פורום טלויזיה והאסיר מאזקבאן - מרץ 2026 - שרשור חודשי 3️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לונה עד כמה שידוע לי יש להארי פוטר שבעה ספרים, מה תעשי באוגוסט?:-D
יש גם את הcursed child וחיות קסומות ואם ממש צריך אז נעבור לספרים הבלשיים של רולינג
חחח רק עכשיו שמת לב? ניק כבר העיר לי על זה לפני חודשיים :-D נראה לכם שלא זכרתי כמה ספרים יש בסדרה האהובה עלי? :p
יפה שהיא בכלל יודעת כמה ספרים יש בסדרה
אני אסתדר כבר אל תדאגו.
קודם כל נראה אם נגיע לאוגוסט בשלום...
את תצטרכי לבחור שם שרשור גם אם נגיע לאוגוסט במלחמה
נכון תתבייש
אבל אני כבר מתבייש. זאת הסיבה ששמתי את היד על הפרצוף
תדע לך שעלייך אני הכי מבואסת, כי לדעתי היית ממש ממש אוהב את הספר... אבל עכשיו אחרי שספוילרת זה כבר לא משנה.
מצטער שלא ידעתי שהם פאקינג יעשו כזה ספוילר ענק בטריילר. אני יודע שזה קורה לפעמים, אבל מרגיש לי שלרוב הם לא כל כך מספליירים.
כיף לך.
אני נזכרתי היום שמה שהכי התיש אותי בסבבים הקודמים ועם החותים זה שלא נותנים לישון כמו שצריך בלילה. ועכשיו כבר אחרי לילה אחד נמאס לי מזה.
זה באמת מוזר. במלחמת 12 הימים אני רוב הפעמים כן הלכתי למקלט. לא תמיד, אבל כן לרוב. אני בעיקר זוכר את הלילה האחרון הסיוטי.
והנה התראה בעודי כותבת אז המשך אח"כ?
שיט פתאום ההודעה אצלי התחילה לדבר גם! WTF
זה AI.
מזכיר לי שראיתי הערב עם גיסי ואחיין שלי סרט מפחיד והיה רגע שהדמויות שמעו משהו ונבהלו ואני כזה "מה זה היה?" ואז היה את ההתרעה.
אבל אז קלטתי שהיתרון בעולם פוסטאפוקליפטי עם זומבים הוא שבטח אין להם אזעקות.
טוב בינתיים האזעקה לא אצלנו... שמתי נעליים ומעיל ליתר ביטחון.
אבל רוצה לציין שהרבה יותר נוח לי היה עם המלחמה בקיץ, שאפשר פשוט לשים כפכפים ולא צריך להתלבש הרבה.
לצאת החוצה ללכת למקלט בקור של הלילה בחורף זה אפשרי רק אם אני ישנה עם בגדים, כי אין מצב שיוצאת עם פיג'מה אפילו אם זה לא היה פאדיחה זה קר מדי.
וממש לא בא לי לישון עם בגדים!
הקור באמת מרגיש מוגזם.
כאילו טילים אני מבין, זה חלק מהשגרה שלנו במדינה. אבל חורף שבאמת קר בו? זה פשוט מוזר.
(לי לא היה אכפת לצאת עם פיג'מה כשהיה אזעקות של חות'ים למשל, יש לי פיג'מה של סקאר וכולם צריכים לקנא. אבל כן כשהתחילו לדבר על אירן לפני חודש הכנתי ליד המיטה נעלים ומכנס טרנינג וקפוצ'ון לשים מעל הפיג'מה במקרה הצורך כי קררררררררררר)
פחחחחחח
מי בכלל היה הולך למקלט באזעקות של החותים.
סורי חבר'ה, אפילו שלונה נתנה לי יותר מחודש התראה, אני מזל מאזניים טיפוסי ואני דוחה דברים לרגע האחרון, אז כמובן שאין לי שאלון מוכן (אם תתנו לי הזדמנות, אני מבטיחה לנסות לכתוב שאלון חדש בחודש הבא).
אבל עד אז תסלחו לי אבל אני אמחזר לכם שאלות כי אולי יש לכם תשובות חדשות ובמילא אנחנו סתם אוהבים לחפור אז השאלות לא חשובות כל כך.
סליחה ומחילה.
שאלון בהודעה הבאה.
אני לא מזל מאזניים ועדיין דוחה דברים לרגע האחרון. אבל אולי מאזניים ותאומים הם דומים. כמו סוג של תאומים.
ואני לא מאמין שהייתי קולט שמיחזרת שאלות.
לאיזה עולם מקביל הדרדרנו שאני קוראת את זה וניק לא?:-D
לא יודע, אבל זה אומר שבעולם המקביל שבו אני קורא את הספר ואת לא יש שלום עולמי. וגם את מקשיבה יותר להמלצות הספרים שלי מאשר של החברה שלך.

didalf

Well-known member
יפה שהיא בכלל יודעת כמה ספרים יש בסדרה
לאדעת אם אתם יודעים אבל הארי פוטר זה דבר ממממשששששששששששששששששששששש מפורסם

כאילו טילים אני מבין, זה חלק מהשגרה שלנו במדינה. אבל חורף שבאמת קר בו? זה פשוט מוזר.
באמת לא לעניין

פחחחחחח
מי בכלל היה הולך למקלט באזעקות של החותים.
לא למקלט לא צריך להגזים לחדר מדרגות בבניין.
ומי שמקשיב להנחיות פיקוד העורף והוא לא פושטק התאבדותי.

