פורום טלויזיה והאסיר מאזקבאן - מרץ 2026 - שרשור חודשי 3️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

טוני החתול

Well-known member
מנהל
❤️שם: חמינאניק
❤️צבע אהוב? סגול (להיום)
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? השטן (התחפושת הכי טובה שהשטן אי פעם התחפש לה היא שהוא לא התחפש אף פעם)

💙סדרות החודש:
A Knight of the Seven Kingdoms - וואו איזו סדרה מעולה. הכי טובה של החודש. אני ממש אכעס על עצמי בעתיד שהייתי בתקופה של עצלנות ולא כתבתי על כל פרק - אם כי לזכותי זה גם היה אולי קצת קשה לכתוב על חלק ממנה כי אני ידעתי איך העונה מסתיימת כי קראתי את הנובלה.
Star Trek: Starfleet Academy - אולי ההפתעה הכי גדולה בנתיים של השנה כי אומנם ציפיתי לסדרה, אבל די ציפיתי שהיא תהיה גרועה. ואומנם יש בה חלקים שהם קרינג' והיו כמה פרקים לא כל כך טובים, אבל רוב הזמן היא מפגיזה יותר מהרבה סדרות מסע בין כוכבים אחרות.
Fallout - עונה שניה פחות טובה מהראשונה.
The Pitt - עונה שניה טובה כמו הראשונה.
פרסי ג'קסון - מצד אחד טובה מספיק כדי לגרום לי לרצות לקרוא את הספרים, מצד שני אחרי שהתחלתי לקרוא את הספרים יש לי הרבה מאוד טענות על הסדרה. אבל עדיין ממליץ.
The Artful Dodger - סדרה ממש טובה שלא חשבתי שתצליח לשחזר את מה שהיה בה טוב בעונה הראשונה והצליחה אולי להשתבח. זה לחלוטין מוזר שהיא משלבת דרמה תקופתית על תקופת הקולוניאליזם באוסטרליה עם זה שהיא סוג של ספין אוף לקלאסיקה ספרותית של אוליבר טוויסט ויחד עם זה להיות דרמת פשע וגם במקביל לחלוטין דרמה רפואית תקופתית עם קטעים שמזכירים את The Pitt.
שרינקינג - ממש חמודה. אבל קשה לי עם הפרק אחד לשבוע בסדרה הזאת
Paradise - כבר 4 פרקים והעונה הזאת לדעתי בהחלט פחות טובה מהראשונה. יש לה כמה בעיות, אבל הראשית היא שזאת סוג סדרה שלא יכולה לשחזר את העונה הראשונה שלה
The Fall and Rise of Reggie Dinkins - מצחיקה, אבל תכלס זה פשוט כיף לראות את דניאל ראדקליף וטרייסי מורגן
St. Denis Medical - קומדית מקום עבודה ממש חמודה ומצחיקה (יותר סופרסטור מאשר סקראבס)
Brilliant Minds - היה רק פרק בודד לפני יציאה לפגרה ארוכה והיה די מגניב
Sram - העונה השלישית (לא צפיתי בשתי הקודמות) של דרמת נעורים קרואטית שהיא עיבוד של הסדרה הנורווגית Skam. זה העיבוד השמיני של הסדרה הזאת (כבר היו עיבודים בגרמניה, צרפת, בלגיה, איטליה, ארה"ב, הולנד וספרד)
זהו זה - זה קיים וגם די מצחיק לרוב
Heated Rivalry - ראיתיכמה מהפרקים בצפיה חוזרת
💙סרטי החודש:
Inglourious Basterds - אחת האכזבות הכי גדולות שלי. גורם לי לתהות האם הייתי מתאכזב היום אם הייתי רואה לראשונה את קיל ביל. פשוט מבחינה סיפורית כל כך דל. אני מבין שהרג נאצים זה כיף והכל, אבל זה היה מטופש ואיכשהו בחלקים אפילו משעמם. בראד פיט ממש לא מרשים. אבל כריסטוף ואלץ כן מעולה.
Twinless - קומדיה שבחלקים מרגישה ממש ממש לא קומדיה. חמודה ומטרידה. דילן אובריאן מעולה.
Cold Storage - קומדית אימה די סתמית, אבל נחמדה וכיפית. עם ג'ו קירי וליאם ניסן.
Good Luck, Have Fun, Don't Die - מדע בדיוני, הרפתקאות, קומי אבל גם דרמטי ומעורר מחשבה עם מחשבות מוזרות על העולם המודרני. מאוד מוזר ולחלוטין כיף. סאם רוקוול מעולה, אבל זה עבודת אנסמבל. ובאופן מוזר ומתאים שם הסרט הוא תיאור מושלם של החיים.
💙שירי החודש: באיחור קצת התחלתי לאהוב את sombr - back to friends
💙ספרי החודש: ספרי פרסי ג'קסון
💙דמויות (אהובות) החודש: טייסון (מספרי פרסי ג'קסון), ג'ק דוקינס (the artful dodger), מל (הפיט), ג'ט רינו (אקדמיית סטארפליט), דאנק (אביר 7 הממלכות), אג (אביר 7 הממלכות)
💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש: אני ממש אוהב את פרסי ג'קסון, אבל לפעמים הוא גם מעיק. וזה פשוט יותר מידי שהספרים הם רק מנקודת המבט שלו. אני מרגיש צורך לצאת מהראש שלו.
💙זוג אהוב/שנוא של החודש: רומאן ודניס מהסרט Twinless (אבל גם עדיין דאנק ואג)
💙שחקני החודש:
💙קראשי החודש: אני קצת התאהבתי בThomas Brodie-Sangster מthe artfull dodger

💙ציטוט חודשי: You know how people say "just be yourself"? Like, what version of me? I hate most of them. But the version of me that was just hanging out with you, I... I wanted to be him all the time.
(מהסרט Twinless)
💙סיבה למסיבה: העובדה שהיום יכלתי ללכת לעבודה, אבל מקבלי השירות שלי לא היו שם אז היה רגוע ונחמד
💙[למתקדמים] סיפור החודש: אני לא בטוח אם אני מרגיש מתקדם מספיק. בטח לא אחרי שהשקעתי המון זמן במילוי עד כאן ועוד לא הגעתי אפילו לשאלות של ממש.
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ: שתגמר המלחמה כדי שאנשים יפסיקו למות ולהיות בפאניקה, אבל גם שישאר מצב לא ברור כזה ככה שמספיק ממקבלי השירות שלי יפחדו להגיע לעבודה ויהיה לי קל יותר. וגם שהחודש יגמר כדי שתהיה לי חופשת פסח.

