרת. פשוט החליקה לי הרגל מהדוושה של הברקס ונכנסתי ברכב שלפני. לא נפצעתי וגם לא הנהגת השניה אבל הרכב היה טוטאל לוס אז הייתי איזה שבועיים וחצי בלי רכב וזה היה די מדכא. אני זוכרת שכשהתחלתי לנהוג אמרתי לעצמי שכשאני אבחר לעצמי רכב אני אקנה רכב בלי תחת כדי שיהיה קל לחנות אותו. לא היה לי רכב גדול במיוחד - סדאן פשוטה - ניסן סנטרה. אבל עדין- רכב עם תחת. אז כשהרכב הלך והגיע הזמן לבחור רכב חדש היה ברור לי שאבחר משהו קומפקטי. איכשהו יצאתי עם הונדה CR-V. שהוא ממש אבל ממש לא רכב קטן:-D|חבול|
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יוני: להופעה של ליאן!!!🥳🥳 ובלי לנאחס אבל גם שהספרס יזכו באליפות כי רעות סבלה מספיק ומגיע לה קצת רגעים של אושר. וגם אלבום חדש של ברנדי. אם כי אני לא בונה על זה כי היא הבטיחה אלבום חדש כבר שנה שעברה אז עד שהוא לא יוצא באמת אני לא מאמינה לה.

🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל? אין לי שמץ של מושג מי משחק וכל כך לא אכפת לי מכדורגל שאין לי אפילו כוח ללכת לגגל כדי לענות על זה. אני בעד הקבוצה של טד לאסו וזהו.
🍒האם תעדיפו קופה רגילה (עם קופאית) או אוטומטית (שירות עצמי)? זיבי שירות עצמי, מה אני עובדת שם? שיעשו לי!!! סתם זה בתאכלס תלוי בתור. אם יש תור אצל הקופאים אני אלך לקופה עצמית.
🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם? זה תלוי בבן אדם בתאכלס אבל אשמח לכל אחת מהסדרות האהובות עליי כדי שאוכל לרפרנס אליהם והם יבינו אותי. (תוכנית הבוקר, פרינג', POI, המאה, פארקס, נקמה, אג'תה, דקסטר וכו')
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות שלא נספרות [כלומר כל מה שתאכלו אחרי כמות הקלוריות הנדרשת לגוף ביום לא נחשב יותר ולא משמין]? אקסטרה שעות ביממה לישון. (אובייסלי יש לי מספיק שעות לצפות בטלוויזיה, אז אני רוצה שעות למשהו שאין לי).
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? בדוק שתהפוך לבלתי כדי שאוכל להתקדם הלאה בחיי.
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא? על אוברי. מטאטא.
🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים? למה לעזאזל שארצה להפוך לחיה?!8-{ אה רגע בעצם, אני אהפוך לאיזה נץ ואנקר לאנשים מעצבנים את העיניים ואעוף משם.
🍒האם אתם נוהגים להתמקח? לא.
🥝עם איזה סלב (או כל אחד) הייתם רוצים להחליף גוף/חיים ולכמה זמן? אין לי כוח לגוף של עצמי אז גוף של מישהו אחר? ג'יזס. טוב נו אני אשתף פעולה, אלך להכין לי רגע משהו לאכול ואחשוב על זה.
*כעבור 10 דקות* טוב אני רוצה להחליף גוף עם דרו כדי שאני אוכל להביא את אוברי לתוכנית ולשבת עליה וזה יהיה לגיטימי:-D
אולי גם להחליף גוף עם טראמפ ולהעביר מלא חוקים מפגרים סתם בשביל הצחוקים. כאילו שום דבר רציני כי עזבו אותי מפוליטיקה.
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט? אין ספר כזה. שיהפכו הכל לסדרות, אין לי כוח לקרוא.
יש המון, אבל תפוז מרשה רק 20 תמונות וכבר שמתי 16 אז נשארו לי 4. יש שני שיפים משתי סדרות שונות שהם ספוילר כרגע אז אני לא יכולה לשים אותם. אז בינתיים הנה שיפים אחרים שראויים להיות פה-

טוב סורי, תיכננתי לשים פה את אריזונה וקאלי כי הן מהזוגות שהכי אהבתי אבר, אבל שרה רמירז כל כך דוחה אותי שאני לא מסוגלת אפילו לשים גיף שלה, אז במקום, משהו ראוי יותר - אוברי ומרגרט IRL

|ענבים|תמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה: הגעתי למכסת התמונות שלי אז ביי.