לא יודע, אבל זה אומר שבעולם המקביל שבו אני קורא את הספר ואת לא יש שלום עולמי. וגם את מקשיבה יותר להמלצות הספרים שלי מאשר של החברה שלך.
אם באמת היה לך שלום עולמי אז היה על מה לדבר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
💙ציטוט חודשי:|קדימה|
1772404614667.png
ראיתי שחקנים אחרים עושים את הראיון המלכותי הזה ולא זכור לי שלהם היו אוזני אלף (אולי זה לכבוד פורים)
💙סיבה למסיבה:|קדימה|בפברואר? היה לי יומולדת היה כיף והארי חזר לחייים עשה ראיון הופיע בבריטס.
אני לא זוכר ששמעתי על אירוע בשם הבריטס לפני השנה
💙[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|עמדתי בסופר שמתי את הדברים שלי וזאת שלפני בדיוק סיימה. בא איש עם מוצר אחד בלבד ופשוט עקף אותי כאילו אני פאקינג אוויר!!!! מרוב הלם לא הספקתי לחשוב על להתבייש הורדתי את האוזניות ואמרתי לו "יכולת לבקש לפחות". להגנתו הוא מיד אמר שאני צודקת והתנצל והלך לעמוד מאחורי. אז נתתי לו לעקוף בכל זאת כי באמת היה לו רק דבר אחד והוא התנצל ואמר שאני צודקת כמה פעמים. אבל הייתי גאה בעצמי שלא שתקתי ופתחתי את הפה.
כל הכבוד לך באמת
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ:|קדימה|ציפיתי לפורים. BUT NO;-( כרגע מצפה שתגמר המלחמה הזאת. ואלבום חדש לבעליי סופסוףףףףףףף|מאוהב| פלוס ראיונות פלוס הופעות פלוס SNL (האמת שאני שונאת את SNL)
מה יש לצפות בפורים?
ואני מצטער אבל את צריכה לראות לפחות חלק מהקטעים של קונור בSNL (אני לא יודע למה לא העלתי)
💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד?|קדימה|טלפון חסר תועלת כי אין לי קליטה.
השאלה היא מה כן לא מה לא
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים?|קדימה|אה וואו באמת מחזרת הכל:-D למזלך אני היחידה עם זכרון כאן. ככ הרבההההההה: אוכלים ברעש. מאחרים. לא מאורגנים. שואלים שאלות שאפשר לשאול את גוגל. לא קוראים מה כתבו להם. לא מאותתים. אני שונאת אנשים.
אנשים ששואלים אותך אם ראית סדרה שבוע לאחר שהיה לכם דיון שלם על הסדרה הזאת...
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם?|קדימה|הנטיה לקונספריטיביות זה מטריף אותי.
אני די בטוח שמה שגורם לכך שיש הרבה קונספרטיביות כיום זה כימיקלים שביל גייטס מחדיר לחיטה שלנו.
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)?|קדימה|באוטו? אני מניחה שבגרמניה מהיער השחור לפרנפוקט חזרה הייתה נסיעה די ארוכה [אחותי נהגה]. ברכבת אני חושבת 5 שעות מלונדון לאדינברו.
כמה זמן הייתה הנסיעה באוטו?
וכן, אני שאלתי את גוגל, אבל יש כל מיני משתנים:
1772407451229.png
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם?|קדימה|הארי סטיילס, טיילור סוויפט, ג'ונתן ביילי. הארי וג'ונתן מאוהבים אבל הם לא יודעים את זה וטיילור היא אחות של ג'וני. הם יוצאים למסע... כלשהו. וטיילור עוזרת להם להבין שהם צריכים להיות ביחד. זה גם מחזמר. בסוף יש קמאו של טראוויס כי גם טיילור צריכה מישהו.
משהו שאני תוהה. ואני יודע שאני שואל מישהי משוחדת, במידה מסויימת, אבל האם טיילור היא שחקנית טובה לדעתך? ואם לא, אז האם זה בכלל משנה בשבילך?
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו?|קדימה|וואי זה סרט משעמם. אולי זה יהיה מחזמר כמו הפלייליסט של זואי שכזה הדמות שלי לא שרה אבל היא שומעת את כולם שרים. האמת שגם השחקנית של זואי מתאימה קצת לשחק אותי [כי היא הייתה מתכנת חיוורת בסדרה].
אתמול דיברתי על הסדרה הזאת כי המלצתי לאחיינית שלי לראות אותה כי היא מאוד אוהבת את גלי.
בכל מקרה אני מניח שזה יהיה מעניין אם גם לך יש משולשי אהבה בעבודה (אפשר לדלג על האבא עם מחלה ניוונית שאת יכולה לשמוע רק דרך השירים שלו)

Lhuna3

Well-known member
❤️שם: היידי בת ההרים
❤️צבע אהוב? האפור בהתראת "אפשר לצאת מהמרחב המוגן" של פיקוד העורף.
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? ארנב (יש לי תמונה מגיל שנה-שנתיים)

💙סדרות החודש: הפיט, יריבות לוהטת, שרינקינג.
💙סרטי החודש: אין
💙שירי החודש:
100 - ג'ימבו ג'יי

קורין אלאל - מעייין

💙ספרי החודש: אני באמצע של טרילוגיית The Wisdom Revolution.
💙דמויות (אהובות) החודש: קיפ, האנטר, איליה, שיין (יריבות לוהטת), הדמות של האריסון פורד בשרינקינג.
💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש: אין.
💙זוג אהוב/שנוא של החודש: אהובים כמובן מיריבות לוהטת קיפ והאנטר, אילייה ושיין.
💙שחקני החודש: האריסון פורד ומייקל ג'יי פוקס (שרינקינג)
💙קראשי החודש: אין לי קראש עליו, אבל היה לי הכי כיף להסתכל על אילייה רוזאנוב ביריבות לוהטת.
💙ציטוט חודשי: אין.
💙סיבה למסיבה: אין.
💙[למתקדמים] סיפור החודש: היו לי כמה דברים אבל כבר שכחתי אותם.
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ: שתגמר המלחמה?