טוב מאוחר לי אז אני אמשיך מחר.

LeAnnDylan

Well-known member
❤️שם: דילן
❤️צבע אהוב? כחול
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? אני לא באמת טובה בתחפושות, סתם רציתי לראות מה אתם תענו.

💙סדרות החודש:
רצח בים המלח
Kyle XY
Shrinking
American Idol
Tehran
911 Nashville
The Last Thing He Told Me
Loot
Hijack

💙סרטי החודש:
Eternity
How To Make a Killing

💙שירי החודש: סירי טוענת שאלו היו הטופ שירים שלי:
ada63831-81cd-46d5-be44-c2721947d37a.png

אבל הונסטלי, אני חושבת שזה רק בגלל שהגרסה המושלמת של קייט הדסון לקליפורניה דרימינג לא קיימת באפל.
שיציאו כבר את זה כסינגל שאני לא אצטרך לבזבז את כל הבטריה של הטלפון שלי על לשמוע את זה בלופים|בוכה|

💙ספרי החודש: Tiny Beautiful Things: Advice on Love and Life from Dear Sugar
עדין עם אותו הספר, התקדמתי יחסית הרבה אבל עדין לא סיימתי איתו. אגב, נזכרתי שרעות תהתה איך אני מקשיבה לספר שלא של אוברי כשנסעתי החודש עם השותפה לאחותה, וזו נסיעה די ארוכה והשותפה שאלה אם אני רוצה לנגן את המוזיקה שלי בדרך. שאלתי אותה אם היא רוצה להאזין איתי במקום לספר הזה כי היו כמה פרקים שרציתי שהיא תאזין להם, ואז אחרי איזה חצי שעה שהיא מאזינה לזה היא פתאום אומרת "היא מזכירה לי את אוברי" לא בדיוק הבנתי מזה זה אומר כי אין להן (אוברי ושריל סטרייד) קול דומה, והעצות ששוגר נותנת לא נשמעות כמו משהו שאוברי אי פעם תציע למישהו ובכלל מאיפה השותפה שלי יודעת איך אוברי נשמעת|שפם|:-D

💙דמויות (אהובות) החודש: אוברי

💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש: לא שנואות אבל בתאכלס כמעט כולם ברצח בים המלח ובהייג'ק מעיקות.
💙זוג אהוב/שנוא של החודש: אהוב בליקסי, שנוא ארתור ומולי.

💙שחקני החודש: אוברי

💙קראשי החודש: אוברי

💙ציטוט חודשי: "את באה להדולילה?" (עדלאידע) וגם "Can you space me" (רצתה שאזוז, כאילו לעשות לה ספייס).
💙סיבה למסיבה: אוברי חזרה לאינסטגרם 🥳 כאילו, זה לא שהיא מפרסמת שם דברים עם החיים הפרטיים שלה או משהו (כבר איזה עשור שהיא נמנעת מזה) אבל עדין זה שהיא החזירה אותו לתחייה זה סימן מעודד שהיא חוזרת לעצמה|לב| וגם ליאן ריימס הוציאה שיר חדש|לב| זה אומנם רק בשביל 911 נאשוויל ולא מעיד על אלבום חדש, אבל אני אקח מה שהיא נותנת לי, הלוחשת לנרות המוזרה הזאת שלי|לב| וגם יש לי כרטיסים לברנדי קלארק במאי. בהתחלה רצתי לקנות כשראיתי שהיא מופיעה איזה 40 דקות ממני ואז ששאלתי את החברות ברנדי שלי אם אראה אותן שם הן אמרו שזה נופל על יום האם (שבארה"ב זה קצת יותר ביג דיל מאשר לצייר לאמא לב על דף נייר כמו שעושים בגנים בארץ) אז לא. אז אמרתי יאללה סעמק אלך לבדי, אבל אז נזכרתי שיש לי חברת הופעות בת 60 שלא אכפת לה מספיק מהבן היחיד שלה כדי לחגוג איתו את יום האם ואכן היא אמרה שאין לה תוכניות והיא תשמח לבוא איתי:-]
💙[למתקדמים] סיפור החודש: אין לי כוח. כל הסיפורים שלי מהחודש הזה מדכאים. אבל גם סיפרתי לכם סיפור למעלה אז זה מספיק.
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ: לסיים עם ראיונות עבודה מתישים ולמצוא כבר עובדות חדשות שיתחילו ויכנסו לעניינים מהר, כי אין לי כוח לעבוד יותר. וגם דיסנילנד עוד שבועיים.