LeAnnDylan

Well-known member
לא לא, ה-27 זה החישוב של שני הניקים שלך ביחד, רק שכחתי למחוק את ה-17.
(רק את עושה לי בעיות כאלה!)
טו בי פייר, זה תפוז עושה לך בעיות כאלה. הסיבה היחידה שפתחתי את הכינוי הנוסף זה כי לקח להם שנים לחזור אליי ולאפס לי את הסיסמה של המשתמש המקורי. ומהטלפון משום מה הוא מסרב להתחבר למשתמש המקורי ואני מפחדת שאם אעשה איפוס סיסמה הוא ינעל אותי מחוץ לשני הכינויים אז אני לא מתגרה בגורל ומשאירה את זה של הטלפון בטלפון ואת זה של המחשב במחשב.
💋שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
💋שנים בתפוז:|קדימה|21:-0:-0 מתוכן כמעט 12 בפורום הזה:-0
איך 21? את בעצמך לא בת 21 עדין!
💋ריאן מועדף:|קדימה|גוסלינג
הוא לא רע איי גס.
|תות|סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 8 - הפרק האחרון היה בתחילת מאי אז נחשב!! פרק חשוב!|מאוהב|
חוצפה מצידם שהם עדין לא חזרו.
מבוקש לחקירה - עוד לא וואו אבל נחמד לי בינתיים.
הוואו יבוא, אל תדאגי.
|אבטיח|סרטי החודש:|קדימה|וואלה כלום8-* אפילו במטוס קראתי ולא ראיתי סרט. ומתחילים להצטבר לי סרטים שאני רוצה לראות.
כמו מה למשל?
|תות|שירי החודש:|קדימה|Harry Styles - Paint By Numbers - בחרתי בזה כי זה אחד השירים הכי יפים מהאלבום החדש וסוג של שיר ההפתעה שלי. הוא לא עושה מליון שירי הפתעה כמו טיילור אבל כן יש משבצת אחת שיש בה 3 שירים ברוטציה ואני קיבלתי את זה ו1. היינו ההופעה הראשונה בטור לקבל את השיר הזה אז זאת הייתה הפתעה מוחלטת ו2. הוא האהוב עליי מבין השלושה אז זאת הייתה הפתעה ממש משמחת|מאוהב|
יאא איזה כיף!! לי אף פעם אין מזל כזה. תמיד שאני בהופעות של אמנים שעושים שירים ברוטציה אני נופלת על שירים שאני לא אוהבת. וזה בעיקר כי תמיד איכשהו הם מנסים לדחוף את השירים על לוס אנג'לס שלהם כשהם מופיעים פה ואלו לא השירים הטובים שלהם!!! אז או שיכתבו שירים טובים יותר על אל איי או שיסתמו.
|אבטיח|ספרי החודש:|קדימה|סיימתי את טוג;-(;-(;-(;-( [טוג = TOG = throne of glass = שם הסדרה, כפי שיופיע בהמשך]
Empire Of Storm + Tower Of Dawn - אלו ספרים 6 ו7. האינטרנט ממליץ לקרוא אותם בטנדם לפי פרקים אבל חברה שלי ממש סבלה והמליצה לקרוא בחצאים והיא ממש צודקת, אז בחודש שעבר קראתי את החצי הראשון של כל אחד מהם והחודש את החצי השני של כל אחד. והם מושלמים|מאוהב|
Kingdom Of Ash - הספר השמיני והאחרון בסדרהההההההה והוא ארוךךךך והוא מדהיםםםםם|מאוהב| ומעולם לא בכיתי ככ הרבה בספר אלוהים ישמור;-( לכל אורכו גם!!!! אני לעולם לא אתגבר על הסדרה הזאת|מאוהב|;-(
My Neighbor's Secret - בעקרון אני קצת בהפסקה מספרים כי הכל מרגיש דל וחסר חשיבות אחרי טוג אבל כן רציתי ספר קליל לטיסה אז חברה שלי הביאה את זה והוא חמוד מאד.
אני מאוד מתרשמת ממך. כל הכבוד לך.
|תות|דמויות החודש:|קדימה|בתחילת החודש עדיין טים ולוסי|מאוהב|
בתכלססס הכי חשובים כל החברים שלי בטוג: איילין, קאול, דוריאן, מאנון, רואן, איירין, אדיון, לייסנדרה, פנריס, גבריאל, לורקן, איליד, אסטרין, אברקסוס. אני מתגעגעת לכולכם;-(|לב|
למה יש להם שמותכ אלה מוזרים? לא שמעו שם על שמות נורמלים?
|אבטיח|שחקני החודש:|קדימה|הארי סטיילס. ככה החלטתי.
ומי אנחנו שנשבור לך את המילה.
|תות|קראש החודש:|קדימה|בעלי שראיתי בליייבבבבבבבבבבבבבבבבבבב|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 147064 צפה בקובץ המצורף 147065 צפה בקובץ המצורף 147066
(זה תמונות מההופעה שלי אבל מקרוב יותר שלא אני צילמתי)
זה בסדר, אף אחד לא יודע, תגידי שעמדת שורה ראשונה, מי יכול לדעת ששיקרת??
|אבטיח|זוג החודש:|קדימה|טים ולוסי פשושים שלי|מאוהב|
יאא|מאוהב||מאוהב|
|אבטיח|סיבה למסיבה:|קדימה|הייתי באמסטרדם היה לי כיף ראיתי את בעלייייייי|מאוהב| וקניתי מלא דברים.
מה קנית?
|תות|סיפור החודש:|קדימה|מרגיש לי שהסיפור הוא שאין לי סיפור כי לעומת ההופעות האחרונות שהייתי בהם הכל הלך סופררר חלק אצל הארי: הרכבת הייתה צמודה למלון והגענו צ'יק צ'ק, היה עומס אבל כולם יצאו בצורה מסודרת. לא היה תור לכניסה. לא היה תור למרץ' (קניתי חולצה) בקושי היה תור לצ'יפס. ובחזור גם כן עומס מטורף של אנשים אבל כולם רגועים הולכים מסודר ויפה. והרכבת הגיעה מהר והלכנו לקרון יחסית מאחורה אז אפילו לא נחנקנו למוות. ושוב הרכבת בול על המלון. קיצר הסיפור הוא כמה הכל תקתק והיה נעים וחלק בהופעה הפעם:-D
איזה כיף!