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? הלוואי שהיה לי ממ"ד. למקלט - בקבוק מים.
💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה? אבא שלי אוהב אתלטיקה אז אני צופה איתו בד"כ כשאני אצל ההורים, אבל אולימפיאדת החורף זה די שעמום. לפחות קראתי הפעם על החוקים של קרלינג בשביל להבין את המשחק המגוחך הזה, אבל זה לא עשה את זה פחות משעמם. כן צפינו קצת בתחרויות סקי וכאלה, אבל יש עניין רק כשמישהו נופל. ראיתי גם את המחליקה על הקרח שלנו אבל אז היא נפלה אז לא נהנייתי.
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? אחרי שמצאתי במסעדה ספציפית מנה שאוהבת אז אני כמעט תמיד אזמין אותה שם. זה לא שיש לי התנגדות לנסות מאכלים חדשים אבל אני יודעת שלרוב אתאכזב אז מעדיפה ללכת על בטוח רוב הזמן.
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? קוראים עכשיו לכל תוכנה AI. אומרים דברים כמו "עכשיו עם AI בטח אפשר לעשות כך וכך" על דברים שאפשר לעשות כבר איזה 50 שנה עם תוכנות שהן לא AI. מציעים לעשות "עם AI" דברים שהרבה יותר הגיוני ונכון לעשות בלי AI כי אפשר לעשות אותם מדויקים ונכונים ב-100% (ולרוב בקלות) בלי, בעוד ש-AI יעשה אותם הרבה פחות אמין ועם הרבה יותר בזבוז משאבים מיותר.
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? וואו. אמממ. עולים לי בראש המון דברים אבל שהם לא בדיוק "תכונות". מה התכונה שגורמת לאנשים להיות ערסים? אם יש כזאת אז זה.
💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר? במחשב לרוב ב-sticky notes וקצת בגוגל דוקס. בטלפון ב-keep של גוגל ולפעמים בוואטסאפ עם עצמי.
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? לאילת ובחזרה (ונהגתי בעצמי רוב הדרך).
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? אוכל מהסוג שעדיף שאני לא אוכל (עוגיות וכאלה) וגם אוכל ממסעדות.
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם? כריס (האמסוורת' + אוונס + פראט)
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם? אם אני לא ממש רעבה ונואשת, אז לא.
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו? תשחק אותי טינה פיי, ומה ז'אנר הסרטים הכי משעמם?

💜תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?

1772435314701.png

ולאחרונה אני צופה בהרבה סרטונים של key and peele (הכרתי את השחקנים קודם אבל לא את התוכנית מערכונים שלהם.