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? סביר להניח טלפון ואוזניות או משהו לשתות.
💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה? האולימפידה היחידה שצפיתי בה זה מה שיש בקליפ של קייט הדסון ואני אפילו לא יודעת אם זה מהאולימפיאדיה האחרונה חח. מראה כמה אכפת לי...
מה שכן, יש איזו מישהי באינסטרגם שכל הזמן קופצת לי בפיד שעשתה קריירה מזה שהיא לא מבינה בספורט ולא אכפת לה מספורט בכלל אבל בעלה אוהד של המון קבוצות והיא החליטה לעשות סרטונים שמסבירים באופן יחסית מפורט אבל איכשהו גם די שטחי כל מיני דברים בספורט וזה משעשע כי לא אכפת לה בכלל. אז התחלתי לצפות בה כי היא עשתה כאלה על פוטבול, אבל לאחרונה היא עשתה גם כמה על האולימפיאדה ושם היא החליטה לנסות להסביר מה זה curling וסוף סוף אני מבינה מזה הספורט המגוחך הזה. אז כל הכבוד לה על זה.
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? הולכת על בטוח.
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? קיימים.
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? יהירות.
💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר? בטלפון בעיקר. אבל לפעמים גם סתם על פוסט איט ואז מאבדת את זה.
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? נראה לי שפעם אחת שחברה שלי באה לבקר אותי ונסענו מהבית שלי לניו פורט ביץ' (40 דקות) ומשם לסן דייגו (שעתיים) ומשם לבייקרספילד (3 וחצי שעות) ומשם לסולבנג (שעתיים וחצי) ומשם למונטריי (4 שעות) ומשם לסן פרנסיסקו (שעתיים וחצי) וכל זה ביום אחד. אבל כמובן שעשינו עצירות בכל יעד אז לא יודעת אם זה נחשב (בשאלה שאני עצמי שאלתי) אבל נראה לי שבנסיעה אחת חזרנו מסן פרנסיסקו אליי הביתה עם רק עצירות לדלק/פיפי ולקח לנו 8 שעות עם פקקים. חברה שלי נהגה אז לא היה לי אכפת. הנסיעה הכי ארוכה שאני נהגתי בעצמי זה מניו יורק סיטי לקייפ קוד ולקחו לי 6 שעות.
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? רציתי להגיד כרטיסים להופעות אבל אמרתי לא הכרחי וזה בהחלט הכרחי. אז אממ דברים של סיהוקס?:-P: אפליקציות מטומטמות בטלפון. חולצות/מדבקות ברד באבלס? לאדעת, כל ההוצאות שלי הן לא חיוניות בעליל:-D
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם? בפעם הקודמת עניתי דרו, ריס ואנה קנדריק. אני עדין חושבת ששלושתן יכולות להיות ממש מצחיקות בסרט. עכשיו מן הסתם אני רוצה את אוברי בהכל, ואוברי ואנה כבר היו בשלושה סרטים ביחד והדינמיקה שלהן מעולה אז בהחלט הייתי שמחה לסרט עם שתיהן, אבל לא יודעת אם זורם לי לצרף את דרו או ריס לסרט הזה. מרגיש לי קצת לא קשור. אולי את קת'רין האן או מרגרט קוואלי כדי שיהיה לאוברי רומן שלא יסתיים במוות:-P: אבל אם כבר אוברי ודרו בסרט, אז חייב להוסיף את נטשה ליון בשביל האיחוד המשפחתי. (הצחיק אותי שביומולדת של דרו, נטשה העלתה לסטורי שלה תמונה של שלושתן, תייגה את דרו ורשמה "Hi mommy, it's me, your big daddy - look at our cutie" :-D|לב|
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם? אם אני לא מסתכלת על התאריך זה יכול להיות גם פג תוקף שנה:-D כאילו ביצים/חלב/גבינות מן הסתם רק איזה כמה ימים אחרי, אם אין לזה ריח רע. אבל נגיד מה אכפת לי אם הקטשופ במקרר פג תוקף ב-2022??
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו? עדימון פעם אמרה לי שאוברי תשחק אותי ואני לא מעניינת בשום תשובה אחרת. והז'אנר שלו יהיה אימה קומית.

💜תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?

Lhuna3

Well-known member
❤️שם: אור.
❤️צבע אהוב? כחול.
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? טלטאביז, ספציפית הצהוב, נראה לי בגיל 3.
נשמע חמוד!
💙סדרות החודש: אני צופה לאחרונה באושר צרוף שזה סדרת reaction ביוטיוב על אושר צרוף,
תסבירי לדינוזאורית מה זה אומר.
דונקי הפך להיות אחד הערוצים האהובים עליי.
מה יש בערוץ הזה?
💙שירי החודש: הרבה עלמה זהר (ממש לא קשור :-D)
איזה שיר שלה את אוהבת במיוחד? אני גם אוהבת אבל מכירה רק איזה 2-3.
💙ספרי החודש: The Portrait of a Lady של הנרי ג'יימס, Lazarus Project של אלכסנדר המון, מניחה שגם שייקספיר יכול להיכנס לקטגוריה?
את מעלה את הרמה האינטלקטואלית שלנו פה!
💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש: כאן אהיה חייבת לומר דן מאושר צרוף, לא בגלל השחקן חלילה אלא כי הדמות כתובה בצורה שלא הייתה עוברת היום מסך |אילם|
אה זה משהו ישן בעצם?
💙שחקני החודש: לא רוצה למחזר את התשובה של הדמות האהובה אז בואו נגיד שמדובר על הגולדנים בסרטונים שראיתי כשגללתי בפינטרסט, הם דרמטיים בצורה משעשעת :-D
https://pin.it/1PWyicLd2 (בעיקר הראשון)
אוי נהדר :-D:-D הם הורסים ולגמרי צריכים לעשות טקס האוסקר לכלבים!
💙ציטוט חודשי: האלגוריתם שלי מבין שאני ממש בקטע של ספרות, אז אני מקבלת הרבה המלצות לרשימות קריאה בפינטרסט. אני כל הזמן שולחת אותן לאחד מהחברים כי זה מגוחך שחלק מהספרים שקראתי במהלך הסמסטר מופיעים באותן רשימות. בסמסטר הקרוב יהיה לי קורס שבו נקרא שני ספרים שהופיעו ברשימה שנקראה hot girl must read, אז שלחתי אותה לאותו חבר וכתבתי לו:
צפה בקובץ המצורף 142623
מגניב!
מביך להגיד שקראתי מהרשימה הזאת עד היום רק את 2 הספרים של ג'ורג' אורוול.
💙סיבה למסיבה: בקרוב מתחיל סמסטר, לא יודעת אם אני מחשיבה את זה כסיבה למסיבה או אכזבה.
שיהיה בהצלחה!
💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? הייתי אומרת הכלב אבל אין יותר :-(
|נחמה|
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? תלוי, כי אם מדובר במרכיבים שאני אוהבת, רוב הסיכויים שאני אחליט להזמין משהו לא מוכר. אבל פעם אחת קניתי סלט מבלי להסתכל על המרכיבים שלו ולא הייתי מסוגלת לאכול אותו. אני לא יודעת אם זה אמיץ להזמין משהו שבחיים לא אכלתי אם אני יודעת בוודאות שאני אוהבת את הטעמים.
זה פחות אבל עדיין נחשב קצת אמיץ לדעתי. עדיין זה עלול להיות עשוי או מתובל באופן שיהרוס.
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? חוסר ביטחון, לא קשור אליי בכלל, ממש לא :-P:
אוקיי בשבילך כן, ומצד שני יש המון אנשים שלא היה מזיק להוריד להם קצת את הביטחון.
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? שוקולדים, יותר מדי. במהלך הסמסטר האחרונים התרגלתי מהר מאוד ל-vending machines של האוניברסיטה.
מובן בהחלט :p