LeAnnDylan

Well-known member
אולסו סיפורון חמוד זה שהיינו בשוק באמסטרדם והיה דוכן של חולצות ממש מגניבות ומיוחדות ואז המוכר אומר לנו "אני שומע עברית?" בעברית ואז הוא סיפר לנו שאשתו ישראלית. אז גם החולצות מיוחדות וגם הוא חבר, ממש שמחנו לקנות שם. שתדעו שלרוב מי שמזהה עברית בחו"ל זה מי שמזהה כי הוא חבר.
בהופעה האחרונה של ברנדי הלכתי לשולחן מרץ' וזאתי שעבדה שם אמרה לי פתאום "I love your Star of David necklace" אמרתי תודה ואז היא ישר שאלה "are you from Israel" שחשבתי שזו הנחה קצת רחוקה כי לא כל מי שיהודי הוא בהכרח ישראלי, אבל היא לא נראתה עוינת ובכל זאת היא אמרה שהיא אוהבת את המגן דוד אז עניתי שכן ואז היא כזה בהתלהבות "גם אני!" (בעברית) אבל היא אמרה את זה במבטא אמריקאי כבד שזה לא היה נשמע נכון:-D בסוף מסתבר שהיא לא באמת ישראלית, היא נולדה וגדלה בקליפורניה אבל שני ההורים שלה ישראלים לשעבר שגרים בארה"ב עכשיו, אבל היא אמרה שהיא מתכננת לעבור לגור בישראל בסוף החודש אז היא כבר מחשיבה את עצמה כישראלית. התקשקשתי איתה קצת ואיחלתי לה בהצלחה עם הטילים:-D
אגב אם כבר ההופעה הזאת, היא הייתה באיזו עיר שלא שמעתי עליה מעולם במרחק של איזה שעתיים נסיעה ממני, תיכננתי בהתחלה לקחת יום חופש כי רציתי להיפגש שם עם חברות קצת לפני ההופעה להתקשקש אבל הבוסית שלי הייתה נודניקית אז הסכמתי לעבוד חצי יום עד 13:00, ההופעה הייתה ב-20:00 ככה שהיה לי מספיק זמן להגיע הביתה להתארגן ולצאת בלי לחץ, אבל אחת החברות שהייתי צריכה לפגוש שם גרה בסן דייגו ובשבילה זה 3 וחצי שעות נסיעה להופעה אז היא החליטה לקחת יום חופש ולנסות להימנע מפקקים אז היא יצאה מהבית באיזה 10 בבוקר ושאלה אותי מתי אני אגיע לשם כי היא תהיה שם בסביבות 13:00, אמרתי לה שאני רק יוצאת מהעבודה ב-13:00 ובטח לא אצא מהבית לפני 14:00 מה שאומר שאגיע רק לקראת 16:00 אבל שאני אנסה לברוח מהעבודה קצת לפני כדי שהיא לא תצטרך להיות עזובה שם לבדה. בסוף הגעתי באיזה 15:00 כזה והלכנו לאכול פיצה איפשהו (היה ממש טעים יחסית לזה שזו פיצה חוסמת עורקים) ואז אמרנו יאללה ניסע למקום של ההופעה ופשוט נשב בחוץ כמו הומלסיות (זה מקומות מסומנים, אפס סיבה להגיע לפני שפותחים דלתות) ואז סתם ישבנו באוטו שלה בחוץ ולרלרנו קצת ואז היא שאלה אותי על השירים החדשים שברנדי שרה בהופעה לפני יומיים ואמרתי לה שהיה אחד שממש אהבתי ואז פתאום אני שומעת אותו מחוץ לחלון ואני כזה "יאא נראה לי שהיא עושה עכשיו סאונדצ'אק! בואי נלך לעמוד קרוב לשמוע!" ואז יצאנו מהרכב והתקרבנו למקום של ההופעה והיה נראה שהעובדים שם עדין מכינים את המקום ומסדרים את הציוד אז הדלתות היו פתוחות אז החלטנו להיתגנב פנימה ואז ראינו את ברנדי ולהקה שלה על הבמה עושים באלאנס והייתי בטוחה שיעיפו אותנו משם אבל לא היה נראה שלאף אחד אכפת שאנחנו שם (או שהם לא קלטנו שאנחנו לא שייכות, כי אולי הצוות שלה חשוב שאנחנו חלק מהמקום והאלה של המקום חשבו שאנחנו חלק מהצוות שלה) אבל אז היא קלטה אותנו וחייכה ונופפה אלינו אז הרגשנו שזה כאילו אומר שהיא מרשה לנו להיות שם, וככה הרווחנו עוד כמה שירים בחינם:-P:.
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יוני:|קדימה|שיר חדש של טיילור לטוי סטורי יוהוווו
יאייי!!!!!!
🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל?|קדימה|אני תמיד בעד ארגנטינה כי ארגנטינאים חינכו אותי לאהוב כדורגל. (הכוונה לשחקנים של כמעט מלאכים כמובן). ואמוס ואמוס ארחנטינה ואמוס א גאנאר!!!!🇦🇷 אם לא אז אנגליה כי זה ישמח את הארי.
אוקיי אז אני גם בעדם
🍒האם תעדיפו קופה רגילה או אוטומטית?|קדימה|אוטומטית. למרות שאם יש הרבה פירות וירקות אז כבר עדיף רגילה כי לפעמים מסתבכים עם זה וצריך עובד ואז זה סתם מעיק.
אני פשוט רושמת בחיפוש את השם של הפרי/ירק ומה שיוצא ראשון בתוצאות זה מבחינתי מה שיש לי, בין אם זה זול יותר או יקר יותר. בעיה שלהם שאין שם קופאי.
🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם?|קדימה|טוב זה קרה כמובן זה אירוע מכונן של הפורום:-D אז זה היה שיימלס. כיום... לאדעת כי כאילו אם אני "אכריח" מישהו לצפות בסדרה שאני ממש אוהבת והם לא יאהבו זה יציק לי מאד. אבל אממ נגיד המאה או שיימלס או היטד רייבלרי או דייזי ג'ונס והסיקס.
אם את מכריחה מישהו לאהוב סדרה שאת אוהבת והם לא אוהבים הבעיה היא בהם, לא בך.
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות של נספרות?|קדימה|קלוריות שלא נספרות!!
כמובן כי גם אם היו לך עוד 40 שעות ביממה לראות טלוויזיה לא היית עושה את זה|שפם|
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת?|קדימה|וואי לחלוטין שתמות אהובה ולא תהרס לי.
טפו טפו חמסה חמסה. מזל שאין לנו דמויות אהובות משותפות:-D
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא?|קדימה|דרקון!!!! טוט'לס!!!

🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים?|קדימה|משהו עם כנפיים כדי לעוף. אולי בז ענקי מלכותי או משהו כזה. אני ממש רוצה לעוף.
כן, נראה לי שהצלחנו להבין את זה משתי השאלות האלה:-P:
🍒האם אתם נוהגים להתמקח?|קדימה|וואי מה זה לא אני נוראית. כמה אתה רוצה? קח יופי ביי. לפעמים גם צריך ואני לא מסוגלת.
חח בול.
🥝עם איזה סלב (או כל אחד) הייתם רוצים להחליף גוף/חיים ולכמה זמן?|קדימה|זואי קרביץץץץ כי היא מאורסת להארי (לפי השמועה, גם אם לא הם כן ביחד) וחברה מאד טובה של טיילור. היא חיה את החלום שלי!!!! וכמה זמן? לנצח, דה. אבל לפחות שבוע.
בחירה טובה.
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט?|קדימה|רוב הספרים בתכלס אבל ממש טוג ואקוטר כי אני אתעצבן מכל שינוי הכי קטן והם לא ימצאו שחקנים מושלמים מספיק בחיים.
חח רק שתדעי שאין בעיות כאלה כשלא קוראים ספרים:-P:
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]?|קדימה|
הOG: בריאן וג'סטין|מאוהב|