Lhuna3

Well-known member
❤️צבע אהוב?|קדימה|ורוד
מתאים לך.
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם?|קדימה|וונדה מוונדה ויז'ן|מאוהב| אוף כבר הייתי לי תחפושת השנה;-(
מה הייתה התחפושת של השנה? (ואם יש תמונות של משהו אז עוד יותר טוב)
סקראבס חידוש/עונה 10? - היו שני פרקים בינתיים והופתעתי ממש לטובה נהניתי מאד.
אני רוצה גם לנסות אבל אין כוח לדודים ולא מנויה לדיסני פלוס עכשיו.
Finding Her Edge - סדרה גרועה, נהניתי.
יפה :-D
💙שירי החודש:|קדימה|טיילור הוציאה קליפ מצחיק ממש לאופלייט|מאוהב|
אוקיי אני אצפה בו מאוחר יותר.
פרויקט הייל מרי - אני לא יודעת איך הופנטתי לקרוא ספר מדב בלי רומנטיקה או גייז. אני באמצע. נחמד בינתיים.
אני באמת לא יודעת אם את הולכת לאהוב אותו או לא, אז אני סקרנית שתסיימי (וזה בסדר גם אם לא).
אולסו הייתי מאד מושקעת באוליפיאדת החורף התאהבתי קצת במחליקים האמריקאים איליה, אליסה ואמבר.
וואלה אף פעם לא ראיתי מישהו בהחלקרח עושה סלטה! וגם זאתי שנגררת על הריצפה נראיית כמו הופעה מרשימה! אני מבינה למה התאהבת, נראה כמו הופעות מיוחדות.
💙שחקני החודש:|קדימה|האריסון פורד
|כן| לחלוטין אפילו שעוד לא ראיתי את הפרק האחרון שיצא (מקווה הערב אם לא יהיו לי הפרעות).
💙קראשי החודש:|קדימה|בעלי החתיךךךךךךךך היה אתמול בבריטס|מאוהב| הוא למד לרקוד!!:-D
צפה בקובץ המצורף 142560
והוא רוקד מהמם אז אני בהחלט צריכה גם לצפות בקטע המלא של זה אח"כ.
חחחח מה זה מ-SNL או משהו?
💙[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|עמדתי בסופר שמתי את הדברים שלי וזאת שלפני בדיוק סיימה. בא איש עם מוצר אחד בלבד ופשוט עקף אותי כאילו אני פאקינג אוויר!!!! מרוב הלם לא הספקתי לחשוב על להתבייש הורדתי את האוזניות ואמרתי לו "יכולת לבקש לפחות". להגנתו הוא מיד אמר שאני צודקת והתנצל והלך לעמוד מאחורי. אז נתתי לו לעקוף בכל זאת כי באמת היה לו רק דבר אחד והוא התנצל ואמר שאני צודקת כמה פעמים. אבל הייתי גאה בעצמי שלא שתקתי ופתחתי את הפה.
בהחלט כל הכבוד! |כתר|
איזה אנשים חצופים יש פה! |שפם|
💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד?|קדימה|טלפון חסר תועלת כי אין לי קליטה.
:eek: אז איך את מעבירה את הזמן שם?
אגב את נשארת אצל ההורים במלחמה נכון? או שחזרת לדירה שלך?
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש?|קדימה|אני אשקול מלאאאאאאאאאא זמן להיות אמיצה ולנסות משהו חדש ובסוף אשתפן ואלך על משהו בטוח.
חחחח כנ"ל. אבל זה מקרה שההשתפנות מוצדקת לדעתי, כי רוב המנות רק יאכזבו.
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים?|קדימה|אה וואו באמת מחזרת הכל:-D למזלך אני היחידה עם זכרון כאן. ככ הרבההההההה: אוכלים ברעש. מאחרים. לא מאורגנים. שואלים שאלות שאפשר לשאול את גוגל. לא קוראים מה כתבו להם. לא מאותתים. אני שונאת אנשים.
|כן||כן|על הכל.
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם?|קדימה|הנטיה לקונספריטיביות זה מטריף אותי.
וואי יש אנשים עכשיו בפייסבוק אני רואה שממש מאמינים שכל המלחמה עם אירן עכשיו זה פייק! אני בשוק איך אפשר להאמין בדברים כאלה.
כאילו יש קונספירציות שאני יכולה יותר להבין איך אנשים מאמינים להם אבל וואו.
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף?|קדימה|שבמעות שירותי סטרימינג שונים שלא מביאים לי הכל:-[
אכן, תתחילי כמוני להתנתק מכל דבר שאין לך כרגע מה לראות בו!
וטייקאווי אני מניחה.
בשבילך זה הכרחי.
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם?|קדימה|הארי סטיילס, טיילור סוויפט, ג'ונתן ביילי. הארי וג'ונתן מאוהבים אבל הם לא יודעים את זה וטיילור היא אחות של ג'וני. הם יוצאים למסע... כלשהו. וטיילור עוזרת להם להבין שהם צריכים להיות ביחד. זה גם מחזמר. בסוף יש קמאו של טראוויס כי גם טיילור צריכה מישהו.
יפה כתבת את כל הסרט :-D
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם?|קדימה|לפעמים כמה ימים. תלוי במוצר. לא זוכרת מה היה השיא אבל יש מצב שזה מביך:-D
וואלה הפתעת, הייתי בטוחה שאת תהיי הכי בשום אופן לא!!!!
💜תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?|קדימה|דמויות אהובות לשנת 2025/6:
1. לוסי
2. איליה/שיין [זה בא ביחד]
3. טים
טוב התעייפתי בעצם.
:-D
תיעוד נדיר של סקיי:
(זאת לא היא אבל זה בדיוק היא)
מתוק!! |מאוהב|

didalf

Well-known member
ראיתי שחקנים אחרים עושים את הראיון המלכותי הזה ולא זכור לי שלהם היו אוזני אלף (אולי זה לכבוד פורים)
רק הארי השקיע בתחפושת

אני לא זוכר ששמעתי על אירוע בשם הבריטס לפני השנה
זה הגראמי הבריטי.
שמעתי על הראיון המלכותי המונפץ הזה אבל לא על הבריטס?|בוקס|

מה יש לצפות בפורים?
היו לי תוכניות;-( היה לי יום חופש ומפגש משפחתי ומסיבת בערב והכנתי תחפושת!!!!!!
ואני מצטער אבל את צריכה לראות לפחות חלק מהקטעים של קונור בSNL (אני לא יודע למה לא העלתי)
ניסיתייי זה קרינג' בטירוף קשה לי. ראיתי את המונולוג ואת המערכון עם הדסון ואני דוגמת אחרים פה ושם אבל זה קשה לי ההומור שלהם נוראייייי
אבל הם כאלה מתוקים אני מתה|מאוהב|

אנשים ששואלים אותך אם ראית סדרה שבוע לאחר שהיה לכם דיון שלם על הסדרה הזאת...
אתה מדבר עליי????

אני די בטוח שמה שגורם לכך שיש הרבה קונספרטיביות כיום זה כימיקלים שביל גייטס מחדיר לחיטה שלנו.

כמה זמן הייתה הנסיעה באוטו?
וכן, אני שאלתי את גוגל, אבל יש כל מיני משתנים:
1772407451229.png
אה זה הכל? הרגיש לי יותר.
היה פעם שחזרתי ממטולה לת"א ולקח יותר בגלל הפקקים.

משהו שאני תוהה. ואני יודע שאני שואל מישהי משוחדת, במידה מסויימת, אבל האם טיילור היא שחקנית טובה לדעתך? ואם לא, אז האם זה בכלל משנה בשבילך?
לא:-D
יש הסכמה בשתיקה בפאנדום שאנחנו מתעלמים מנסיונות המשחק שלה:-D
למרות שהיא כן מצחיקה בקליפים שלה וזה אולי עם בחירות טובות יותר של סרטים ובמאים היא הייתה מצליחה.
ולא למה שזה ישנה לי היא זמרת לא שחקנית. לצורך השאלה המאד מומצאת של דילן היא השתפרה במשחק.

didalf

Well-known member
❤️צבע אהוב? האפור בהתראת "אפשר לצאת מהמרחב המוגן" של פיקוד העורף.
אבל זה אותו צבע של "עוד מעט אזעקה"
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? ארנב (יש לי תמונה מגיל שנה-שנתיים)
את מתכוונת ציור על קירות המערה?
יוו בא לי לראות!!

