שם: דילן
צבע אהוב? כחול
מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? אני לא באמת טובה בתחפושות, סתם רציתי לראות מה אתם תענו.
סדרות החודש:
רצח בים המלח
Kyle XY
Shrinking
American Idol
Tehran
911 Nashville
The Last Thing He Told Me
Loot
Hijack
סרטי החודש:
Eternity
How To Make a Killing
שירי החודש: סירי טוענת שאלו היו הטופ שירים שלי:
אבל הונסטלי, אני חושבת שזה רק בגלל שהגרסה המושלמת של קייט הדסון לקליפורניה דרימינג לא קיימת באפל.
שיציאו כבר את זה כסינגל שאני לא אצטרך לבזבז את כל הבטריה של הטלפון שלי על לשמוע את זה בלופים
162K likes, 3,773 comments - katehudson on February 22, 2026: "Built on California dreams, powered by Olympic and Paralympic champions. #LA28".
www.instagram.com
ספרי החודש: Tiny Beautiful Things: Advice on Love and Life from Dear Sugar
עדין עם אותו הספר, התקדמתי יחסית הרבה אבל עדין לא סיימתי איתו. אגב, נזכרתי שרעות תהתה איך אני מקשיבה לספר שלא של אוברי כשנסעתי החודש עם השותפה לאחותה, וזו נסיעה די ארוכה והשותפה שאלה אם אני רוצה לנגן את המוזיקה שלי בדרך. שאלתי אותה אם היא רוצה להאזין איתי במקום לספר הזה כי היו כמה פרקים שרציתי שהיא תאזין להם, ואז אחרי איזה חצי שעה שהיא מאזינה לזה היא פתאום אומרת "היא מזכירה לי את אוברי" לא בדיוק הבנתי מזה זה אומר כי אין להן (אוברי ושריל סטרייד) קול דומה, והעצות ששוגר נותנת לא נשמעות כמו משהו שאוברי אי פעם תציע למישהו ובכלל מאיפה השותפה שלי יודעת איך אוברי נשמעת

דמויות (אהובות) החודש: אוברי
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: לא שנואות אבל בתאכלס כמעט כולם ברצח בים המלח ובהייג'ק מעיקות.
זוג אהוב/שנוא של החודש: אהוב בליקסי, שנוא ארתור ומולי.
שחקני החודש: אוברי
קראשי החודש: אוברי
ציטוט חודשי: "את באה להדולילה?" (עדלאידע) וגם "Can you space me" (רצתה שאזוז, כאילו לעשות לה ספייס).
סיבה למסיבה: אוברי חזרה לאינסטגרם

כאילו, זה לא שהיא מפרסמת שם דברים עם החיים הפרטיים שלה או משהו (כבר איזה עשור שהיא נמנעת מזה) אבל עדין זה שהיא החזירה אותו לתחייה זה סימן מעודד שהיא חוזרת לעצמה

וגם ליאן ריימס הוציאה שיר חדש

זה אומנם רק בשביל 911 נאשוויל ולא מעיד על אלבום חדש, אבל אני אקח מה שהיא נותנת לי, הלוחשת לנרות המוזרה הזאת שלי