הנצחי: איאן ומיקי|מאוהב|

החדש: שיין ואיליה|מאוהב|
אפילו יותר צפויה ממני.
|ענבים|תמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה:|קדימה|
בעלי קורע מצחוק בסיפור על זוג שהוא פגש ברחובות אמסטרדם (לא בהופעה שלי) (החוצפן הזהההה מסתובב חופשי ברחובות אמסטרדם ורק אני לא פוגשת אותו!!!:-[)
באמת חצוף מצידו!
מצד שני, אם היית פוגשת אותו באמצע הרחוב, היית פונה אליו?
אני קצת שונאת את הטרנד של הורור סטורי הזה אבל כן:
צפה בקובץ המצורף 147068
חח שהלכתי לעשות נסיעת מבחן בסוכנות רכב סתם עשיתי סיבוב עם הרכב בחניה אבל הוא היה כל כך גדול שכשבאתי לחנות אותו בחזרה (היו כמה מקומות פנויים) חניתי אותו באמצע של שתי חניות ועוד עקום כי קצת נלחצתי מהגודל שלו ואז ממש התפדחתי כי כאילו אם אני לא יודעת להחנות אותו גם כשיש מספיק מקום לחנות מה בכלל אני עושה עליו נסיעת מבחן|מובך| (בסוף לקחתי רכב אחר אבל באותו גודל:-D|חבול|)
יופי עדי עכשיו בא לי עוגיה.
תמונה שצילמתי ביער אמסטרדם יצא מגניב ההשתקפות
צפה בקובץ המצורף 147071
מהמם

