יש גם את הcursed child וחיות קסומות ואם ממש צריך אז נעבור לספרים הבלשיים של רולינגלונה עד כמה שידוע לי יש להארי פוטר שבעה ספרים, מה תעשי באוגוסט?![]()
יפה שהיא בכלל יודעת כמה ספרים יש בסדרהחחח רק עכשיו שמת לב? ניק כבר העיר לי על זה לפני חודשייםנראה לכם שלא זכרתי כמה ספרים יש בסדרה האהובה עלי?
![]()
את תצטרכי לבחור שם שרשור גם אם נגיע לאוגוסט במלחמהאני אסתדר כבר אל תדאגו.
קודם כל נראה אם נגיע לאוגוסט בשלום...
אבל אני כבר מתבייש. זאת הסיבה ששמתי את היד על הפרצוףנכון תתבייש
מצטער שלא ידעתי שהם פאקינג יעשו כזה ספוילר ענק בטריילר. אני יודע שזה קורה לפעמים, אבל מרגיש לי שלרוב הם לא כל כך מספליירים.תדע לך שעלייך אני הכי מבואסת, כי לדעתי היית ממש ממש אוהב את הספר... אבל עכשיו אחרי שספוילרת זה כבר לא משנה.
זה באמת מוזר. במלחמת 12 הימים אני רוב הפעמים כן הלכתי למקלט. לא תמיד, אבל כן לרוב. אני בעיקר זוכר את הלילה האחרון הסיוטי.כיף לך.
אני נזכרתי היום שמה שהכי התיש אותי בסבבים הקודמים ועם החותים זה שלא נותנים לישון כמו שצריך בלילה. ועכשיו כבר אחרי לילה אחד נמאס לי מזה.
זה AI.והנה התראה בעודי כותבת אז המשך אח"כ?
שיט פתאום ההודעה אצלי התחילה לדבר גם! WTF
מזכיר לי שראיתי הערב עם גיסי ואחיין שלי סרט מפחיד והיה רגע שהדמויות שמעו משהו ונבהלו ואני כזה "מה זה היה?" ואז היה את ההתרעה.
אבל אז קלטתי שהיתרון בעולם פוסטאפוקליפטי עם זומבים הוא שבטח אין להם אזעקות.
הקור באמת מרגיש מוגזם.טוב בינתיים האזעקה לא אצלנו... שמתי נעליים ומעיל ליתר ביטחון.
אבל רוצה לציין שהרבה יותר נוח לי היה עם המלחמה בקיץ, שאפשר פשוט לשים כפכפים ולא צריך להתלבש הרבה.
לצאת החוצה ללכת למקלט בקור של הלילה בחורף זה אפשרי רק אם אני ישנה עם בגדים, כי אין מצב שיוצאת עם פיג'מה אפילו אם זה לא היה פאדיחה זה קר מדי.
וממש לא בא לי לישון עם בגדים!
כאילו טילים אני מבין, זה חלק מהשגרה שלנו במדינה. אבל חורף שבאמת קר בו? זה פשוט מוזר.
פחחחחחח(לי לא היה אכפת לצאת עם פיג'מה כשהיה אזעקות של חות'ים למשל, יש לי פיג'מה של סקאר וכולם צריכים לקנא. אבל כן כשהתחילו לדבר על אירן לפני חודש הכנתי ליד המיטה נעלים ומכנס טרנינג וקפוצ'ון לשים מעל הפיג'מה במקרה הצורך כי קררררררררררר)
מי בכלל היה הולך למקלט באזעקות של החותים.
אני לא מזל מאזניים ועדיין דוחה דברים לרגע האחרון. אבל אולי מאזניים ותאומים הם דומים. כמו סוג של תאומים.סורי חבר'ה, אפילו שלונה נתנה לי יותר מחודש התראה, אני מזל מאזניים טיפוסי ואני דוחה דברים לרגע האחרון, אז כמובן שאין לי שאלון מוכן (אם תתנו לי הזדמנות, אני מבטיחה לנסות לכתוב שאלון חדש בחודש הבא).
אבל עד אז תסלחו לי אבל אני אמחזר לכם שאלות כי אולי יש לכם תשובות חדשות ובמילא אנחנו סתם אוהבים לחפור אז השאלות לא חשובות כל כך.
סליחה ומחילה.
שאלון בהודעה הבאה.
ואני לא מאמין שהייתי קולט שמיחזרת שאלות.
לא יודע, אבל זה אומר שבעולם המקביל שבו אני קורא את הספר ואת לא יש שלום עולמי. וגם את מקשיבה יותר להמלצות הספרים שלי מאשר של החברה שלך.לאיזה עולם מקביל הדרדרנו שאני קוראת את זה וניק לא?![]()