Lhuna3

Well-known member
את הספר הארי פוטר והילד המקולל לא קראת?
לא. כדאי לדעתך?
אני קצת חוששת מכל מיני סיפורי צדדיים כאלה שיהרסו לי משהו, כי הבנתי שהם נחשבים לא באותה רמה כמו הסיפור המקורי.
|כן| אצלי זה יותר גרוע כי אני באמת לא רואה כלום וסתם משלמת.
הייתי ככה גם הרבה זמן אבל די.
תבטלו!
מממ אם את אוהבת את כל המרכיבים זה לא נחשב להזמין משהו מוכר?
לא בהכרח בכלל.
אפילו מנה שאת לגמרי מכירה ממקום אחר, אי אפשר לדעת איך היא תהיה במסעדה שעוד לא ניסית אותה.
בוואן דיירקשיין הם ממשו צחקו על זה שהם להקת בנים שלא יודעים לרקוד ויש קטע שלהם מנסים ללמוד לרקוד גרוע:-D
חחח זה נשמע מצחיק. באמת איזה מין להקת בנים אם הם לא רקדו בקליפים ובהופעות?

Reutk

Active member
לא. כדאי לדעתך?
אני קצת חוששת מכל מיני סיפורי צדדיים כאלה שיהרסו לי משהו, כי הבנתי שהם נחשבים לא באותה רמה כמו הסיפור המקורי.
יש סיכוי גדול שזה באמת יהרוס לך, זה באמת לא באותה הרמה וזה גם לא בדיוק ספר זה יותר כמו תסריט של מחזה.
אבל אני כן אהבתי אותו כי הדמויות הראשיות בו הם הילדים של הארי וג'ני ושל רון והרמיוני ושל דראקו מאלפוי ובתור מישהי שקראה פאנפיקים של הדור השני לפני שהספר בכלל יצא, זה היה מאוד נחמד לראות את הפאנון הופך לקאנון.

איזה עוד סקאר יש?
לא יודעת, חשבתי שאולי את מכירה.

בואי נפיק אותו:-D
כן בטח, רק תזכירי לי מה תמונת הפרופיל שלך בHBOMAX?
בואי נבקש מלונה שתפיק לנו נראה לי עדיף.
שירי החודש:|קדימה|טיילור הוציאה קליפ מצחיק ממש לאופלייט|מאוהב|
|מאוהב|
וכמה זמן היא תכננה את זה?

Lion_Heart

Well-known member
❤️שם:"שרוול קטיפה המדהים"
❤️צבע אהוב?ירוק
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם?רמזור

💙סדרות החודש:CRITICAL ROLE/MY LOVELY RUNNER
💙סרטי החודש:
💙שירי החודש:
💙ספרי החודש:קומיקס נחשב?
💙דמויות (אהובות) החודש:
💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
💙זוג אהוב/שנוא של החודש:
💙שחקני החודש:לורה ביילי המושלמת
💙קראשי החודש:לורה ביילי/סאורינה/קים סיונג
💙ציטוט חודשי:think of something inspiring someone important once said
💙סיבה למסיבה:
💙[למתקדמים] סיפור החודש:
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ:pPAIN

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד?בקבוק נין חמים
💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה?התעמלות קרקע
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש?תמיד משהו חדש
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים?שאלות מטומטמות שהתשובה נמצאת מול הפרצוף שלך
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם?רכושנות
💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר? בטלפון
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? קנדה
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף?DISNYWORLD...האמת,לא.זה לא נכון,זה ממש הכרחי לקיומי
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם?מאט מרסר,ליאם אובריאן,לורה ביילי
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם?תלוי במוצר ...השיר היה מלפפון עבש עם קטשופ
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו? קיאנו ריבס ו SLICE OF LIFE

didalf

Well-known member
לא בהכרח בכלל.
אפילו מנה שאת לגמרי מכירה ממקום אחר, אי אפשר לדעת איך היא תהיה במסעדה שעוד לא ניסית אותה.
מממ אבל השאלה היא על מסעדה חדשה. ברור שאת לא יודעת איך אף אחת מהמנות שם. אבל אם את בוחרת משהו שמכיל את כל המרכיבים שאם אוהבת ממנה דומה שאת מכירה לדעתי זה נחשב ללכת על בטוח.
חחח זה נשמע מצחיק. באמת איזה מין להקת בנים אם הם לא רקדו בקליפים ובהופעות?
השתוללו על הבמה ושפכו מים אחד על השני:-D

לא יודעת, חשבתי שאולי את מכירה.
נופ, יש רק סקאר אחד ויחיד

כן בטח, רק תזכירי לי מה תמונת הפרופיל שלך בHBOMAX?
עצלן:-D אנחנו דיברנו על זה שידעת?:-D
לאדעת אם אני סומכת עליה|תוהה|

וכמה זמן היא תכננה את זה?
חחחחחחחחחחחח זה קורע אותי כל פעם מחדש איך רואים את המנורה נדלקת בראש שלה באותו רגע וזה שהיא גררה את כל הספה לקליפ:-D

didalf

Well-known member
*הייתה התראה לפני אזעקה נראה אם אני אספיק הכל*
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? אני לא באמת טובה בתחפושות, סתם רציתי לראות מה אתם תענו.
חבל

יופי של תזמון:-D

💙סרטי החודש:
Eternity
זה זה עם ליזי בחיים שאחרי? אני רוצה לראות כשיגיע לסטרמינג כבר

אבל הונסטלי, אני חושבת שזה רק בגלל שהגרסה המושלמת של קייט הדסון לקליפורניה דרימינג לא קיימת באפל.
שיציאו כבר את זה כסינגל שאני לא אצטרך לבזבז את כל הבטריה של הטלפון שלי על לשמוע את זה בלופים|בוכה|
אבל אבל איפה הקול השני???:-D

💙דמויות (אהובות) החודש: אוברי

💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש: לא שנואות אבל בתאכלס כמעט כולם ברצח בים המלח ובהייג'ק מעיקות.