LeAnnDylan

Well-known member
💋שם/כינוי: ניק המחניק
💋שנים בתפוז: 13 אם אני לא טועה. אולי 14. אין לי כוח לבדוק
מה? איך זה הגיוני?! מה עשית בשאר השנים שלך??
💋ריאן מועדף: באופן מוזר הדבר הראשון שחשבתי עליו זה ריאן הבן של הומלנדר בסדרה The Boys. אני מאוד נהנה מסרטונים של השחקן באינסטגרם.
בשאלה הגורלית של גוסלינג מול ריינולדס אני מתקשה. גוסלינג יותר חתיך. והוא גם קורע מצחוק בSNL. אבל ריינולדס הוא מדהים בתור דדפול, והוא חקל מהותי מהדמות בשלב הזה והוא גאון בשיווק.
אני אעזור לך - ריינדולס.
|תות|סדרות החודש: Arcane, The Boys, Half Man, Stranger Things: Tales From ‘85, Widow's Bay, Rick and Morty, Spider-Noir, Hacks, The Testaments, Star Wars: Maul - Shadow Lord, For all Mankind, Daredevil: Born Again, SNL, SNL UK, Georgie & Mandy's First Marriage, Person of Interest
מרשים.
|תות|שירי החודש:
אוקיי אני צריכה ללכת לישון אבל אני אחזור לקישורים האלה מחר.
|אבטיח|ספרי החודש: ספרי The Heroes of Olympus (שהם סדרת ההמשך לספרי פרסי ג'קסון)
כמה ספרים מתוכם קראת?
|תות|דמויות החודש: אגנס, שונמית ודייזי (העדויות), היואי ובוצ'ר (הבנים) בן ריילי (ספיידר-נואר) גם ראיתי הרבה Person of Interest אז אני אבחר בפאסקו
אני מרשה לך לבחור בפאסקו רק כי נראה לי שהדמות שהכי תאהב עדין לא מופיעה (זה לא מי שאת חושב).
|אבטיח|שחקני החודש: ניקולאס קייג' (ספיידר-נואר) ג'יימי בל (Half Man)
ניקולאס קייג' לא זקן מידי לשחק את ספיידרמן? רגע, הוא לא ספיידרמן, נכון?
|תות|קראש החודש: דילן אובריין שתמיד חתיך וממש חתיך (אם כי דוש רציני) גם בסרט Send Help:
צפה בקובץ המצורף 147070
הוא נראה מוכר אבל אין לי כוח לגגל מאיפה. בכל מקרה בתמונה הזאת ספציפית הוא אכן נאה.
|תות|ציטוט חודשי: My brother from another lover
מי אמר למי?
|אבטיח|סיבה למסיבה: יום הולדת עוד מעט. וגאווה
מזל טוב מוקדם. אתה הולך למצעד או שסתם נהנה מהתכנים של החודש?
|תות|סיפור החודש:
לא מתאים לך להשאיר ריק.
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יוני: אולי לסיים את סדרת הספרים הזאת ואז או לעבור לספרים הבאים באותו עולם, או לעבור לעולם של Heated Rivalry, או לחזור לעולם של Boyfriend Material כי יצא הספר השלישי (עוד לא קראתי את השני)
אפשר את כולם כי כולנו יודעים שמצאת נוסחה להוסיף עוד שעות ליממה שלך.
🥝תיכף מתחיל המונדיאל - בעד מי אתם מסיבות שלחלוטין לא קשורות לכדורגל? הולנד (כי גרתי שם שנה כשהייתי ילד)
לגיטימי.
🍒האם תעדיפו קופה רגילה או אוטומטית? כאילו כמו קופה בחנות? כמובן שאוטומטית. כמה שיותר אוטומטי יותר טוב.
קופה בסופר, לא?
יש בזארה פה קופה עצמית שזה הפעם הראשונה שנתקלתי בכזה בחנות בגדים וזה הדבר הכי מוזר אבר. למה אני צריכה לעשות את זה בעצמי?? זה גם לא כמו בסופר כזה שפשוט מעבירים בר קוד וזהו. כאילו שמים את הבגדים אחד אחד על סוג של משקל כזה (למרות שזה לא משקל, זה פשוט משטח מרושת מצלמות) וככה הוא יודע שהעברת את כל הבגדים ואז אתה צריך להוריד לעצמך את הזמזם ואז כל בגד שאתה מעביר את זורק לתוך משהו כזה שנראה כמו פח שגם שם זה שוקל את הפריטים שיש לך. לא יודעת אם גם בארץ התקינו את הדבר הזה אבל אני בחיים לא הייתי מצליחה להבין את זה. ראיתי את הבוסית שלי עושה את זה וזה היה נראה מסובך לחלוטין ולא הבנתי למה מישהו בכלל רוצה להתעסק עם זה. כבר מעדיפה לתקשר עם קופאית.