💙דמויות (אהובות) החודש: קיפ, האנטר, איליה, שיין (יריבות לוהטת), הדמות של האריסון פורד בשרינקינג.
💙זוג אהוב/שנוא של החודש: אהובים כמובן מיריבות לוהטת קיפ והאנטר, אילייה ושיין.
💙קראשי החודש: אין לי קראש עליו, אבל היה לי הכי כיף להסתכל על אילייה רוזאנוב ביריבות לוהטת.
יופי את בסדר בסוף

💙למה אתם מצפים בחודש מרץ: שתגמר המלחמה?
כן
💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? הלוואי שהיה לי ממ"ד. למקלט - בקבוק מים.
חכם
אגב תוספת לתשובה שלי - הבוקר לקחתי גם שמיכה.

💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? אחרי שמצאתי במסעדה ספציפית מנה שאוהבת אז אני כמעט תמיד אזמין אותה שם. זה לא שיש לי התנגדות לנסות מאכלים חדשים אבל אני יודעת שלרוב אתאכזב אז מעדיפה ללכת על בטוח רוב הזמן.
כן כנל
אני נם נורא בררנית

💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? קוראים עכשיו לכל תוכנה AI. אומרים דברים כמו "עכשיו עם AI בטח אפשר לעשות כך וכך" על דברים שאפשר לעשות כבר איזה 50 שנה עם תוכנות שהן לא AI. מציעים לעשות "עם AI" דברים שהרבה יותר הגיוני ונכון לעשות בלי AI כי אפשר לעשות אותם מדויקים ונכונים ב-100% (ולרוב בקלות) בלי, בעוד ש-AI יעשה אותם הרבה פחות אמין ועם הרבה יותר בזבוז משאבים מיותר.
וואי ממממששששששששששששששש
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? וואו. אמממ. עולים לי בראש המון דברים אבל שהם לא בדיוק "תכונות". מה התכונה שגורמת לאנשים להיות ערסים? אם יש כזאת אז זה.
יאפ

💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? לאילת ובחזרה (ונהגתי בעצמי רוב הדרך).
וואי יפה נשמע מתיש.

💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם? כריס (האמסוורת' + אוונס + פראט)
זה נקרא הנוקמים

didalf

Well-known member
מה הייתה התחפושת של השנה? (ואם יש תמונות של משהו אז עוד יותר טוב)
ליידי מרי:-P:
כאילו לא בדיוק חח יש לי את השמלה שקניתי להופעה של טיילור שמלת פרנזים כזאת אז להוסיף לה קצת אביזרים ללוק של שנות ה20, משהו כזה:

אני רוצה גם לנסות אבל אין כוח לדודים ולא מנויה לדיסני פלוס עכשיו.
חבל

אני באמת לא יודעת אם את הולכת לאהוב אותו או לא, אז אני סקרנית שתסיימי (וזה בסדר גם אם לא).
אני סקרנית מה היה בטריילר:-D
וואלה אף פעם לא ראיתי מישהו בהחלקרח עושה סלטה! וגם זאתי שנגררת על הריצפה נראיית כמו הופעה מרשימה! אני מבינה למה התאהבת, נראה כמו הופעות מיוחדות.
כי זה באמת נדיר רק הוא מסוגל לעשות את זה (ועוד אחד צרפתי). זה מפחיד כל פעם מחדש.
וכן אני מבינה למה השתעממת כי זה באמת מרגיש הכל מאד דומה אבל שלושת אלה נתנו הופעות מדהימות שבאמת היו מהפנטות, ממש ראו שהם רמה אחרת.
אגב הטובים תמיד בסוף אז אם מסוקרנים כדאי לצפות בחצי שעה-שעה האחרונות.

והוא רוקד מהמם אז אני בהחלט צריכה גם לצפות בקטע המלא של זה אח"כ.
יאאאא|מאוהב|
קחי

חחחח מה זה מ-SNL או משהו?
לא, ראיון באיזה תוכנית יוטיוב שנקראת רויאל קורט שהמשתתפים בה מתחפשים קצת.
:eek: אז איך את מעבירה את הזמן שם?
משחקת מהג'ונג בטלפון. לפחות כשאין קליטה גם אין פרסומות.
אגב את נשארת אצל ההורים במלחמה נכון? או שחזרת לדירה שלך?
כן אני אצלם.
וואי בשבת הלכתי להביא כמה דברים מהדירה והיה אוטו אחד יחיד בודד בחניה כולם ברחו חחחחחחחחח

חחחח כנ"ל. אבל זה מקרה שההשתפנות מוצדקת לדעתי, כי רוב המנות רק יאכזבו.
נכון??
וואי יש אנשים עכשיו בפייסבוק אני רואה שממש מאמינים שכל המלחמה עם אירן עכשיו זה פייק! אני בשוק איך אפשר להאמין בדברים כאלה.
כאילו יש קונספירציות שאני יכולה יותר להבין איך אנשים מאמינים להם אבל וואו.
לא מופתעת אפילו|פנים|

אכן, תתחילי כמוני להתנתק מכל דבר שאין לך כרגע מה לראות בו!
נההההההההה אני אוהבת שיש לי אופציות.
בשבילך זה הכרחי.
נכון!:-D
וואלה הפתעת, הייתי בטוחה שאת תהיי הכי בשום אופן לא!!!!
אני חחחחחחחח? אין לי סטנדרטים:-D

Lhuna3

Well-known member
רק הארי השקיע בתחפושת
את בטוחה שהוא היה צריך להשקיע ולא פשוט לשלוף תחפושת מהארון בגדים הרגילים שלו?
(לא יודעת אני תמיד רואה אותו בתחפושות)
ניסיתייי זה קרינג' בטירוף קשה לי. ראיתי את המונולוג ואת המערכון עם הדסון ואני דוגמת אחרים פה ושם אבל זה קשה לי ההומור שלהם נוראייייי
אוקיי הלכתי עכשיו לצפות ואני רואה את המונולוג שלו ובקטעים שהוא כאילו עושה פרצוף קשוח הוא בול NPH אני באמת היחידה שרואה את זה???
אפילו העיקמום הקטן בשפה זה בול! (אם הייתי רואה את התמונה הזאת בלי להכיר את הדסון עכשיו אז הייתי בטוחה שזה ניל בצעירותו)
1772479501309.png

Lhuna3

Well-known member
אבל זה אותו צבע של "עוד מעט אזעקה"
לא, מה פתאום, זה אדום בלבד.