💙שחקני החודש: אוברי
שמת הכל ככ סימטרי ויפה|מאוהב|
את כמו טאמבלר תפוזי משלנו.

💙ציטוט חודשי: "את באה להדולילה?" (עדלאידע) וגם "Can you space me" (רצתה שאזוז, כאילו לעשות לה ספייס).
:-D:-D:-D:-D

💙סיבה למסיבה: אוברי חזרה לאינסטגרם 🥳 כאילו, זה לא שהיא מפרסמת שם דברים עם החיים הפרטיים שלה או משהו (כבר איזה עשור שהיא נמנעת מזה) אבל עדין זה שהיא החזירה אותו לתחייה זה סימן מעודד שהיא חוזרת לעצמה|לב|
יאיי!
וגם ליאן ריימס הוציאה שיר חדש|לב|
עוד יאיי!
גם יש לי כרטיסים לברנדי קלארק במאי. בהתחלה רצתי לקנות כשראיתי שהיא מופיעה איזה 40 דקות ממני ואז ששאלתי את החברות ברנדי שלי אם אראה אותן שם הן אמרו שזה נופל על יום האם (שבארה"ב זה קצת יותר ביג דיל מאשר לצייר לאמא לב על דף נייר כמו שעושים בגנים בארץ) אז לא. אז אמרתי יאללה סעמק אלך לבדי, אבל אז נזכרתי שיש לי חברת הופעות בת 60 שלא אכפת לה מספיק מהבן היחיד שלה כדי לחגוג איתו את יום האם ואכן היא אמרה שאין לה תוכניות והיא תשמח לבוא איתי:-]
כן לאחרונה גיליתי כמה הם רציניים לגבי יום האם שלהם.
העיקר שמצאת חברה.
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ: לסיים עם ראיונות עבודה מתישים ולמצוא כבר עובדות חדשות שיתחילו ויכנסו לעניינים מהר, כי אין לי כוח לעבוד יותר. וגם דיסנילנד עוד שבועיים.
יאא דיסני מגניב

💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? קיימים.
נכון מאד
גם נכון מאד

💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? נראה לי שפעם אחת שחברה שלי באה לבקר אותי ונסענו מהבית שלי לניו פורט ביץ' (40 דקות) ומשם לסן דייגו (שעתיים) ומשם לבייקרספילד (3 וחצי שעות) ומשם לסולבנג (שעתיים וחצי) ומשם למונטריי (4 שעות) ומשם לסן פרנסיסקו (שעתיים וחצי) וכל זה ביום אחד. אבל כמובן שעשינו עצירות בכל יעד אז לא יודעת אם זה נחשב (בשאלה שאני עצמי שאלתי) אבל נראה לי שבנסיעה אחת חזרנו מסן פרנסיסקו אליי הביתה עם רק עצירות לדלק/פיפי ולקח לנו 8 שעות עם פקקים. חברה שלי נהגה אז לא היה לי אכפת. הנסיעה הכי ארוכה שאני נהגתי בעצמי זה מניו יורק סיטי לקייפ קוד ולקחו לי 6 שעות.
חחחחחחח וואו טוב כמובן שבארהב המרחקים עצומים. לי 3 שעות נשמע המון אז זה???|בוקס|

💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? רציתי להגיד כרטיסים להופעות אבל אמרתי לא הכרחי וזה בהחלט הכרחי.
הכרחי מאד לנפש
אז אממ דברים של סיהוקס?:-P: אפליקציות מטומטמות בטלפון. חולצות/מדבקות ברד באבלס? לאדעת, כל ההוצאות שלי הן לא חיוניות בעליל:-D
את נראה לי מחזיקה את רד באבלס בחיים:-D

💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם? בפעם הקודמת עניתי דרו, ריס ואנה קנדריק. אני עדין חושבת ששלושתן יכולות להיות ממש מצחיקות בסרט. עכשיו מן הסתם אני רוצה את אוברי בהכל, ואוברי ואנה כבר היו בשלושה סרטים ביחד והדינמיקה שלהן מעולה אז בהחלט הייתי שמחה לסרט עם שתיהן, אבל לא יודעת אם זורם לי לצרף את דרו או ריס לסרט הזה. מרגיש לי קצת לא קשור. אולי את קת'רין האן או מרגרט קוואלי כדי שיהיה לאוברי רומן שלא יסתיים במוות:-P: אבל אם כבר אוברי ודרו בסרט, אז חייב להוסיף את נטשה ליון בשביל האיחוד המשפחתי. (הצחיק אותי שביומולדת של דרו, נטשה העלתה לסטורי שלה תמונה של שלושתן, תייגה את דרו ורשמה "Hi mommy, it's me, your big daddy - look at our cutie" :-D|לב|
תוסיפי את ליזי אולסן בתור השליישית אז!!

*אעזקה תיכף אשוב*

*שבתי*

💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם? אם אני לא מסתכלת על התאריך זה יכול להיות גם פג תוקף שנה:-D כאילו ביצים/חלב/גבינות מן הסתם רק איזה כמה ימים אחרי, אם אין לזה ריח רע. אבל נגיד מה אכפת לי אם הקטשופ במקרר פג תוקף ב-2022??
באמת חחח מרגיש לי שמתאים לך הפוך
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו? עדימון פעם אמרה לי שאוברי תשחק אותי ואני לא מעניינת בשום תשובה אחרת. והז'אנר שלו יהיה אימה קומית.
ואמרתי את זה לפני שנהיית אובססיבית!!! אני נביאה.
אבל הזאנר הוא כמובן קומדיית מקום עבודה על המקום עבודה המשוגע שלך כולל השותפה שתהיה דמות קבועה.