🥝נניח והתערבתם עם מישהו על צפיה בסדרה - איזה סדרה תבחרו בשבילהם? באפי. תמיד באפי. (אבל אם הם ראו באפי אז אולי פיירפליי למשל)
לא שמעתי אותך מדבר על פרייפליי בכלל, איך זה הפך להיות במקום השני?
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות של נספרות? מה זה קלוריות של נספרות? כאילו שאני יכול לאכול יותר ואני לא עולה במשקל? כי זה פלוס רציני מאוד והופך את זה לקשה כי אני אוהב לאכול דברים מתוקים. אבל כנראה עדיין טלוויזיה.
איזה דברים מתוקים? לא להמציא! אתה אוכל שוקולד מריר. זה לא מתוק! זה עונש!
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? אני לא רוצה שהדמויות האהובות עלי ימותו ולכן נגזר עלי שהן יהפכו לבלתי נסבלות.
תשובה נכונה.
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא? דרקון. אבל זה בגלל שעם נשר קצת מטריד אותי העניין של הנוצות ועם מטאטא יש סיכוי לשביבי עץ. לדרקון גם יש יתרון של עוצמה ואולי אפילו יורה אש. כלומר הכי הייתי רוצה לעוף באופן עצמאי. אולי בעצם מטאטא זה הכי קרוב לזה. כלומר עם דרקון יש סיכוי שתאבד שליטה עליו. טוב נו אני מניח שמטאטא. אבל אני רוצה להרכיב עליו איזה כסא נוח.
חח גם אני תהיתי לגבי הנוחות שבלשבת על מטאטא אבל אז נזכרתי שאגת'ה וריו גרמו למטאטא להיראות נוח אז החלטתי שזה מספיק טוב בשבילי.
🥝נניח ויכולתם להפוך כרצונכם לחיה אחת [אתם יכולים להפוך אליה וחזרה לעצמכם כל הזמן] - איזה חיה הייתם בוחרים? דינוזאור. ליתר דיוק רפטור. הם לא גדולים מידי והם מאוד מהירים. ולפעמים אומרים להם clever girl (אבל אני מניח שחצי מהם זכרים)
חח מה?
🍒האם אתם נוהגים להתמקח? לרוב לא. גם כשאני ממש צריך לפעמים אני לא מתמקח. לפעמים בכל זאת אני עושה את זה, אבל אני בהחלט לא טוב בזה.
זה מרגיש לי כמו משהו שצריך אנרגיה בשבילו ולמי יש אנרגיה לדברים האלה|חבול|
🥝עם איזה סלב (או כל אחד) הייתם רוצים להחליף גוף/חיים ולכמה זמן? ג'ון מלקוביץ' (סתם בגלל הסרט שזה העלילה שלו)
אבל ברצינות לא נראה לי שהייתי ממש רוצה להחליף גוף עם מישהו, אבל אני מניח שיהיה נחמד לחיות את חייו של טום הולנד לכמה זמן (אולי איזה שנתיים שלוש)
אבל למה לחיות את החיים שלו ולא חיים לצידו?
🍒ספר שלא הייתם רוצים שיעובד לסדרה/סרט? וואי, אני בערך תמיד בעד עיבודים אפילו כשאני מודע שרוב הסיכוי שזה לא יהיה טוב
רק בשביל הסיכוי שזה כן יהיה...
🥝וחודש הגאווה הוא חודש חג בפורום אז נעשה את זה פשוט - השיפ הגאה האהוב עליכם [צירוף גיף מומלץ]? טוב זה ברור נכון...
הולנוב
איך בקלות כזאת בחרת שיפ אחד בלי לחשוב פעמים. מרשים!
|ענבים|תמונה/סרטון/מתכון לקיץ שתרצו לחלוק עם הכיתה:
למה מצאתי את הדבר הזה (בגובה של איזה 4 מטר) במיזבלה של המושב שלי:
צפה בקובץ המצורף 147072
חחחחחחח וטפ?!