ליידי מרי:-P:
כאילו לא בדיוק חח יש לי את השמלה שקניתי להופעה של טיילור שמלת פרנזים כזאת אז להוסיף לה קצת אביזרים ללוק של שנות ה20, משהו כזה:
וואי מגניב ונראה יפה ממש!!
וגם הולם כי אנחנו בשנות ה-20 באמת.
מקווה שיהיו לך הזדמנויות עוד ללכת עם זה.
משחקת מהג'ונג בטלפון.
חחח יה |אליהו|! :-D
וואי בשבת הלכתי להביא כמה דברים מהדירה והיה אוטו אחד יחיד בודד בחניה כולם ברחו חחחחחחחחח
חחחח וואו. (זה הרוב צעירים יחסית שגרים בבניין?)

didalf

Well-known member
את בטוחה שהוא היה צריך להשקיע ולא פשוט לשלוף תחפושת מהארון בגדים הרגילים שלו?
(לא יודעת אני תמיד רואה אותו בתחפושות)
:-D:-D
הוא היחיד ששם אוזניים חחחחחח
אוקיי הלכתי עכשיו לצפות ואני רואה את המונולוג שלו ובקטעים שהוא כאילו עושה פרצוף קשוח הוא בול NPH אני באמת היחידה שרואה את זה???
אפילו העיקמום הקטן בשפה זה בול! (אם הייתי רואה את התמונה הזאת בלי להכיר את הדסון עכשיו אז הייתי בטוחה שזה ניל בצעירותו)
צפה בקובץ המצורף 142611
1. זה קונור. הדסון זה שיין.
2. רק את
טוב אולי קצת בשפתיים

לא, מה פתאום, זה אדום בלבד.
מה הזה שקופץ בטלפון וצורח? זה אותו דבר של השתלטות על הטלפון8-*

מקווה שיהיו לך הזדמנויות עוד ללכת עם זה.
אני גם:-(
מקסימום פורים הבא זה עדיין יהיה רלוונטי נראה לי.
:-D:-D
חחחח וואו. (זה הרוב צעירים יחסית שגרים בבניין?)
דווקא בכלל לא, זה מוזר. יש משפחות. יש זקנים גם. אני ממש תהיתי לאן כולם הלכו.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
מה הזה שקופץ בטלפון וצורח? זה אותו דבר של השתלטות על הטלפון8-*
אני מדברת על זה של אפליקציית פיקוד העורף. ההתראה המקדימה + ההתראה להכנס הן באדום.
ההודעה שאפשר לצאת זה כחול+אפור.

didalf

Well-known member
אני מדברת על זה של אפליקציית פיקוד העורף. ההתראה המקדימה + ההתראה להכנס הן באדום.
ההודעה שאפשר לצאת זה כחול+אפור.
אההה טוב אין לי את האפליקציה לאדעת איך זה נראה שם. אני מכירה רק את הודעות ההשתלטות.
ויש כזאת גם ליציאה (שלפחות הם השכילו לתת לה סאונד נורמלי)

Lhuna3

Well-known member
אההה טוב אין לי את האפליקציה לאדעת איך זה נראה שם. אני מכירה רק את הודעות ההשתלטות.
ויש כזאת גם ליציאה (שלפחות הם השכילו לתת לה סאונד נורמלי)
זה בערך ככה:
1772492623573.png

והיציאה: (זה מגוגל, אני לא ממודיעין)
1772492656359.png

It's Always Sunny

Well-known member
סורי חבר'ה, אפילו שלונה נתנה לי יותר מחודש התראה, אני מזל מאזניים טיפוסי ואני דוחה דברים לרגע האחרון, אז כמובן שאין לי שאלון מוכן
אני לא מזל מאזניים ובכל זאת המשפט הזה תקף לגביי, היו לי כמה מקרים כאלה בחודש האחרון עם חלק כל מהעבודות (אין צורך לדבר על זה)☠️☠️☠️

It's Always Sunny

Well-known member
אני אענה למרות שאין מה להוסיף בגזרת הטלוויזיה, אבל למה לא?
❤️שם: אור.
❤️צבע אהוב? כחול.
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? טלטאביז, ספציפית הצהוב, נראה לי בגיל 3.