:-D:-D
מה עצלן מה?! סוף סוף שירות עם תמונות שוות!!
צפה בקובץ המצורף 142651
זה הספיריט אנימל שלי:-D

LeAnnDylan

Well-known member
אז עבר לנו עוד חודש וכלום לא השתנה (חוץ מאולי המזרח התיכון אבל את מי זה מעניין)
אממ אותנו?
מה כן מעניין? סטטיסטיקות!
בהחלט!
כל הכבוד לי!
למה נצפה בחודש מרץ:
לילות בלי הרבה שינה, טילים, כטב"מים, התראות שאולי תיכף, התראות שעכשיו, התראות לא לצאת, התראות שאפשר לצאת, וחוזר חלילה.
שימרו על עצמכם!
מחזקת - שמרו על עצמכם!
סדרות חדשות:
Marshals, DTF St. Louis, RJ Decker, American Classic, Tonight at the Museum, Young Sherlock, Vladimir, The Dinosaurs, Rooster, Scarpetta, That Night, The Madison
אין בהם אוברי אז לא אכפת לי.
סדרות חוזרות:
דוק, טד, חוק וסדר טורונטו: כוונה פלילית, אאוטלנדר, טופ שף, One Piece, וירג'ין ריבר, בלתי מנוצח, Deadloch, הרווקה, דרדוויל: נולד מחדש, למען כל האנושות, הדרך הביתה.
גם בהם אין אוברי אז לא אכפת לי.
סרטים חדשים בקולנוע:
הכלה!, קופצים בראש, הסתברות לאהבה, שתי עונות שני זרים, עשיר רצח, מזכרת ממנו, השריקה, כי את מכוערת, הכל אודות אווה, חוטאים, פרויקט הייל מרי (הספר מומלץ מאוד, והטריילר לסרט מספיילר מאוד!!!!), שמיים וארץ, החסד, מי שעומד מאחורי 1 2…, הלוויתן הכחול: משימת הצלה.
גם פה אין אוברי 😪 אבל אני בהחלט אנסה את פרוייקט הייל מרי כי אין סיכוי שאקרא את הספר.
חוץ מזה נציין ימי הולדת של דורי, קיט קונור, ג'ון בארומן, אליסון האניגן, רוב לואו, נואל פישר, אלכס קינגסטון, אלן טיודיק, ג'ני סלייט, ג'ונתן גרוף, מנדי בקר, ג'ולייט לנדאו, לוסי לולס, כריסטופר ווקן, ג'ולייט לנדאו, עדינה פורטר ופין ג'ונס.
מזל טוב לכולם
שאלון יעלה בהמשך (על ידי דילן),
מרגיש לי שעשית לי ג'ינקס.
אבל בינתיים:
אזעקה ב-4:00 בבוקר או באמצע המקלחת?
תמיד גרתי בבתים עם ממ"ד אז אף פעם לא היה אכפת לי. ובשנים המשמעותיות שבהן היו טילים שהגיעו לאיפה שאני גרה, החדר שינה שלי היה בממ"ד בכל הבתים אז אזעקה ב-4 לפנו"ב לא הזיזה לי כי במילא הייתי בממ"ד. לא חושבת שאי פעם יצא לי להיתקע באמצע מקלחת בזמן אזעקה אבל נראה לי שזה הרבה פחות כיף.

Lhuna3

Well-known member
:-D
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? השטן (התחפושת הכי טובה שהשטן אי פעם התחפש לה היא שהוא לא התחפש אף פעם)
זה ציטוט מהמקום הטוב?
💙סדרות החודש:
The Pitt - עונה שניה טובה כמו הראשונה.
בינתיים. רק כשהיא תסתיים נוכל לקבוע.
Paradise - כבר 4 פרקים והעונה הזאת לדעתי בהחלט פחות טובה מהראשונה. יש לה כמה בעיות, אבל הראשית היא שזאת סוג סדרה שלא יכולה לשחזר את העונה הראשונה שלה
הממ זה לא מעודד אותי להתחיל את עונה 2.
Sram - העונה השלישית (לא צפיתי בשתי הקודמות) של דרמת נעורים קרואטית שהיא עיבוד של הסדרה הנורווגית Skam. זה העיבוד השמיני של הסדרה הזאת (כבר היו עיבודים בגרמניה, צרפת, בלגיה, איטליה, ארה"ב, הולנד וספרד)
פששש עם כל כך הרבה עיבודים אני מניחה שזה משהו טוב. אבל להתחיל מעונה 3 זה ביג נו נו.
זהו זה - זה קיים וגם די מצחיק לרוב
פה ושם יוצא לי לצפות קצת. לפעמים זה טוב.
💙סיבה למסיבה: העובדה שהיום יכלתי ללכת לעבודה, אבל מקבלי השירות שלי לא היו שם אז היה רגוע ונחמד
רגוע זה טוב! ונחמד זה גם טוב!
טוב מאוחר לי אז אני אמשיך מחר.
אנחנו נחזיק אותך לזה.

Lhuna3

Well-known member
|שפם|
💙סדרות החודש:
רצח בים המלח
Kyle XY
Shrinking
American Idol
Tehran
911 Nashville
The Last Thing He Told Me
Loot
Hijack

💙סרטי החודש:
Eternity
How To Make a Killing
נראה כמו חודש חלש בשבילך.
מה יש לך נגד הוויזלים??
:-D הבוסית?
הן אמרו שזה נופל על יום האם (שבארה"ב זה קצת יותר ביג דיל מאשר לצייר לאמא לב על דף נייר כמו שעושים בגנים בארץ)
אז מה עושים שם ביום האם? (בישראל זה גם עבר ריברנדינג מזמן ל"יום המשפחה").
רגע את עוזבת את העבודה שלך או משהו?
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? הולכת על בטוח.
ציפיתי ממך דווקא להיות מההרפתקנים.
בהחלט.
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? נראה לי שפעם אחת שחברה שלי באה לבקר אותי ונסענו מהבית שלי לניו פורט ביץ' (40 דקות) ומשם לסן דייגו (שעתיים) ומשם לבייקרספילד (3 וחצי שעות) ומשם לסולבנג (שעתיים וחצי) ומשם למונטריי (4 שעות) ומשם לסן פרנסיסקו (שעתיים וחצי) וכל זה ביום אחד. אבל כמובן שעשינו עצירות בכל יעד אז לא יודעת אם זה נחשב (בשאלה שאני עצמי שאלתי) אבל נראה לי שבנסיעה אחת חזרנו מסן פרנסיסקו אליי הביתה עם רק עצירות לדלק/פיפי ולקח לנו 8 שעות עם פקקים. חברה שלי נהגה אז לא היה לי אכפת.
וואי זה מרגיש לי יותר מדי אפילו אם אני לא הנהגת.
8-{
אני לא אוהבת אימה, אבל אם יש שם גם דמות של הבוסית שלך אז אני אצפה!
:-D:-D:-D
וואי לקח לי זמן להבין מה הוא אומר.
:-D:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
יש סיכוי גדול שזה באמת יהרוס לך, זה באמת לא באותה הרמה וזה גם לא בדיוק ספר זה יותר כמו תסריט של מחזה.
אבל אני כן אהבתי אותו כי הדמויות הראשיות בו הם הילדים של הארי וג'ני ושל רון והרמיוני ושל דראקו מאלפוי ובתור מישהי שקראה פאנפיקים של הדור השני לפני שהספר בכלל יצא, זה היה מאוד נחמד לראות את הפאנון הופך לקאנון.
אוף מצד אחד אני סקרנית מה קורה עם הילדים שלהם, אבל אני לא אקח סיכון שיהרוס לי.