Lhuna3

Well-known member
|אבטיח|דמויות החודש (שהן לא אוברי): אוליביה אדומה, אוליביה לא אדומה, פיטר, וולטר, אסטריד, ג'ין, לינקולן צ'ארלי קיצר כולם.
|מאוהב|
|תות|ציטוט חודשי: הבוסית שלי סיפרה לי על איזה מישהי שהייתה איתה בלימודים שנהרגה בתאונת דרכים ואז היא מספרת כזה שהיא לא הבינה למה יש פתאום מלא הודעות בקבוצה של הלימודים (שלא הייתה פעילה מאז שהם סיימו את הלימודים) ואז היא כזה "שלחו בקבוצה מלא לב עם תפרים" ואני עוצרת אותה וכזה "מה זה לב עם תפרים?" ואז היא מתעקשת נו לב שיש עליו תפרים. אני אומרת לה שאין שום אימוג'י של לב עם תפרים ומבקשת ממנה שתראה לי למה היא מתכוונת. קיצר היא התכוונה ללב עם התחבושות, כזה ששולחים כדי להגיד החלמה מהירה. ומה יש לאחל החלמה מהירה למישהי שמתה? תשלחו לב שבור. אבל לא חשוב כי אני עדין תקועה על הלב עם התפרים אז אני מראה לה את הלב וכזה - רואה! אין תפרים! זה תחבושת! ואז היא כזה "נו, ומה את חושבת שיש מתחת לתחבושת?!"
היא... צודקת.
|אבטיח|סיבה למסיבה: יש מחר יומולדת לקציצי 2.0 מה שאומר שיש עוגה. ועוגה זו תמיד סיבה למסיבה.
מזל טוב קציצי 2.0! 🥳 🥳 🥳
|תות|סיפור החודש:עשיתי תאונה עם הרכב. זה היה באשמתי וזו תאונה קצת מפגרת. פשוט החליקה לי הרגל מהדוושה של הברקס ונכנסתי ברכב שלפני. לא נפצעתי וגם לא הנהגת השניה אבל הרכב היה טוטאל לוס אז הייתי איזה שבועיים וחצי בלי רכב וזה היה די מדכא.
אוי לא! |נחמה|
הכי חשוב אבל זה שאף אחד לא נפצע 🙏
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יוני: להופעה של ליאן!!!🥳🥳 ובלי לנאחס אבל גם שהספרס יזכו באליפות כי רעות סבלה מספיק ומגיע לה קצת רגעים של אושר. וגם אלבום חדש של ברנדי. אם כי אני לא בונה על זה כי היא הבטיחה אלבום חדש כבר שנה שעברה אז עד שהוא לא יוצא באמת אני לא מאמינה לה.
תהני בהופעה, ואני מצטרפת לאיחולים עבור רעות.
🍒הייתם רוצים אקסטרה שעות ביממה לצפיה בטלוויזיה או אקסטרה קלוריות שלא נספרות [כלומר כל מה שתאכלו אחרי כמות הקלוריות הנדרשת לגוף ביום לא נחשב יותר ולא משמין]? אקסטרה שעות ביממה לישון. (אובייסלי יש לי מספיק שעות לצפות בטלוויזיה, אז אני רוצה שעות למשהו שאין לי).
בבקשה לקרוא מחדש את השאלה.
🥝הייתם מעדיפים שהדמות האהובה עליכם תמות אהובה או תמשיך ותמשיך ותהפוך לבלתי נסבלת? בדוק שתהפוך לבלתי כדי שאוכל להתקדם הלאה בחיי.
האמת שלא חשבתי על זה ככה, יש לך נקודה.
🍒על מה תעדיפו לרכב - דרקון, נשר ענק או מטאטא? על אוברי. מטאטא.
אולי גם להחליף גוף עם טראמפ ולהעביר מלא חוקים מפגרים סתם בשביל הצחוקים.
מה שיפה בזה זה שאף אחד לא יחשוד.
הוואו יבוא, אל תדאגי.
[POI] את מעוררת בנו ציפיות שזה גורם לנו להמשיך. אני מקווה שלא נצטרך בסוף כולנו לצעוק עליך שבזבזת לנו את הזמן.