💙סדרות החודש: אני צופה לאחרונה באושר צרוף שזה סדרת reaction ביוטיוב על אושר צרוף, דונקי הפך להיות אחד הערוצים האהובים עליי. אה, וגם בינג' של משחקי השף עם אחותי, אז אנחנו צופות בעונות ישנות.
💙סרטי החודש: לא היו.
💙שירי החודש: הרבה עלמה זהר (ממש לא קשור :-D)
💙ספרי החודש: The Portrait of a Lady של הנרי ג'יימס, Lazarus Project של אלכסנדר המון, מניחה שגם שייקספיר יכול להיכנס לקטגוריה?
💙דמויות (אהובות) החודש: חחח, כנראה אירית מאושר צרוף, פשוט כי השחקנית ממש טובה. עוד מאושר צרוף: קארין, לבנה, נעמי ולבנה; לא כי הדמויות טובות, אלא פשוט כי הן מצחיקות ואפילו בלי כוונה להצחיק (יוצא להן בטעות).
💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש: כאן אהיה חייבת לומר דן מאושר צרוף, לא בגלל השחקן חלילה אלא כי הדמות כתובה בצורה שלא הייתה עוברת היום מסך |אילם|
[התחלתי לראות את לגעת באושר בקטנה כשחיכיתי לפרקים של דונקי אבל זנחתי את זה בגלל הלימודים, כבר לא יודעת אם אחזור]
💙זוג אהוב/שנוא של החודש: לא עולה לי כלום :-/
💙שחקני החודש: לא רוצה למחזר את התשובה של הדמות האהובה אז בואו נגיד שמדובר על הגולדנים בסרטונים שראיתי כשגללתי בפינטרסט, הם דרמטיים בצורה משעשעת :-D
https://pin.it/1PWyicLd2 (בעיקר הראשון)
💙קראשי החודש: עברתי על היסטוריית החיפוש שלי וכל מה שיש הוא brainrotting בפייסבוק או סופרים של ספרים מהעת החדשה המוקדמת, אז פחות הייתי מעוניינת לשים את אחד מהם בקטגוריה הזאת.
💙ציטוט חודשי: האלגוריתם שלי מבין שאני ממש בקטע של ספרות, אז אני מקבלת הרבה המלצות לרשימות קריאה בפינטרסט. אני כל הזמן שולחת אותן לאחד מהחברים כי זה מגוחך שחלק מהספרים שקראתי במהלך הסמסטר מופיעים באותן רשימות. בסמסטר הקרוב יהיה לי קורס שבו נקרא שני ספרים שהופיעו ברשימה שנקראה hot girl must read, אז שלחתי אותה לאותו חבר וכתבתי לו:
WhatsApp Image 2026-03-03 at 15.20.59.jpeg
💙סיבה למסיבה: בקרוב מתחיל סמסטר, לא יודעת אם אני מחשיבה את זה כסיבה למסיבה או אכזבה.
💙[למתקדמים] סיפור החודש: אולי יעלה לי בהמשך.
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ: לקוות שהציונים שלי יהיו בסדר?

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? הייתי אומרת הכלב אבל אין יותר :-(
💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה? לא צופה.
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? תלוי, כי אם מדובר במרכיבים שאני אוהבת, רוב הסיכויים שאני אחליט להזמין משהו לא מוכר. אבל פעם אחת קניתי סלט מבלי להסתכל על המרכיבים שלו ולא הייתי מסוגלת לאכול אותו. אני לא יודעת אם זה אמיץ להזמין משהו שבחיים לא אכלתי אם אני יודעת בוודאות שאני אוהבת את הטעמים.
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? מה לא?
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? חוסר ביטחון, לא קשור אליי בכלל, ממש לא :-P:
💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר? גם במחשב אבל בעיקר בטלפון.
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? שש שעות כשלא נהגתי, למרות שיצא לי לנהוג שלוש שעות והיה לא פשוט.
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? שוקולדים, יותר מדי. במהלך הסמסטר האחרונים התרגלתי מהר מאוד ל-vending machines של האוניברסיטה.
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם? yet again, שאלה טובה מאוד שאין לי סיכוי שאוכל לענות עליה מבלי לחשוב.
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם? כן, אבל רק אם התוקף היה ממש לאחרונה. האמת שלפני איזה חודש אכלתי גבינה שפג תוקפה ביום שלפני, אז מבחינתי זה סבבה לחלוטין.
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו? קומדיה מסוג כלשהי. מבחינת שחקן אני אשאיר לכם את אפשרות הבחירה.

Reutk

Active member
didalf 111 |גביע|
Lhuna3 110 (קרוב!)
8-* מדהים.

נראה לכם שלא זכרתי כמה ספרים יש בסדרה האהובה עלי? :p
אני אסתדר כבר אל תדאגו.
אפשר שמות של פרקים.
את הספר הארי פוטר והילד המקולל לא קראת?

תהיתי כל חודש מחדש רק עכשיו כתבתי משומה.
משומה זה הצחיק אותי

יש לי פיג'מה של סקאר
ממלך האריות?

סורי חבר'ה, אפילו שלונה נתנה לי יותר מחודש התראה, אני מזל מאזניים טיפוסי ואני דוחה דברים לרגע האחרון, אז כמובן שאין לי שאלון מוכן (אם תתנו לי הזדמנות, אני מבטיחה לנסות לכתוב שאלון חדש בחודש הבא).
אבל עד אז תסלחו לי אבל אני אמחזר לכם שאלות כי אולי יש לכם תשובות חדשות ובמילא אנחנו סתם אוהבים לחפור אז השאלות לא חשובות כל כך.
סליחה ומחילה.
את מבקשת סליחה על הדבר הלא נכון. זה יותר נורא שפרסמת את השאלון ב00:01 במקום עד 00:00 :-P:

שיט התכוונתי ללכת לישון:-D

אני יודעת שאם אני לא אענה עכשיו זה יחכה לסוף העבודה מחר וזה לא יתן לי מנוחה:-D
:-D ושוב אובססיות שלך מצחיקה אותי.

💙ספרי החודש:|קדימה|When The World Tips Over - יפיפה ממש🥹
לא כתבת על הספר הזה כבר מזמן?
פרויקט הייל מרי - אני לא יודעת איך הופנטתי לקרוא ספר מדב בלי רומנטיקה או גייז. אני באמצע.
|פנים|
אולסו הייתי מאד מושקעת באוליפיאדת החורף התאהבתי קצת במחליקים האמריקאים איליה, אליסה ואמבר.
הוא אמריקאי? וגם חשבתי שכותבים את השם שלו אחרת.
אבל כן הוא באמת מדהים!!!