:-D
❤️שם:"שרוול קטיפה המדהים"
אני מרגישה שחסר לנו פה הקשר.
💙ציטוט חודשי:think of something inspiring someone important once said
כן זה הרעיון.
💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד?בקבוק נין חמים
אני מקווה שהתכוונת לבקבוק מים חמים. אבל למה חמים? או שהכוונה לכזה ששמים נגד כאבים?
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש?תמיד משהו חדש
פששש יפה, אמיץ.
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם?תלוי במוצר ...השיר היה מלפפון עבש עם קטשופ
ניצחת.

Lhuna3

Well-known member
מממ אבל השאלה היא על מסעדה חדשה. ברור שאת לא יודעת איך אף אחת מהמנות שם. אבל אם את בוחרת משהו שמכיל את כל המרכיבים שאם אוהבת ממנה דומה שאת מכירה לדעתי זה נחשב ללכת על בטוח.
אה אופס לא שמתי לב שמדובר על מסעדה חדשה!
לאדעת אם אני סומכת עליה|תוהה|
אחרי כל השנים שלנו יחד? |שפם|
אבל הזאנר הוא כמובן קומדיית מקום עבודה על המקום עבודה המשוגע שלך כולל השותפה שתהיה דמות קבועה.
|כן| לחלוטין צודקת פה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הבטחתי מחר
ועכשיו באמת מחר (של אתמול)(שהיה המחר של היום שבו הבטחתי)(אז אפשר לומר שקיימתי כפליים)

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? את הקינדל שלי. מאוד נחוץ. (למרות שבאמת נדיר מאוד שאני הולך לממ"ד)(וחצי מהפעמים שכן הלכתי היה ביומיים השבוע שהייתי בעבודה ושם לא היה לי את הקינדל שלי)
💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה? לא צפיתי בשום דבר מהאולימפיאדה השנה. אלא אם כן מחשיבים את קונור והאדסון נושאים את הלפיד האולימפי. אבל רגע, אני מדבר על אולימפיאדת החורף. באולימפיאדת קיץ אולי כן יצא לי לראות משהו ואני שכחתי. בכל מקרה אם אני חייב לבחור משהו של קיץ אז קפיצה על מוט כי יש בזה משהו מגניב. ובאולימפיאדת חורף אז הוקי. Boy Aquarium.
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? יכול להיות שאני אנסה משהו שאני לרוב לא הייתי מזמין. אבל בשביל רוב האנשים זה יחשב מאוד סטנדרטי ובטוח.
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? מתקנים את העברית של אחרים. תסתמו את הפה שלכם! אני באמצע הסבר על כך שיש לנו שלושה משימות חשובות, עכשיו זה לא הזמן לומר שזה שלוש. אין שום משמעות לזכר ונקבה בשפה העברית, זה קיים שם בשביל הכיף של האקדמיה העברית.
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? אוקי אז זה מרגיש לי קשור - ביקורתיות. וליתר דיוק ביקורתיות סתם שלא תורמת. כלומר אם מישהו עושה עבודה לא טובה ואני נותן לו ביקורת שמשפרת את מה שהוא עושה אז יופי. אבל לרוב ביקורתיות זה חראנות. (הבעיה היא שאני לא יכול לומר את זה לאנשים ביקורתיים כי אני לא רוצה להיות ביקורתי)
💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר? אני כותב לעצמי תזכורות קטנות בקבוצות פרטיות בווטסאפ. אם זה קשור לזמן אז אני אעשה אירוע בקלנדר שלי. ואם זה רשימה מורכבת אז אני בעצם אצור קובץ במחשב, אבל זה יחסית נדיר)
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)?ממש לאחרונה ביום שבת נסעתי שעה ורבע לדרום ואז מיד שעה ורבע חזרה כדי לאסוף את אחיינית שלי.
אבל בעבר... היו נסיעות ארוכות בתוך הארץ כמו לאילת (לא אני נהגתי) או למכתש רמון (נראה לי שאני כן נהגתי). לאילת זה איזה 4 שעות.
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? אני מניח ששירותי סטרימינג כי יש לי דודים שיכולים להיות יעילים באותה מידה
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם? טום הולנד, קונור סטורי, טימותי שאלמה. (מצד אחד רציתי לומר שישחקו אחים, אבל בעצם אני מעדיף כנראה משולש רומנטי)
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם? על רוב הדברים שאני אוכל אני די מקפיד על תוקף. בין היתר כי אין לי חוש ריח טוב אז אני לא בוטח באף שלי. השיא שלי זה אם הלחם עבר ביומיים את התאריך תוקף שלו ואני לא מוצא שום סימן לעובש אז אני אוכל.
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו? אוקי, השאלה הזאת באמת מוכרת לי.
זאת כמובן תהיה קומדיה. וקונור סטורי ישחק אותי. אני מאמין שיש לו את היכולת לזה.