וגם יש לי כרטיסים לברנדי קלארק במאי. בהתחלה רצתי לקנות כשראיתי שהיא מופיעה איזה 40 דקות ממני ואז ששאלתי את החברות ברנדי שלי אם אראה אותן שם הן אמרו שזה נופל על יום האם (שבארה"ב זה קצת יותר ביג דיל מאשר לצייר לאמא לב על דף נייר כמו שעושים בגנים בארץ) אז לא. אז אמרתי יאללה סעמק אלך לבדי, אבל אז נזכרתי שיש לי חברת הופעות בת 60 שלא אכפת לה מספיק מהבן היחיד שלה כדי לחגוג איתו את יום האם ואכן היא אמרה שאין לה תוכניות והיא תשמח לבוא איתי
[למתקדמים] סיפור החודש: אין לי כוח. כל הסיפורים שלי מהחודש הזה מדכאים. אבל גם סיפרתי לכם סיפור למעלה אז זה מספיק.
למה אתם מצפים בחודש מרץ: לסיים עם ראיונות עבודה מתישים ולמצוא כבר עובדות חדשות שיתחילו ויכנסו לעניינים מהר, כי אין לי כוח לעבוד יותר. וגם דיסנילנד עוד שבועיים.
מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? סביר להניח טלפון ואוזניות או משהו לשתות.
מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה? האולימפידה היחידה שצפיתי בה זה מה שיש בקליפ של קייט הדסון ואני אפילו לא יודעת אם זה מהאולימפיאדיה האחרונה חח. מראה כמה אכפת לי...
מה שכן, יש איזו מישהי באינסטרגם שכל הזמן קופצת לי בפיד שעשתה קריירה מזה שהיא לא מבינה בספורט ולא אכפת לה מספורט בכלל אבל בעלה אוהד של המון קבוצות והיא החליטה לעשות סרטונים שמסבירים באופן יחסית מפורט אבל איכשהו גם די שטחי כל מיני דברים בספורט וזה משעשע כי לא אכפת לה בכלל. אז התחלתי לצפות בה כי היא עשתה כאלה על פוטבול, אבל לאחרונה היא עשתה גם כמה על האולימפיאדה ושם היא החליטה לנסות להסביר מה זה curling וסוף סוף אני מבינה מזה הספורט המגוחך הזה. אז כל הכבוד לה על זה.
12K likes, 621 comments - katyactually on February 5, 2026: "Curling explained sorta #sport #sports #olympics #fyp #foryou".
www.instagram.com
אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? הולכת על בטוח.
דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? קיימים.
איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? יהירות.
איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר? בטלפון בעיקר. אבל לפעמים גם סתם על פוסט איט ואז מאבדת את זה.
מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? נראה לי שפעם אחת שחברה שלי באה לבקר אותי ונסענו מהבית שלי לניו פורט ביץ' (40 דקות) ומשם לסן דייגו (שעתיים) ומשם לבייקרספילד (3 וחצי שעות) ומשם לסולבנג (שעתיים וחצי) ומשם למונטריי (4 שעות) ומשם לסן פרנסיסקו (שעתיים וחצי) וכל זה ביום אחד. אבל כמובן שעשינו עצירות בכל יעד אז לא יודעת אם זה נחשב (בשאלה שאני עצמי שאלתי) אבל נראה לי שבנסיעה אחת חזרנו מסן פרנסיסקו אליי הביתה עם רק עצירות לדלק/פיפי ולקח לנו 8 שעות עם פקקים. חברה שלי נהגה אז לא היה לי אכפת. הנסיעה הכי ארוכה שאני נהגתי בעצמי זה מניו יורק סיטי לקייפ קוד ולקחו לי 6 שעות.
מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? רציתי להגיד כרטיסים להופעות אבל אמרתי לא הכרחי וזה בהחלט הכרחי. אז אממ דברים של סיהוקס?

אפליקציות מטומטמות בטלפון. חולצות/מדבקות ברד באבלס? לאדעת, כל ההוצאות שלי הן לא חיוניות בעליל
איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם? בפעם הקודמת עניתי דרו, ריס ואנה קנדריק. אני עדין חושבת ששלושתן יכולות להיות ממש מצחיקות בסרט. עכשיו מן הסתם אני רוצה את אוברי בהכל, ואוברי ואנה כבר היו בשלושה סרטים ביחד והדינמיקה שלהן מעולה אז בהחלט הייתי שמחה לסרט עם שתיהן, אבל לא יודעת אם זורם לי לצרף את דרו או ריס לסרט הזה. מרגיש לי קצת לא קשור. אולי את קת'רין האן או מרגרט קוואלי כדי שיהיה לאוברי רומן שלא יסתיים במוות

אבל אם כבר אוברי ודרו בסרט, אז חייב להוסיף את נטשה ליון בשביל האיחוד המשפחתי. (הצחיק אותי שביומולדת של דרו, נטשה העלתה לסטורי שלה תמונה של שלושתן, תייגה את דרו ורשמה "Hi mommy, it's me, your big daddy - look at our cutie"

האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם? אם אני לא מסתכלת על התאריך זה יכול להיות גם פג תוקף שנה

כאילו ביצים/חלב/גבינות מן הסתם רק איזה כמה ימים אחרי, אם אין לזה ריח רע. אבל נגיד מה אכפת לי אם הקטשופ במקרר פג תוקף ב-2022??
מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו? עדימון פעם אמרה לי שאוברי תשחק אותי ואני לא מעניינת בשום תשובה אחרת. והז'אנר שלו יהיה אימה קומית.
תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?
3M likes, 29K comments - yagga08 on January 23, 2026: "Take him back".
www.instagram.com
125K likes, 1,375 comments - lyndseydotw on February 10, 2026: "What is even happening? 😂".
www.instagram.com