💙קראשי החודש:|קדימה|בעלי החתיךךךךךךךך היה אתמול בבריטס|מאוהב| הוא למד לרקוד!!:-D
הוא לא ידע לפני כן?
💙סיבה למסיבה:|קדימה|בפברואר? היה לי יומולדת היה כיף והארי חזר לחייים עשה ראיון הופיע בבריטס.
זה ממש כאילו הוא תכנן לך מתנה ליום הולדת

וואו איזה חוצפה. כל הכבוד לך!
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף?|קדימה|שבמעות שירותי סטרימינג שונים שלא מביאים לי הכל
|כן| אצלי זה יותר גרוע כי אני באמת לא רואה כלום וסתם משלמת.
איזה מושלם |מאוהב|. אני כל כך רוצה לראות את הסרט הזה.
טוב התעייפתי בעצם.

:-D :-D

didalf

Well-known member
אני אענה למרות שאין מה להוסיף בגזרת הטלוויזיה, אבל למה לא?
יאאא איזה כיף שהצטרפת אלינו!!

❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? טלטאביז, ספציפית הצהוב, נראה לי בגיל 3.
חחחחחחח בא לי לראות:-D

💙סדרות החודש: אני צופה לאחרונה באושר צרוף שזה סדרת reaction ביוטיוב על אושר צרוף, דונקי הפך להיות אחד הערוצים האהובים עליי. אה, וגם בינג' של משחקי השף עם אחותי, אז אנחנו צופות בעונות ישנות.
אין לי מושג על מה את מדברת:-D

💙קראשי החודש: עברתי על היסטוריית החיפוש שלי וכל מה שיש הוא brainrotting בפייסבוק או סופרים של ספרים מהעת החדשה המוקדמת, אז פחות הייתי מעוניינת לשים את אחד מהם בקטגוריה הזאת.

💙ספרי החודש: The Portrait of a Lady של הנרי ג'יימס, Lazarus Project של אלכסנדר המון, מניחה שגם שייקספיר יכול להיכנס לקטגוריה?
💙ציטוט חודשי: האלגוריתם שלי מבין שאני ממש בקטע של ספרות, אז אני מקבלת הרבה המלצות לרשימות קריאה בפינטרסט. אני כל הזמן שולחת אותן לאחד מהחברים כי זה מגוחך שחלק מהספרים שקראתי במהלך הסמסטר מופיעים באותן רשימות. בסמסטר הקרוב יהיה לי קורס שבו נקרא שני ספרים שהופיעו ברשימה שנקראה hot girl must read, אז שלחתי אותה לאותו חבר וכתבתי לו:
WhatsApp Image 2026-03-03 at 15.20.59.jpeg
מי זאת החכמה הזאת עם ספרים למתקדמים

💙סיבה למסיבה: בקרוב מתחיל סמסטר, לא יודעת אם אני מחשיבה את זה כסיבה למסיבה או אכזבה.
ואם ידחה?

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? הייתי אומרת הכלב אבל אין יותר :-(
|נחמה|

💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? תלוי, כי אם מדובר במרכיבים שאני אוהבת, רוב הסיכויים שאני אחליט להזמין משהו לא מוכר. אבל פעם אחת קניתי סלט מבלי להסתכל על המרכיבים שלו ולא הייתי מסוגלת לאכול אותו. אני לא יודעת אם זה אמיץ להזמין משהו שבחיים לא אכלתי אם אני יודעת בוודאות שאני אוהבת את הטעמים.
מממ אם את אוהבת את כל המרכיבים זה לא נחשב להזמין משהו מוכר?

💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? מה לא?
תכלס
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? חוסר ביטחון, לא קשור אליי בכלל, ממש לא :-P:
יאפ

💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)? שש שעות כשלא נהגתי, למרות שיצא לי לנהוג שלוש שעות והיה לא פשוט.
וואו שלוש שעות זה המון כל הכבוד! לא נראה לי שאני נהגתי 3 שעות רצוף אי פעם.

didalf

Well-known member
ממלך האריות?
כמובן.
איזה עוד סקאר יש?

:-D ושוב אובססיות שלך מצחיקה אותי.
שמחה להצחיק אותך
לא כתבת על הספר הזה כבר מזמן?
לא, ניק קרא אותו מזמן ואמר לי גם אבל הייתי שקועה בדברים אחרים ורק עכשיו הגעתי אליו.

הוא אמריקאי? וגם חשבתי שכותבים את השם שלו אחרת.
כן אמריקאי ממוצא רוסי.
וכן חח הוא מאיית שונה מאיליה שלנו.
אבל כן הוא באמת מדהים!!!
ממש|מאוהב|

הוא לא ידע לפני כן?
בוואן דיירקשיין הם ממשו צחקו על זה שהם להקת בנים שלא יודעים לרקוד ויש קטע שלהם מנסים ללמוד לרקוד גרוע:-D
זה ממש כאילו הוא תכנן לך מתנה ליום הולדת
בעל טוב|מאוהב|
וואו איזה חוצפה. כל הכבוד לך!
תודה תודה

|כן| אצלי זה יותר גרוע כי אני באמת לא רואה כלום וסתם משלמת.
את תמשיכי לשלם את כי כשיבוא היום שיהיה לך זמן שלא תתרצי שאין לך את השירותים יותר
איזה מושלם |מאוהב|. אני כל כך רוצה לראות את הסרט הזה.
בואי נפיק אותו:-D

למעלה