תמונה:
נכדן שלי בממ"ד צופה בחדשות ומבין את חומרת המצב
1772748702453.png
(סתם, אפשר לראות שהוא רואה סרט מצויר)(אבל זה באמת בממ"ד)

וידאו:
תעשו לכם טובה ותנצלו את ההזדמנות שיש את Hadestown ביו-טיוב באיכות ממש טובה ועם קאסט מדהים

בדיחה:
חיסלנו את חמינאי, אבל עדיין נותר לנו לחמן את חסילאי

טופ 10 דמויות אהובות:
באפי סאמרס
ספיידרמן
אינבינסיבל
אסוקה טאנו
ניק נלסון
וונדה מקסימוף
הדאוג'ר קאונטס ויולט קרולי
סטיב הרינגטון
קפטן ג'ון לוק פיקרד
הדוקטור

didalf

Well-known member
כי אתה דיקטטור גדול?

שרינקינג - ממש חמודה. אבל קשה לי עם הפרק אחד לשבוע בסדרה הזאת
מצד אחד כן מצד שני זה איזה חצי שעה שבועית של נחת

Inglourious Basterds - אחת האכזבות הכי גדולות שלי. גורם לי לתהות האם הייתי מתאכזב היום אם הייתי רואה לראשונה את קיל ביל. פשוט מבחינה סיפורית כל כך דל. אני מבין שהרג נאצים זה כיף והכל, אבל זה היה מטופש ואיכשהו בחלקים אפילו משעמם. בראד פיט ממש לא מרשים. אבל כריסטוף ואלץ כן מעולה.
בוווווווווווווווווווווווווו|לא||לא|

💙שירי החודש: באיחור קצת התחלתי לאהוב את sombr - back to friends
וואי טחנו לו את החיים בטיקטוק

💙ציטוט חודשי: You know how people say "just be yourself"? Like, what version of me? I hate most of them. But the version of me that was just hanging out with you, I... I wanted to be him all the time.
זה חמוד

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? את הקינדל שלי. מאוד נחוץ. (למרות שבאמת נדיר מאוד שאני הולך לממ"ד)(וחצי מהפעמים שכן הלכתי היה ביומיים השבוע שהייתי בעבודה ושם לא היה לי את הקינדל שלי)
:-[
ודווקא אני לא יכולה לקרוא בממד כולם ניג'סים

💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה? לא צפיתי בשום דבר מהאולימפיאדה השנה. אלא אם כן מחשיבים את קונור והאדסון נושאים את הלפיד האולימפי.
חמודים|מאוהב|
אבל רגע, אני מדבר על אולימפיאדת החורף. באולימפיאדת קיץ אולי כן יצא לי לראות משהו ואני שכחתי. בכל מקרה אם אני חייב לבחור משהו של קיץ אז קפיצה על מוט כי יש בזה משהו מגניב. ובאולימפיאדת חורף אז הוקי. Boy Aquarium.
כמובן:-D

💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? מתקנים את העברית של אחרים. תסתמו את הפה שלכם! אני באמצע הסבר על כך שיש לנו שלושה משימות חשובות, עכשיו זה לא הזמן לומר שזה שלוש. אין שום משמעות לזכר ונקבה בשפה העברית, זה קיים שם בשביל הכיף של האקדמיה העברית.
אוקי אני רוצה להוסיף תשובה לשאלה: אנשים שמדברים עברית לא נכונה, בעיקר במספרים ולכתוב פעלים בעתיד בגוף ראשון עם י'.

💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר? אני כותב לעצמי תזכורות קטנות בקבוצות פרטיות בווטסאפ. אם זה קשור לזמן אז אני אעשה אירוע בקלנדר שלי. ואם זה רשימה מורכבת אז אני בעצם אצור קובץ במחשב, אבל זה יחסית נדיר)
אני שמחה שאתה מנהל תזכורות בקלנדר כי גיליתי שהרבה אנשים לא עושים את זה וזה עוד דבר שמעצבן אותי:-D

💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? אני מניח ששירותי סטרימינג כי יש לי דודים שיכולים להיות יעילים באותה מידה
פחות נוח
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם? טום הולנד, קונור סטורי, טימותי שאלמה. (מצד אחד רציתי לומר שישחקו אחים, אבל בעצם אני מעדיף כנראה משולש רומנטי)
סליחה איפה הדסון??????????????

תעשו לכם טובה ותנצלו את ההזדמנות שיש את Hadestown ביו-טיוב באיכות ממש טובה ועם קאסט מדהים
אוקי פתחתי לי בטאב עכשיו האם אני גם אצפה בזה באמת?

וונדה מקסימוף
|מאוהב|
הדאוג'ר קאונטס ויולט קרולי
|כתר||כתר|

LeAnnDylan

Well-known member
❤️שם:דורי
❤️צבע אהוב? ירוק וכחול

❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? פאשה טורקי
מה זה?
💙שירי החודש:Choosin Texas של אלה לנגלי
אני אוהבת אותה.
💙סיבה למסיבה: יום הולדת
מזל טוב 🥳
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? אני מאוהבי ההפתעות. כרגיל שונה מהרוב.
הבעיה שלי בהפתעות זה שכל פעם שאני מחליטה לקחת משהו שונה מהרגיל, אני מתאכזבת. האם במקרה שלך אתה לרוב מופתע לטובה או לרעה?
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? מחטטים באף, יורקים על המדרכה, פולטים עשן סיגריה מהפה במקום סגור. לפעמים זה אותו אדם (במקרה של אתמול, בחורה בת 22-23 במקלט של מכבי פארם, אבל היא הייתה נחמדה אז כולם סלחו לה)
אכן דברים דוחים בהחלט. ואיך לעזאזל מישהו מעשנת הממ"ד וסולחים לה? אתה מתכוון לסיגריה רגילה או וייפ?
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? עצלות, רשעות.
מה עצלנים עשו לך? ליטרלי לא עשינו כלום|שפם|
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? בין הולנד לבלגיה בחו"ל
כמה זמן נסיעה זה?
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם? יומיים. לרוב לא הסתכנתי. מודה שיש שכן אחד רע, שיש לי פיתוי לתת לו את הדברים האלה כדי "שיחזיר ציוד מהר".
חח רוע:-D
💜תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה? רוצה לצרף, אבל צריך לצאת לקניות ומעדיף שהאזעקה לא תקדים אותי.
נו ואתה תשאיר אותנו במתח? ספר לנו אם האזעקה תפסה אותך או שהספקת לעשות קניות.

למעלה