(אני יודעת שזה שאת מבטיחה לעדי "וואו" זה לא אומר בהכרח שאת מבטיחה את זה גם לי, אבל זה גורם גם לי לציפיות).
למה יש להם שמותכ אלה מוזרים? לא שמעו שם על שמות נורמלים?
בגלל שאת לא קוראת פנטזיה אני אעדכן אותך שלא רק שחייבים שמות מוזרים, חייבים גם לפחות שם אחד שאין לך מושג איך אמורים לבטא אותו, ואת צריכה תמיד להמציא לעצמך את ההגייה (ולפעמים אחרי שסיימת את הספר לגלות שביטאת לא נכון בכלל).
זה בסדר, אף אחד לא יודע, תגידי שעמדת שורה ראשונה, מי יכול לדעת ששיקרת??
תפסיקי להדיח פה ילדים טובים לשקרנות.
אגב אם כבר ההופעה הזאת, היא הייתה באיזו עיר שלא שמעתי עליה מעולם במרחק של איזה שעתיים נסיעה ממני, תיכננתי בהתחלה לקחת יום חופש כי רציתי להיפגש שם עם חברות קצת לפני ההופעה להתקשקש אבל הבוסית שלי הייתה נודניקית אז הסכמתי לעבוד חצי יום עד 13:00, ההופעה הייתה ב-20:00 ככה שהיה לי מספיק זמן להגיע הביתה להתארגן ולצאת בלי לחץ, אבל אחת החברות שהייתי צריכה לפגוש שם גרה בסן דייגו ובשבילה זה 3 וחצי שעות נסיעה להופעה אז היא החליטה לקחת יום חופש ולנסות להימנע מפקקים אז היא יצאה מהבית באיזה 10 בבוקר ושאלה אותי מתי אני אגיע לשם כי היא תהיה שם בסביבות 13:00, אמרתי לה שאני רק יוצאת מהעבודה ב-13:00 ובטח לא אצא מהבית לפני 14:00 מה שאומר שאגיע רק לקראת 16:00 אבל שאני אנסה לברוח מהעבודה קצת לפני כדי שהיא לא תצטרך להיות עזובה שם לבדה. בסוף הגעתי באיזה 15:00 כזה והלכנו לאכול פיצה איפשהו (היה ממש טעים יחסית לזה שזו פיצה חוסמת עורקים) ואז אמרנו יאללה ניסע למקום של ההופעה ופשוט נשב בחוץ כמו הומלסיות (זה מקומות מסומנים, אפס סיבה להגיע לפני שפותחים דלתות) ואז סתם ישבנו באוטו שלה בחוץ ולרלרנו קצת ואז היא שאלה אותי על השירים החדשים שברנדי שרה בהופעה לפני יומיים ואמרתי לה שהיה אחד שממש אהבתי ואז פתאום אני שומעת אותו מחוץ לחלון ואני כזה "יאא נראה לי שהיא עושה עכשיו סאונדצ'אק! בואי נלך לעמוד קרוב לשמוע!" ואז יצאנו מהרכב והתקרבנו למקום של ההופעה והיה נראה שהעובדים שם עדין מכינים את המקום ומסדרים את הציוד אז הדלתות היו פתוחות אז החלטנו להיתגנב פנימה ואז ראינו את ברנדי ולהקה שלה על הבמה עושים באלאנס והייתי בטוחה שיעיפו אותנו משם אבל לא היה נראה שלאף אחד אכפת שאנחנו שם (או שהם לא קלטנו שאנחנו לא שייכות, כי אולי הצוות שלה חשוב שאנחנו חלק מהמקום והאלה של המקום חשבו שאנחנו חלק מהצוות שלה) אבל אז היא קלטה אותנו וחייכה ונופפה אלינו אז הרגשנו שזה כאילו אומר שהיא מרשה לנו להיות שם, וככה הרווחנו עוד כמה שירים בחינם:-P:.
אני רוצה את החיים שלך! (הייתי מתחלפת איתך בגוף אם לא הייתי נאלצת לנצל את השאלה בשביל לבטל את הסדרה של הארי פוטר).

למעלה